Προσφορά Cosmote TV

Re: Προσφορά ΟΤΕ

κανετε καποιο λαθος η προσφορες γυνοντε απο της εταιριες αναλογα μετα συμφεροντα τους ,εμενα με αναγκασανε να φυγω με την
τιμολογιακη τους πολιτικη εφυγα μετα απο 30 χρονια στον οτε πριν 2 μηνες περιπου
πληρωνα γυρο στα 135-140 ευρω τη δημινια ,προηγουμενος πριν φυγω κανα 2μηνο ειχα κοψη και τον οτε τν ,ουτε μια προσφορα
δεν μου κανανε ακατεβατα 62,η 64 ευρω για το 24ρη μαζι μετον φουλπαρκ του οτε τν μου ζηταγανε.....
διαβαζοντας εδω για 35-40 ευρω δεν ξερω τη να πω πλεον αν μου ειχε γυνει προσφορα δεν θα εφευγα......ετσι ειναι ολες τους
και κατελιξα στη νοβα με το βασικο πακετο 29,90 ευρω,στο καιρο της κρισης ολα γυνοντε συμβιβαζεσε...........

Οι προσφορες ειναι μονο για οσους ερχονται απο αλλο παροχο,προκειμενου να τον δελεασουν,δε σκανε για ''παλιους'' συνδρομητες,μονο οταν απειλησουν να φυγουν...Και εγω πληρωνω τωρα γυρω στα 55-56 και το δευτερο εξαμηνο,γυρω στα 60.Και οταν τους ρωτησα,απαντησαν ''αυτη ειναι η χαμηλοτερη τιμη που υπαρχει''!
Καταλαβαινω οτι ετσι ειναι οι πολιτικες τους αλλα διαφωνω να κανουν τοσο μεγαλες προσφορες σε καποιους και σε αλλους η τιμη να ειναι πολλες φορες διπλασια.

solareagle

δεν πειραζει φυλε μου αυτοι χανουν ,οταν παλι ληξη το συβολαιο που εχω τωρα με τη νοβα το ιδιο θα κανω τερμα τα κοροιδα

Την Δευτέρα λήγει η σύμβαση με τον OTE TV, άμα τους πω ότι θέλω να διακόψω θα μου προτείνουν κάποια προσφορά? Υπάρχει κάποια που κυκλοφορεί αυτή την εποχή?

Απάντηση: Προσφορά ΟΤΕ

Το να τους πεις ότι θα διακόψεις δεν αλλάζει κάτι, δεν θα σου κάνουν κάποια ουσιαστική προσφορά.
Θα πρέπει να δεις ποιο πακέτο σε ενδιαφέρει σε άλλη εταιρεία και τη Δευτέρα να κάνεις αίτηση φορητότητα σε αυτή.
Μόνο τότε θα σε πάρουν από τον ΟΤΕ κάνοντας σου όντως την καλύτερη προσφορά που μπορούν να φτάσουν για να σε κρατήσουν.
Sad but true...

Θεωρώ σίγουρο το -50% για τους πρώτους 6 μήνες αν πάρεις τηλ. για διακοπή και ισχυριστείς οικονομικές δυσκολίες.

Εγω που εχω μονο ote tv χωρις γραμμη στον οτε θα κανουν καμμια εκπτωση αν τους πω για διακοπη η μπα?

Νέο 12μηνο συμβόλαιο με -50% τους πρώτους 6 μήνες.Κατευθείαν μου είπαν αν θέλω.

Και εμενα αυτο μου ειπαν 12μηνο συμβόλαιο με -50% τους πρώτους 6 μήνες αλλα μου ειπαν και αυτο : 2 ή 3 μηνες δωρεαν (δεν θυμαμαι καλα) και αν μετα θελω το κοβω ή το συνεχιζω εως το 12μηνο, φυσικα διαλεξα το πρώτο.

Δίνουν 50% έκπτωση για τους 6 πρώτους μήνες ή 3 μήνες δωρεάν και μετά κανονική τιμή και τα δύο με 12-μηνη δέσμευση

Αν πας να φυγεις και απο ΟΤΕ tv και απο τηλεφωνια/ιντερνετ τι προσφορά σου κάνουν συνδυαστική ξέρουμε; Γιατι εγω τελη αυγουστου μου τελειωνει η τηλεφωνια/ιντερνετ. Το οτε tv το εχω ηδη αοριστου και μπορω να φυγω αν θελω. Να κανω κινηση τωρα για οτε tv οτι το κοβω και καλα ή να περιμενω και το τηλεφωνο τελος αυγουστου και να κανω κινηηση για ολα μαζι; Και τι κινηση να κανω; Αιτηση διακοπής ή μεταφορά σε άλλη εταιρεία;

Μη το λες.Πέρσι όταν έκανα αίτηση φορητότητας με κάλεσαν μεν από τον ΟΤΕ, μα μου έδωσαν τιμές τιμοκαταλόγου και πως για τον otetv επειδή δεσμευόμουν σε 12μηνο δεν μπορούσαν κάνουν κάτι καλύτερο.Αφού έγινε η μεταφορά της γραμμής και ύστερα από 2.5 μήνες κάλεσα για διακοπή της τηλεόρασης λόγω οικονομικών συσχερειών, χωρίς πολλά-πολλά μου έδωσαν -50% τους πρώτους 6 μήνες με νέα 12μηνη σύμβαση.
Από ότι καταλαβαίνω προτιμούν να κάνουν σκόντο από το να χάσουν πελάτες.Προφανώς, μακροχρόνια τους βγαίνει γιατί αν κρατάς τον άλλον 2-3 χρόνια συμφέρει την εταιρία.
Και αυτό το τελευταίο δεν αφορά μόνο τον ΟΤΕ.Το βλέπουμε σε όλες τις εταιρίες τηλεπικοινωνιών και κινητής.

Καλησπέρα με πήραν από την cyta σήμερα και μου έκαναν προσφορά με 22 ευρώ το μήνα τα γνωστά. Έχω συμβόλαιο με τον ΟΤΕ για καιρο ακομα για τηλέφωνο'- Internet - ote tv στα 43 ευρώ το μήνα (φοιτητικό) . Τωρα που εκανα αίτηση για αυτήν την προσφορά , θα με πάρει ο ΟΤΕ για αντιπροσφορα ??? (αυτός ήταν ο αρχικός σκοπός μου και όχι να φύγω) η έκανα καμία βλακεια και θα πληρώνω ΟΤΕ τβ χωρίς να έχω(η ποινή δηλαδή) ? Σας παρακαλώ απαντήστε !!!!!!

Αφού "έχεις συμβόλαιο με τον ΟΤΕ για καιρό ακόμα", πώς έκανες αίτηση σε άλλη εταιρεία; Για αντιπροσφορά δε σε παίρνει ο ΟΤΕ και, για να φύγεις για αλλού, θα πληρώσεις penalty.

Καλησπέρα με πήραν από την cyta σήμερα και μου έκαναν προσφορά με 22 ευρώ το μήνα τα γνωστά. Έχω συμβόλαιο με τον ΟΤΕ για καιρο ακομα για τηλέφωνο'- Internet - ote tv στα 43 ευρώ το μήνα (φοιτητικό) . Τωρα που εκανα αίτηση για αυτήν την προσφορά , θα με πάρει ο ΟΤΕ για αντιπροσφορά ??? (αυτός ήταν ο αρχικός σκοπός μου και όχι να φύγω) η έκανα καμία βλακεια και θα πληρώνω ΟΤΕ τβ χωρίς να έχω(η ποινή δηλαδή) ? Σας παρακαλώ απαντήστε !!!!!!

αν έχεις ακόμη συμβόλαιο με τον οτε τότε την ποινή δεν την γλυτώνεις,αντιπροσφορά θα σου έκαναν αν δεν είχες συμβόλαιο και έκανες αίτηση σε άλλο παροχο

Έχω συμβόλαιο τηλεφωνικά δεν έχω υπογράψει κάτι. Έκανα την αίτηση στη cyta και μου είπαν ότι θα σταλθεί κάποιος για να υπογράψω σε 2 μερεσ. Έχω ακούσει ότι με απειλή διακοπής λαμβάνεις αντιπροσφορα. ..

Λαμβάνεις αντιπροσφορά, όταν δεν είσαι πια δεσμευμένος με συμβόλαιο και "απειλείς" να διακόψεις. Εσύ είσαι.