Εγώ είχα πρόπερσι vdsl στη wind και συγχρονιζε στο μέγιστο.Οσοι ζητατε κ ενεργοποιειται vdsl, εχετε ελεγξει πια ειναι η δυνατότητα της γραμμής σας, του σπιτιου σας κλπ;;
Στη δικη περιπτωση, δεν πρόκειται ποτέ να δω πανω απο 11-12 mpbs...
Αν πας ΟΤΕ εχεις τις περισσότερες πιθανότητες να εχεις όντως οσο λέει, γιατί ο ΟΤΕ δίνει απο καμπίνες που πιθανόν να έχεις μια κοντά στο σπίτι σου.Οσοι ζητατε κ ενεργοποιειτε vdsl, εχετε ελεγξει πια ειναι η δυνατότητα της γραμμής σας, του σπιτιου σας κλπ;;
Στη δικη μου περίπτωση, δεν πρόκειται ποτέ να δω πάνω απο 11-12 mpbs...
γεια, 24.90 double play +30λεπτα σε κινητα για 2 χρονια και 15,90 ote tv για 1 χρονο ή 19.90 για 2 χρονια το οτε tv.
αν δεν το δεχοσουν θα σε πηγαιναν στα 19.90 οπως εμεναΠήρα και γω στον οτε για "διακοπή" του otetv για μη συνδρομητές οτε που έχω.
Δεν είχα κλείσει χρόνο στο συμβόλαιο και πρότειναν το κλασικό 24.90 ευρώ για 2 χρόνια και το δέχθηκα![]()
αν δεν το δεχοσουν θα σε πηγαιναν στα 19.90 οπως εμενα
15.90 για 1 χρόνο το tv + 25.90 για 2 χρόνια το double play. Σύνολο 41.80 για τον πρώτο χρόνο που θα είναι το TV . Τον δεύτερο χρόνο βλέπουμε εαν θα έχουμε λεφτά και δεν το αυξήσουν το συνεχίζω.Το θεμα ειναι ποσο ρισκο εχει πλεον η επιλογη του ενος χρονου TV. Φανταζομαι λιγοτερο απο οτι περισυ λογω CH.L. που το εχει ηδη παρει.
Περισυ τους ειχα απορριψει επειδη δεν εδιναν καν προσφορα για 2 ετη συνολικα.
Φετος σκεφτομαι μηπως την παρω, ελπιζοντας οτι του χρονου θα καταφερω να παρω τουλαχιστον 19,90 την TV.
Αληθεια, οσοι πηραν περισυ την προσφορα για TV με 11,90, φετος με τι τιμες την ανανεωσαν ??
Μονο οτε tv εχεις?αν δεν το δεχοσουν θα σε πηγαιναν στα 19.90 οπως εμενα
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.