Προσφορά Cosmote TV

Απάντηση: Προσφορά ΟΤΕ

Οχι απαραίτητα 3play. Αρκεί και μια απλή τηλεφωνική γραμμή (ποιός βάζει τώρα χωρίς internet?)!!

Last edited by a moderator:

Σε νέους πελάτες που θέλουν μόνο δορυφορική τηλεόραση δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή καμία προσφορά στα καταστήματα.
Για αλλαγή φορητότητας ή για να συνεχίσεις μία ήδη ληγμένη σύμβαση ,τα έχουμε ξαναπεί.

Επίσης ,υπάρχει προσφορά για το Νομό Μεσσηνίας και για την Αρεόπολη Λακωνίας, 3 μήνες δώρο και το πιάτο δώρο. Βέβαια για λίγα πιάτα που είναι διαθέσιμα.

Και εννοείται (επειδή μου γίνεται η σχετική πλάκα από φίλους) δεν έχω βάλει κανένα χεράκι λόγω ονόματος και καταγωγής χαχαχαχα.

Μόλις πριν 1 ώρα, με κάλεσαν απο ΟΤΕ και μου έδωσαν 210 λεπτά αστικά-υπεραστικά, 30 ή 60 λεπτά κινητά, full pack ΟΤΕ TV, ΣΤΑ,38 και κάτι γι τους πρώτους έξι μήνες και 43 για τους επόμενους έξι....

Ειναι καλη;;

Χωρις internet?

τηλέφωνο με 210 στα8ερά και 30 κινητα κάνει 17,90 για 6 μηνες και μετα 19,90
full pack 21,90
άρα και τα 2
39,80 για τους πρωτους 6 μηνες και 41,80 μετά

Δεν βλέπω καμία προσφορά αν είναι χωρίς ιντερνετ.

Re: Προσφορά ΟΤΕ

η κανονική τιμή του ειναι 49,80 και μετά το 6μηνο 54,80.
Σου έδωσαν περιπου 20% πιο κάτω από αυτό 11 ευρώ.
Να τσεκάρεις και τον εξοπλησμό γιατί στην παραπάνω τιμή έχει δωρεάν αποκωδικοποιητή και router.
Δεν είναι άσχημη η προσφορά.

Και γω από σήμερα στην παρέα σας με τη βοήθεια του Δημήτρη! Πρεμιέρα με κύπελλο λοιπόν..

Απο σήμερα και εγώ συνδρομητής otetv με 3 μήνες δώρο χάρη στον Δημήτρη! :2thumb22sup: Ευχαριστώ και από εδώ !

καλησπέρα
σήμερα έληξε η συνδρομή μου otetv.....έκανα αίτηση διακοπής σε κατάστημα οτε.....και αφού για κάθε διακοπή ενημερώνουν τα κεντρικά...μίλησα μαζί τους επί τόπου και μου έδωσαν την εξής προσφορά....3 μήνες δωρεάν πάγια ή 6 μήνες στο μισό κόστος συνδρομής.......

Είναι παλιά προσφορά αυτή. Μπράβο τους όμως που την συνεχίζουν ακόμα.
6 μήνες στο μισό κόστος είχα ανανεώσει εγώ τον περασμένο Νοέμβριο...

Δεν ξερω αν ετυχε, αλλα με λιγη γκρινια κανουν προσφορες ακομα και αν δεν αιτηθεις διακοπη της υπηρεσιας.Οταν πηρα και γκρινιαξα,πολυ χαλαρα ειναι η αληθεια, για την αυξηση της τιμης και χωρις να πω τιποτα για διακοπη, με στειλανε στο αντιστοιχο τμημα και μου προσφερανε το ΟΤΕ TV με τους 3 μηνες δωρεαν για νεο ετησιο συμβολαιο.Οχι και ασχημα αν σκεφτει κανεις οτι ημουν ακριβως σχεδον πανω στο χρονο,οποτε εληγε το συμβολαιο μου ετσι κι αλλιως.
Μαλιστα επειδη εχω και τηλεφωνο και ιντερνετ ΟΤΕ εκαναν την προσφορα με 24αρι ιντερνετ,αστικα υπεραστικα και 5 ωρες κινητα στα 38 ευρω το 1ο εξαμηνο και 40,5 απο κει και περα.
Ουσιαστικα απο ολο αυτο θα γλιτωσω το μηνα περιπου 10 ευρω σε σχεση με αυτα που πληρωνα μεχρι τωρα.Το βασικο ομως ειναι οτι κανουν τις νεες τιμες και στους ηδη υπαρχοντες συνδρομητες, χωρις να χρειαστει να σου βγαλουν το λαδι και να σε κανουν να αισθανεσαι ενοχος που ζητας κατι καλυτερο

Με πήραν και μένα να επιστρέψω ΟΤΕ με προσφορά έξι μήνες δωρεάν στο οτε tv full pack σε συνδυασμό με ένα απο τα τρέχοντα προγράμματα double play. Με το φθηνότερο πακέτο (210 λεπτά σταθερά + 30 λεπτά κινητά) και 4mb internet έρχεται 36,85 ευρώ το μήνα.

Να ξέρεις ότι μπορείς εναλλακτικά αντί για έξι μήνες δωρεάν να πάρεις 12 μήνες μισή τιμή για καλύτερη κατανομή του ποσού.

Ναι σωστά, μου το είπαν και αυτό ότι μπορώ να διαλέξω, και σου λενε και τη τιμή που βγαίνει κάθε μήνα μετά απο όλες τις εκπτώσεις

πηρα και εγω να ζητησω διακοπη αλλα το συμβολαιο μου ληγει 2 Νοεμβριου αλλα μου ειπαν να ξαναπαρω τοτε και οτι θα μου κανουν προσφορα. στην μιση τιμη για εξι μηνες ειναι καλα

Λοιπον, νομιζω οτι αυτο που γινεται με τις προσφορες του ΟΤΕ ειναι ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΣ και ΑΧΑΡΙΣΤΙΑ στους υπαρχοντες πελατες. Τι θα πει μιση τιμη για να ερθεις (¨η παραμεινεις); και τα κορόιδα που τα σκανε κανονικα; Καλη εμπορικη πολιτικη, αλλα κακη εκτιμηση προς τον πελατη που ισως αντιδρασει. Δηλαδη, ετσι που πανε, σε καθε ανανεωση θα χανουν τη μιση συνδρομη; δεν τους βλεπω καλα!

Έκανα και εγώ το γνωστό κολπάκι.
Βόλτα στο Γερμανό, διακοπή οτέ tv, τελέφωνα στα κεντρικά και προσφορά μισό πάγιο για 6 μήνες (13,69 αντί για 27.38 ευρώ).
Κέρδος 82.14 ευρώ το χρόνο, καλά είναι.:beatnik2:
Για να κερδίσω χρόνο, είπα στον υπάλληλο του μαγαζιού ότι έχω υπόψιν μου μία προσφορά για ανανέωση με μισό πάγιο για 6 μήνες, αλλά έκανε τον ανήξερο.
Τώρα την έμαθε, ενώ αμφότεροι σπαταλήσαμε 5 ολόκληρα λεπτά από τη μέρα μας.