Προσφορά Cosmote TV

Re: Προσφορά ΟΤΕ

Σε βαθος χρονου θα κανω κ οικονομια. Το θεμα ειναι πως θα μπορουσα να περιμενω να περασει κ αλλος καιρος να μικρυνει το πεναλτυ. Παρολαυτα σκεφτομαι πως ουσιαστικα θα το πληρωσω στο λογαριασμο καθως θα δινω 10 παραπανω απ τον οτε το μηνα, αλλα κυριως φοβαμαι μηπως χασω κ την προσφορα που μου εκαναν απο οτε (μου ειπαν απο οτε πως ειναι προσφορα που μου κανουν τωρα και δεν ξερουν αν θα ισχυει μετα - βεβαια αυτο παιζει να ειναι μονο μοχλος πιεσης)

Φίλε malawi, θα παραθέσω τις δικές μου, υποκειμενικές απόψεις, στον προβληματισμό σου:

1) Η καταβολή αποζημίωσης (το "πέναλτυ'" που λες) είναι μία παραδοχή λανθασμένης εκτίμησης κατά την σύναψη του συμβολαίου. Μην δώσεις την "χαρά" στον αντισυμβαλλόμενο να αποζημιωθεί χωρίς να προσφέρει υπηρεσίες (άσχετα εάν αυτές είναι "αέρας") . Προσπάθησε να εξαντλήσεις το συμβόλαιό σου.

2) Εκτιμώ (από δική μου πείρα) ότι δεν θα χάσεις την προσφορά του ΟΤΕ. Σου είπα, πιο πάνω, ότι ο ΟΤΕ, την παρούσα χρονική περίοδο, "προσφέρει" σε κάποιους (όπως εσένα και μένα) φθηνή TV, για να "πουλήσει" ακριβή τηλεφωνία & Internet. Οι τιμές θα "παίζουν" πάντα σε αυτό το επίπεδο, ίσως σε 4-5 μήνες αυξηθεί ο OTEtv, αλλά θα μειωθεί η τηλεφωνία & το Internet.

Σίγουρα, όμως, θα έχεις και τότε (σε 4-5 μήνες που λήξει το συμβόλαιο) τις ίδιες ή και καλύτερες ευκαιρίες από τον ΟΤΕ.

Καταλήγω λέγοντας: ΜΗΝ ΔΩΣΕΙΣ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗΣ.

Απάντηση: Προσφορά ΟΤΕ

Δεν πιστεύω πως ο Οτέ θα ανακοινώσει νέα τιμολόγια το επόμενο 6μηνο τουλάχιστον. Γενικά πάντως δεν μπορώ να καταλάβω το εξής:Αντί να βάλετε κάτω τι χρήματα θα δώσετε σε χρονικό διάστημα 2 ετών (όσο είναι το νέο συμβόλαιο σταθερής-ίντερνετ με τον Οτέ) για κάθε χωριστά επιλογή, λέτε αν εκείνο...., αλλιώς ........κλπ, κλπ, λες και μιλάμε για προγραμματισμό.

Τα 2 πακετα ειναι απολυτα συγκρισιμα μονο σε βαθος 1 χρονου τα οποια μου βγαινουν ακριβως τα ιδια σε χρηματικο συνολο με βασικες διαφορες πως στον οτε θα εχω αποκωδικοποιητη pvr και 20 λιγοτερο στο ετος (εχω συμπεριλαβει και το κοστος προστιμου στη νοβα)

Δεν καταλαβα ομως ποια ειναι η γνωμη σου φιλε vendetta

Στα 2 χρόνια θα πληρώσεις:

Αν πας τώρα στον Οτέ: 36*12=432 (1ος χρόνος) + (25+21,90)*12=504 + 80 (περίπου) τέλη διακοπής Νόβα + 32 (τέλη ενεργοποίησης στον Οτέ) + 4*24 (pvr), σύνολο: 1146 ευρώ περίπου.

Αν κάτσεις στη Νόβα μέχρι τον Αύγουστο π.χ που ξεκινάει το c.l. :

50*4= 200 + [30 (σταθερή τηλεφωνία) + 17.80 (otetv)]*20 (μήνες)= 956 + 32 (τέλη φορητότητας)= 1188 συν ότι πληρώσεις στη Νόβα για τέλη διακοπής.

Σε αυτά δεν βάζω καμιά επιπρόσθετη προσφορά, εκτός των 17.80 στον otetv για 2 χρόνια που είναι μια πολύ γνωστή προσφορά και ισχύει εδώ και καιρό, που πάρα πολύ πιθανόν θα έχεις π.χ όταν κάνεις αίτημα διακοπής τον 2ο χρόνο στον otetv (έστω συνάπτεις συμφωνία τώρα) που θα σου δώσουν 3 μήνες δώρο.

Άποψή μου; Επειδή η τηλεόραση δεν έχει την ίδια βαρύτητα ως άγαθο όπως η τηλεφωνία και το ίντερνετ, φθηνό τιμολόγιο εκεί και για tv βλέπουμε. Μπορεί να μην σου χρειάζονται τα απεριόριστα αστικά-υπεραστικά ή γενικά ο χρόνος ομιλίας. Πράξε ανάλογα με τις ανάγκες σου.

Με βλεπω να "την κανω" απο τωρα. Καθως οπως λετε ολοι με την τηλεοραση το δευτερο χρονο ολο και κατι θα γινει, ομως θα εξασφαλισω απο τωρα κ για 2 χρονια το 24,90 για τηλεφωνια ιντερνετ που δεν ειναι καθολου ασχημο.

Re: Απάντηση: Προσφορά ΟΤΕ

Τότε όμως λογικά θα είναι μικρότερο το πέναλτυ και αρχίζει ουσιαστικά η σαιζόν. Για τις προσφορές δε θα ανησυχούσα καθώς δε σταματούν ποτέ.

το πέναλτυ δεν αλλάζει, είναι 75 ευρώ ακόμα και αν αποχωρήσεις 1 μέρα πριν την λήξη του συμβολαίου σου.

Αυτο δεν ισχυει φιλε μου..

Το πεναλτυ ειναι μεταβαλλομενο

Attachments

• image.jpg
    image.jpg
    135.8 KB · Views: 413

Μεχρι το Πασχα θα εχει Δωροεπιταγη 50 με καθε νεα συνδεση OTE TV.

Απ οτι καταλαβα βεβαια δεν ισχυει σε περιπτωση προσφορας και αλλης τιμης εκτος απο 21,90 .

Βεβαια δε θα χασω κατι να ρωτησω

Μετά από αίτηση φορητότητας μου έδωσαν: 24αρι ίντερνετ απεριόριστα σταθερά, 30 λεπτά προς κινητά δωρεάν αναγνώριση κλήσεων, ΟΤΕ TV full pack με 17,90 το μήνα για 2 χρόνια και δωροεπιταγή 80 από τον Γερμανό.

Την ίδια προσφορά (ο Θεός να τις κάνει προσφορές όλες αυτές απο όλες τις εταιρίες, που μας κοροϊδεύουν) πήρα κι εγώ αφού με κάλεσαν αυτοί, με την μόνη διαφορά ότι δεν πήρα δωροεπιταγή! Λαμόγια που είναι!

ο κυβος ερριφθη τελικα..

η αιτηση καταχωρηθηκε και περιμενουμε !

Βρε καλόπαιδο....

Παρόλα τα ... φάουλ, τα ...πέναλτυ & τις ...κόκκινες κάρτες, εσύ τον ..χαβά σου!!! :grinning-smiley-043

Άντε, καλοθέατες ( αφού για αυτό πρόκειται κυρίως) οι νέες σου υπηρεσίες..... :music-smiley-004:

Χαχαχαχαχαχα

Δε θα κοιμομουν τα βραδια αν μετα απο λιγους μηνες μου λεγανε πως δεν υπαρχει αυτη η προσφορα,για 74 ψωροευρα που δε θα εδινα τωρα...

"Εκατσα" και το επνιξα το πεναλτακι!!! Ε, ηταν σουτάρα!!! :firstprize:

Το μονο που δε μου αρεσε σημερα ηταν πως μου ηρθαν στο mail μου τα χαρτια που θα τους στειλω υπογεγραμμενα με τη φορητοτητα κτλ κ πουθενα δεν αναφερονται αυτα που συμφωνησαμε.

Τους πηρα τηλεφωνο κ μου ειπαν πως πρεπει να στηριχτω μονο στην ηχογραφηση..

Και εκει με ζωνουν τα φιδια...

2 σουβλακια παραγγελνεις τηλεφωνικα, το ενα με γυρο κοτοπουλο και απ'ολα και το αλλο με κεμπαπ κ χωρις κρεμμυδι και πατατες και ο ντελιβερας σου φερνει μια μεριδα σουβλακια κοτοπουλο με μπολικο κρεμμυδι και μια μεριδα πατατες... :fahne90:

Ελπιζω να μην ψαχνομαστε!!!!

Malawi, μην ανησυχείς. Δεν υπογράφεις απολύτως τίποτα.

Όταν πάρεις το router (με courier) , θα υπάρχει μέσα το συμβόλαιο με αναλυτικές τις υπηρεσίες και την τιμή, όπως το έχεις συμφωνήσει τηλεφωνικά.

Όταν πάρεις τον ΚΑΟΝ (μετά 1-2 μέρες) , θα υπάρχει μέσα το συμβόλαιο της TV.

Στα λέω με σιγουριά, επειδή την προηγούμενη εβδομάδα, συνέβησαν σε μένα.

Χαλάρωσε λοιπόν.... -bye-

.... Όταν πάρεις τον ΚΑΟΝ (μετά 1-2 μέρες) , θα υπάρχει μέσα το συμβόλαιο της TV.

Στα λέω με σιγουριά, επειδή την προηγούμενη εβδομάδα, συνέβησαν σε μένα.

Και σε μένα το ίδιο έγινε.

ωραιοτατα...

και μια που λεμε για ρουτερ και αποκωδικοποιητες ... ποιο ρουτερ και ποιον αποκωδικοποιητη δινουν; υποψιν ζητησα αποκωδικοποιητη pvr