Προσφορά Cosmote TV

Re: Προσφορά ΟΤΕ

Ειχε μονο 2play ote. Οχι tv. Τελειωσε ο χρονος και δεν ασχοληθηκε αυτος. Καποια στιγμη δεχτηκε προσφορα απο forthnet και ειπε να την κανει. Εβαλε υπογραφες σε κουριερ και σε 2 μερες τον καλεσαν απο τον ΟΤΕ για την ανωθεν αντιπροσφορα. Δεν μπλοφαρε. Αν δεχτει τηλεφωνο απο την forthnet τωρα ειμαι περιεργος και ποσο θα το ριξουν. Το απλο πακετο του ειχαν πει που κανουν σε ολους με 30 ευρω με τα ελευθερα καναλια.

Απάντηση: Προσφορά ΟΤΕ

Μετά τα τραγελαφικά της hol, αναφορικά με τις αλλαγές χρεώσεων, έχουν δώσει σε μη συνδρομητή forthnet, full pack+οποιοδήποτε πρόγραμμα σταθερής με 24άρα ταχύτητα (δεν με απασχολεί ο χρόνος ομιλίας) με 35-36 ευρώ;
Μιλάω μόνο για περιπτώσεις φορητότητας και όχι ως αντιπροσφορά λόγω αιτήματος φορητότητας.

Re: Απάντηση: Προσφορά ΟΤΕ

Μετα απο αίτηση φορητοτητας, με πήραν τηλ.
24αρα γραμμή (οπτική ίνα) , φουλ πακ, 40λεπτα κινητα, 400 σταθερα, για 2 χρόνια , 38.90 .
Εναλλακτικά, 4αρα γραμμή χωρίς τηλέφωνα, 3 πιο φτηνα, και αν θες τον pvr, +4 τον μηνα.
Τελικά πήρα την 24αρα, και τον pvr.
Για 2 χρονια, δεν την λες άσχημη Προσφορα, ουτε και τρελό Ντηλ. Απο την αβεβαιότητα (λόγω έλλειψης χαλκού στην περιοχή μου) είπα να κρατήσω τα σίγουρα.
Το αστειο είναι οτι επέμεναν να δώσω 50 για εγκατάσταση απο τεχνικό , αλλιως δεν μου δίνουν το πιάτο. Υποχρεωτικά πρεπει να το κανεις αυτό, αλλιως πιάτο δεν... Είχα βεβαία παλαιοτερα Νοβα και αποτι μου ειπαν κάνει, και δεν θα τους το χαρισω.

Απάντηση: Προσφορά ΟΤΕ

Καλημέρα και χρόνια σας πολλά. Γνωρίζει κάνεις αν ακόμα υπάρχει η προσφορά των 35 ευρώ ή κάποια άλλα προσφορά γιατί θα μετακομίσω Αθήνα και επομένως θα βάλω καινούρια τηλεφωνική σύνδεση μαζί με ιντερνετ και οτε τβ. Πρέπει να πάρω στο 13888 ή έχουμε κάποιο άλλο τηλέφωνο ώστε να μπορέσω να πάρω κάποια προσφορά??

Απ'όσο ξέρω για καινούριες γραμμές ισχύουν οι τιμές καταλόγου. Μάλιστα μέχρι προσφάτως έλεγαν πήγαινε σε ένα κατάστημα ΟΤΕ, Γερμανός κλπ.

Οι προσφορές ξεκινάνε σε φορητότητες και διακοπές.

Re: Απάντηση: Προσφορά ΟΤΕ

Μετα απο αίτηση φορητοτητας, με πήραν τηλ.
24αρα γραμμή (οπτική ίνα) , φουλ πακ, 40λεπτα κινητα, 400 σταθερα, για 2 χρόνια , 38.90 .
Εναλλακτικά, 4αρα γραμμή χωρίς τηλέφωνα, 3 πιο φτηνα, και αν θες τον pvr, +4 τον μηνα.
Τελικά πήρα την 24αρα, και τον pvr.
Για 2 χρονια, δεν την λες άσχημη Προσφορα, ουτε και τρελό Ντηλ. Απο την αβεβαιότητα (λόγω έλλειψης χαλκού στην περιοχή μου) είπα να κρατήσω τα σίγουρα.
Το αστειο είναι οτι επέμεναν να δώσω 50 για εγκατάσταση απο τεχνικό , αλλιως δεν μου δίνουν το πιάτο. Υποχρεωτικά πρεπει να το κανεις αυτό, αλλιως πιάτο δεν... Είχα βεβαία παλαιοτερα Νοβα και αποτι μου ειπαν κάνει, και δεν θα τους το χαρισω.

τι είναι η ΟΠΤΙΚΗ ΙΝΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!

ξερουμε τι προσφορες παιζουν σε τριπλ πλεη για νεα συνδεση? Και γενικα που να απεθυνθω? Λεω να πιεσω καταστασεις γιατι η νοβα δεν βλεπω να εχει κατι αξιολογο πλεον και οι τιμες δεν ειναι ιδιαιτερα ελκυστικες...

Καλησπέρα. Θα ήθελα με τη σειρά μου να ρωτήσω τι τιμές ακούγονται αυτή την περίοδο για Double Play (Vdsl + απεριόριστα σταθερά) ύστερα από αίτημα φορητοτητας;

Σήμερα πήρα τηλέφωνο στο 13888 μιας και ληγει η δεσμευση στην VDSL 30 και στο ΟΤΕTV με PVR μεσω δορυφόρου και τους είπα οτι λογο οικονομικών θελω να διακόψω το ΟΤΕtv και να κρατησω αοριστου στα 41.90 μονο το VDSL Και μου έκαναν την εξεις προσφορα και δεχτηκα.

"ΟTE VDSL 30 αστικα + υπεραστικα + 30 λεπτα για κινητα και αναγνωριση κλήσεων δωρεαν στα 35.90 τελική τιμή για 24 μηνες και ΟΤΕtv Full Pack με PVR για το πρωτο εξαμηνο 14,10 και για το δευτερο εξαμηνο 25.90 . Οποτε το πρωτο εξάμηνο θα μου βγεί 49.99 και το δεύτερο εξάμηνο 61.8 και για 12 μήνες θα μου βάζουν και 5 στο καρτοκινητό που έχω cosmote για να έχω 200 λεπτα προς όλους.

Σήμερα πήρα τηλέφωνο στο 13888 μιας και ληγει η δεσμευση στην VDSL 30 και στο ΟΤΕTV με PVR μεσω δορυφόρου και τους είπα οτι λογο οικονομικών θελω να διακόψω το ΟΤΕtv και να κρατησω αοριστου στα 41.90 μονο το VDSL Και μου έκαναν την εξεις προσφορα και δεχτηκα.

"ΟTE VDSL 30 αστικα + υπεραστικα + 30 λεπτα για κινητα και αναγνωριση κλήσεων δωρεαν στα 35.90 τελική τιμή για 24 μηνες και ΟΤΕtv Full Pack με PVR για το πρωτο εξαμηνο 14,10 και για το δευτερο εξαμηνο 25.90 . Οποτε το πρωτο εξάμηνο θα μου βγεί 49.99 και το δεύτερο εξάμηνο 61.8 και για 12 μήνες θα μου βάζουν και 5 στο καρτοκινητό που έχω cosmote για να έχω 200 λεπτα προς όλους.

Τι ακριβώς επέλεξες(από νούμερα) για να συνδεθεις στο τμήμα αυτό; Γιατί όσες φορές έχω καλέσει το 13888 δεν έχω καταφέρει να συνδεθώ στο σωστό τμήμα. Ούτε οι ίδιοι δε ξέρουν.

Πολύ καλά εισαι

Ναι πιστευω καθαρισα για τα επομενα 2 χρόνια.

Ποσά εδινες; Γιατί με θετικό μάτι βλέπω μονο το ποσο του πρώτου εξαμηνου

Περίπου 66 έδινα πριν συνολικά για όλα.

Η προσφορά είναι SUPER για όλο τη χρονικη περίοδο. Το κυριότερο που μου είπε οτι μετα το χρόνο που θα λύξει το συμβολαιο του ΟΤΕΤV εαν δεν το συνεχίσω, η τιμή τις VDSL παραμένει στα 35.90 μέχρι το δεκεμβριο του 2016 που θα λυξει το 24μηνο.

Μου ανεφερε και το αλλο. οτι εαν υπαρξει Αυγουστο-σεπτεμβριο αυξηση τις συνδρομη του ΟΤΕtv λόγο CL οπως είχε γίνει με το Αγγλικο πρωταθλημα θα εχω την ευκαιρια 1 με 1μιση μηνα να μην συνεχισωνα διακόψω τον OTETV χωρις πεναλτι και να συνεχισει το συμβολαιο μου κανονικα της vdsl στην τιμη που εχω κλεισει. :)
Mε άλλα λόγια μέχρι και τον Μαιο του 2015 είμαι στα 49.90 και εαν παει κανενα +5 με +10 ευρω αυξηση αναλόγος πράττω.

Τι ακριβώς επέλεξες(από νούμερα) για να συνδεθεις στο τμήμα αυτό; Γιατί όσες φορές έχω καλέσει το 13888 δεν έχω καταφέρει να συνδεθώ στο σωστό τμήμα. Ούτε οι ίδιοι δε ξέρουν.

θα πάρεις το 13888 και θα επιλεξεις πρώτα επιλογή 2 στη συνέχεια 3 θα πληκτρολογησεις τον αριθμο σου μετα το μηνυμα του τηλεφωνητη και αφου συνδεθεις με εκπρόσωπο πες τους να σε συνδεσουν με το τμημα διακοπων.

Παιδιά, έχει πετύχει κανείς προσφορά Double Play (Vdsl+απεριοριστα σταθερά) με λιγότερα απο 35,90Ε για ακύρωση αιτήματος φορητότητας σε άλλο πάροχο; Ευχαριστούμε Posionera για την ενημέρωση.

Παιδιά, έχει πετύχει κανείς προσφορά Double Play (Vdsl+απεριοριστα σταθερά) με λιγότερα απο 35,90Ε για ακύρωση αιτήματος φορητότητας σε άλλο πάροχο; Ευχαριστούμε Posionera για την ενημέρωση.

Παρακαλώ να σε καλα φίλε μου. Παντος εγω τους ανέφερα στην αρχη οτι γιατί πρεπει να φύγω και να παω σε εναλλακτικο και μετα απο 18 μήνες να γυρισω στο ΟΤΕ για να έχω τις τιμες αυτες που δίνεται; και μου απαντησε οτι ειναι η πολιτικη τις εταριας. οκ δεν υπαρχει κανενα προβλημα ειπα απλος κρατω την vdsl και κοψτε μου τον ΟΤΕTV και εκει αρχισε το σκοντο. Βεβαια με τα χιλια ζόρια.Να φανταστεις μιλαγα 45 λεπτα στο τηλεφωνο :)

Καλησπέρα και χρόνια πολλά!
Είμαι στη hol και σκέφτομαι να κάνω αίτημα φορητότητας στον ΟΤΕ (έχω ήδη oteTV ) Υπάρχει περίπτωση τηλεφωνικώς να μου δώσουν καλύτερη προσφορά από αυτή που έχουν online ; (30ε τον μήνα με 24μηνη δέσμευση) μιας και έχω και οτεtv.