Προσφορά Cosmote TV

Re: Προσφορά ΟΤΕ

Εχω αλλη μια ερωτηση,Μπορω να κανω αιτημα για φορητοτητα,μονο για το σταθερο τηλεφωνο (vodafone) και ο ΟΤΕ να μου κανει αντιπροσφορα για 3play;´Η σε τετοια περιπτωση δε σου δινουν σημασια;

Πιθανότατα εννοεί να κανει αίτηση σε προϊόν με τη χρήση κινητής τηλεφωνίας , λόγω μονοπωλίου του ΟΤΕ.
Vodafone και Cosmote έχουν ανάλογα προϊόντα .

Το έχω ψάξει αναλυτικά στο παρελθόν , δεν βρήκα κάποιον που να το έχει δοκιμάσει.
Πιθανολογώ πώς όχι , ωστόσο αν είναι εφικτό (αντιπροσφορά) , θα είναι σημαντική ανάσα για τους "τυχερούς" του μονοπωλίου.

Απάντηση: Προσφορά ΟΤΕ

Ολη αυτη η κατασταση, κανονικα πρεπει να προκαλεσει την παρεμβαση εισαγγελεα, αν καποιος κανει καταγγελεια, γιατι εδω γινετε διαχωρισμος των Ελληνων πολιτων, σε 2 κατηγοριες, τι θα πει αλλος να πληρωνει 5 και αλλος 10, ολοι απεναντι στο νομο ειμαστε, η οχι ισιοι; Δηλαδη αυτοι που μενουνε σε "μειονεκτηκες" περιοχες δεν ειναι ανθρωποι;

Καλησπέρα και από μένα.Είμαι στη HOL πολλά χρόνια, σήμερα με πήραν από ΟΤΕ.Μου πρότειναν την κλασσική προσφορά για απεριόριστα αστικά-υπεραστικά, 30 προς κινητά και έως 24 internet με 24, 90 για 2 χρόνια.Τους είπα ότι πληρώνω τα ίδια στη HOL οπότε δεν με συμφέρει εκτός και αν υπάρχει κάποια συμφέρουσα προσφορά για ΟΤΕ TV.Η απάντηση -επίσης κλασσική- για full pack, κεραία και εγκατάσταση δώρο στα 17, 90 για 2 χρόνια.Τους είπα ότι ένας φίλος πήρε το ίδιο πακέτο με 10,95 και αφού με έβαλε στην αναμονή για λίγο για να πάρει έγκριση μου είπε οκ!Οπότε περιμένω να έρθει με κούριερ η σύμβαση στις 14/4.Σημείωση ότι 10,95 είναι για 12μηνη σύνδεση.

Ειναι η προσφορα που πηρα εγω...

Το κολπακι με την εγκριση , κλασσικο εικονογραφημενο!!!

Εμενα και καλα πηρε απο μονη της πρωτοβουλια να ρωτησει τον προισταμενο της, επειδη μ ακουγε αναποφασιστο!!!

Απάντηση: Re: Προσφορά ΟΤΕ

αφού με έβαλε στην αναμονή για λίγο για να πάρει έγκριση μου είπε οκ!Οπότε περιμένω να έρθει με κούριερ η σύμβαση στις 14/4.Σημείωση ότι 10,95 είναι για 12μηνη σύνδεση.
Eιναι αυτη κατασταση!!

Ολη αυτη η κατασταση, κανονικα πρεπει να προκαλεσει την παρεμβαση εισαγγελεα, αν καποιος κανει καταγγελεια, γιατι εδω γινετε διαχωρισμος των Ελληνων πολιτων, σε 2 κατηγοριες, τι θα πει αλλος να πληρωνει 5 και αλλος 10, ολοι απεναντι στο νομο ειμαστε, η οχι ισιοι; Δηλαδη αυτοι που μενουνε σε "μειονεκτηκες" περιοχες δεν ειναι ανθρωποι;
Γιατί δεν την κάνεις εσύ την καταγγελία;

Re: Απάντηση: Προσφορά ΟΤΕ

+1 ξεκίνα και βλέπουμε αν σε πάρουν σοβαρά.

Eλα να την κανουμε μαζι, αλλα αν ειχες τον ΟΤΕ μονοπωλιο, δεν θα σκεφτοσουνα ετσι

Απάντηση: Re: Απάντηση: Προσφορά ΟΤΕ

+1 ξεκίνα και βλέπουμε αν σε πάρουν σοβαρά.
Το κοβω και τελειωσε η δουλεια, να δεις μετα πως θα σε παρακαλανε.

Ποιον νόμο ελεύθερη αγορά έχουμε όσο θέλουν πουλάνε ιδιωτική εταιρεία ειναι σα να πας να αγοράσεις εσύ ενα πουκάμισο να σου κάνει πχ 10% έκπτωση και σε εμένα για το ίδιο προϊόν 15% δεν τους υποχρεώνει κανένας νόμος για το ποσο θα πουλήσουν ο τιμοκατάλογος ειναι ένας και πάνω σε αυτόν κάνουν οτι έκπτωση θέλουν

Σωστα,απο εκει και περα οι υπηρεσιες δυστυχως δεν παρεχονται σε ολους ανεξαρτητα που μενουν.

Mετα απο αιτημα φορητοτητας πηρα την γνωστη προσφορα 42,80e για δυο χρονια και 200 λεπτα χρονο ομιλιας καθε μηνα(για 12 μηνες) σε κινητο της αρεσκειας μου.Οτε full-pack,24αρα γραμμη,απεριοριστες αστικες-υπεραστικες,30' λεπτα σε κινητα και δωρεαν(:rolleyes:) αναγνωριση κλησεων.

Καλησπέρα είμαι στην forthnet nova NS 1 29,90 +4,99 HD σήμερα με πήραν από ΟΤΕ μου πρότειναν την κλασσική προσφορά για απεριόριστα αστικά υπεραστικά 30 προς κινητά + 24 internet με 24, 90 για 2 χρόνια + full pack, 10,95 είναι για 12μηνη σύνδεση + πιάτο εγκατάσταση όλα δωρεάν εκανα αιτημα για φορητοτητα .......... .τωρα για να δω την προσφορα της nova :2thumb22sup:

Δε βλεπω ποστς απο οσους ειχαν κανει περισυ αιτημα για φορητοτητα και ειχαν δεχτει αντιπροσφορα απο ΟΤΕ και ανανεωσαν.Θελω να δω πως χειριζονται την ανανεωση.Ή ξανα με φορητοτητα;

Δε βλεπω ποστς απο οσους ειχαν κανει περισυ αιτημα για φορητοτητα και ειχαν δεχτει αντιπροσφορα απο ΟΤΕ και ανανεωσαν.Θελω να δω πως χειριζονται την ανανεωση.Ή ξανα με φορητοτητα;

Στην αρχη πηρα τηλεφωνο και ειπα πως σε λιγες μερες ληγει ο χρονος της προσφορας και αν εχουν να μου κανουν καποια νεα προσφορα ή να προχωρησω σε αιτηση φορητοτητας σε αλλη εταιρια. Η προσφορα που μου εκαναν ηταν πιο ακριβη απο αυτα που πληρωνα...

Μετά πηρα τηλεφωνο και ειπα να μην ανανεωσουν τη συνδρομη του ΟΤΕ TV όταν θα λήξη μετά απο 1 εβδομάδα. Μου είπαν πως κακως πηρα τηλεφωνο νωριτερα. Όταν θα ληξει ο χρόνος θα παρω ένα τηλεφωνο και θα το διακοψουν επι τοπου...

Την άλλη μέρα πηρα τηλέφωνο και τους είπα πως επειδη περιμενει η αλλη εταιρια να τους απαντησω θετικα για αιτηση φορητοτητας, αν θα επρεπε να περιμενω μεχρι να ληξει η ετησια δεσμευση (δηλαδη μερικες μερες) για να μην πληρωσω προστιμο ή να τους απαντησω μετά απο μια εβδομαδα. Τότε μου ειπαν οτι μου κανουν μια προσφορα περιπου στα 48,90 για 6 μηνες και μετα 58,90 αν θυμαμαι καλα... (24 double play gr + OTE TV full pack)...

Τελικα κανω αιτηση φορητοτητας σε αλλη εταιρια. Σε 1 μερα με παιρνουν απο το 13888 και μου κανουν νεα αντιπροσφορα στα 41,90 για 6 μηνες και 51,90 για τους επομενους 6. Δεχομαι και κανω αιτηση ακυρωσης....

Με ξαναπαιρνουν μετα απο 2 μερες και μου κανουν νεα αντιπροσφορα γιατι δεν ηξεραν οτι δεχτηκα με 41,9 και 51,90. 24,90 το 24 double play gr για 2 χρονια και 10,95 για 1 χρονο το ΟΤΕ TV και 5 ευρω το μηνα σε καρτοκινητο για ενα χρονο. Φυςικα επρεπε να στειλω πολλες φορες φαξ στην αλλη εταιρια για να σιγουρευτω πως πηραν το αιτημα ακυρωςης μεταφορας γραμμης.Τελος καλο ολα καλα :)

Α... Ολα αυτα τον Νοεμβριο 2014...,

Στην αρχη πηρα τηλεφωνο και ειπα πως σε λιγες μερες ληγει ο χρονος της προσφορας και αν εχουν να μου κανουν καποια νεα προσφορα ή να προχωρησω σε αιτηση φορητοτητας σε αλλη εταιρια. Η προσφορα που μου εκαναν ηταν πιο ακριβη απο αυτα που πληρωνα...

Μετά πηρα τηλεφωνο και ειπα να μην ανανεωσουν τη συνδρομη του ΟΤΕ TV όταν θα λήξη μετά απο 1 εβδομάδα. Μου είπαν πως κακως πηρα τηλεφωνο νωριτερα. Όταν θα ληξει ο χρόνος θα παρω ένα τηλεφωνο και θα το διακοψουν επι τοπου...

Την άλλη μέρα πηρα τηλέφωνο και τους είπα πως επειδη περιμενει η αλλη εταιρια να τους απαντησω θετικα για αιτηση φορητοτητας, αν θα επρεπε να περιμενω μεχρι να ληξει η ετησια δεσμευση (δηλαδη μερικες μερες) για να μην πληρωσω προστιμο ή να τους απαντησω μετά απο μια εβδομαδα. Τότε μου ειπαν οτι μου κανουν μια προσφορα περιπου στα 48,90 για 6 μηνες και μετα 58,90 αν θυμαμαι καλα... (24 double play gr + OTE TV full pack)...

Τελικα κανω αιτηση φορητοτητας σε αλλη εταιρια. Σε 1 μερα με παιρνουν απο το 13888 και μου κανουν νεα αντιπροσφορα στα 41,90 για 6 μηνες και 51,90 για τους επομενους 6. Δεχομαι και κανω αιτηση ακυρωσης....

Με ξαναπαιρνουν μετα απο 2 μερες και μου κανουν νεα αντιπροσφορα γιατι δεν ηξεραν οτι δεχτηκα με 41,9 και 51,90. 24,90 το 24 double play gr για 2 χρονια και 10,95 για 1 χρονο το ΟΤΕ TV και 5 ευρω το μηνα σε καρτοκινητο για ενα χρονο. Φυςικα επρεπε να στειλω πολλες φορες φαξ στην αλλη εταιρια για να σιγουρευτω πως πηραν το αιτημα ακυρωςης μεταφορας γραμμης.Τελος καλο ολα καλα :)

Α... Ολα αυτα τον Νοεμβριο 2014...,

Είμαι σε ακριβώς ανάλογη φάση: έχω 24άρι, με απεριόριστα αστικά-υπεραστικά στα 24,9 και Full OTETv με 10,90. Η ετήσια δεσμευσή μου λήγει μέσα Απρίλη. Τους είχα πάρει τηλ νωρίτερα, για να ρωτήσω για να ανανεώσω κλπ, και μου έλεγαν (σχεδόν) τις τιμές που έχει στο ιντερνετ...... (ασχολίαστο, με είχαν πιάσει τα γέλια όταν τα άκουγα....).
Το πιάσα τελικά το υπονοούμενο και πήγα σε άλλη εταιρεία (Forthnet) για να τους έρθει αίτηση φορητότητας. Σήμερα με πηρε μια ευγενέστατη κοπέλλα - κ θυληκότατη φωνή είναι η αλήθεια.... -, και καλά γιατί θέλετε να φύγετε κλπ και μου έριξε την γνωστή προσφορά 42,8 = 24,9 + 17,9. Σκέφτομαι πολύ σοβαρά να την απορρίψω κ βλέπουμε.......Το σκεπτικό μου: ετσι κι αλλιώς για την TV (κυρίως το cinema...) δεν καίγομαι και τα καναλια των ντοκυμαντέρ που κυρίως βλέπω (70% της θέασης μου στο OTETV), τα παίρνω στην Nova με 29,9 συνολική ως triple play. Αν είναι να μου δώσει full pack στα +5-6 από την προσφορά της Nova, ναι να το σκεφτώ, αλλίως για μένα, δεν αξίζει....... Το ίδιο σκεπτικό είχα και πριν 1 χρόνο, έπαιζα μεταξύ των 2 εταιριών - και τελικά έμεινα OTE αφού μου έδωσε την ανωτέρω προσφορά.....

Το σκεπτικό μου: ετσι κι αλλιώς για την TV (κυρίως το cinema...) δεν καίγομαι και τα καναλια των ντοκυμαντέρ που κυρίως βλέπω (70% της θέασης μου στο OTETV), τα παίρνω στην Nova με 29,9 συνολική ως triple play.

Απλά τσέκαρε ότι τα κανάλια ντοκυμαντέρ που παρακολουθείς τα έχει η Νόβα γιατί αν πχ σου αρέσουν τα Discovery, δεν θα τα βλέπεις.