Προσφορά Cosmote TV

Re: Προσφορά ΟΤΕ

Το εχουμε πει πολλες φορες.Ή ζητας τμημα διακοπων και λες ότι θελεις να το διακοψεις ή κανεις φορητοτητα.Αλλιως δεν περνεις τιμη με τιποτα
Τα ιδια ειχα και εγω μεχρι που ζητησα διακοπη και πηρα VDSL30 +30' κινητα + full ΟΤΕ TV με PVR περιπου στα 53 ευρω

Απάντηση: Προσφορά ΟΤΕ

Μόλις μίλησα με το τμήμα διακοπών και μου είπαν 100 ευρώ για 2 χρόνια (χωρίς ν' αυξηθεί καθόλου από Αύγουστο) , με 30 λεπτά κινητά, 24ρα, δωρεάν αναγνώριση, απεριόριστα σταθερά και το Full Pack (μαζί με το cinema που είχα βγάλει)! Το Pvr μου είπε πως είναι 4 ευρώ το μήνα και στο δίνουν δωρεάν σαν συσκευή!
Εννοείτε πολύ καλύτερη προσφορά από αυτά που μου έλεγαν!
Μου είπαν να πάρω ξανά στο ίδιο τμήμα και να τους πω αν δέχομαι!
Θα τους πάρω πάλι με παράπονα μπας και γλιτώσω κάτι παραπάνω, αν και μου φαίνεται τίμια τιμή για όλα τα παραπάνω!
Thanks μάγκες! Ωραίο τόπικ ... σώζει λεφτά!!! :-) :-)

Μια διευκρίνηση : Τον pvr δέκτη στον δίνουν με χρησιδανειο, όπως και τον ΚΑΟΝ. Τα 4 ευρώ τα πληρώνουμε για την παροχή της υπηρεσίας. Άρα το ότι στον δίνουν δωρεάν δεν είναι κάποια προσφορά.

Πήρα και εγώ αυτή την προσφορά (100 ευρώ το δίμηνο). Πιο κάτω δεν πάει χωρίς αίτηση φορητότητας σε άλλο πάροχο. Μπορείς να ζητήσεις και το δώρο των 5 ευρώ σε κινητό cosmote (ή με μείωση παγίου σε σύνδεση ή ως δωρεάν χρόνο σε κάρτα). Υπάρχει και η δωροεπιταγή σε γερμανό που δίνεται κυρίως σε μεταφορά από άλλο πάροχο.

Εμενα χτες που πηρα τηλεφωνο μου εδωσαν την εξής προσφορα:double play με 20.90 και καποια τηλεφωνα Δωρεάν..δε θυμαμαι ποσα.ote tv full pack 15.90 και δωρεαν εγκατάσταση και κεραια.το doubleplay ειναι για 2 χρονια και το ote tv για 1.Τη θεωρω πολυ Καλή προσφορά.ποια η γνωμη σας?

Εμενα χτες που πηρα τηλεφωνο μου εδωσαν την εξής προσφορα:double play με 20.90 και καποια τηλεφωνα Δωρεάν..δε θυμαμαι ποσα.ote tv full pack 15.90 και δωρεαν εγκατάσταση και κεραια.το doubleplay ειναι για 2 χρονια και το ote tv για 1.Τη θεωρω πολυ Καλή προσφορά.ποια η γνωμη σας?

Δηλαδη στ'αληθεια το ρωτας αυτο;

Χαχαχα.Πιστεύω οτι την εχω δεχτει ηδη και δε το χω καταλάβει! :p

Αν σε ενδιαφέρει όμως τηλεφωνία με απεριόριστες κλήσεις,είναι πιο συμφέρουσα η προσφορά με τα 24.90 ευρώ.Αν δεν πολυχρησιμοποιείς το τηλέφωνο και καλύπτεσαι με τα λεπτά που σου προσφέρουν,τότε σε συμφέρει καλύτερα αυτή η τιμή.Να έχεις όμως υπόψη σου,ότι τον δεύτερο χρόνο θα ανανεώσεις με τιμή στην καλύτερη περίπτωση 24.90 για το ΟΤΕ TV.

Γ@μώτο ... :p ... τώρα έμαθα από έναν φίλο για την προσφορά αυτή με 15.90 και θα είναι για 20 μέρες ακόμα! Σήμερα ξεκίνησε!
Εμένα με τα 100 το δίμηνο είναι στα 19.90! Αυτό με τα 15.90 είναι τελική τιμή και δεν θ' αλλάξει για 2 τουλάχιστον χρόνια!
Λίγο να περίμενα θα ζήταγα αυτό, αλλά δεν πειράζει!
Όσοι παζαρέψετε από δω και πέρα να ζητήσετε το 15.90!

Τελικά μου είπαν ότι θέλει και double play για να ισχύει η τιμή. Είχα μια ελπίδα για διαφορετική προσφορά. Το πακέτο full pack 19,90 το προσφέρουν με δέσμευση 2 χρόνων John hasio. 15,90 είναι για ένα χρόνο μετά όπως έχουν πει και άλλοι τιμή καταλόγου ή άλλη προσφορά.

Τελικά θα κανω την προσφορα που εγραψα παραπανω.οταν συμφωνεις τηλεφωνικά,πως εχει η διαδικασια με τα συμβολαια?στα στελνουν με καποιο τροπο?

θεωρω τα 4 ευρω για τονδεκτη με χρησιδανειο χ 12 =48 ευρω τον χρονο ,αν εχεις συμβολαιο 2 ετη ειναι σαν να αγοραζεις τον δεκτη για ποια
δωρεαν προσφορα μας λενε; ομως εκβιασμος ...αυτα εχει το μονοπωλειο.........

Εδώ Πέτρο.

Μια διευκρίνηση : Τον pvr δέκτη στον δίνουν με χρησιδανειο, όπως και τον ΚΑΟΝ. Τα 4 ευρώ τα πληρώνουμε για την παροχή της υπηρεσίας. Άρα το ότι στον δίνουν δωρεάν δεν είναι κάποια προσφορά.

Ησουν σε φόρθνετ και σου έκαναν τέτοια προσφορά; Κι εγώ 37 το μήνα δίνω με light πακέτο τηλεφωνίας adsl και οτε full pack.

Ησουν σε φόρθνετ και σου έκαναν τέτοια προσφορά; Κι εγώ 37 το μήνα δίνω με light πακέτο τηλεφωνίας adsl και οτε full pack.

Και εγώ το ίδιο έχω αλλά θα πάμε +2 ευρώ από 20 Αυγούστου.
Με δέσμευση για 2 χρόνια όλα.

Έχει ακούσει κανείς τι γίνεται με την VoIP τηλεφωνία στον ΟΤΕ ;

Η προσφορά που ανέφερα παραπανω αφορουσε φορητοτητα η εναρξη νεας συνδεσης.εγω που εχω ηδη ιντερνετ οτε 4 mbps αν ζητησω διακοπη λογω του οτι δινω πολλα λέτε να παρω καλη προσφορά για ιντερνετ και οτε tv κανοντας ανανεωση συμβολαιου?

Re: Απάντηση: Προσφορά ΟΤΕ

Έχει ακούσει κανείς τι γίνεται με την VoIP τηλεφωνία στον ΟΤΕ ;

Προχωρεί κανονικά είδη πχ η Βούλα Αθήνα το ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ μεςογαιας έχει αναβαθμιστεί

Αντέ να αλλαχτούν και οι καμπίνες στο κέντρο της Αθήνας, για να δούμε και καμιά άσπρη μέρα και εμείς που παίρνουμε vdsl από τα κέντρα του ΟΤΕ. Βέβαια από την άλλη, κάποιες περιοχές δεν έχουν καν την επιλογή του vdsl...

Μόλις τηλεφώνησα στο 13888 για να μου δώσουν προσφορά για νέα σύνδεση σε καινούριο διαμέρισμα.μου δίνουν 24,90 το double play και άλλα 24,90 το full pack για 24 μήνες.εδώ όμως βλέπω ότι έπαιζε προσφορά για 19,90 το ote tv. Σταμάτησε η προσφορά ή υπάρχει κάποιο άλλο τηλέφωνο που πρέπει να καλέσω για κάτι καλύτερο;