Προσφορά Cosmote TV

Απάντηση: Προσφορά ΟΤΕ

μου κανανε προσφορα φουλ πακετο tv + nternet + απεριοριστα σταθερα 35,90 για ενα χρονο

Απάντηση: Re: Προσφορά ΟΤΕ

τι να πω, οταν πριν 2 μηνες ηθελα να παω δεν εκαναν καμια προσφορα της προκοπης, τωρα που ανανεωσα με αλλη εταιρια παιρνουν τηλεφωνα

Re: Προσφορά ΟΤΕ

Επειδη το σκέφτομαι και γω για οτετβ ,ειμαι ήδη συνδρομητής με 24αρα , 60 λεπτα σε κιν. Μπορω να κανω κατι και γω για να 'δεχτώ' καποια προσφορά? Με ενδιαφέρει το full pack..

Re: Απάντηση: Προσφορά ΟΤΕ

μου κανανε προσφορα φουλ πακετο tv + nternet + απεριοριστα σταθερα 35,90 για ενα χρονο

Kαι εμένα το ίδιο και την πήρα.
Έχω και cosmote, οπότε θα πάρω κάποια έκπτωση ακόμα με την καινούρια προσφορά που έχουν αν έχεις και τα 2.

Και 1-1,5 ευρώ για αναγνώριση στον ΟΤΕ ακόμα την πληρώνουν έλεος

αυριο θα με παρουν παλι τηλεφωνο, μαλλον δε θα την παρω για δυο λογους 1ον ανεωσα πριν δυο μηνες και αν φυγω θα πληρωσω προστιμο την εκπτωση 50% γι αυτους τους δυο μηνες και 2ον θα περιμενω προταση για nova που μ ενδιαφερουν τ αθλητικα, απο εργα και ντοκιμαντερ με καλυπτει και με το παραπανω το hol tv, δεν εχει κατι να ζηλεψει απο τους αντιπαλους

Α εγώ δεν έχω δέσμευση στην HOL αφού έχουν περάσει οι 12 μήνες.

Nova έχω εγώ αλλά με την βοήθεια ενός φίλου που έχει Forthnet σπίτι του(έχει 3play αυτός και εγώ έχω πάρει και του πληρώνω την Nova).

Και δέχτηκα την προσφορά κυρίως λόγω του πιο σταθερού internet(με την HOL ή με την forthnet πιο παλιά υπήρχαν διακοπές παρά τα συνεχή τηλεφωνήματα ενώ πριν από 2-3 χρόνια με τον ΟΤΕ κανένα πρόβλημα) αλλά και επειδή μάλλον το φθινόπωρο θα κόψω το Sky UK, που λήγει ο χρόνος της ανανέωσης.
Ομοίως μάλλον και για την Nova.

Last edited:

ξέρει κανείς για καμία προσφορά για vdsl?
εγκατέστησε ο ΟΤΕ πριν 2 βδομάδες νέο ΚΑΦΑΟ ακριβώς έξω από το σπίτι μου και λεώ να πάω προς τα εκεί για να ξεφύγω από τα 5-6 mpbs του adsl.
Αν ξέρετε κάποια προσφορά παρακαλώ πείτε μου.

Περιμενε λίγο, τα νεα ΚΑΦΑΟ θέλουν 1-2 μηνες για να ενεργοποιηθούν από την στιγμή της εγκατάστασης..

καλησπερα σας πληροφοριακα να ενημερωσω μολις εκανα ενα πακετο στον γερμανο το οποιο πιστευω οτι αξιζει 25.90 το μηνα για ενα χρονο ΤΟ ΤΟΝΙΖΩ (οχι αλλα για τους πρωτους 6 και αλλα για τους αλλους 6)με 24 ταχυτητα 210 λπετα προς σταθερα και κινητα το χρονο δεν θυμαμαι γιατι δεν χρησιμοποιω σταθερο και εχει τα εξης οτε το full pack δωρεαν τους πρωτους 6 μηνες και μετα 21.90 συν στα 25.90 δηλαδη 47.80 τον μηνα!!!!!!!! πιστευω οτι αξιζει σαν προσφορα και επισης ασχετο απο το θεμα μας ειναι για φοιτητες για συμβολαιο σε COSMOTE 1500 λεπτα προW cosmote 500 προς αλλα και το τρομερο 2gb ιντερνετ στην τιμη των 16.80 τον μηνα. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΑ

Φίλε υπάρχει καλύτερη προσφορά που έγινε σε εμένα και έναν άλλο φίλο που το ανέφερε πριν κάποια posts.

24.90 με απεριόριστα αστικά-υπεραστικά με 24άρι intert + μισή τιμή δηλαδή 10,95/μήνα ΟΤΕ ΤV

Θα σου έλεγα να την ζητήσεις με την απειλή ότι θα ακυρώσεις αυτό που ζήτησες.

Δεν καταλαβαινω αν ειναι καλυτερη προσφορα για εμενα μιλαω παντα χωρις να ερχομαι σε αντιπαραθεση μαζι σου αφου δεν με νοιαζει το σταθερο θα σου πω γιατι εκτος κιαν κανω λαθος το οποιο με διορθωνεις 25,90+10,95 =36,85 τον μηνα × 12 = 442 τον χρονο ενω για εμενα ειναι 25.90 ×6=155 τους πρωτους 6 μηνες γιατι ο οτε τν ειναι δωρεαν και για τους αλους 6 25,90+22,90=47,80 τον μηνα ×6=286 αρα τελικο ποσο τον χρονο 441 και μου μενει 1 ευρο για να παρω μια λακτα σοκολατα παντα φιλικα και σε ευχαριστω για την απαντηση σου ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

@lesoto: Είπε 24,90 και απεριόριστα τηλέφωνα o jimmy. Τα δε μαθηματικά σου είναι λάθος, γιατί βγαίνει 442,20 και στις δύο περιπτώσεις. Το ευρώ για την Lacta είναι απλά λάθος στρογγυλοποίησης.

Το καλύτερη προσφορά που είπα, το εννοούσα κυρίως με βάση τα απεριόριστα αστικά-υπεραστικά.

Αν δεν κάνω λάθος, η διαφορά είναι 1 ευρώ/μήνα που είναι αμελητέα.

Οκ ΦΙΛΕ malakudi σορυ για τα μαθηματικα μου δεν τελειωσα πανεπιστημιο!!! και για να τελειωνει το θεμα οπως απαντησα δεν ειχα κανενα σκοπο να προσβαλω αλλα ουτε και να κριτικαρω τον jimmy0077 αφου ειπα στο μνμα οτι ΕΜΕΝΑ προσωπικα το σταθερο δεν με απασχολει γιατι δεν χρησιμοποω.

Jimmy: (24,9+10,95)*12= 430,2 ευρώ για ένα χρόνο

lesoto:25,9*12= 310,8 για σταθερό ίντερνετ για ένα χρόνο
21,90*6= 131,4 για την τηλεόραση για ένα χρόνο
Σύνολο: 310,8+131,4= 442,2

12 ευρώ είναι η διαφορά.

Χρονιάρες μέρες μην βγάλουμε τα ματάκια μας για τα μαθηματικά και κάποιους λάθους υπολογισμούς.