Προσφορά Cosmote TV

Re: Απάντηση: Προσφορά ΟΤΕ

Oλες αυτες οι τιμες καταλογου ειναι για ολους;Και για τους ηδη πελατες ΟΤΕ;Γιατι,το να δινεις 8-9 ευρω παραπανω,δεν ειναι και τραγικη διαφορα.Αλλο να δινεις 61,οπως εγω κι αλλο 51.Να κανεις φορητοτητα για να κερδισεις 9 ευρω,μου φαινεται λιγο φασαρια.2-3 καφεδες παραπανω το μηνα!

Γινεται σε αυτες τις τιμες,εχτρα μειωση αν ζητησεις,λιγοτερη ταχυτητα στο ιντερνετ;

Απάντηση: Προσφορά ΟΤΕ

Να κανεις φορητοτητα για να κερδισεις 9 ευρω,μου φαινεται λιγο φασαρια.2-3 καφεδες παραπανω το μηνα!
Αν το σκέφτεσαι έτσι, πολύ απλά δεν κάνεις. 9 το μήνα, όμως, είναι 108 το χρόνο. Από την άλλη, αν έχεις οικονομική άνεση, βολεύεσαι και με τις τιμές καταλόγου.

Αν το σκέφτεσαι έτσι, πολύ απλά δεν κάνεις. 9 το μήνα, όμως, είναι 108 το χρόνο. Από την άλλη, αν έχεις οικονομική άνεση, βολεύεσαι και με τις τιμές καταλόγου.

61 που δινω ειναι πολλα.Αλλα,αν μου πουν ας πουμε 10-12 ευρω παρακατω,ειναι αλλο.Θα παρω να ρωτησω να δω τι θα μου πουν.

Re: Προσφορά ΟΤΕ

Τους πηρα τηλεφωνο και μου κανουν εκπτωση 4 ευρω,συνολο περιπου 56-57!! Αστειοι! Ο ΟΤΕTV τελειωνει την αλλη βδομαδα και το double play 1/4.Να περιμενω Απριλη να κανω τη φορητοτητα ή δεν εχει σχεση,αν την κανω σε 10 μερες;

για ποιο προγραμμα ειναι τα 56-57?
εκεινες οι τιμες ειναι τελικα και για υφισταμενους πελατες οτε η μονο νεους?

για ποιο προγραμμα ειναι τα 56-57?
εκεινες οι τιμες ειναι τελικα και για υφισταμενους πελατες οτε η μονο νεους?

Εννοω καπου τοσο θα κατεβει αν απλα ανανεωσω.
Το 13888 παντως 51.80 δεν μου εδωσε.

Ειμαι χρονια στον ΟΤΕ και μετα απο αιτηση φορητοτητας με πηρανε για να μου δωσουν προσφορα 24αρι/απεριοριστα/30 λεπτα κινητα στα 24.90 για 2 χρονια συμβολαιο(μαζι και η αναγνωριση κλησεων).εαν ηθελα και οτε τv το ποσο εφτανε στα 42 και κατι αν θυμαμαι καλα.(17,80 ΟΤΕ ΤV full pack 2 χρονια)
Μονοδρομος λοιπον η αιτηση φορητοτητας εαν θελει καποιος να πιασει τετοιες τιμες.

Ξεχασα επισης να προσθεσω πως μου δωσανε και δωροεπιταγη σε Γερμανο αξιας 150 ευρο !

Τωρα σχετικα με τον φιλο πιο πανω που ειπε πως αν αξιζει ο κοπος να κανεις φορητοτητα για 9 ευρο.κοιτα να δεις...εννοειτε πως δεν ειναι καθολου μπελας το να κανεις αιτημα φορητοτητας διοτι το ακυρωνεις αμεσα με 2 φαχ και παραμενεις ΟΤΕ οταν σου κανουν την αντιπροσφορα.ουτε κοπο απαιτει ουτε χρονο η ολη διαδικασια.
προσωπικα πριν κανω αιτησης φορητοτητας πληρωνα 36 και τωρα για τις ιδιες ακριβως υπηρεσιες 24.80.ειτε εχω ανεση χρηματων ειτε οχι δεν γουσταρω να πληρωνω εις γνωση μου παραπανω για καποιες υπηρεσιες που μπορω να τις βρω φθηνοτερα.δεν εχει να κανει με τα χρηματα αλλα με το κατα ποσο αντεχει καποιος να νιωθει κοροιδο.

Last edited:

Εγώ αυτό που έχω καταλάβει είναι ότι αν δεν κάνεις αίτηση φορητότητας προσφορά καλή δεν σου δίνουν...

Απάντηση: Re: Προσφορά ΟΤΕ

Πριν 3 ώρες, μίλησα εγω προσωπικά για λογαριασμο φίλου μου και η προσφορα που,πήρε σπό ΟΤΕ ειναι η κάτωθι.
Απεριόριστα σταθερά, υπεραστικα και 30' κινητά.
24αρι Internet
Δωρεάν αναγνώριση κλήσεων. ( το αναφέρουμε, διότι στον ΟΤΕ ηταν με χρέωση γενικά)
ΟΤΕ TV full pack.
Δωρεάν προμήθεια αποκωδικοποιητή και εγκατάσταση
Ξεκίνησε στην επικοινωνία στα 42,80 και κατέληξε στα 35,85 .
Επισης εαν το κινητο μου ηταν κόσμοτε, επιπλέον 15% έκπτωση σε οτι προγραμμα θα ειχα.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Και μια ερώτηση. Εαν ενεργοποιηθεί σε τηλεφωνική σύνδεση πακέτο OTE 3 play, μπορει η TV να μεταφερθεί σε αλλη διευθυνση;; Κοντινή βεβαια και του ίδιου κατόχου.

Πολύ καλά! Για πόσους μήνες;

Δεν θυμάμαι. Υποθέτω για 24.

Παιδιά διαβάστε αυτό εδώ το post μου, αλλά και τις αμέσως προηγούμενες σελίδες αν θέλετε, βοηθάνε (και κυρίως γι' αυτό με τη διαφορετική διεύθυνση στο ΟΤΕ TV).

Προσωπικά θεωρώ πιο πιθανό να είπαν στο φίλο σου αυτό που είπαν και σε μενα και αναφέρω το post μου. Δηλαδή το ΟΤΕ double play στα 24,90 24μηνο + το OTE TV στα 10.95 12μηνο. Σύνολο 35,85. Αν τώρα ήταν τόσο κ@λοφαρδος και του έκατσε τόσο ξηγημένος πωλητής και του το έκανε το OTE TV με 10.95 για 24μηνο, τότε πάσο. (Και με την προϋπόθεση βέβαια να μην του είπε @@ριες ο πωλητής, είτε κατά λάθος, είτε επίτηδες. Το λέω γιατί έχουν αναφερθεί τέτοιες περιπτώσεις στο topic αυτό. Γι' αυτό να το ψάχνετε καλά αυτό με τις διάρκειες συμβολαίων.)

Στη περίπτωση που δεν θελει ο τεχνικός να το τοποθετήσει με παρακείμενη διευθυνση, μπορούμε να του πουμε απλα να τα αφήσει και να μην κανει εγκατάσταση, με την προοπτική να το κανουμε εκ των υστέρων με αλλο εγκαταστάτη;;

Δε μπορώ να καταλάβω γιατί βάζετε εγκαταστάτες του ΟΤΕ όταν μπορείτε να βρείτε έξω στη μισή τιμή.

Δε μπορώ να καταλάβω γιατί βάζετε εγκαταστάτες του ΟΤΕ όταν μπορείτε να βρείτε έξω στη μισή τιμή.

:confused:
Μα η προσφορά του ΟΤΕ περιλαμβάνει και δωρεάν εγκατάσταση, οπότε θα πρέπει να έρθει άνθρωπος του ΟΤΕ στο σπίτι του ενδιαφερόμενου...

Μισή τιμή; βρες μου έναν.

Χαιρετω την παρεα, σε εναμησι μηνα ληγει η ετησια προσφορα που εχω στο παροχο σταθερης τηλεφωνιας και πηρα τον οτε να δω αν μου κανει καλυτερη προσφορα και να τα εχω ολα μαζεμενα.Αυτο που δεν καταλαβα ειναι γιατι να προπληρωσω δυο παγια και ενα να στεκει. 42,80 μου ειπαν και εμενα με 24ρι απεριοριστα σταθερα 30 κινητα και Full Pack αλλα ρε ΟΤΕ θα μας κανεις πελατες 2 χρονια και μας ζητας προσταντζες .... ΕΛΕΟΣ.

Έχω την εντύπωση ότι παντού το ίδιο είναι.

Για παράδειγμα εγώ που είμαι Fortnet, προπληρώνω τον λογαριασμό της επόμενης χρήσης (επόμενου μήνα).

Απλά, όταν πρόκειται για νέο πάροχο, και επειδή ο λογαριασμός αργεί να εκδοθεί, πληρώνεις "μαζεμένα":

1) την τρέχουσα χρήση (ότι αναλογεί για το χρονικό διάστημα από την έναρξη των υπηρεσιών μέχρι την έκδοση του λογαριασμού)

2) την επόμενη χρήση

3) τέλη φορητότητας.

Όλα αυτά σε έναν ενιαίο λογαριασμό...

Όλοι μας προπληρωνουμε τον μήνα. Ο ΟΤΕ διατηρεί ακόμα τον δημινιαιο λογαριασμό, οπότε θα πληρώσεις το τρέχον χρονικό διάστημα, συν τους 2 επόμενους. Αν δε θέλεις, επιλέγεις μηνιαίο και θα πληρώσεις το τρέχον συν τον επόμενο.

εγω ειχα κανει αιτημα μεταφορας σε αλλη γραμμη forthnet. εχει web offer 24mbps απεριοριστα σταθερα + 12 προς κινητα με 25 το μηνα για 18 μηνες.

ο οτε μου εκανε αντιπροσφορα 24mbps + 210 λεπτα προς σταθερα + 30 προς κινητα με 19,00 μηνα για 24 μηνες. bonus δωρεαν 200 λεπτα προς ολους για δυο κινητα τηλεφωνα που εχω θα μου βαζουν καθε μηνα για ενα χρονο και δεχτηκα εκανα ακυρωση μεταφορας