Προσφορά Cosmote TV

Απάντηση: Προσφορά ΟΤΕ

Στη σχετική ιστοσελίδα αναφέρεται, μεταξύ άλλων, ότι "από τις 20 Αυγούστου 2015, στα πλαίσια της αναβάθμισης και του εμπλουτισμού του περιεχομένου, ο ΟΤΕ TV προχωρά σε αναδιαμόρφωση των τιμών για τα Full Pack και Sports Pack για νέους και υπάρχοντες πελάτες."

Είναι δεδομένο ότι αφορά "όλους" τους συνδρομητές, παλιούς νέους ακόμα και κάποιον που θα γίνει συνδρομητής δύο ημέρες πριν.

Επιπλέον, αν συνέβαινε κάτι διαφορετικό, είμαι σίγουρος πως θα αναφερόταν και στη σελίδα του τιμοκαταλόγου του πακέτου.

Re: Προσφορά ΟΤΕ

Θα το αυξησουν ενα ευρω η δυο γιατι εχουν το τσαπιον λικ και ουεφα που αυτο το πακετο ειναι ολα τα λεφτα σε σχεση με ολα τα αλλα πρωταθληματα αυτο το πακετο τα γονατιζει ολα και ειναι πιο ακριβο να το αγορασει για αυτο το ανεβαζουν ενα ευρω η δυο καλα εως εκει ....

3 ευρω ειναι η αυξηση η 5 με μικροτερη δεσμευση ποια 1 και 2 ευρω λες?

Απάντηση: Re: Προσφορά ΟΤΕ

Θα το αυξησουν ενα ευρω η δυο γιατι εχουν το τσαπιον λικ και ουεφα που αυτο το πακετο ειναι ολα τα λεφτα σε σχεση με ολα τα αλλα πρωταθληματα αυτο το πακετο τα γονατιζει ολα και ειναι πιο ακριβο να το αγορασει για αυτο το ανεβαζουν ενα ευρω η δυο καλα εως εκει ....

Δεν λέει ακριβώς αυτό.

στα πλαίσια της αναβάθμισης και του εμπλουτισμού του περιεχομένου

;)

Καλησπέρα.. Εγώ που μίλησα και κανονίσα να βάλω οτε tv σαν πελάτης του οτε αλλα χωρίς κάποια συνδιαστηκή προσφορά γιατί έχω προσφορά που τρέχει. μου ειπαν εξάρχεις ότι απο 20 αύγουστου απο 21,90 θα πάει 24,90 ειτε το βάλω τώρα ειτε τον αύγουστο, και με 3 που μίλησα και η 3 μου είπαν το ίδιο

Re: Απάντηση: Προσφορά ΟΤΕ

Γνωρίζω τεχνικό του ΟΤΕ που ανέφερε για voip τηλεφωνία σε όλους εδώ και 3,5 χρόνια και πως το δούλευαν το project, αναμεσά τους κι αυτός. Τώρα πότε θα ξεκινήσει η εμπορική διάθεση, αλλουνού παπά Ευαγγέλιο!
Ναι τα voip μας έλειπαν... δεν κοιτάνε πρώτα να βάλουν VDSL με 4mps που μου δίνουν το voip και η ip υπηρεσίες μου λείπουν....

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Χθεσινη προσφορα την οποια και αποδεχτηκα.24αρα γραμμη,σταθερα,30 λεπτα κινητα και οτε tv full pack 36.80.Ote tv 15.90 για 1 χρονο και τηλ,ιντερνετ 20.90 για 2 χρονια.Επισης 20% εκπτωση στο κινητο και 30 ευρω δωροεπιταγη στον Γερμανο.
Μάλιστα.... ΠΡΟ ΦΠΑ να υποθέσω αυτή η τιμή της προσφοράς αλλιώς αν είναι ΜΕ ΦΠΑ τους στέλνω τώρα εκεί που πρέπει ... Σε άολο τελειώνει....

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: Προσφορά ΟΤΕ

Δεν λέει ακριβώς αυτό.

;)

:) σωστα αλλα αυτο ειναι το ζητουμενο .... αλλα εας κανουμε λιγο χιουμουρ το ανεβαζουν γιατι βαζουν καλα αισθιακα καναλια σιρινα και αλλα εκει ειναι το ζουμι :) ....

Σήμερα ήρθε ο λογαριασμός του ΟΤΕ (απεριόριστα, 24,full otetv) 135 ευρώ....... αφού παρηλθε η προσφορά του ενός έτους.
Αμεσα επικοινωνησα με τον ΟΤΕ όπου η προσφορά που μου δόθηκε ήταν για γέλια.

Ζήτησα να με συνδεθούν με το τμήμα διακοπής, αφού θεώρησα ότι θα έπρεπε να έχω τουλάχιστον ενημερωθεί για την λήξη του συμβολαίου και την κατά 100% αύξηση, στο εν λόγω τμήμα μου έδωσαν την εξής προσφορά 24.90 (απεριόριστα, 30λεπτα κινητά, 24,δωρεαν αναγνωριση) και 15.90(οτε τβ)οπου με διαβεβαίωσαν ότι δεν θα υπάρξει η επικείμενη αύξηση!

Σήμερα ήρθε ο λογαριασμός του ΟΤΕ (απεριόριστα, 24,full otetv) 135 ευρώ....... αφού παρηλθε η προσφορά του ενός έτους.
Αμεσα επικοινωνησα με τον ΟΤΕ όπου η προσφορά που μου δόθηκε ήταν για γέλια.

Ζήτησα να με συνδεθούν με το τμήμα διακοπής, αφού θεώρησα ότι θα έπρεπε να έχω τουλάχιστον ενημερωθεί για την λήξη του συμβολαίου και την κατά 100% αύξηση, στο εν λόγω τμήμα μου έδωσαν την εξής προσφορά 24.90 (απεριόριστα, 30λεπτα κινητά, 24,δωρεαν αναγνωριση) και 15.90(οτε τβ)οπου με διαβεβαίωσαν ότι δεν θα υπάρξει η επικείμενη αύξηση!

Ζητησες διακοπη μονο του ΟΤΕΤV και σε πηραν;Aρα,αν ζητησεις διακοπη,μονο τοτε μπορουν να σου κανουν προσφορα,οπως εχει ξαναπει καποιος εδω μεσα.Κι εμενα εχει ληξει εδω και 2 μηνες αλλα κανεις δε με εχει παρει τηλεφωνο.

Και μένα με πήραν σήμερα και μου είπαν για 15,9 για οτε tv συν 24,9 για το τηλέφωνο και ότι αυτην την τιμή θα βλέπω σίγουρα στο λογαριασμό για 1 χρόνο για την τηλεόραση και για 2 χρόνια το τηλέφωνο. Τελικά τι ισχύει?

Και μένα με πήραν σήμερα και μου είπαν για 15,9 για οτε tv συν 24,9 για το τηλέφωνο και ότι αυτην την τιμή θα βλέπω σίγουρα στο λογαριασμό για 1 χρόνο για την τηλεόραση και για 2 χρόνια το τηλέφωνο. Τελικά τι ισχύει?

Ειχες πει και εσυ να διακοψεις ή ησουν απο φορητοτητα;

Επειδη το εχω ψιλοψαξει κι εγω το ζητημα λιγο αυτο που λογικα ισχυει ειναι το εξης :
DB 24,90 κλειδωμενο για 2 χρονια που παει να πει οτι μετα το 12μηνο για να διατηρησεις το Ote TV απο 15,90 ως πελατης του ΟΤΕ θα πληρωνεις οσο θα ειναι το τιμολογιο για τους τοτε πελατες (απο 20/8/2015 το full pack 24,90 για 24μηνο και 26,90 για 12μηνο).
Αυτο σημαινει οτι χωρις καποια νεα προσφορα απο το επομενο καλοκαιρι για να συνεχισεις το Οτε Tv θα επιβαρυνθεις με ενα σημαντικο ποσο (9-11 ).
Μπορεις βεβαια τοτε να παζαρεψεις μια καλυτερη τιμη αλλα σιγουρα θα υπαρχει αυξηση, εστω και μικροτερη..

είναι τρελοί μου φαίνεται εκεί στον ΟΤΕ...

Έκανα πέρυσι το Νοέμβριο (2014) διετές συμβόλαιο για double play (με 25 ευρώ) και μονοετές συμβόλαιο για full pack ΟΤΕ TV (με 11 ευρώ).

Συνεπώς φέτος το Νοέμβριο (2015) θα μου ζητήσουν για το full pack ΟΤΕ TV 24,90 για 24μηνο ή 26,90 για 12μηνο, δηλαδή μια αύξηση 14 ή 16 ευρώ το μήνα????? καλά το κατάλαβα?

Αν νομίζουν οτι κυκλοφορούν πολλά κορόιδα, θα φάνε καλά ...