Προσφορά Cosmote TV

Απάντηση: Προσφορά ΟΤΕ

Και εγώ πήγα στον ΟΤΕ εδώ και λίγες εβδομάδες .
Είμαι ευχαριστημένος, "πιάνω" πολύ καλές ταχύτητες στο internet.

Και εγώ πήγα στον ΟΤΕ εδώ και λίγες εβδομάδες .
Είμαι ευχαριστημένος, "πιάνω" πολύ καλές ταχύτητες στο internet.
φίλε πρώτα σε ποιον παροχο ήσουν και ποια είναι η διαφορά στην ταχύτητα ;

Re: Προσφορά ΟΤΕ

με πηραν χθες με μια προσφορα γιατι ειπα οτι θα παω στη φορθνετ και ειπαν το εξης:210 προς σταθερα και 30 προς κινητα 24αρο ιντερνετ οτε τν φουλ πακ και 80 ευρω δωροεπιταγη γερμανος στα 30,81.Την δεχτηκα ηταν ωραια προσφορα.

Μια χαρά.

Αν σκεφτείς ότι το economy κάνει 28 ευρώ τότε πήρες σχεδόν τσάμπα το TV.

Την δωροεπιταγή μπορείς να την χρησιμοποιήσεις για 3 λογαριασμούς.

Η δωροεπιταγη δεν χρησιμοποιειται για πληρωμη λογαριασμων γραφει επανω.

Παιδια το 12μηνο οτεtv μου εχει ληξει και μπορω αν θελω να το κοψω ή να παω νοβα. Τα τηλεφωνα ληγουν 2/9 το 12μηνο. Το ερωτημα ειναι να κοψω τωρα otetv μπας και κερδισω καλυτερη προσφορα σε οτetv χωριστα ή να περιμενω να ληξει και η τηλεφωνια/ιντερνετ για να ζητησω πακετο εκπτωση για ολα μαζι;

@polakis επειδή η νοβα κάνει καλές προσφορές σε ολόκληρο 3play θα σου πρότεινα να περιμένεις το Σεπτέμβριο για να διεκδικήσεις ένα ολοκληρωμένο "σετ" και να μην έχεις πέναλτι διακοπής. Ο οτετβ είναι και πιο φθηνός και τα καλά αθλητικά αρχίζουν από Σεπτέμβρη. Η νοβα θα σου κάνει σίγουρα προσφορά αν της πεις τότε ότι θέλεις να πας από οτε και κοιτα αν μπορείς να χτυπήσεις το τελείως φουλ πακέτο με 49.9. Δες περισσότερα αντίστοιχο νήμα προσφορά νοβα.

Από την άλλη αν θες να μείνεις στον οτετβ θα πάρεις καλύτερη προσφορά αν τους πεις ότι σε πλησίασε η νοβα ή καλύτερα, αν τους έρθει (στον οτε) αίτηση φορητότητας.

Last edited by a moderator:

Καλησπέρα Θα ήθλα την βοήθειά σας!

Έχω γραμμή ΟΤΕ double play 24 απεριόριστα (ένα πακέτο/συμβόλαιο) και ξεχωριστό πακέτο/συμβόλαιο) ΟΤΕ TV, Λόγω διαφορετικών προσφορών. Τώρα έχουν λήξει και τα δύο συμβόλαια και είμαι αορίστου της τηλεφωνίας εδώ και δυο μήνες και της τηλεόρασης πριν δύο μέρες.

Μόλις έληξε η τηλεόραση, μίλησα με τον ΟΤΕ και ζήτησα μια προσφορά για φουλ πακέτο (τηλεφωνία - ίντερνετ-τηλεόραση), αλλά δυστυχώς δεν ύπηρξε κάτι, που να με ευχαριστεί μόνο προσφορές του τύπου μισή τιμή τους 6 πρώτους μήνες και μετά φουλ χρέωση κ.λ.π.

Με τα πολλά αφού προσπάθησα να πάρω κάτι καλό και έχοντας ακούσει ότι κυκλοφορούν αρκετά οικονομικές προσφορές και όχι τα 55 με 60 ευρώ που έδινα εγώ το μήνα, λέγοντας ότι μου έχει κάνει προσφορά η nova για 3play με 29,90 (πράγμα πιου δεν ήταν ψέματα, αλλά το κακό είναι πως στην περιοχή μου καλύπτει μόνο ο ΟΤΕ και καμία άλλη εταιρία), δεν καταλήξαμε σε συμφωνία και ψιλοθύμωσα (δεν εννοώ ότι έκανα καυγά, εννοώ ότι θύμωσα με τον ΟΤΕ σαν εταιρία) και διέκοψα καλά καλά το ΟΤΕ tv. (Υπόψην και ο υπάλληλος που μίλησα στον ΟΤΕ μου είπε ότι για να μπορέσει να μου κάνει καλύτερη προσφορά θα πρέπει να υπάρχει αίτηση φορητότητας σε άλλο πάροχο)

Η αλήθεια ήταν πως δεν ήταν αυτός ο σκοπός μου, αλλά μια καλή προσφορά πιο οικονομική, γιατί 55 με 60 ευρώ το μήνα είναι αρκετά χρήματα.

Τέλος πάντων, εδώ θέλω την βοήθειά σας!

Για να καταφέρω να κερδίσω καλύτερη προσφορά σκέφτομαι να κάνω αίτηση για Nova 3play μέσω δορυφόρου με μεταφορά αριθμού, αλλά λόγω του ότι δεν έχω ξανακάνει φορητότητα τουλάχιστον όχι τα τελευταία 6 χρόνια θέλω να μου λύσετε αν μπορείτε τις εξής απορίες και ενδιασμούς που έχω:

α) Αν κάνω φορητότητα σε Nova 3play μέσω δορυφόρου θα θεωρηθεί σαν κανονική φορητότητα γραμμής όπως π.χ. αν γίνοταν μέσω επίγειου δικτύου ή επειδή είναι μέσω δορυφόρου θεωρείται σαν άλλη υπηρεσία?

β) Σε περίπτωση που κάνω αίτηση για φορητότητα σε Nova 3play μέσω δορυφόρου, ο ΟΤΕ πότε θα το δει για να μου κάνει αντιπροσφορά? Με την αίτηση ή αφού έχω υπογράψει το συμβόλαιο? -Αυτό το ρωτάω γιατί δεν θα ήθελα σε καμία περίπτωση να περάσω στην υπηρεσία Nova 3play μέσω δορυφόρου
1.γιατί έχει περιορισμό μέχρι 10 gβ στο Internet και
2.εφάπαξ τέλος ενεργοποίησης και εγκατάσταση 180 ευρώ, με αποτέλεσμα να μου έρχετε η μηνιαία συνδρομή για την υπηρείσα, με χειρότερο ίντερνετ πάλι στα 55 ευρώ (=> (180/12) + 39,90 = 54,90)

Οπότε θα ήθελα να ρωτήσω, αν την έχει ξανακάνει κανείς αυτή την κίνηση και αν θα μου γίνει η αντιπροσφορά από ΟΤΕ ή δεν αξίζει τον κόπο?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Λεωνίδας

εμενα μου προτεινε 4αρι ιντερνετ,αστικα/υπεραστικα,φουλ πακ οτετιβι με 36 ευρω τον μηνα.
κολλαω στα πεναλτι της φορθνετ,στα 32 ευρω της φορητοτητας,αλλα και στην ολη διαδικασια της αλλαγης,που-προφανως-θα εχει λιγο φασαρια μεχρι να καθαρισω με την φορθνετ.
το σκεφτομαι...

@kako_paidi:Αν ήμουν στη θέση σου δεν θα το έκανα με τίποτα!Είναι προτιμότερο να θυσιάσεις βασικότατη ανάγκη(σταθερό τηλέφωνο) ή λιγότερο βασική (ίντερνετ) για να έχεις συνδρομητική τηλεόραση;Κι αν του ΟΤΕ πάλι δεν σε ικανοποιεί η προσφορά τι θα κάνεις;

Τα 36 ευρώ που διαβάζεις δεν θα στα δώσει ή να το πω καλύτερα θα στα δώσει με δυσκολία γιατί είσαι σε μια περιοχή που μόνο ο ΟΤΕ έχει ιδιόκτητο δίκτυο.
Πιστεύω πως πρέπει να επικοινωνήσεις με τους λοιπούς παρόχους και να ζητήσεις τιμή για μεριζόμενο βρόχο και αν δεις πως σε συμφέρει κάτι καν' το.Τουλάχιστον θα έχεις το κεφάλι σου ήσυχο, ανεξάρτητα με το τι προτίθεται να κάνει ο ΟΤΕ.

Και για να μην ξεγελιέσαι, πέρσι προς τα τέλη Αυγούστου έκανα αίτημα φορητότητας στη hol(για το πρόγραμμα dp ευέλικτο 300') όντας πελάτης του ΟΤΕ(σταθερό-ίντερνετ-τηλεόραση), δίχως να διακόψω την τηλεόραση.Σε πληροφορώ πως με πήραν για αντιπροσφορά ή τουλάχιστον έτσι πίστευαν και ως τρόπος να με κρατήσουν ήταν πως το otetv θα πάει από τα 21.90 στα 27.38!Όλα όσα μου έδιναν ήταν σε τιμές τιμοκαταλόγου.
Αφού μου τα έκανε τσουρέκια στο τηλ. απηυδώ και την λέω:Άκουσέ με, πρόγραμμα με ίντερνετ 24άρι, τουλάχιστον 300 λεπτά προς κινητά και full pack otetv μπορείς να μου δώσεις με 45-50 ευρώ;Μου αρχίζει πάλι τα μου-μου-μου.Της ξαναλέω:"Μπορείς;;;;".Απάντηση:"Εεεεεε, αν...", την διακόπτω:Προφανώς δεν μπορείτε, οπότε εύχομαι καλό σου βράδυ και ελπίζω να τα ξαναπούμε.Καληνύχτα!
Με καληνυχτίζει και αυτή και μια ιστορία όλο ίντριγκα και ανατροπές :BDGBGDB55: έλαβε τέλος.

Που θέλω να καταλήξω;Αίτηση φορητότητας δε σημαίνει πάντα πίεση προς το νυν πάροχο.

Re: Απάντηση: Προσφορά ΟΤΕ

@vforvendetta85

Ευχαριστώ για την απάντηση.

Το θέμα είναι πως δεν το κάνω για την TV, το κάνω για τα χρήματα, γιατί πράγματι υπάρχουν καλές τιμές για τις ίδιες υπηρεσίες.

Η κόρη μου και η γυναίκα μου θέλουν την δορυφορική, γιατί η ελέυθερη τηλεόραση κακά τα ψέματα δεν καλύπτει κανέναν, οπότε δεν μπορώ να τους χαλάσω το χατήρι.

Απλά θεωρώ ότι 60 ευρώ είναι πολλά, ενώ υπάρχουν καλύτερες τιμές!

εμενα μου προτεινε 4αρι ιντερνετ,αστικα/υπεραστικα,φουλ πακ οτετιβι με 36 ευρω τον μηνα.
κολλαω στα πεναλτι της φορθνετ,στα 32 ευρω της φορητοτητας,αλλα και στην ολη διαδικασια της αλλαγης,που-προφανως-θα εχει λιγο φασαρια μεχρι να καθαρισω με την φορθνετ.
το σκεφτομαι...

τελικα σε εμενα αυτην την στιγμη δεν με συμφερει γιατι θελει πολλα πεναλτι η forthnet.
το συμβολαιο μου ληγει τελος Σεπτεβρη.εαν το κοψω τον αλλο μηνα,θα πληρωσω 27,87 ευρωΧ2+10,71 λογω δωρεαν multiview.συνολο 66,45 για διακοπη.εαν προσθεσω και τα 32 ευρω φορητοτητας του οτε,παμε στο 100ρικο.
οποτε το αφηνω για αργοτερα....

Κατ' εμέ ξεκίνα από τη forthnet και πες πως επειδή δεν έχουν ιδιόκτητο, να σου πούνε τιμές για μεριζόμενο βρόχο και όχι δορυφορικό ίντερνετ και συνέχισε με τις λοιπές εταιρίες.Όποιος σου κάνει καλύτερη προσφορά, αρχικά για τηλέφωνο-ίντερνετ και ύστερα κοιτάς για τηλεόραση.

τελικα σε εμενα αυτην την στιγμη δεν με συμφερει γιατι θελει πολλα πεναλτι η forthnet.
το συμβολαιο μου ληγει τελος Σεπτεβρη.εαν το κοψω τον αλλο μηνα,θα πληρωσω 27,87 ευρωΧ2+10,71 λογω δωρεαν multiview.συνολο 66,45 για διακοπη.εαν προσθεσω και τα 32 ευρω φορητοτητας του οτε,παμε στο 100ρικο.
οποτε το αφηνω για αργοτερα....

Δημήτρη τι εννοείς τα 32 ευρώ φορητότητας?

τοσο θελει ο οτε για να παρει το νουμερο μου ή ειναι τελη συνδεσης..?τα 32 ειναι σιγουρα παντως οπως και να ονομαζονται Μητσο.
μου το ειπε η κοπελια απο τον οτε στο τηλεφωνο.

τοσο θελει ο οτε για να παρει το νουμερο μου ή ειναι τελη συνδεσης..?τα 32 ειναι σιγουρα παντως οπως και να ονομαζονται Μητσο.
μου το ειπε η κοπελια απο τον οτε στο τηλεφωνο.

Καλά πες της.

Πας σε ένα κατάστημα Γερμανός και έχεις δωρεάν τέλη σύνδεσης και οτε tv για 6 μήνες (μόνο για φορητότητες μου είπαν και όντως το διασταύρωσα σε 2 καταστήματα)..

36.08 είναι το ακριβές κόστος.31 και κατι είναι άνευ ΦΠΑ.

@jim
αυτη ομως μου ειπε 12μηνο ολο το πακετο.
αλλα και παλι κριμα δεν ειναι για 3μηνες να τους δωσω σχεδον 70 ευρω πεναλτι?

@jim
αυτη ομως μου ειπε 12μηνο ολο το πακετο.
αλλα και παλι κριμα δεν ειναι για 3μηνες να τους δωσω σχεδον 70 ευρω πεναλτι?

Εννοείται.

Απλά όταν λήξει να ζητήσεις τη συγκεκριμένη προσφορά αφού είναι από φορητότητα.