Προσφορά Cosmote TV

Με πήραν σήμερα και μου έκαναν προσφορά από ΟΤΕ για adsl 24mb, κάμποσα λεπτά προς σταθερά και κινητά που για μένα είναι αρκετά, συν ΟΤΕ tv, όλα μαζί στα 38 ευρώ τους πρώτους έξι μήνες και 43 τους υπόλοιπους.
Τώρα έχω μόνο ίντερνετ στη wind και πλήρωνα για ένα χρόνο 12 ευρώ αλλά από αυτό το μήνα πήγε στα 19.
Έχουμε ΟΤΕ tv στο χωριό και ξέρω ότι τα αξίζει τα λεφτά του αλλά δεν έχω αποφασίσει ακόμα. Σκέφτομαι να το βάλω όμως.

Ήθελα να ρωτήσω τι παίζει άμα έχω ΟΤΕ tv μέσω ευρυζωνικής σύνδεσης αλλά είδα ότι δεν έχει τα hd κανάλια οπότε αν βάλω θα βάλω μέσω δορυφόρου.

Γενικά πως σας φαίνεται σαν προσφορά;

Last edited:
Όχι, δεν είναι αυτό. Μιλάμε για 24Mbps ίντερνετ, 210' σταθερά + 30' κινητά και full pack . Αυτά μου είπε.
Στη σελίδα που μου έστειλες πρέπει να είναι αυτό μετο 49.8 τους πρώτους έξι.
Μου είπε επίσης και για δύο μήνες δώρο το ΟΤΕ tv club αν βάλω μέσω ευρυζωνικής σύνδεσης.
Στην ουσία εγώ θα δίνω 19 ευρώ παραπάνω το μήνα από ότι δίνω τώρα και θα έχω ΟΤΕ tv και τα δωρεάν λεπτά που δεν έχω τώρα.

Αυτά τα πακέτα που έχει στη σελίδα που μου έστειλες είναι με συμβόλαιο ενός χρόνου;

Re: Προσφορά ΟΤΕ

Τελικά η προσφορά του Αυγούστου για 2 πρώτους μήνες ισχύει ή όχι? Και είναι οι δύο πρώτοι μήνες δωρεάν + 12, ή οι δύο από τους 12? Γιατί το ενεργοποίησα 5-8 Αυγούστου και θέλω να έχω μια εικόνα τι να περιμένω στον λαγαριασμό, από πότε θα χρεωθεί.

Αν είναι η ίδια προσφορά με αυτή που έτρεχε και το καλοκαίρι του 2012 την οποία είχα πάρει και εγώ, είναι 2 μήνες δώρο αλλά η δέσμευση είναι 14μηνη και όχι 12μηνη. Οι δωρεάν μήνες είναι οι 2 πρώτοι οπότε ο πρώτος λογαριασμός θα έρθει περίπου τον Οκτώβρη και θα αφορά το (προκαταβαλλόμενο) πάγιο των Νοέμβρη-Δεκέμβρη συν την διαφορά που προκύπτει αναλογικά απο αρχές Αυγούστου που το ενεργοποίησες μέχρι 20-23 νομίζω που εκδίδεται ο λογαριασμός οπότε θα είναι γύρω στο 60άρι για το Full Pack (πάγιο 2 μηνών + 10-15 μέρες Αυγούστου).

Καλησπέρα! Ξέρετε αν υπάρχει κάποια προσφορά για οτε τν full pack μέσω δορυφόρου χωρίς να πρέπει να γίνω συνδρομητής οτε και στο σταθερό?

Μόλις πήγα στον ΟΤΕ απο φορθνετ.double play με έκπτωση τους πρώτους έξι μήνες,κ ΟΤΕ TV full pack ,μέσω δορυφόρου με δωρεάν τους έξι πρώτους μήνες,κ δωρεάν κεραία κ εγκατάσταση απο το τεχνικό.Η προσφορά για δωρεάν κεραία κ εγκατάσταση ισχύει μόνο αν κανείς την αίτηση τηλεφωνικως στο 13888 κ είσαι συνδρομητής στη φορθνετ κ όχι σε άλλο παροχο(π.χ. Hol,cyta ).η άλλη προσφορά για τους έξι μήνες δωρεάν ισχύει κ απο τα καταστήματα oteshop

Απάντηση: Προσφορά ΟΤΕ

Καλησπέρα! Ξέρετε αν υπάρχει κάποια προσφορά για οτε τν full pack μέσω δορυφόρου χωρίς να πρέπει να γίνω συνδρομητής οτε και στο σταθερό?
Στείλε ένα πμ του Δημήτρη, πιστεύω πως θα μπορέσει να σε εξυπηρετήσει.

Ένας ακόμα και εγώ χαρι στο Δημήτρη. Ευχαριστώ.

:D :a0210:

Ενδιαφερομαι και εγω για full pack ote tv αλλα δεν μπορω να φυγω απο την φορθνετ οποτε αμα βρεις κατι πες μου :a0210:

εαν καταλαβα καλα εχθες σε μια συζητηση που ειχα με ατομο που δουλευει στο οτε,
τρεχει παλι στα καταστηματα η προσφορα οι πρωτοι 6 μηνες δωρεαν.
με καθε επιφυλαξη..
παρτε και ρωτηστε

πρεπει να εισαι και συνδρομητης και οτε ομως ή οχι

Re: Απάντηση: Προσφορά ΟΤΕ

αυτην την προσφορα την ειχε και παλι πριν λιγο καιρο.
απ`οτι μου ειπε,την εκαναν και τελευταια σκορπια τηλεφωνικα.
τωρα ισχυει κανονικα στα καταστηματα.
ισως απο αυριο πεσουν και σχετικες διαφημισεις.
νομιζω οτι δεν εχει να κανει το εαν εισαι ή οχι συνδρομητης.

αν ειναι ετσι ειναι καλη προσφορα που πρεπει να παρω τηλεφωνο για να μαθω ? επισεις σε τι καταστημα πρεπει να παω σε γερμανο ? σε οτε κανονικο ? σε oteshop ?

Last edited by a moderator:

Παίδες επειδή ενδιαφέρομαι και εγώ ...πήρα και ρώτησα και μου είπαν ότι ισχύουν οι πρώτοι 6 μήνες δωρεάν ...με την προυπόθεση να ενεργοποιήσεις ξανά τηλεφωνική γραμμή ΟΤΕ.

Last edited by a moderator: