Προσφορά Cosmote TV

Re: Προσφορά ΟΤΕ

όπως τα λέει ο Nick Antoniou. 24αρι internet, απεριόριστα αστικά-υπεραστικά και otetv full δορυφόρο στα 40 (έστω και χωρίς δωρεάν κινητά) είναι μια τιμή που θα δελέαζε πολλούς. Τα 50 -55 είναι χρήματα που μπορείς να τα δώσεις, αλλά δεν τα λες και προσφορά.

ΟΤΕ Double Play 24 Απεριόριστα με ΟΤΕ TV Μέσω Δορυφόρου Full Pack: 51 για 6 μηνες και 56 για τους υπολοιπους 6. Ρε παιδια αυτη δεν ειναι η τιμη? χανω κατι? 3 μηνες δωρεαν οτε tv ειπε καποιος στην προηγουμενη σελιδα.
@ant21 τα προγραμματα για τους εργαζομενους στον οτε που κολλανε?

στο προηγουμενο μηνυμα ελεγες για 53 ευρω,για αυτο ρωτησα..αν και οταν υπολογισουμε την αναγνωριση κλησης 53 παει και μετα 58..εχει διαφορα απο τα 40 της νοβα με απεριοριστα κινητα οντως,αν και συγκρινουμε full του οτε με sports η cinema της νοβα..πιστευω στο ιδιο προγραμμα οτε μια τιμη 45-50 και χωρις κινητα θα ηταν ιδανικη..

Σορυ για την λαθος τιμη, δεν θυμομουν ποσο ακριβως κανει και εγραψα 53.
Για την τιμη συμφωνω.

και να προσθεσω οτι οι 3 μηνες δωρεαν που λεει ο φιλος ειναι για νεους συνδρομητες,οχι υφισταμενους..σε επικοινωνια με 13888 δεν μου εδωσαν καμια προσφορα,μονο οτι λεει το site και σε αναφορα για 3 μηνες δωρεαν ειπαν δεν ισχυει κατι..

καλησπέρα, έχει και για συνδρομητές οτε, αν θες στειλε pm να σε ενημερώσω.

Για τους Κρητικούς παίζει και προσφορά με Δωρεάν Κεραία ή αναπροσανατολισμό

...+ την εγκατασταση δωρο ή δεν καταλαβα καλα..?

Επεξεργασία:
δεν ξερω εαν εχει αναφερθει,αλλα το πιατο ειναι δωρεαν,μονο εαν γινει εγκατασταση απο συνεργατες του οτε με χρεωση 50 ευρω.

Last edited by a moderator:
904

View attachment 93743

http://www.infocom.gr/2011/12/19/pronomiaka-paketa-ote-prow-toyw-ergazomenoyw/904/

αυτο ειναι παμπαλαιο.. πλεον το οτετv ειναι απο αρχη γυρω στα 13-14. και υπαρχει και το vdsl 50/5 στα 30Ε

Επεξεργασία
:
ακυρο τωρα ειδα οτι το οτεtv διαφερει για υπαλληλους και συνταξιουχους

Last edited by a moderator:
Απάντηση: Προσφορά ΟΤΕ

Καλησπέρα στην παρέα!!!από εβδομάδα λοιπόν θα έχω και εγώ στα χέρια μου το πακέτο OTE TV μιας και λόγω μιας γνωστής μου που δουλεύει στον ΟΤΕ καβάτζωσα ένα πακέτο από τα τελευταία εναπομείναντα...λοιπόν μέχρι τώρα είχα 24άρα ταχήτητα με 8,5 ώρες αστικά-υπεραστικά και 1 ώρα κινητά με 75 το δίμηνο τελική,τώρα επειδή θα μειώσω τις ώρες μιας και δεν τις μιλάω θα πάω απ'ότι μου είπε η γνωστή μου στα 89 το δίμηνο με δωρεάν εξοπλισμό+2 μήνες δωρεάν ο OTE TV και θα πληρώσω 25 στον εγκαταστάτη,τι λέτε καλά δεν είναι?ουσιαστικά θα πληρώνω 7 το μήνα παραπάνω και θα βλέπω ένα σωρό κανάλια + την Premier League που μετακόμισε από την Nova,νομίζω ότι είναι αρκετά καλά για αυτά που προσφέρει σωστα?

Γιατί δεν προσπαθείς να κάνεις την εγκατάσταση μόνος σου?
Yπάρχουν αρκετά tutorials.
Πεταμένα 50 ευρώ είναι. Καλύτερα χάλασε τα σε on demand.

ρε παιδιά την εγκατάσταση θα την κάνω σιγά τα αυγά,το θέμα είναι ο συντονισμός με τον δορυφόρο...

Εγώ λέγοντας εγκατάσταση το συμπεριλαμβάνω.
Δεν είναι δύσκολο να πιάσεις έναν δορυφόρο, ειδικά τον Eurobird που είναι εύκολος για την Ελλάδα.
Ειδικά αν ο χώρος εγκατάστασης είναι κοντά σε μία τηλεόραση.
Εγώ για εσένα το λέω. Δεν τα πληρώνω εγώ.

Ο ΟΤΕ δίνει το πιάτο δώρο μόνο αν η εγκατάσταση γίνει από εξουσιοδοτημένο τεχνικό όπου η πάγια χρέωση είναι 50 ευρώ.

O ΟΤΕ δινει δωρο τον εξοπλισμο και το πιατο και η αμοιβη του εγκαταστατη ειναι 25 ευρω (συμφωνα με την τρεχουσα προσφορα). Εαν δεν θελεις να γινει η εγκατασταση απο τον τεχνικο την κανες μονος σου.
Ηδη δυο φιλοι μου πηραν την εν λογω προσφορα ανεφεραν οτι θα κανουν μονοι τους την εγκατασταση. Δεν τους αναφερθηκε οτι η επι πληρωμη εγκατασταση ειναι προυποθεση για το δωρεαν πιατο.