solareagle
AVClub Addicted Member
- 13 March 2014
- 1,671
Re: Προσφορά ΟΤΕ
Οι προσφορες ειναι μονο για οσους ερχονται απο αλλο παροχο,προκειμενου να τον δελεασουν,δε σκανε για ''παλιους'' συνδρομητες,μονο οταν απειλησουν να φυγουν...Και εγω πληρωνω τωρα γυρω στα 55-56 και το δευτερο εξαμηνο,γυρω στα 60.Και οταν τους ρωτησα,απαντησαν ''αυτη ειναι η χαμηλοτερη τιμη που υπαρχει''!
Καταλαβαινω οτι ετσι ειναι οι πολιτικες τους αλλα διαφωνω να κανουν τοσο μεγαλες προσφορες σε καποιους και σε αλλους η τιμη να ειναι πολλες φορες διπλασια.
κανετε καποιο λαθος η προσφορες γυνοντε απο της εταιριες αναλογα μετα συμφεροντα τους ,εμενα με αναγκασανε να φυγω με την
τιμολογιακη τους πολιτικη εφυγα μετα απο 30 χρονια στον οτε πριν 2 μηνες περιπου
πληρωνα γυρο στα 135-140 ευρω τη δημινια ,προηγουμενος πριν φυγω κανα 2μηνο ειχα κοψη και τον οτε τν ,ουτε μια προσφορα
δεν μου κανανε ακατεβατα 62,η 64 ευρω για το 24ρη μαζι μετον φουλπαρκ του οτε τν μου ζηταγανε.....
διαβαζοντας εδω για 35-40 ευρω δεν ξερω τη να πω πλεον αν μου ειχε γυνει προσφορα δεν θα εφευγα......ετσι ειναι ολες τους
και κατελιξα στη νοβα με το βασικο πακετο 29,90 ευρω,στο καιρο της κρισης ολα γυνοντε συμβιβαζεσε...........
Οι προσφορες ειναι μονο για οσους ερχονται απο αλλο παροχο,προκειμενου να τον δελεασουν,δε σκανε για ''παλιους'' συνδρομητες,μονο οταν απειλησουν να φυγουν...Και εγω πληρωνω τωρα γυρω στα 55-56 και το δευτερο εξαμηνο,γυρω στα 60.Και οταν τους ρωτησα,απαντησαν ''αυτη ειναι η χαμηλοτερη τιμη που υπαρχει''!
Καταλαβαινω οτι ετσι ειναι οι πολιτικες τους αλλα διαφωνω να κανουν τοσο μεγαλες προσφορες σε καποιους και σε αλλους η τιμη να ειναι πολλες φορες διπλασια.