Στην αρχη πηρα τηλεφωνο και ειπα πως σε λιγες μερες ληγει ο χρονος της προσφορας και αν εχουν να μου κανουν καποια νεα προσφορα ή να προχωρησω σε αιτηση φορητοτητας σε αλλη εταιρια. Η προσφορα που μου εκαναν ηταν πιο ακριβη απο αυτα που πληρωνα...
Μετά πηρα τηλεφωνο και ειπα να μην ανανεωσουν τη συνδρομη του ΟΤΕ TV όταν θα λήξη μετά απο 1 εβδομάδα. Μου είπαν πως κακως πηρα τηλεφωνο νωριτερα. Όταν θα ληξει ο χρόνος θα παρω ένα τηλεφωνο και θα το διακοψουν επι τοπου...
Την άλλη μέρα πηρα τηλέφωνο και τους είπα πως επειδη περιμενει η αλλη εταιρια να τους απαντησω θετικα για αιτηση φορητοτητας, αν θα επρεπε να περιμενω μεχρι να ληξει η ετησια δεσμευση (δηλαδη μερικες μερες) για να μην πληρωσω προστιμο ή να τους απαντησω μετά απο μια εβδομαδα. Τότε μου ειπαν οτι μου κανουν μια προσφορα περιπου στα 48,90 για 6 μηνες και μετα 58,90 αν θυμαμαι καλα... (24 double play gr + OTE TV full pack)...
Τελικα κανω αιτηση φορητοτητας σε αλλη εταιρια. Σε 1 μερα με παιρνουν απο το 13888 και μου κανουν νεα αντιπροσφορα στα 41,90 για 6 μηνες και 51,90 για τους επομενους 6. Δεχομαι και κανω αιτηση ακυρωσης....
Με ξαναπαιρνουν μετα απο 2 μερες και μου κανουν νεα αντιπροσφορα γιατι δεν ηξεραν οτι δεχτηκα με 41,9 και 51,90. 24,90 το 24 double play gr για 2 χρονια και 10,95 για 1 χρονο το ΟΤΕ TV και 5 ευρω το μηνα σε καρτοκινητο για ενα χρονο. Φυςικα επρεπε να στειλω πολλες φορες φαξ στην αλλη εταιρια για να σιγουρευτω πως πηραν το αιτημα ακυρωςης μεταφορας γραμμης.Τελος καλο ολα καλα
Α... Ολα αυτα τον Νοεμβριο 2014...,