Re: Προσφορά ΟΤΕ
Καλησπέρα Θα ήθλα την βοήθειά σας!
Έχω γραμμή ΟΤΕ double play 24 απεριόριστα (ένα πακέτο/συμβόλαιο) και ξεχωριστό πακέτο/συμβόλαιο) ΟΤΕ TV, Λόγω διαφορετικών προσφορών. Τώρα έχουν λήξει και τα δύο συμβόλαια και είμαι αορίστου της τηλεφωνίας εδώ και δυο μήνες και της τηλεόρασης πριν δύο μέρες.
Μόλις έληξε η τηλεόραση, μίλησα με τον ΟΤΕ και ζήτησα μια προσφορά για φουλ πακέτο (τηλεφωνία - ίντερνετ-τηλεόραση), αλλά δυστυχώς δεν ύπηρξε κάτι, που να με ευχαριστεί μόνο προσφορές του τύπου μισή τιμή τους 6 πρώτους μήνες και μετά φουλ χρέωση κ.λ.π.
Με τα πολλά αφού προσπάθησα να πάρω κάτι καλό και έχοντας ακούσει ότι κυκλοφορούν αρκετά οικονομικές προσφορές και όχι τα 55 με 60 ευρώ που έδινα εγώ το μήνα, λέγοντας ότι μου έχει κάνει προσφορά η nova για 3play με 29,90 (πράγμα πιου δεν ήταν ψέματα, αλλά το κακό είναι πως στην περιοχή μου καλύπτει μόνο ο ΟΤΕ και καμία άλλη εταιρία), δεν καταλήξαμε σε συμφωνία και ψιλοθύμωσα (δεν εννοώ ότι έκανα καυγά, εννοώ ότι θύμωσα με τον ΟΤΕ σαν εταιρία) και διέκοψα καλά καλά το ΟΤΕ tv. (Υπόψην και ο υπάλληλος που μίλησα στον ΟΤΕ μου είπε ότι για να μπορέσει να μου κάνει καλύτερη προσφορά θα πρέπει να υπάρχει αίτηση φορητότητας σε άλλο πάροχο)
Η αλήθεια ήταν πως δεν ήταν αυτός ο σκοπός μου, αλλά μια καλή προσφορά πιο οικονομική, γιατί 55 με 60 ευρώ το μήνα είναι αρκετά χρήματα.
Τέλος πάντων, εδώ θέλω την βοήθειά σας!
Για να καταφέρω να κερδίσω καλύτερη προσφορά σκέφτομαι να κάνω αίτηση για Nova 3play μέσω δορυφόρου με μεταφορά αριθμού, αλλά λόγω του ότι δεν έχω ξανακάνει φορητότητα τουλάχιστον όχι τα τελευταία 6 χρόνια θέλω να μου λύσετε αν μπορείτε τις εξής απορίες και ενδιασμούς που έχω:
α) Αν κάνω φορητότητα σε Nova 3play μέσω δορυφόρου θα θεωρηθεί σαν κανονική φορητότητα γραμμής όπως π.χ. αν γίνοταν μέσω επίγειου δικτύου ή επειδή είναι μέσω δορυφόρου θεωρείται σαν άλλη υπηρεσία?
β) Σε περίπτωση που κάνω αίτηση για φορητότητα σε Nova 3play μέσω δορυφόρου, ο ΟΤΕ πότε θα το δει για να μου κάνει αντιπροσφορά? Με την αίτηση ή αφού έχω υπογράψει το συμβόλαιο? -Αυτό το ρωτάω γιατί δεν θα ήθελα σε καμία περίπτωση να περάσω στην υπηρεσία Nova 3play μέσω δορυφόρου
1.γιατί έχει περιορισμό μέχρι 10 gβ στο Internet και
2.εφάπαξ τέλος ενεργοποίησης και εγκατάσταση 180 ευρώ, με αποτέλεσμα να μου έρχετε η μηνιαία συνδρομή για την υπηρείσα, με χειρότερο ίντερνετ πάλι στα 55 ευρώ (=> (180/12) + 39,90 = 54,90)
Οπότε θα ήθελα να ρωτήσω, αν την έχει ξανακάνει κανείς αυτή την κίνηση και αν θα μου γίνει η αντιπροσφορά από ΟΤΕ ή δεν αξίζει τον κόπο?
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Λεωνίδας