Προσφορά Cosmote TV

Re: Απάντηση: Προσφορά ΟΤΕ

Λοιπον, νομιζω οτι αυτο που γινεται με τις προσφορες του ΟΤΕ ειναι ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΣ και ΑΧΑΡΙΣΤΙΑ στους υπαρχοντες πελατες. Τι θα πει μιση τιμη για να ερθεις (¨η παραμεινεις); και τα κορόιδα που τα σκανε κανονικα; Καλη εμπορικη πολιτικη, αλλα κακη εκτιμηση προς τον πελατη που ισως αντιδρασει. Δηλ, ετσι που πανε, σε καθε ανανεωση θα χανουν τη μιση συνδρομη; δεν τους βλεπω καλα!
ποιο ειναι το προβλημα και εσυ αμα τελειωσει το συμβολαιο σου μπορεις καλλιστα να το κανεις ουτε εξευτελισμος ειναι ουτε αχαριστια

Re: Προσφορά ΟΤΕ

Ποια είναι η καλύτερη προσφορά που υπάρχει για OTE Double play 24mbit χωρίς απεριόριστα τηλέφωνα και OTE TV full pack δορυφορικό; Ενδιαφέρεται φίλος μου, οι τιμές που βλέπω στο site του ΟΤΕ είναι μάλλον ακριβές (49,8 για 6 μήνες και 54,8 μετά), δε φαίνεται δηλαδή να μπαίνει κάποια έκπτωση στο ΟΤΕ TV (27,90 double play 24Mbps + 210' σταθερά + 30' κινητά + 21,90 για το ΟΤΕ TV).

Απάντηση: Re: Απάντηση: Προσφορά ΟΤΕ

ποιο ειναι το προβλημα και εσυ αμα τελειωσει το συμβολαιο σου μπορεις καλλιστα να το κανεις ουτε εξευτελισμος ειναι ουτε αχαριστια

Δεν το επιασες μαλλον! Κανεις πχ συμβολαιο ετησιο και στον μηνα αρχιζουν και γινονται προσφορες για προσελκυση απο αλλους παροχους ή ανανεωση συνδρομων στη μιση τιμη. Αισθανεσαι ή οχι ΚΟΡΟΙΔΟ;

οχι γιατι ηταν επιλογη να κανω συμβολαιο στην τιμη αυτη και απο την αλλη ετσι λειτουργει η αγορα οταν ληξει το συμβολαιο θα κανω και εγω την κινηση μου οπως την εκανα περυσι που πηρα στα 10 ευρω το full pack για 6 μηνες. δυστυχως η ευτυχως παντα θα βγαινει μια καλυτερη προσφορα που δεν θα μπορεις να αξιοποιησεις λογω συμβολαιου

Ποια είναι η καλύτερη προσφορά που υπάρχει για OTE Double play 24mbit χωρίς απεριόριστα τηλέφωνα και OTE TV full pack δορυφορικό; Ενδιαφέρεται φίλος μου, οι τιμές που βλέπω στο site του ΟΤΕ είναι μάλλον ακριβές (49,8 για 6 μήνες και 54,8 μετά), δε φαίνεται δηλαδή να μπαίνει κάποια έκπτωση στο ΟΤΕ TV (27,90 double play 24Mbps + 210' σταθερά + 30' κινητά + 21,90 για το ΟΤΕ TV).
47,80 είναι και μετά 51,80 .....μην μπερδεύεσαι . ένταξει οι τιμές είναι όντως τσιμπημένες αλλά εξαρτάται τι θέλει και ο καθένας . ο καθένας κάνει τις επιλογές του ανάλογα με την τσέπη του και τι του αρέσει να βλέπει

Στο site του ΟΤΕ είναι οι τιμές που γράφω, δε ξέρω πως προκύπτουν αυτές που λες εσύ. Το θέμα είναι πως διάβασα παραπάνω για αυτή την προσφορά με τα 38 και κάτι που έγινε στον dnik (δες παραπάνω) και είναι όντως πολύ καλή τιμή για αυτά που δίνει αφού ουσιαστικά έρχεται ο ΟΤΕ TV στη μισή τιμή. Πως μπορεί όμως κάποιος να πάρει αυτή την προσφορά; Μιλάμε για νέο συνδρομητή ΟΤΕ που θα κάνει φορητότητα από άλλο πάροχο. Γίνεται;

Στο site του ΟΤΕ είναι οι τιμές που γράφω, δε ξέρω πως προκύπτουν αυτές που λες εσύ. Το θέμα είναι πως διάβασα παραπάνω για αυτή την προσφορά με τα 38 και κάτι που έγινε στον dnik (δες παραπάνω) και είναι όντως πολύ καλή τιμή για αυτά που δίνει αφού ουσιαστικά έρχεται ο ΟΤΕ TV στη μισή τιμή. Πως μπορεί όμως κάποιος να πάρει αυτή την προσφορά; Μιλάμε για νέο συνδρομητή ΟΤΕ που θα κάνει φορητότητα από άλλο πάροχο. Γίνεται;
αυτή προσφορά με τα 38 δεν με αρέσει γιατι έχει ιντερνετ με 4 mbps ...Τι να το κάνω τέτοιο ιντερνετ ?θα σπάνε τα νεύρα όλη την ώρα τόσο αργό που θα είναι .

Last edited by a moderator:

Η προσφορα για ote tv ισχύει μόνο με φορητότητα στον ΟΤΕ απο άλλον πάροχο, και αφορά 6 μήνες δωρεάν (ή μισή τιμή για 12 μήνες, επιλέγεις) αυτό πρέπει να γίνει σε συνδυασμό με κάποιο απο τα πακέτα double play με τις τιμές που ισχύουν όπως φαίνονται στο site. Το φθηνότερο πακέτο ειναι το 4mb economy με 210 λεπτά σταθερά και 30κινητα.
Τελική τιμη ειναι 36,80 ευρώ το μήνα, με ΟΤΕ tv full pack.

27,90 (32,90 μετά τους πρώτους 6 μήνες) έχει το 24ρι + 210' σταθερά +30' κινητά. Οπότε σε αυτό αν κάνει φορητότητα από Wind παίρνει και ΟΤΕ TV στη μισή τιμή για 12 μήνες, δηλαδή 21,90/2 = 10,95, δηλαδή τελική τιμή 38,85 για τους πρώτους 6 μήνες και 43,85 μετά το εξάμηνο. Σωστά; Αυτή η προσφορά γίνεται σε OTE Shop;

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Προσφορά ΟΤΕ

Δεν το επιασες μαλλον! Κανεις πχ συμβολαιο ετησιο και στον μηνα αρχιζουν και γινονται προσφορες για προσελκυση απο αλλους παροχους ή ανανεωση συνδρομων στη μιση τιμη. Αισθανεσαι ή οχι ΚΟΡΟΙΔΟ;

Τα ίδια ακριβώς κόλπα έκανε και η NOVA με συνδρομητές δυο ταχυτήτων με αποτέλεσμα να απαξιωθεί στην συνείδηση πολλών καταναλωτών, ελπίζω να μην ακολουθήσουν το παράδειγμα της στον OTE.

Όλες οι εταιρείες στον κόσμο αυτό κάνουν.
Βέβαια η Nova το έχει φτάσει στο άκρο.

Τα ίδια ακριβώς κόλπα έκανε και η NOVA με συνδρομητές δυο ταχυτήτων με αποτέλεσμα να απαξιωθεί στην συνείδηση πολλών καταναλωτών, ελπίζω να μην ακολουθήσουν το παράδειγμα της στον OTE.

εαν κανεις αιτηση αλλαγης παροχου ειτε στην cosmote ειτε στον οτε, σε καλει αντιστοιχο τμημα για αντιπροσφορα ιση η καλυτερης παρολου που δεν υπαρχουν αυτες οι τιμες στον επισημο τιμοκαταλογο.

πχ το cosmote 65 (απεριοριστα προσ ολους) μπορει να στο δωσουν απο 65 ευρω(τιμη τιμοκαταλογου) μεχρι και 23...

Last edited:
Απάντηση: Προσφορά ΟΤΕ

Δηλαδη αν κανω αιτηση αλλαγης παροχου τωρα στον Οτε θα με παρουν να μου κανουν καμια προσφορα ή θα μου το κοψουν εντελως?

Συνήθως γίνεται. Κανείς όμως δεν μπορει να στο βεβαιώσει.
Υπάρχει ένα παληκάρια, ο Δημήτρης εδώ μεσα που μπορει και εξυπηρετεί ενίοτε. Απο ότι διαβάζω τουλάχιστον...
Ίσως να μπορει να σε βοηθήσει.... Δεν ξερω.....

Με αλλαγή παρόχου θα πάρεις 6 μήνες δωρεάν τον ΟΤΕtv. Για τα προγράμματα θα σου πουν σε κατάστημα. Αν μπλέξεις πες μου και θα βοηθήσω όπως μπορώ.

2 νοεμβριου τελειωνε το συμβολαιο μου αμα παρω για διακοπη θα το παρω το 10αρικο για 6 μνηες οπως περυσι?

Κάντε υπομονή μέχρι να τελειώνει το συμβόλαιό σας και μετά αρχίστε να ψάχνεστε... στους υφιστάμενους πελάτες, που θα πληρώσουν και ρήτρες πρόωρης διακοπής δεν καίγονται να κάνουν προσφορές. Αν φοβηθούν ότι θα σε χάσουν όμως....

Μέχρι 31 Οκτωβρίου δεν μπορεί να διακόψει ο οποιοσδήποτε λόγω της αύξησης της συνδρομής;