Τα 51,80 είναι τιμή "καταλόγου" https://www.ote.gr/web/guest/sl/203250/bprosforesb?lastLayoutId=298
Αν το σκέφτεσαι έτσι, πολύ απλά δεν κάνεις. 9 το μήνα, όμως, είναι 108 το χρόνο. Από την άλλη, αν έχεις οικονομική άνεση, βολεύεσαι και με τις τιμές καταλόγου.Να κανεις φορητοτητα για να κερδισεις 9 ευρω,μου φαινεται λιγο φασαρια.2-3 καφεδες παραπανω το μηνα!
Αν το σκέφτεσαι έτσι, πολύ απλά δεν κάνεις. 9 το μήνα, όμως, είναι 108 το χρόνο. Από την άλλη, αν έχεις οικονομική άνεση, βολεύεσαι και με τις τιμές καταλόγου.
για ποιο προγραμμα ειναι τα 56-57?
εκεινες οι τιμες ειναι τελικα και για υφισταμενους πελατες οτε η μονο νεους?
Ειμαι χρονια στον ΟΤΕ και μετα απο αιτηση φορητοτητας με πηρανε για να μου δωσουν προσφορα 24αρι/απεριοριστα/30 λεπτα κινητα στα 24.90 για 2 χρονια συμβολαιο(μαζι και η αναγνωριση κλησεων).εαν ηθελα και οτε τv το ποσο εφτανε στα 42 και κατι αν θυμαμαι καλα.(17,80 ΟΤΕ ΤV full pack 2 χρονια)
Μονοδρομος λοιπον η αιτηση φορητοτητας εαν θελει καποιος να πιασει τετοιες τιμες.
Πριν 3 ώρες, μίλησα εγω προσωπικά για λογαριασμο φίλου μου και η προσφορα που,πήρε σπό ΟΤΕ ειναι η κάτωθι.
Απεριόριστα σταθερά, υπεραστικα και 30' κινητά.
24αρι Internet
Δωρεάν αναγνώριση κλήσεων. ( το αναφέρουμε, διότι στον ΟΤΕ ηταν με χρέωση γενικά)
ΟΤΕ TV full pack.
Δωρεάν προμήθεια αποκωδικοποιητή και εγκατάσταση
Ξεκίνησε στην επικοινωνία στα 42,80 και κατέληξε στα 35,85 .
Επισης εαν το κινητο μου ηταν κόσμοτε, επιπλέον 15% έκπτωση σε οτι προγραμμα θα ειχα.
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
Και μια ερώτηση. Εαν ενεργοποιηθεί σε τηλεφωνική σύνδεση πακέτο OTE 3 play, μπορει η TV να μεταφερθεί σε αλλη διευθυνση;; Κοντινή βεβαια και του ίδιου κατόχου.
Πολύ καλά! Για πόσους μήνες;
Δεν θυμάμαι. Υποθέτω για 24.
Δε μπορώ να καταλάβω γιατί βάζετε εγκαταστάτες του ΟΤΕ όταν μπορείτε να βρείτε έξω στη μισή τιμή.
Μισή τιμή; βρες μου έναν.Δε μπορώ να καταλάβω γιατί βάζετε εγκαταστάτες του ΟΤΕ όταν μπορείτε να βρείτε έξω στη μισή τιμή.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.