Προσφορά Cosmote TV

Re: Προσφορά ΟΤΕ

Ξεχασα την ενεργοποιηση ή ενα τελος 31 κατι ευρω στο 1ο λογαριασμο.
Ελπιζω να το κανουν γρηγορα να μην μεινει το σπιτι χωρις τηλεφωνο.

Το Double play τους ειναι λιγο ακριβο σε σχεση με αλλες εταιριες (29,90 στη συγκεκριμενη περιπτωση)
Αλλα το δορυφορικο full pack ειναι χωμα(10,95) και μου φαινεται πολυ καλυτερο απο της νοβα.

Σε σχεση με αυτα που δινω τωρα πιστευω αξιζει (35 καθως μονοι τους πηραν την πρωτοβουλια να το ανεβασουν με το Nova HD) για start pack με novasports 1 μονο,απεριοριστα προς σταθερα και κινητα (? ποτε δε καταλαβα) και 24mpbs.

Απάντηση: Re: Προσφορά ΟΤΕ

Δε ξερω κατα ποσο ειναι προσφορα αλλα μου προτειναν αυτο :
Double play 24Mpbs(δωρο router) + Απεριοριστα προς σταθερα
ΟTE TV Full pack (Δωρεαν παιατο εξοπλισμο εγκατασταση)
40,85/μηνα
Συνδρομητης forthnet + nova με christmas 2012

σε ποιο τηλεφωνο μπορουμε να παρουμε καποια προσφορα? ειμαι hol τωρα

Απάντηση: Re: Προσφορά ΟΤΕ

Τον Φεβρουαριο ληγει η δεσμευση ετησιου προγραμματος στον ΟΤΕ, αλλα συγχρονως εχω ετησιο ΟΤΕTV μεχρι Αυγουστο. Υπαρχει περιπτωση να αλλαξει κατι, σε πιο οικονομικο, σε πιθανη ανανεωση τηλεφωνικου προγραμματος και παραμονης στον ΟΤΕΤtv; Γιατι τωρα μου βγαινει 65 , και αρχισε να... τσουζει απο τη στιγμη που τελειωσε το δωρεαν τριμηνο προσφορας tv!

Re: Απάντηση: Re: Προσφορά ΟΤΕ

σε ποιο τηλεφωνο μπορουμε να παρουμε καποια προσφορα? ειμαι hol τωρα
Δοκιμασε στο τηλεφωνικο κεντρο του ΟΤΕ 13888 αν δε κανω λαθος.
Η προσφορα ισχυει για συνδρομητες που δεν ειναι στον ΟΤΕ,αν τυχων δε σου δωσουν την ιδια ή καλυτερη μπορω να σου στειλω σε πμ το ονομα και το τηλεφωνο του κυριου που μιλησα καθως μου ειπε 100% οτι ισχυει.

Τον Φεβρουαριο ληγει η δεσμευση ετησιου προγραμματος στον ΟΤΕ, αλλα συγχρονως εχω ετησιο ΟΤΕTV μεχρι Αυγουστο. Υπαρχει περιπτωση να αλλαξει κατι, σε πιο οικονομικο, σε πιθανη ανανεωση τηλεφωνικου προγραμματος και παραμονης στον ΟΤΕΤtv; Γιατι τωρα μου βγαινει 65 , και αρχισε να... τσουζει απο τη στιγμη που τελειωσε το δωρεαν τριμηνο προσφορας tv!

Δοκιμασε να επικοινωνησεις μαζι τους γιατι αυτοι δεν υπαρχει περιπτωση να το κανουν.
Αυτο που σε χρεωνουν για ΟΤΕTV δε νομιζω να το αλλαξουν αλλα μπορει να σου μειωσουν για το τηλεφωνο- internet.
Aν δε το κανουν ζητα διακοπη για το τηλεφωνο και δε θα σταματησουν τα τηλεφωνα ;p

Last edited:

Μηπως η προσφορα ειναι για εξι μηνες και μετα ανεβει η τιμη? κανουν καποιες τετοιες προτασεις... 40 φουλ ακουγεται πολυ καλο για ΟΤΕ.

ειναι 40,85 που ειπε ο φιλος πιο πανω χωρις την αναγνωριση.οπως και να χει
ισχυει η συγκεκριμενη προσφορα το επιβεβαιωνο και εγω!οταν ερχεσε απο αλλο δικτυο και αλλο δορυφορικο ειναι μια χαρα
καθως βγαινει μαζι με φπα και αναγνωριση 45 το μηνα για το full pack+24mb+αστικες υπεραστικες για το πρωτο εξαμηνο και 49 το δευτερο!

Σε κατάστημα Γερμανός μου έκαναν προσφορά εάν βάλω οποιοδήποτε πακέτο Ίντερνετ και τηλεφωνίας ΟΤΕ, δωρεάν το OΤΕTV για 6 μήνες και μετά 21,90.

Απάντηση: Προσφορά ΟΤΕ

Δεν είναι κάτι καινούργιο.Αν κάνεις φορητότητα το σταθερό στον ΟΤΕ έχεις 6 μήνες δωρεάν το full pack.

Re: Απάντηση: Προσφορά ΟΤΕ

Πάντως, ενώ το πακέτο OTETV είναι καταπληκτικό, θεωρώ ότι είναι κοροϊδία τα 32 ευρώ/μήνα για 4άρα γραμμή και τηλεφωνία.

(Πήγα πίσω μερικές σελίδες και δεν το είδα, γι' αυτό ανέφερα την προσφορά... μάλλον δεν πήγα αρκετά πίσω)

Καλησπέρα και απο μένα.Μόλις έκανα μεταφορά απο άλλο παροχο στον οτε με 24αρα γραμμή-απεριόριστα σταθερά αστικά-υπεραστικά και οτε tv full pack 40,80 (+1,23 την αναγνώριση κλήσεων) για 12 μήνες (καμία μετατροπή στο δεύτερο εξάμηνο).Θεωρώ οτι είναι πολύ τίμια προσφορά.

Κανονικά βγαίνει 54,80 τους έξι πρώτους μήνες και 58,80 τους επόμενους έξι, οπότε είναι μια πολύ καλή προσφορά.

Το ζήτημα είναι πως η τιμή είναι τον 1ο χρόνο.Τον επόμενο, μεθεπόμενο κ.ο.κ;

Πάντως, ενώ το πακέτο OTETV είναι καταπληκτικό, θεωρώ ότι είναι κοροϊδία τα 32 ευρώ/μήνα για 4άρα γραμμή και τηλεφωνία.

(Πήγα πίσω μερικές σελίδες και δεν το είδα, γι' αυτό ανέφερα την προσφορά... μάλλον δεν πήγα αρκετά πίσω)

Δεν ήθελα να στο παίξω έξυπνος και μην με παρεξηγήσεις.Απλά αυτή που ανέφερες υπάρχει λίγο καιρό αφού κυκλοφόρησε το δορυφορικό otetv.

Το ζήτημα είναι πως η τιμή είναι τον 1ο χρόνο.Τον επόμενο, μεθεπόμενο κ.ο.κ;

Η τιμή δεν είναι για τον 1ο χρόνο. Είναι για πάντα. Δηλαδη η τιμη που θα ισχύει μετά τον 6ο μήνα θα ισχύει και για τους επόμενους μήνες (και μετά το 12μηνο)

Re: Απάντηση: Προσφορά ΟΤΕ

Δε βάζω στοίχημα, γιατί ακόμα δεν έχουν περάσει 12 μήνες από τότε που πήρα την προσφορά, αλλά στην τηλεφωνική επικοινωνία μου το διευκρίνησαν (στο 13888). Και οι τηλεφωνικές συνομιλίες καταγράφονται.. Είναι κανένας που έχει δει αύξηση στο λογαριασμό μετά το πέρας του 12μηνου;

Καλησπέρα και απο μένα.Μόλις έκανα μεταφορά απο άλλο παροχο στον οτε με 24αρα γραμμή-απεριόριστα σταθερά αστικά-υπεραστικά και οτε tv full pack 40,80 (+1,23 την αναγνώριση κλήσεων) για 12 μήνες (καμία μετατροπή στο δεύτερο εξάμηνο).Θεωρώ οτι είναι πολύ τίμια προσφορά.

Η τιμη που δινουν το πακετο αυτο απο το 13888 ειναι 43 (+1,23 την αναγνώριση κλήσεων) τους πρωτους 6 μηνες, 47 (+1,23 την αναγνώριση κλήσεων) τους επομενους 6 μηνες, και μετα το 12μηνο κανονικο τιμολογιο. Που το πηρες αυτο το πακετο?

Έληξε το συμβολαιο μου με την αλλη εταιρία (ημουν ηδη συνδρομητης οτε tv) ζήτησα προσφορά απο το 13888 και μου έδωσαν αυτήν την προσφορά που ανέφερα πριν και φυσικά την δέχτηκα.

Last edited by a moderator:

Και εμενα με εκαναν την προσφορα με τα 40.80 για να φυγω απο forthnet και το σκεφτομε σοβαρα μιας και το ιντερνετ ειναι χαλια στη forthnet(πιανω κατω απο 4mb ενω ειμαι διπλα στο dslam).Τωρα δινω 40 και εχω cinema pack+12 ωρες κινητα+hd.