Προσφορά Cosmote TV

Απάντηση: Re: Προσφορά ΟΤΕ

ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΤΩΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΩΝ μην αλλάξεις αυτό το πακέτο, μακάρι να το είχα κάνει και εγώ πέρσι που το προσέφεραν.. το πολύ να προσθέσεις ένα Οτε sport pack για να βλέπεις όλα ξένα πρωταθλήματα , την Αεκ κλπ ... με τίποτα δεν κόβεις το πακετο σου, μην ακούς ότι σου λενε εδω και μην ρωτάς τέτοια πράγματα σε φορουμ και κυρίως στις κατηγορίες ανταγωνίστριας εταιρίας.

ΥΓ
Με την ευκαιρία , θέλει φίλος να βαλει Οτε tv, έχει νοβα σήμερα και οτε τηλέφωνο- dsl ... του είπα η υπάρχουσα προσφορα είναι 50 ευρω δωροεπιταγή, και θα πάει υποθέτω στο ανάλογο πακέτο των 56 ευρώ κανονικά ( με την λίγο μειωμένη τιμή τους πρώτους 6 μηνες) .
Και θα αναλάβει μόνος την εγκατάσταση, μιας και θέλει 2πλο lnb ? η να ζητήσει κάτι εκει ?
ευχαριστώ,

Ξεφτιλίζεις όλα τα μέλη που έχουμε γράψει στο παρόν νήμα.Ντροπή!

Re: Προσφορά ΟΤΕ

ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΤΩΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΩΝ μην αλλάξεις αυτό το πακέτο, μακάρι να το είχα κάνει και εγώ πέρσι που το προσέφεραν.. το πολύ να προσθέσεις ένα Οτε sport pack για να βλέπεις όλα ξένα πρωταθλήματα , την Αεκ κλπ ... με τίποτα δεν κόβεις το πακετο σου, μην ακούς ότι σου λενε εδω και μην ρωτάς τέτοια πράγματα σε φορουμ και κυρίως στις κατηγορίες ανταγωνίστριας εταιρίας.

ΥΓ
Με την ευκαιρία , θέλει φίλος να βαλει Οτε tv, έχει νοβα σήμερα και οτε τηλέφωνο- dsl ... του είπα η υπάρχουσα προσφορα είναι 50 ευρω δωροεπιταγή, και θα πάει υποθέτω στο ανάλογο πακέτο των 56 ευρώ κανονικά ( με την λίγο μειωμένη τιμή τους πρώτους 6 μηνες) .
Και θα αναλάβει μόνος την εγκατάσταση, μιας και θέλει 2πλο lnb ? η να ζητήσει κάτι εκει ?
ευχαριστώ,

το ξερω ότι έχω πολυ καλη τιμη .. ποιο χαμηλα δεν πρεπει να υπαρχει για τα παντα ολα .. απλα εαν μου δωσει πω ο οτε ολο το δικο του πακετο με τα ιδια που εχω και εγω σε κατω απο 40 θα φυγω ... επειδη εχω καιρο μπορω να πανο ακομα παζαρια ... η νοβα δεν δειχνει να εχει σκοπο να κανει καποια αναβαθμηση και εχω βαρεθει τις επαναληψεις ... μπορει να μην τα πολυ βλεπω τα εργα αλλα ολο τα ιδια και τα ιδια ...

Παιδια μια ερωτηση. Η προσφορα με την προπληρωμενη 50 ευρω που δινει ο ΟΤΕ για ΟΤΕ tv, μπορεις να χρησιμοποιησεις τα 50 ευρώ και να στα βαλουν σαν εκπτωση στην συνδρομη;

Μπορείς να πληρώσεις με την επιταγή λογαριασμό ΟΤΕ.

Σημερα μου ηρθε ενας εξωτερικος συνεργατης για το OTE TV και μου εδωσε προσφορα στο FULL πακετο στα 27 ευρω Η 22 για Οτε με 3 μηνες δωρεαν.

Λιγο πιο αναλυτικα γραψε την προσφορα , γιατι το full pack σε μη κάτοχο οικιακής τηλεφωνικής σύνδεσης ΟΤΕ 27.38 ειναι, τι ενοεις 22 για οτε?

Συγνωμη εχεις δικιο.

Ειναι 27.38 Ευρω στο FULL πακετο για ΜΗ συνδρομητη ΟΤΕ και
21,90 ευρω στο FULL πακετο για συνδρομητη ΟΤΕ.

Απλα δινει 3 μηνες δωρεαν συνδρομη. Δεν ξερω γιατι το θεωρουν προσφορα αυτο.....

Συγνωμη εχεις δικιο.

Ειναι 27.38 Ευρω στο FULL πακετο για ΜΗ συνδρομητη ΟΤΕ και
21,90 ευρω στο FULL πακετο για συνδρομητη ΟΤΕ.

Απλα δινει 3 μηνες δωρεαν συνδρομη. Δεν ξερω γιατι το θεωρουν προσφορα αυτο.....

Γιατί αν στους 12 μήνες οι 3 είναι δωρεάν στην ουσία στους μη συνδρομητές ΟΤΕ βγαίνει ίδια τιμή με αυτή των συνδρομητών ΟΤΕ για το δωδεκάμηνο.

καλημέρα,
εχω το πληρες πακετο της νοβα + 720 λεπτα κινητα + 24μβιτ ιντερνετ + σταθερα + HD .... στα 49.90 γι απαντα ...
εαν το σταματησω σημερα εχει πεναλτυ 111.50 ευρω ...
εαν ερθω στον ΟΤΕ με την τιβι το πληρες πακετο ποσο θα ειναι καθε μηνα αντισοιχο πακετο με το δικο μου ? αξιζει η μεταβαση ? ποια η γνωμη σας ?

*** να συμπληρωσω εχω ηδη πιατο και εγκατασταση ετοιμη στον οτε μια που ειχα το ote tv ποιο παλια

Φίλε μου, έχω το ίδιο πακέτο εδώ και 3 μήνες sta 49,90 ευρώ:

- Nova Full και HD ... +

- Internet 24 mbps.. +

- Αστικά + υπεραστικά + 400' ΔΙΕΘΝΗ + 720' κινητά + αναγνώριση κλίσης.

ΟΛΟΙ ΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΠΟΥ ΜΟΥ ΗΡΘΑΝ (από Fothnet) ΗΤΑΝ ΑΠΟΛΥΤΑ ΔΙΑΦΑΝΟΙ... 49,90 eyro

Προσωπικά, ακολούθησα την αντίστροφη διαδρομή.

Ήμουν στον ΟΤΕ.

Έβαλα (στον ΟΤΕ) "αναγνώριση κλίσης" και χρέωναν 2,5 ευρώ το δίμηνο.

Έβαλα (στον ΟΤΕ) "ΔΙΕΘΝΗ" με χρέωση 6,20/μήνα... ( Η ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΕΧΕΙ ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ 6 ΜΗΝΕΣ, αλλά όταν έκανα διακοπή, ενώ είχαν πληρωθεί για 6 μήνες τα "Διεθνή", μου επέβαλαν επιπρόσθετο πρόστιμο ... 15 ευρώ.)

Τους είχα ενημερώσει ότι διαφωνώ κάθετα με την τιμολογιακή τους πολιτική και θα έφευγα στην πρώτη "καλή" προσφορά.

Όταν "κούνησα μαντίλι" μου έκαναν διάφορες προσφορές (δωροεπιταγή 100 ευρώ για ΓΕΡΜΑΝΟ, μείωση τιμής του πακέτου κλπ...)

πΟΤΕ μα πΟΤΕ .... ΟΤΕ (μέχρι να αλλάξουν πολλά πράγματα εκεί...)

Υ.Γ απαντάω στην ερώτησή σου για να ενημερώσω τους συμφορουμίτες, γιατί πιστεύω ότι εσύ sotiriadi μάλλον για πλάκα θέτεις το ερώτημα...

φιλε μου σε ευχαριστω για την απαντηση σου , το εφερα απο εδω το εφερα απο εκει που λενε και τελικα δεν αξιζει η μεταφορα τελειως στον ΟΤΕ.
Μιλησα και για να γινω double play και να βαλω μονο το δορυφορικο αλλα δεν αξιζει ... οποτε μενω νοβα αυτη την στιγμη . χρονο κλεινω τον νοεμβριο οποτε εφοσον θα ειμαι μετα αοριστιυ παντα στα 49.90 εκει και μετα τα δω μηπως κανω κανενα καλυτερο παζαρι στον οτε ... ασε που εδω και μερικες ημερες διαβαζω οτι η εικονα στον οτε εχει πεσει παρα πολυ οποτε ενας ακομη λογος να μεινω στα αυγα μου :)

*** να αναφερω οτι ειχα βαλει οτε μεσω δορυφορου για 6 μηνες και το σταματησα το καλοκαιρι που πηρε 2 ευεω η δυνδρομη .. απο τοτε ειχα παραπονα με την εικονα αλλα δεν καταλαβανε τιποτα ... οπος λες οταν πηγα για διακοπη (δεν υπηρχε ριτρα επειδη αλλαξαν τον ορο απο μεριας τους) μου ειπαν να μου το δωσουν 6 μηνες δωρω ωστε να κλεισω χρονο σε αυτους αλλα μπα .. οποτε εχω ηδη εμπειρια απο την μερια τους και την συμπεριφορα τους

Last edited:

Παιδιά, προς Σεπτέμβρη παίζει να έχει καλύτερες προσφορές ο ΟΤΕ;
Εγώ έχω wind vdsl τώρα και σκέφτομαι να βάλω το δορυφορικό ΟΤΕ το sports pack. Αλλά νομίζω δεν έχει αξία να το βάλω τώρα που τελείωσαν και όλα τα αθλητικά. Με τη δωροεπιταγη αν θυμάμαι καλά στο δωδεκάμηνο βγαίνει 20 ευρώ το μήνα.
Επίσης ήθελα να ρωτήσω, στις προσφορές που δίνει ο ΟΤΕ για όλα μαζί πληρώνεις και έξτρα πάγιο του ΟΤΕ;

Το Σεπτεμβρη,αν ειναι βαλε το.Εσυ που θα εισαι απο αλλο παροχο,σιγουρα θα πετυχεις καλη προσφορα.Δεν υπαρχει εξτρα.

πιθανώς να υπάρχουν κάποιες προσφορές μέχρι τέλος Αυγούστου και από Σεπτέμβριο κάτι άλλο, τουλάχιστον πέρυσι έτσι ήταν...

εγω ειμαι σε double play + 24mbps + 120 προς κινητα (παλιο πακετο) και πληρωνω γυρω στα 40 ευρω...Μου εκαναν προταση για Vdsl 30+απεριοριστα+5 ωρες προς κινητα στα ιδια χρηματα...ρωτησα και για οτε τιβι και μου εδωσαν την τιμη 22 ευρω για φουλ πακ...αν κανω αιτηση φορητοτας θα πετυχω καλυτερη προσφορα? εδω που βρισκομαι (επαρχια) φοβαμαι hol+forthnet για τυχον προβληματα...τι λετε?

Απάντηση: Προσφορά ΟΤΕ

40+22=62.Αν πας hol ή forthnet σίγουρα θα βρεις κάτι στα μέτρα σου με κανά 25άρι τον μήνα, άντε να στα κάνω βαριά 30.30+27 (otetv)=57.Πάλι φθηνότερα είναι.
Δυστυχώς τα τιμολόγια του ΟΤΕ είναι πανάκριβα και έχουν να αναπροσαρμοστούν 1+ χρόνο.

Off topic, προσωπικό σχόλιο:Παρότι οι τιμές χονδρικής αναπροσαρμόζονται και ισχύουν από 1/1 κάθε έτους τα τιμολόγια του ΟΤΕ έχουμε οξύμωρες τιμές......π.χ:το dp να κοστίζει λιγότερο από το απλό adsl.Η ΕΕΤΤ κάτι πρέπει να κάνει, γιατί η ύπαρξη αυτών των τιμολογίων οφείλονται κατά κύριο λόγο σε αυτή, να μην ασχολείται μόνιμα με οτιδήποτε θίγει συμφέροντα των εναλλακτικών ΓΙΑΤΙ υπάρχουν περιοχές στην επικράτεια που πάροχος είναι μόνο ο ΟΤΕ και στην εποχή που ζούμε είναι άδικο να θεωρείται είδος πολυτελείας η πρόσβαση στο διαδίκτυο.

Re: Απάντηση: Προσφορά ΟΤΕ

O Οτε χρεώνει πανάκριβα την χρήση χαλκού στους παρόχους, και έτσι η ΕΕΤΤ τον αναγκάζει να πουλάει και στον κόσμο πιο ακριβά ... με αποτέλεσμα μια γραμμή με απλό ιντερνετ να είναι πολύ ακριβή από τον Οτε.

βέβαια οι πάροχοι που έχουν δικό τους χαλκό, μπορούν να έχουν καλύτερες τιμές, αλλά αυτό δεν υπάρχει σε όλη την Ελλάδα ...
Και ο Οτε ρίχνει την τιμή του, αλλά μόνο αν το συνδυάζει με τηλεφωνία ... ή κάνει συμφέρουσες προσφορές μαζί με κινητά ή τηλεόραση
Νομίζω δλδ, κάτι τέτοιο θα εννοεί.

Ο ΟΤΕ δεν έχει πακέτο μόνο internet.
Οπότε ρωτάω πως βγαίνει το κοουταρισμένο συμπέρασμα. Ποια πακέτα συγκρίνει ο φίλος να μας πει και κάνει τη συγκεκριμένη εκτίμηση..

Εκτός και αν εννοεί άλλους παρόχους το οποίο δεν είναι ευδιάκριτο.

Last edited:
Απάντηση: Προσφορά ΟΤΕ

Λοιπόν, επανήλθα! :Banane0:

Ξεκινάμε:
Ο Οτέ άλλαξε τον τιμοκατάλογό του την 1/5/14.Ας πάεμε στην περίοδο πριν από αυτή την ημερομηνία:
-Η απλή adsl σύνδεση είχε 17 περίπου ευρώ η 4άρα και 23 η 24άρα.Έπρεπε όμως να συνυπολογίσεις και το πάγιο.Άρα το μηνιαίο κόστος ήταν 32 και 38 ευρώ περίπου, αντίστοιχα, όταν το dp, χωρίς το εξάμηνο προσφοράς είχε 32 και 37(!) αντίστοιχα.Και αυτό ίσχυε για περίπου ένα έτος.
-Μετά την 1/5/14 κατήργησε την απλή 24άρα, μα διατήρησε την 4άρα την οποία τιμολογεί με 20 ευρώ το πρώτο εξάμηνο και 25 ως κανονική τιμή.Υπάρχουν dp πακέτα μα διατηρεί και τις "προσφορές" με το εξοχικό.Π.χ:
ote dsl 2 ΓΙΑ ΤΟ ΕΞΟΧΙΚΟ(2 Mbps δηλαδή):8,53 +15,25 (πάγιο γραμμής)=24 ευρώ περίπου, αλλά......είναι μόνο για:
15/12 εως 15/1 του επόμενου έτους.
15 μέρες πριν και μετά το Πάσχα και
από 1/6 εως 30/9 κάθε τ.ε
Ποιος ο λόγος δηλαδή να μην βάλει την απλή 4άρα που θα είοναι διαθέσιμη ΟΛΟ τον χρόνο;Ίδια τιμή είναι περίπου και 1 Mbps upload, αντί των 512 Kbps.

Καλά σε σχεση με τους εναλλακτικούς είναι λογικό να πουλάει πιο ακριβά, για να υπάρχει μια ισορροπία στην αγορά.Αλλά κι εσύ ΕΕΤΤ......παραλογίζεσαι.

Τιμοκατάλογος ΟΤΕ:https://www.ote.gr/documents/10280/1275332/paketa_ekptwsewn.pdf/33a61fab-0fff-4059-9d25-421679eccbd9

Απάντηση: Re: Απάντηση: Προσφορά ΟΤΕ

... βέβαια οι πάροχοι που έχουν δικό τους χαλκό...
Κανείς δεν έχει "δικό του χαλκό". Το δίκτυο χαλκού, το last mile που λέμε, είναι αποκλειστικά του ΟΤΕ.