Προσφορά Cosmote TV

Re: Προσφορά ΟΤΕ

Προσφορα VDSL :

Τηλεφώνησα στο γνωστο αριθμό που έχει δοθεί στο νήμα για προσφορές ΟΤΕ

VDSL 50Mbps
Απεριόριστες εθνικές κλήσεις σε σταθερά
30' εθνικές κλήσεις σε κινητά
OTE TV Full pack ( μέσω iptv )

Κόστος τηλεφωνίας 39,90 € / 24μηνο
Κόστος TV 15,90 € / 12μηνο

Σύνολο 55,80€
Υπάρχει και τέλος ενεργοποιησης.

Εναλλακτικές επιλογες
30 Mbps -5€ το μηνα
OTE TV μέσω δορυφόρου δωρεάν εξοπλισμος/εγκατασταση.

Απάντηση: Προσφορά ΟΤΕ

Σήμερα μίλησα κ εγώ με ΟΤΕ κ μου έδωσαν τιμή για νέα γραμμη για 24 Internet με απεριόριστα αστικά κ υπεραστικά κ 30' κινητά 29.90 κ ΟΤΕ tv 24,90 . Επίσης θέλουν κ 50 εγκατάσταση .Τους είπα για καλύτερη προσφορά κ μου είπαν αυτό ισχύει. Ξέρει κανείς τι μπορώ να κάνω για να πετύχω κάτι καλύτερο;

Δοκίμασε να καλέσεις στο τηλέφωνο 2106295102. Εχει δημοσιευτεί πολλές φορές στο παρελθόν.
Λογικά, θα πάρεις μια πολύ καλύτερη προσφορά για φορητότητα.

Apancure το τηλέφωνο αυτό ισχύει και για νέες συνδέσεις ή μόνο για φορητότητα;

Ευχαριστώ apancure θα καλέσω αύριο να δω τι θα μου πουν. Ελπίζω να κάνουν κάτι κ για νέες συνδέσεις.

Και υπεραστικα;;

Ναι το πακετο εχει μεσα και υπεραστικα.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

24μηνη δεσμευση για ολα;Φανταζομαι εισαι απο φορητοτητα,ε;Γιατι εμενα για αυτα μου εδωσαν 49.80 απο Σεπτεμβρη και μετα.

Ναι ερχομαι απο nova 3play.Μου εκαναν προσφορα 24αρι DP απεριοριστα αστικα & υπεραστικα και 30λεπτα κινητα στα 24.90(2χρονια δεσμευση) + Full pack OTE tv στα 15.90(1χρονο δεσμευση)+δωρεαν εγκατασταση και εξοπλισμο +15% εκπτωση αν εχεις συμβολαιο cosmote.Συνολο 40.8 τον μήνα.Και κλασικα τα τελη ενεργοποιησης που δεν μπορεις να γλυτωσεις που ειναι 31.23 απο τι μου ειπαν στο τηλεφωνο.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Μέσα σε δέκα μέρες θα έχεις ξεμπερδέψει με ολα

Μακαρι να γινει οπως τα λες.Απο τι μου ειπαν στο τηλεφωνο την φορητοτητα του ιντερνετ και της τηλεφωνιας θα την κανονισουν αυτοι.(Αυτη την στιγμη εχω forthnet και Nova).Απλα μου ειπαν οτι οταν γινει η εγκατασταση του OTE tv να παρω τηλεφωνο στην NOVA και να ζητησω διακοπή.Οπως και να 'χει λογικα θα μου χρεωσουν μισο μηνα και παραπάνω,σωστα?

Re: Απάντηση: Προσφορά ΟΤΕ

Ευχαριστώ apancure θα καλέσω αύριο να δω τι θα μου πουν. Ελπίζω να κάνουν κάτι κ για νέες συνδέσεις.

Ενημέρωσε μας αν πάρεις καλύτερη προσφορά. Ενδιαφέρομαι και εγώ για νέα τηλεφωνική γραμμή σε συνδιασμό με οτετν που έχω ήδη

Ακριβως την ίδια προσφορά apancure με 50 VDSL εκλεισα και εγώ πριν 10 μέρες...
Για τον φιλο που ρωτάει ποσο χρόνο παιρνει η φορητότητα εξαρταται απο διαφορους παράγοντες.Πχ περιοχη, ποτε ο πάροχος που είσαι θα δώσει το οκ , άδειες υπαλλήλων κλπ...
Ξέρω περιπτωση που έγινε σε 2 μέρες αλλά συνήθως κανουν παραπανω

Το 30/2,5 συνήθως +5 ευρώ. Τώρα για το 50/5 λογικά στα +10 ευρώ, μα διατηρώ τις επιφυλάξεις μου

Λογικά όμως η διαφορά σε πραγματική ταχύτητα του VDSL θα είναι πολύ μεγαλύτερη. Εμένα το 24 adsl είναι πραγματικό 14, με διακυμάνσεις.

Λογικά όμως η διαφορά σε πραγματική ταχύτητα του VDSL θα είναι πολύ μεγαλύτερη. Εμένα το 24 adsl είναι πραγματικό 14, με διακυμάνσεις.

να σου πω εγώ που είχα 30αρι vdsl οτε ήταν όσα έλεγε 30αρι πολύ δυνατό κατέβαζα full και σερφαριζα έβλεπα και στριμινγκ χωρίς κολλήματα και πάντα καρφωμένο στα 30

To VDSL κοστίζει πολύ παραπάνω από 24 ADSL;

Στις τρέχουσες προσφορές για φορητότητα έχουμε την εξής σύγκριση ανάμεσα σε ADSL/VDSL:

Double Play 24 απεριόριστα + 30' κινητά: 24,90
Double Play 30 απεριόριστα + 30' κινητά: 34,90
Double Play 50 απεριόριστα + 30' κινητά: 39,90

Οπότε είναι +10/+15 ανάλογα το πακέτο. Αρκετά ακριβό , κατά τη γνώμη μου, το VDSL.
Αν , μάλιστα, κάποιος αγοράσει σε τιμές τιμοκαταλόγου, τότε τα πράγματα ξεφεύγουν.

Βέβαια, υπάρχουν και οι εναλλακτικοί πάροχοι. Αν καλύπτεσαι απο KV υπάρχει διαθεσιμότητα από HOL & WIND.
Με κόστος από 27 εώς 35 ανάλογα την προσφορά ( πάντα για 50άρι πακέτο )

Επίσης, αν κάποιος έχει κλειδώσει προσφορά σε ADSL με καλή τιμή και έχει ακόμα χρονική δέσμευση, αν θελήσει να μεταβεί σε VDSL, τότε σύμφωνα με
άλλες δημοσιεύσεις που έχω διαβάσει , είναι πολύ πιθανό να του προτείνουν τιμές τιμοκαταλόγου. Ήτοι, ακόμα μεγαλύτερη επιβάρυνση από το +10/+15 .

Απάντηση: Re: Προσφορά ΟΤΕ

Δοκίμασε να καλέσεις στο τηλέφωνο 2106295102. Εχει δημοσιευτεί πολλές φορές στο παρελθόν.
Λογικά, θα πάρεις μια πολύ καλύτερη προσφορά για φορητότητα.
Κάλεσα σε αυτό το νούμερο, όμως αφορά σε πελάτες από άλλες εταιρίες. Για νέους πελάτες με νέα σύνδεση σε παραπέμπουν σε κατάστημα ή στο 13888.

Εγώ πάντως έκλεισα 44,80 Για δυο χρόνια απεριόριστα σταθερά ,υπεραστικά 30' κινητά & full pack ote TV .ηρθα από forhnet

καλησπέρα παιδιά παίζει καμια καλή προσφορα για παλιούς συνδρομητές; γιατί από τα 17 που πλήρωνα για οτε tv να πάω στα 24 δεν το βλέπω

Εγω ειχα 21,90 full pack. Τους ζητησα να με συνδεσουν με το τμημα καταργησεων για να κανω διακοπη. Σε αυτους ειπα πως θελω να κανω διακοπη επειδη ειναι πολλα τα 26,90 με τις νεες τιμες. Μου εδωσαν 24μηνο με 19,90 και μεχρι 20/08 17,90 .

Στον κουμπαρο μου του ειχαν κανει, απο μονοι τους επειδη ηταν πελατης απο forthnet, ανανεωση 12μηνη τον Μαϊο με τιμη 16,90 το φουλ πακ. Οταν ακουσε το ηχογραφημενο/αυτοματοποιημενο μηνυμα σχετικα με την αυξηση πηρε τηλεφωνο και του ειπαν πως η αυξηση δεν τον αφορα γιατι εχει προνομιακο πακετο.