Προσφορά Cosmote TV

Απάντηση: Προσφορά ΟΤΕ

Δες αν η ημερομηνία έκδοσης του λογαριασμού είναι πριν ή μετά τη νέα προσφορά που πήρες.

Re: Απάντηση: Προσφορά ΟΤΕ

Δες αν η ημερομηνία έκδοσης του λογαριασμού είναι πριν ή μετά τη νέα προσφορά που πήρες.

οκ,ευχαριστω θα το δω και θα ενημερωσω...παντως ασχετα με τον οτε και στο κινητο μολις τους ειπα οτι θα το κανω κοσμοκαρτα μου εδωσαν το 45 πλας απο 45, στα 30,25 τελικη με φπα ενω πριν δεν μπορουσαν να το δωσουν κατω απο 37...οτι να ναι τελικα μονο με πιεση κανεις κατι...

8/6/2015 ημερομηνια εκδοσης,αυριο θα παρω τηλ απο ποτε εγινε η ανανεωση νομιζω κι αυτη 7 η 8 εγινε...λες???Παντως απο την δωροεπιταγη που μου εδωσαν την εβγαλα την αυξηση μαλλον...κατι ειναι κι αυτο.

Re: Προσφορά ΟΤΕ

Αν δεν κάνω λάθος την Δευτέρα 8/6 ο ΟΤΕ ανακοίνωσε επισήμως τις αυξήσεις, λέγοντας ότι αφορούν νέους και υφιστάμενους συνδρομητές.
Άρα το σωστό και λογικό είναι όσοι πήραν προσφορές μετά την 8/6 να ισχύουν, εκτός και αν στο συμβόλαιο γράφει πχ 15.90 και από 20/8 πάει 17.90
Τώρα αυτοί που έχουν συμβόλαια πριν τις 8/6 θα πάρουν τις ανάλογες αυξήσεις έχοντας το δικαίωμα διακοπής.

Το ίδιο είχε γίνει προ διετίας με το αγγλικό και όσοι δήλωσαν διακοπή πήραν καλύτερη τιμή.
Δεν σημαίνει ότι είναι σίγουρο ότι θα συμβεί και τώρα αλλά θα το διαπιστώσουμε στις 20/8.

Λοιπόν εγω ειχα για ενα χρόνο 10,90 TV και περιπου 30 ευρώ τηλέφωνο full με 3ης ωρες κινητά και Ίντερνετ . Μου λήγει το συμβολαιο στις 14/7 και μετα απο αυτα που διαβάζω εδω τους πηρα τηλέφωνο να δω τη παιζει . Απο 20/8 μου είπαν οτι για συνδρομητές η TV παει 30,90 και για μη η 35 η 36,90 περιπου . Για μενα αν ανανεώσω μου είπαν οτι μπορω να εχω το full στα 15,90 . Μολις ανανεώσω και Ίντερνετ και TV θα σας πω ποσό θα παει η σούμα.

Φίλε νομίζω οτι δεν παίζει αυτο .. εγώ όσες φορές και αν μίλησα με τον οτε πριν κάνω την σύνδεση για τον ΟΤΕ TV μου είπαν απο 21,90 παει 24,90 ,, και για μη πελάτες απο 27 παει καπου στα 30 και στους περισσοτερους εχουν πει αυξηση 2 με 3

Αυξυση ote tv απο τον αυγουστο για πελατες οτε παλιους και νεους http://filiatranews.blogspot.gr/2015/06/ote-tv-20.html

Δημοσιευμα απο το σαιτ τις καθημερινης....Αυξάνονται οι τιμές για OTE TV από 20 Αυγούστου

Ο ΟΤΕ, μετά την ανάληψη των δικαιωμάτων μετάδοσης των διοργανώσεων UEFA Champions League και UEFA Europa League, αυξάνει τις χρεώσεις των υπηρεσιών ΟΤΕ TV. Από 20 Αυγούστου, οι πελάτες του στις τηλεπικοινωνίες θα καταβάλλουν 24,90 ευρώ για το Full Pack ανά μήνα και για 24μηνο συμβόλαιο, ενώ για 12μηνο συμβόλαιο θα καταβάλλουν 26,90 ευρώ. Οσοι επιθυμούν αποκλειστικά την υπηρεσία OTE TV, η συνδρομή θα κοστίζει 31,13 ευρώ τον μήνα για 24μηνο συμβόλαιο ή 33,13 ευρώ για 12μηνο συμβόλαιο. Το Sports Pack πακέτο θα κοστίζει κατά περίπου δύο ευρώ φθηνότερα απ’ ό,τι το Full Pack. Οι σημερινές χρεώσεις του ΟΤΕ είναι περίπου ένα έως τέσσερα ευρώ φθηνότερες, παρόλο που ο πελάτης γίνεται συχνά δέκτης ακόμη φθηνότερων προσφορών. Σύμφωνα με τον ΟΤΕ, «για πρώτη φορά, ο ΟΤΕ TV εξασφάλισε όλους τους αγώνες και από τις δύο διοργανώσεις», ενώ με τη νέα υπηρεσία ΟΤΕ TV GO, οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV μπορούν να απολαμβάνουν, χωρίς χρέωση, το premium περιεχόμενο της υπηρεσίας, στο κινητό, το tablet και σύντομα στο laptop/desktop τους, μέσω WiFi ή μέσω του δικτύου 3G/4G της Cosmote.

Last edited by a moderator:

Κι εμένα μου ήρθε λογαριασμός και αναφέρει αύξηση 2ευρώ από Αύγουστο. Δηλαδή από 17,90-->19,90.

Απάντηση: Προσφορά ΟΤΕ

Βγάζετε καμία άκρη από τα παρακάτω;
Όροι και προϋποθέσεις αγοράς:
Για την ειδική προσφοράς 14μηνης δέσμευσης με 2 μήνες δωρεάν, σε περίπτωση καταγγελίας από τον Συνδρομητή, σύμφωνα με τους Όρους Σύμβασης OTE TV, πριν από την πάροδο της ελάχιστης διάρκειας δέσμευσης, ο Συνδρομητής υποχρεούται να καταβάλει: α) σε περίπτωση καταγγελίας κατά το πρώτο οκτάμηνο ποσό ίσο με το σύνολο των Συνδρομών έξι (6) μηνών, β) σε περίπτωση καταγγελίας μετά το πρώτο οκτάμηνο τις υπολειπόμενες μηνιαίες Συνδρομές μέχρι το πέρας της ελάχιστης διάρκειας δέσμευσης της ειδικής προσφοράς.

Για την ειδική προσφορά 24μηνης δέσμευσης, σε περίπτωση καταγγελίας από τον Συνδρομητή, πριν από την πάροδο της ελάχιστης διάρκειας δέσμευσης, ο Συνδρομητής υποχρεούται να καταβάλει για συνδέσεις από 20/8 το ποσό των 125 (με ΦΠΑ) ανεξάρτητα από τον μήνα που θα επιλέξει να τερματίσει ο Συνδρομητής μέσα στο 24μηνο.

Εάν κάποιος πελάτης επιθυμεί να ενταχθεί στην αντίστοιχη προσφορά 24μηνης δέσμευσης άμεσα αυτό είναι εφικτό και πριν τις 20/8. Οι πελάτες μπορούν εναλλακτικά από τις 20/8/2015 έως τις 20/10/2015*να κάνουν υποβάθμιση σε πακέτο OTE TV χαμηλότερης τιμής ή να καταγγείλουν τη σύμβαση αζημίως ακόμη και εντός της δέσμευσης

Καλησπέρα από μένα. Το τελευταίο δίαστημα σκέφτομαι να βάλω ΟΤΕ DB με OTE TV. Πιστεύετε ότι είναι προτιμότερο να κάνω τώρα τη σύνδεση και να και μετά τον Αύγουστο να φάω την αύξηση στη μάπα ή να περιμένω να το κάνω κατά τον Σεπτέμβρη μπας και τότε έχουν καμιά καλή προσφορά; Το κακό είναι ότι εδώ και πολύ καιρό δεν με έχουν πάρει τηλέφωνο για καμιά προσφορά όπως κάνανε παλιότερα. Επίσης αν έχετε εμπειρία από την προηγούμενη αύξηση που είχαν κάνει, σε περίπτωση που είσαι συνδρομητής και τους απειλήσεις με καταγγελία της σύμβασης αζημίως, παίζει να σου κάνουν κάποια καλύτερη προσφορά;
Ευχαριστώ.

το παιζουν δυσκολοι τωρα αφου στα αθλητικα που ενδιαφερετε ο κοσμος εχουν το πανω χερι σε σχεση με την νοβα και το ξερουν....ευχωμε καλα αποτελεσματα

Βγάζετε καμία άκρη από τα παρακάτω;
Όροι και προϋποθέσεις αγοράς:
Για την ειδική προσφοράς 14μηνης δέσμευσης με 2 μήνες δωρεάν, σε περίπτωση καταγγελίας από τον Συνδρομητή, σύμφωνα με τους Όρους Σύμβασης OTE TV, πριν από την πάροδο της ελάχιστης διάρκειας δέσμευσης, ο Συνδρομητής υποχρεούται να καταβάλει: α) σε περίπτωση καταγγελίας κατά το πρώτο οκτάμηνο ποσό ίσο με το σύνολο των Συνδρομών έξι (6) μηνών, β) σε περίπτωση καταγγελίας μετά το πρώτο οκτάμηνο τις υπολειπόμενες μηνιαίες Συνδρομές μέχρι το πέρας της ελάχιστης διάρκειας δέσμευσης της ειδικής προσφοράς.

Για την ειδική προσφορά 24μηνης δέσμευσης, σε περίπτωση καταγγελίας από τον Συνδρομητή, πριν από την πάροδο της ελάχιστης διάρκειας δέσμευσης, ο Συνδρομητής υποχρεούται να καταβάλει για συνδέσεις από 20/8 το ποσό των 125 (με ΦΠΑ) ανεξάρτητα από τον μήνα που θα επιλέξει να τερματίσει ο Συνδρομητής μέσα στο 24μηνο.

Εάν κάποιος πελάτης επιθυμεί να ενταχθεί στην αντίστοιχη προσφορά 24μηνης δέσμευσης άμεσα αυτό είναι εφικτό και πριν τις 20/8. Οι πελάτες μπορούν εναλλακτικά από τις 20/8/2015 έως τις 20/10/2015*να κάνουν υποβάθμιση σε πακέτο OTE TV χαμηλότερης τιμής ή να καταγγείλουν τη σύμβαση αζημίως ακόμη και εντός της δέσμευσης
Η παγιδα που υπαρχει σε τυχον καταγγελια της συμβασης ειναι οτι αφορα μονο τον ΟΤΕ ΤV και οχι και τον ΟΤΕ, δηλ. συνδρομητης αν τυχον θελησει να φυγει απο τον ΟΤΕ TV θα πρεπει να παραμεινει στον ΟΤΕ, διαφορετικα θα πρεπει να πληρωσει τη αναλογη ρητρα για καταγγελια συμβασης πριν τα δυο ετη... (αυτο φυσικα ισχυει για οσους ειναι συνδρομητες στον ΟΤΕ).

Απάντηση: Re: Απάντηση: Προσφορά ΟΤΕ

Η παγιδα που υπαρχει σε τυχον καταγγελια της συμβασης ειναι οτι αφορα μονο τον ΟΤΕ ΤV και οχι και τον ΟΤΕ, δηλ. συνδρομητης αν τυχον θελησει να φυγει απο τον ΟΤΕ TV θα πρεπει να παραμεινει στον ΟΤΕ, διαφορετικα θα πρεπει να πληρωσει τη αναλογη ρητρα για καταγγελια συμβασης πριν τα δυο ετη... (αυτο φυσικα ισχυει για οσους ειναι συνδρομητες στον ΟΤΕ).

Θέλω να πιστεύω ότι δεν θέλει και πολύ μυαλό για να το καταλάβει κάποιος ότι αφορά μόνο τον ΟΤΕ ΤV, και λογικό να πληρώσεις την ανάλογη ρήτρα για τον ΟΤΕ.

Δεν ειναι απολυτο. Υπάρχουν συνδρομητές με triple play, στους οποιους θα περασει η αυξηση. Σε αυτους δεν υπάρχει καθορισμένο κοστος ξεχωριστα για την τηλεοραση και το τηλεφωνο/ιντερνετ.

Επειδή έχω μπερδευτεί με τις αυξήσεις κλπ, για σκέτο OTE TV για μη συνδρομητή ΟΤΕ, το sports pack πόσο θα έχει μετά τις 20/8;

είναι τρελοί μου φαίνεται εκεί στον ΟΤΕ...

Έκανα πέρυσι το Νοέμβριο (2014) διετές συμβόλαιο για double play (με 25 ευρώ) και μονοετές συμβόλαιο για full pack ΟΤΕ TV (με 11 ευρώ).

Συνεπώς φέτος το Νοέμβριο (2015) θα μου ζητήσουν για το full pack ΟΤΕ TV 24,90 για 24μηνο ή 26,90 για 12μηνο, δηλαδή μια αύξηση 14 ή 16 ευρώ το μήνα????? καλά το κατάλαβα?

Αν νομίζουν οτι κυκλοφορούν πολλά κορόιδα, θα φάνε καλά ...

Δεν θα στο ζητησουν τον Νοεμβριο. Απο 20/8 θα σε χρεωσουν εξτρα απο μονοι τους!!!