Δε ξερω κατα ποσο ειναι προσφορα αλλα μου προτειναν αυτο :
Double play 24Mpbs(δωρο router) + Απεριοριστα προς σταθερα
ΟTE TV Full pack (Δωρεαν παιατο εξοπλισμο εγκατασταση)
40,85/μηνα
Συνδρομητης forthnet + nova με christmas 2012
Δοκιμασε στο τηλεφωνικο κεντρο του ΟΤΕ 13888 αν δε κανω λαθος.σε ποιο τηλεφωνο μπορουμε να παρουμε καποια προσφορα? ειμαι hol τωρα
Τον Φεβρουαριο ληγει η δεσμευση ετησιου προγραμματος στον ΟΤΕ, αλλα συγχρονως εχω ετησιο ΟΤΕTV μεχρι Αυγουστο. Υπαρχει περιπτωση να αλλαξει κατι, σε πιο οικονομικο, σε πιθανη ανανεωση τηλεφωνικου προγραμματος και παραμονης στον ΟΤΕΤtv; Γιατι τωρα μου βγαινει 65 , και αρχισε να... τσουζει απο τη στιγμη που τελειωσε το δωρεαν τριμηνο προσφορας tv!
Πάντως, ενώ το πακέτο OTETV είναι καταπληκτικό, θεωρώ ότι είναι κοροϊδία τα 32 ευρώ/μήνα για 4άρα γραμμή και τηλεφωνία.
(Πήγα πίσω μερικές σελίδες και δεν το είδα, γι' αυτό ανέφερα την προσφορά... μάλλον δεν πήγα αρκετά πίσω)
Το ζήτημα είναι πως η τιμή είναι τον 1ο χρόνο.Τον επόμενο, μεθεπόμενο κ.ο.κ;
Καλησπέρα και απο μένα.Μόλις έκανα μεταφορά απο άλλο παροχο στον οτε με 24αρα γραμμή-απεριόριστα σταθερά αστικά-υπεραστικά και οτε tv full pack 40,80 (+1,23 την αναγνώριση κλήσεων) για 12 μήνες (καμία μετατροπή στο δεύτερο εξάμηνο).Θεωρώ οτι είναι πολύ τίμια προσφορά.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.