Προσφορά Cosmote TV

Re: Προσφορά ΟΤΕ

Μεχρι τον Σεπτεμβρη ισως να εχουμε νεες προσφορες απο τον ΟΤΕ αν δωσει την εγκριση της η ΕΕΤΤ ...
Μεχρι σημερα, το αδυνατο σημειο του ΟΤΕ ηταν οι χρεωσεις του ΟΤΕ σε double play. Αν καταφερει και βγαλει καλυτερες προσφορες σε double play + ΟΤΕ TV θα εγραψει σιγουρα μεγαλο αριθμο συνδρομητων.
Προφανως ο προεδρος περιμενει να τελειωσει η προσφορα της Forthnet για να εγκρινει τις νεες προσφορες του ΟΤΕ...

On hold βάζει η ΕΕΤΤ τον ΟΤΕ για την έγκριση οικονομικών πακέτων

Ακόμη δύο εβδομάδες θα χρειασθεί να περιμένει ο ΟΤΕ προκειμένου η Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ) να του εγκρίνει τα νέα τιμολογιακά του πακέτα.

Η Ολομέλεια της Επιτροπής συνεδρίασε την προηγούμενη Πέμπτη έχοντας στην ατζέντα της 92 θέματα (ορισμένα εκ των οποίων ήταν ρουτίνας). Τα νέα πακέτα του ΟΤΕ τα οποία ορισμένα είχαν κατατεθεί προς έγκριση τον Απρίλιο και άλλα τον Μάιο δεν συζητήθηκαν και αυτό παρά το ότι πληροφορίες αναφέρουν πως η εισήγηση των υπηρεσιών ήταν θετική για τον Οργανισμό. Η επόμενη Ολομέλεια έχει προγραμματιστεί για τις 11 Ιουλίου καθώς ενδιάμεσα θα απουσιάζει στο εξωτερικό ο πρόεδρος της ΕΕΤΤ Λ. Κανέλλος.

Οι ονομασίες των νέων πακέτων είναι: ΟΤΕ BusinessConn-x 30 & 50 Mbps, ΟΤΕ Απεριόριστα plus 6+6, ΟΤΕ DP 24 Απεριόριστα plus 6+6, ΟΤΕ Economy 240 6+6, ΟΤΕ Απεριόριστα 6+6, ΟΤΕ DP 24 Απεριόριστα, ΟΤΕ Business Απεριόριστα με ενδοεταιρικά κινητά.

Στην ημερήσια διάταξη περιλαμβανόταν επίσης θέμα που άπτεται του κόστους του ΟΤΕ μετά την εθελουσία έξοδο προσωπικού που υλοποιήθηκε το 2012 καθώς και προφορική εισήγηση για την εξέταση παραμέτρων τεχνοοικονομικού επικαιροποιημένου μοντέλου ελέγχου ΕΕΤΤ.

http://www.weeklytelecom.gr/

Last edited:
Απο σημερα ευτυχης κατοχος οτε 2ble + ote tv full + 6 μηνες δωρεαν θεασης στο full πακετο.... ειπατε τιποτα....
Μπορείς να αναφέρεις αναλυτικά τιμή?

Last edited by a moderator:
Μπορείς να αναφέρεις αναλυτικά τιμή?
Στο άλλο στρατόπεδο να το πεις... Δώσε περισσότερο φως...

Οσιι φευγουνε απο forthnet - nova εχουν δωρο τους πρωτους 6 μηνες συγκεκριμενα για ΟΤΕ Double Play 24 Απεριόριστα με ΟΤΕ TV Μέσω Δορυφόρου Full Pack εχουμε:

ΤΙΜΕΣ !!!

32 τελος επανασυνδεσης
30 τεχνικος για υφισταμενη εγκατασταση + τρεχουσα εγκατασταση
==========================================================
ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ !!!
Πρωτοι 6 μηνες μονο 32.9 + 1,5 caller id
ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΝ MHNA [το πρωτο 6μηνο] = 34,4

=========================================
Οι επόμενοι 6 μηνες

36.9 2ble play 24 Απεριοριστα Σταθερά
+
21.9 OTE TV = 58,8 + 1,5 caller id

ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΝ ΜΗΝΑ = 60,3

ΕΙΠΑΤΕ ΤΙΠΟΤΑ (κυρια Νova!)

η νόβα τα δίνει με 40 ολα αυτά νομίζω... αντε 50. τα 120 το δίμηνο είναι παρα πολλά φίλε μου! προσωπική μου άποψη! ο οτε καλύτερο πρόγραμμα αλλά πανάκριβος στα συνδυαστικά!

Εμένα μου έγινε τηλεφωνικά προχθές το βράδυ η ακόλουθη προσφορά:
Internet 24Mbps+Απεριόριστα σταθερά+300' κινητά(5 ώρες)+αναγνώριση κλήσης+ΟΤΕ TV Full Pack.Όλα μαζί 49,03 ευρώ για τους 6 πρώτους μήνες,53,03 ευρώ για τους υπόλοιπους 6,με 12μηνο συμβόλαιο.Η αναλυτική χρέωση είναι:Internet+τηλεφωνία(σταθερά και κινητά) 36,90 για τους 6 πρώτους μήνες και 40,90 ευρώ για τους υπόλοιπους 6 + 1,23 ευρώ η αναγνώριση κλήσης + 10,90 ευρώ το μήνα ΟΤΕ TV Full Pack για τους 12 μήνες.Εναλλακτικά μπορώ να επιλέξω για ΟΤΕ TV δωρεάν τους 6 πρώτους μήνες και 21,90 τους υπόλοιπους 6.Πρακτικά είναι το ίδιο.Άρα σύνολο κατά μέσο όρο 51,03 το μήνα για 12μηνο συμβόλαιο.Επίσης να αναφέρω ότι ο εξοπλισμός είναι δωρεάν(router,αποκωδικοποιητής,πιάτο κτλ) και η εγκατάσταση επίσης δωρεάν.Το τελευταίο το τονίζω γιατί πολλοί έχουν αναφέρει ότι η εγκατάσταση έχει κόστος.Συνολικά και αντικειμενικά η προσφορά νομίζω ότι είναι αν όχι τέλεια,τουλάχιστον εξαιρετική.

Last edited:

Η Βασική διαφορά είναι ότι το μέσο όρο δεν είναι η τιμή που θα έχεις τον 2ο χρόνο, δηλαδή δεν είναι τιμή για πάντα όπως της forthnet.
Στην tv δεν είναι όπως στο σκέτο ίντερνετ που λες του χρόνου θα δώσω 30 ευρώ και θα αλλάξω εταιρία, σε ενδιαφέρει και η τιμή που θα πληρώνεις μετά την λήξη του συμβολαίου.

Φιλοι μου !!! Οποιος καθεται μετα την ληξη του συμβολαιου του με την οποιαδηποτε εταιρια χανει παταγωδώς... αυτο ειναι κανονας... μονο αν αλλαξεις εταιρια ερχονται οι πορσφορες εκατερωθεν

Σήμερα μου έγινε προσφορά στο full pack 50% για ένα χρόνο, δηλαδή 10,90 το μήνα...έχω ήδη το σταθερό με 32,90 για τους πρώτους 6 μήνες...και στο κινητό έκπτωση 10 κάθε μήνα, δηλαδή από 33,00 σε 23,00 για έναν χρόνο....και δωροεπιταγή 100,00 στον Γερμανό....σύνολο όλα αυτά σαν χρεώσεις 67,00 , όταν ο τελευταίος λογαριασμός μόνο του ΟΤΕ, ήταν 77,50 ....

Απάντηση: Re: Προσφορά ΟΤΕ

Η Βασική διαφορά είναι ότι το μέσο όρο δεν είναι η τιμή που θα έχεις τον 2ο χρόνο, δηλαδή δεν είναι τιμή για πάντα όπως της forthnet.
Στην tv δεν είναι όπως στο σκέτο ίντερνετ που λες του χρόνου θα δώσω 30 ευρώ και θα αλλάξω εταιρία, σε ενδιαφέρει και η τιμή που θα πληρώνεις μετά την λήξη του συμβολαίου.

Αν ψάξεις σε όλους τους εναλλακτικούς, όλες οι προσφορές ισχύουν για ένα χρόνο.Και μετά η τιμή έχει διαφορά.Εσύ αναφέρεσαι σε μια προσφορά που δεν ήταν για όλο τον κόσμο.Με το που τελειώνει η προσφορά, ρίχνει στα 20 ευρώ την τιμή στο sport pack και στα 5 ευρώ τα 720' για κινητά.Φυσικά αφορά νέες συνδέσεις.Οι παλιοί πάλι στην απ' έξω.Άρα το για "πάντα" είναι καθαρά υποκειμενικό.Εφόσον έγιναν κάποιες προσφορές με την αρχή των πρωταθλημάτων, του χρόνου αν δεν ικανοποιείται από τις υπηρεσίες/τιμή μπορεί να φύγει και να πάει όπου θέλει.

η νόβα τα δίνει με 40 ολα αυτά νομίζω... αντε 50. τα 120 το δίμηνο είναι παρα πολλά φίλε μου! προσωπική μου άποψη! ο οτε καλύτερο πρόγραμμα αλλά πανάκριβος στα συνδυαστικά!
Η nova + forthnet 24 απεριοριστρα σταθερα, χωρις το sport pack και με μονο το cinema μου ερχοτανε 64 /μηνα..προσωπικα λοιπον εξυπηρετούμαι καλυτερα καθως με 47,35 /μηνα εχω οφελος το λιγοτερο 16 και βλεπω τα παντα ολα του αντιστοιχου πακετου...
btw ολα ειναι υποκειμενικα και θεμα οπτικης...

Internet 24Mbps+Απεριόριστα σταθερά+300' κινητά(5 ώρες)+αναγνώριση κλήσης+ΟΤΕ TV Full Pack.Όλα μαζί 49,03 ευρώ για τους 6 πρώτους μήνες,53,03 ευρώ για τους υπόλοιπους 6,με 12μηνο συμβόλαιο.Η αναλυτική χρέωση είναι:Internet+τηλεφωνία(σταθερά και κινητά) 36,90 για τους 6 πρώτους μήνες και 40,90 ευρώ για τους υπόλοιπους 6 + 1,23 ευρώ η αναγνώριση κλήσης + 10,90 ευρώ το μήνα ΟΤΕ TV Full Pack για τους 12 μήνες.Εναλλακτικά μπορώ να επιλέξω για ΟΤΕ TV δωρεάν τους 6 πρώτους μήνες και 21,90 τους υπόλοιπους 6.Πρακτικά είναι το ίδιο.Άρα σύνολο κατά μέσο όρο 51,03 το μήνα για 12μηνο συμβόλαιο.Επίσης να αναφέρω ότι ο εξοπλισμός είναι δωρεάν(router,αποκωδικοποιητής,πιάτο κτλ) και η εγκατάσταση επίσης δωρεάν.Το τελευταίο το τονίζω γιατί πολλοί έχουν αναφέρει ότι η εγκατάσταση έχει κόστος.Συνολικά και αντικειμενικά η προσφορά νομίζω ότι είναι αν όχι τέλεια,τουλάχιστον εξαιρετική.

Ακόμα να την κάνεις?

Απάντηση: Re: Προσφορά ΟΤΕ

Αν δεν τι θες, δώστη σε μένα που είμαι έτοιμος για φορητότητα! :SFGSFGSF::2thumb22sup::firstprize:

Κοίταξε να δεις φίλε...Αυτό που λες είναι απόλυτα σωστό.Όλοι θέλουν να έχουν έχουν μια υπηρεσία με το δυνατότερο χαμηλό κόστος για πάντα.Δε θέλει κάποιος να πληρώνει π.χ. 20 ευρώ το μήνα για φέτος,αλλά από του χρόνου να πληρώνει 30.Πρέπει να κοιτάει κανείς και αυτόν τον παράγοντα.Από την άλλη μεριά όμως,μια που ανέφερες και τη Forthnet,είναι βέβαιο ότι και οι 2 εταιρίες θα κάνουν προσφορές κάθε χρόνο για να κρατήσουν τους πελάτες τους ή και να αποκτήσουν καινούργιους.Η γνώμη μου είναι ότι αν κάποιος θέλει να αλλάξει πάροχο από δω και πέρα,οι εταιρίες προκειμένου να μην τον χάσουν σαν πελάτη θα του παρέχουν τις ίδιες υπηρεσίες που είχε στην ίδια τιμή.Επιλογή του καθενός είναι αν δεν του προσφέρουν την ίδια τιμή να εγκαταλείπουν την εταιρία.Τόσο απλά.Υπό αυτή την έννοια νομίζω ότι η προσφορά που μου έγινε ήταν εξαιρετική.Κι ας πούμε ότι την δεχόμουν,αν του χρόνου δε μου έδιναν τις ίδιες παροχές στην ίδια τιμή,τότε θα τους εγκατέλειπα.Όσο υπάρχει ανταγωνισμός ευνοείται ο πελάτης,λογικό είναι αυτό.Δεν ανέφερα την προσφορά για να μειώσω τη Forthnet.Άλλωστε,Forthnet 3play έχω κι εγώ.Αυτή με καλύπτει γι αυτά που μου προσφέρει και στο κόστος που μου τα προσφέρει,αυτήν επέλεξα.Αν του χρόνου κρίνω ότι το περιεχόμενο και το κόστος του ΟΤΕ με καλύπτουν περισσότερο,τότε θα αλλάξω.Είναι απλό.

Φιλικά,Χάρης.

Απάντηση: Προσφορά ΟΤΕ

Για εμας που ειμαστε σε πακετο χωρις τιβι, καμια προσφορα;

@tiniakos και @vforvendetta85:Την προσφορά δεν την δέχτηκα γιατί πρώτα απ' όλα έκανα πρόσφατα συμβόλαιο με τη Forthnet,αλλά και γιατί το περιεχόμενο της δορυφορικής της τηλεόρασης με καλύπτει,για την ώρα,περισσότερο.Γούστα είναι αυτά.Βέβαια,αν είχε και την Ευρωλίγκα ο ΟΤΕ,σας δηλώνω υπεύθυνα ότι θα προτιμούσα τον ΟΤΕ στην τιμή που μου έγινε.Τέλος πάντων,του χρόνου βλέπουμε.Η κοπέλα με ρώτησε πότε τελειώνει το συμβόλαιο μου για να με ξανακαλέσει.Το σημείωσε και θα το κάνει είπε.Αν μου ξανακάνει την ίδια προσφορά,τότε πράττω ανάλογα.Μπορεί και να μην μου κάνει την ίδια προσφορά.Όπως και να έχει,υγεία να έχουμε.

Re: Απάντηση: Προσφορά ΟΤΕ

Για εμας που ειμαστε σε πακετο χωρις τιβι, καμια προσφορα;
Ναι με 4 παιρνεις 5ωρες προς κινητα !! συμφερει καθως με τα ιδια χρηματα οι τωρινοι συνδρομητες εχουν 90 λεπτα μονο...