Προσφορά Cosmote TV

Απάντηση: Προσφορά ΟΤΕ

ξέρει κανείς για καμία προσφορά για vdsl?
εγκατέστησε ο ΟΤΕ πριν 2 βδομάδες νέο ΚΑΦΑΟ ακριβώς έξω από το σπίτι μου και λεώ να πάω προς τα εκεί για να ξεφύγω από τα 5-6 mpbs του adsl.
Αν ξέρετε κάποια προσφορά παρακαλώ πείτε μου.

Re: Προσφορά ΟΤΕ

Και εγώ έψαχνα προσφορά για vdsl γιατί υποστηρίζεται στη γειτονιά μου αλλά τα τιμολόγια του ΟΤΕ είναι εκτός πραγματικότητας.

Και η HOL που είμαι εγώ, δίνει VDSL ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ σε πρόγραμμα με προπληρωμένο χρόνο ομιλίας. Δεν είναι τραγικό;;;;
Έχω 1500 λεπτά στο κινητό και δεν το χρησιμοποιώ καν το σταθερό.

Φιλε Kostthem με 30-33 ευρα που σου δινει η HOL το φθηνοτερο πακετο δεν ειναι και πολυ ασχημα. Εγω εχω το hol double play gr και δινω περιπου 31 το μηνα με διαφορες εκπτωσεις. Το θεμα ειναι οτι απο τα 5-6 με πολυ ζορι και πολλα προβληματα της adsl πηγα στο VDSL και πραγματικα εχω παψει να σκεφτομαι το ιντερνετ. Κατεβαζω και ανεβαζω οτι θελω, βλεπω streaming (ταυτοχρονα αμα θελω) και παιζω και online game και δεν καταλαβαινω καμια καθυστερηση πουθενα.

Εγώ αν έπιανα 20 mb, έδινα και 40. :P

Σε εμένα δεν υποστηρίζεται VDSL παρότι μένω κέντρο. :(

είναι τόσο σημαντικά για τον απλό χρήστη τα 20mb που να αξίζει η τόση μεγάλη διαφορά στην τιμή;

Για εναν απλο χρηστη που του αρκει να βλεπει κανα βιντεο στο youtube η κανα facebook και τα 5mb ειναι μια χαρα.Για εναν που θελει να κατεβαζει ολο το συμπαν να εχει το cloud του αυτος θα χρειαστει ταχυτητες download ανω των 20mb οπως και 10mb upload για το cloud.

Last edited by a moderator:

καλό είναι να μην κατηγοριοποιούμε έτσι γενικά κι αόριστα ανθρώπους που δεν ξέρουμε τις ανάγκες τους, ειδικά καταλογίζοντας δημοσίως παράνομες πράξεις. υπάρχουν άπειρες άλλες ανάγκες για badwidth ειδικά σε νοικοκυριά με περισσότερους από έναν χρήστες ταυτόχρονα. Για παράδειγμα
-spotify
-youtube full HD
-ενισχυτής σήματος cosmote (που δουλεύει με dsl)

σε σπίτι με δύο ενήλικες όπως το δικό μου τα 3 παραπάνω τερματίζουν τη γραμμή για πλάκα (5-6 mbit) όταν λειτουργούν ταυτόχρονα.

ευχαριστώ.

Ηθελε να δει η γυναικα μου μαζι με την κορη μου video στο youtube κι εγω να παιξω παιχνιδια που καταναλωνουν αρκετα μεγαλο bandwith. Η συζυγος ξεκινουσε το video να κατεβαινει και πηγαινε να φτιαξει καφε και να μαγειρεψει κι εγω κατεβαζα θεους και δαιμονες γιατι εκανε μιση ωρα να μου ανοιξει οθονη στο παιχνιδι και οι κινησεις γινονταν με κινηματογραφικη ταχυτητα (απλα ηταν η Slow motion και οχι η γρηγορη :-p ) ! Αρα ναι τα 5-6 down & 150k up ηταν απιστευτα εκνευριστικα και κουραστικα. Γι'αυτο και μονο αξιζε τα 10 ευρα το μηνα παραπανω για VDSL.

Για κάποιον που θα καλέσει αυτες τις ημερες για OTE TV, χωρις κα ειναι και να θελει να ειναι συνδρομητής τηλεφωνίας, υπάρχει κάποια προσφορα φίλοι μου;;

Εγω που εκανα χθες ενεργοποιηση ote tv(ειμαι συνδρομητης οτε) δικαιουμε την δωροεπιταγη?

Μάλλον όχι αλλά έχεις δικαίωμα υπαναχώρησης 15 ημερών.
Πάρτους και πες τους είναι κρίμα να μπούμε στην διαδικασία για 50 αργύρια!:flipout:

Στην περιπτωση μου δεν εγκατεστησαν πιατο ουτε πληρωσαν τεχνικο.Τα εκανα ολα μονος μου.Πληρωσα και το τελος ενεργοποιησης.Θα τους πω και για τη δωροεπιταγη να δω τι θα μου πουν.

Πηρα τηλεφωνο και μου ειπαν οτι ισχυει μονο για αιτησεις που γινονται μεσω του site.Εγω εκανα την αιτηση μεσω τηλεφωνου αρα δεν την δικαιουμε.

κάνε αίτηση υπαναχώρησης....περίμενε 3-4 μέρες και αν δεν σε πάρουν να στο προσφέρουν από μόνοι τους κάνε νέα αίτηση μέσω του site

Είμαι συνδρομητής doubleplay στον ΟΤΕ, έρχεται περίπου 30 ευρώ μηνιαίως, (με το κόλπο που σε δελεάζουν με μικρό ποσό για τους πρώτους 6 μήνες και μετά το μεγαλώνουν τους υπόλοιπους 6) αν κάνω αίτηση σε άλλη εταιρία, ποια είναι η συνηθισμένη αντιπροσφορά που κάνουν; Από τι εξαρτάται; Πόσο μείωση μπορώ να πετύχω;

Φιλε μου ειναι απο παντου η προσφορα. Αν θελεις τους το λες και την παιρνεις.

Αρα λετε να τους ξανακανω ενα τηλεφωνο?Ξανα αιτηση δεν θα κανω μιας και ολοκληρωθηκε η φορητοτητα.