Μπορείς να αναφέρεις αναλυτικά τιμή?Απο σημερα ευτυχης κατοχος οτε 2ble + ote tv full + 6 μηνες δωρεαν θεασης στο full πακετο.... ειπατε τιποτα....
Απο σημερα ευτυχης κατοχος οτε 2ble + ote tv full + 6 μηνες δωρεαν θεασης στο full πακετο.... ειπατε τιποτα....
Μπορείς να αναφέρεις αναλυτικά τιμή?
Στο άλλο στρατόπεδο να το πεις... Δώσε περισσότερο φως...
Η Βασική διαφορά είναι ότι το μέσο όρο δεν είναι η τιμή που θα έχεις τον 2ο χρόνο, δηλαδή δεν είναι τιμή για πάντα όπως της forthnet.
Στην tv δεν είναι όπως στο σκέτο ίντερνετ που λες του χρόνου θα δώσω 30 ευρώ και θα αλλάξω εταιρία, σε ενδιαφέρει και η τιμή που θα πληρώνεις μετά την λήξη του συμβολαίου.
Η nova + forthnet 24 απεριοριστρα σταθερα, χωρις το sport pack και με μονο το cinema μου ερχοτανε 64 /μηνα..προσωπικα λοιπον εξυπηρετούμαι καλυτερα καθως με 47,35 /μηνα εχω οφελος το λιγοτερο 16 και βλεπω τα παντα ολα του αντιστοιχου πακετου...η νόβα τα δίνει με 40 ολα αυτά νομίζω... αντε 50. τα 120 το δίμηνο είναι παρα πολλά φίλε μου! προσωπική μου άποψη! ο οτε καλύτερο πρόγραμμα αλλά πανάκριβος στα συνδυαστικά!
Εμένα μου έγινε τηλεφωνικά προχθές το βράδυ η ακόλουθη προσφορά:
Internet 24Mbps+Απεριόριστα σταθερά+300' κινητά(5 ώρες)+αναγνώριση κλήσης+ΟΤΕ TV Full Pack.Όλα μαζί 49,03 ευρώ για τους 6 πρώτους μήνες,53,03 ευρώ για τους υπόλοιπους 6,με 12μηνο συμβόλαιο.Η αναλυτική χρέωση είναι:Internet+τηλεφωνία(σταθερά και κινητά) 36,90 για τους 6 πρώτους μήνες και 40,90 ευρώ για τους υπόλοιπους 6 + 1,23 ευρώ η αναγνώριση κλήσης + 10,90 ευρώ το μήνα ΟΤΕ TV Full Pack για τους 12 μήνες.Εναλλακτικά μπορώ να επιλέξω για ΟΤΕ TV δωρεάν τους 6 πρώτους μήνες και 21,90 τους υπόλοιπους 6.Πρακτικά είναι το ίδιο.Άρα σύνολο κατά μέσο όρο 51,03 το μήνα για 12μηνο συμβόλαιο.Επίσης να αναφέρω ότι ο εξοπλισμός είναι δωρεάν(router,αποκωδικοποιητής,πιάτο κτλ) και η εγκατάσταση επίσης δωρεάν.Το τελευταίο το τονίζω γιατί πολλοί έχουν αναφέρει ότι η εγκατάσταση έχει κόστος.Συνολικά και αντικειμενικά η προσφορά νομίζω ότι είναι αν όχι τέλεια,τουλάχιστον εξαιρετική.
Εμένα μου έγινε τηλεφωνικά προχθές το βράδυ η ακόλουθη προσφορά:
Internet 24Mbps+Απεριόριστα σταθερά+300' κινητά(5 ώρες)+αναγνώριση κλήσης+ΟΤΕ TV Full Pack.Όλα μαζί 49,03 ευρώ για τους 6 πρώτους μήνες,53,03 ευρώ για τους υπόλοιπους 6,με 12μηνο συμβόλαιο.Η αναλυτική χρέωση είναι:Internet+τηλεφωνία(σταθερά και κινητά) 36,90 για τους 6 πρώτους μήνες και 40,90 ευρώ για τους υπόλοιπους 6 + 1,23 ευρώ η αναγνώριση κλήσης + 10,90 ευρώ το μήνα ΟΤΕ TV Full Pack για τους 12 μήνες.Εναλλακτικά μπορώ να επιλέξω για ΟΤΕ TV δωρεάν τους 6 πρώτους μήνες και 21,90 τους υπόλοιπους 6.Πρακτικά είναι το ίδιο.Άρα σύνολο κατά μέσο όρο 51,03 το μήνα για 12μηνο συμβόλαιο.Επίσης να αναφέρω ότι ο εξοπλισμός είναι δωρεάν(router,αποκωδικοποιητής,πιάτο κτλ) και η εγκατάσταση επίσης δωρεάν.Το τελευταίο το τονίζω γιατί πολλοί έχουν αναφέρει ότι η εγκατάσταση έχει κόστος.Συνολικά και αντικειμενικά η προσφορά νομίζω ότι είναι αν όχι τέλεια,τουλάχιστον εξαιρετική.
Η Βασική διαφορά είναι ότι το μέσο όρο δεν είναι η τιμή που θα έχεις τον 2ο χρόνο, δηλαδή δεν είναι τιμή για πάντα όπως της forthnet.
Στην tv δεν είναι όπως στο σκέτο ίντερνετ που λες του χρόνου θα δώσω 30 ευρώ και θα αλλάξω εταιρία, σε ενδιαφέρει και η τιμή που θα πληρώνεις μετά την λήξη του συμβολαίου.
Ναι με 4 παιρνεις 5ωρες προς κινητα !! συμφερει καθως με τα ιδια χρηματα οι τωρινοι συνδρομητες εχουν 90 λεπτα μονο...Για εμας που ειμαστε σε πακετο χωρις τιβι, καμια προσφορα;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.