Προσφορά Cosmote TV

Προσφορά ΟΤΕ

Οσοι ζητατε κ ενεργοποιειτε vdsl, εχετε ελεγξει πια ειναι η δυνατότητα της γραμμής σας, του σπιτιου σας κλπ;;
Στη δικη μου περίπτωση, δεν πρόκειται ποτέ να δω πάνω απο 11-12 mpbs...

Re: Προσφορά ΟΤΕ

Οσοι ζητατε κ ενεργοποιειται vdsl, εχετε ελεγξει πια ειναι η δυνατότητα της γραμμής σας, του σπιτιου σας κλπ;;
Στη δικη περιπτωση, δεν πρόκειται ποτέ να δω πανω απο 11-12 mpbs...
Εγώ είχα πρόπερσι vdsl στη wind και συγχρονιζε στο μέγιστο.

Οσοι ζητατε κ ενεργοποιειτε vdsl, εχετε ελεγξει πια ειναι η δυνατότητα της γραμμής σας, του σπιτιου σας κλπ;;
Στη δικη μου περίπτωση, δεν πρόκειται ποτέ να δω πάνω απο 11-12 mpbs...
Αν πας ΟΤΕ εχεις τις περισσότερες πιθανότητες να εχεις όντως οσο λέει, γιατί ο ΟΤΕ δίνει απο καμπίνες που πιθανόν να έχεις μια κοντά στο σπίτι σου.
Εγω στην Forthnet συγχρόνιζα στα 28 καθώς είχα 800 μέτρα απόσταση απο το κέντρο τους, ενω στον ΟΤΕ καρφωτό 50αρι καθώς η καμπίνα ειναι στα 80 μέτρα

Σε μένα πάντως το παραπάνω δεν ισχύει (Θεσσαλονίκη, κέντρο). Ο ΟΤΕ δίνει από το κέντρο τους και η γραμμή συγχρονίζει στα 28. Μάλιστα στο σύστημά τους το έχουν περασμένο ότι μόνο 30άρι είναι διαθέσιμο και όχι 50άρι. Η Forthnet έλεγξε τη διέυθυνση και είπε ότι VDSL δεν είναι καθόλου διαθέσιμο. Τελικά πήγα σε Wind γιατί ο ΟΤΕ περιορίζει το ανέβασμα στα 2.5 στο 30 άρι ενώ η Wind καθόλου.

Απάντηση: Προσφορά ΟΤΕ

Ας επανέλθουμε όμως στο θέμα μας. Περί adsl/vdsl υπάρχει σχετικό subforum όπου μπορείτε να το συζητήσετε.

Παιδιά, ποσο χρόνο κανει για την μεταφορά της γραμμής απο forthnet σε ΟΤΕ;;
Ήδη ειμαι στη δευτερη εβδομάδα και κανείς δεν επικοινώνησε μαζι μου.....

Σε εμενα η μεταφορα απο Cyta σε ΟΤΕ εγινε σε 4-5 εργασιμες θυμαμαι. Ειχα κανει αιτηση φορητοτητας Πεμπτη ή Παρασκευη και Τεταρτη στις 14:00 εγινε η διακοπη της cyta κι ετρεχα να προλαβω ανοιχτο τον ΟΤΕ για να παρω τον εξοπλισμο. Ισως παιζει ρολο κι η περιοδος. Εγω ειχα κανει αιτηση Μαρτιο. Τωρα και με τσαπιολι ισως εχουν πολυ φορτο, αλλα 2 εβδομαδες μου φαινεται πολυς καιρος.

Καλημέρα σας.
Μπορεί να μας πει κάποιος για φορητότητα από forthnet σε OTE τι προσφορά "παίζει" αυτήν την στιγμή; και με OTE TV;

Ευχαριστώ

γεια, 24.90 double play +30λεπτα σε κινητα για 2 χρονια και 15,90 ote tv για 1 χρονο ή 19.90 για 2 χρονια το οτε tv.

γεια, 24.90 double play +30λεπτα σε κινητα για 2 χρονια και 15,90 ote tv για 1 χρονο ή 19.90 για 2 χρονια το οτε tv.

Το θεμα ειναι ποσο ρισκο εχει πλεον η επιλογη του ενος χρονου TV. Φανταζομαι λιγοτερο απο οτι περισυ λογω CH.L. που το εχει ηδη παρει.
Περισυ τους ειχα απορριψει επειδη δεν εδιναν καν προσφορα για 2 ετη συνολικα.
Φετος σκεφτομαι μηπως την παρω, ελπιζοντας οτι του χρονου θα καταφερω να παρω τουλαχιστον 19,90 την TV.

Αληθεια, οσοι πηραν περισυ την προσφορα για TV με 11,90, φετος με τι τιμες την ανανεωσαν ??

Πήρα και γω στον οτε για "διακοπή" του otetv για μη συνδρομητές οτε που έχω.
Δεν είχα κλείσει χρόνο στο συμβόλαιο και πρότειναν το κλασικό 24.90 ευρώ για 2 χρόνια και το δέχθηκα :D

Πήρα και γω στον οτε για "διακοπή" του otetv για μη συνδρομητές οτε που έχω.
Δεν είχα κλείσει χρόνο στο συμβόλαιο και πρότειναν το κλασικό 24.90 ευρώ για 2 χρόνια και το δέχθηκα :D
αν δεν το δεχοσουν θα σε πηγαιναν στα 19.90 οπως εμενα

Το θεμα ειναι ποσο ρισκο εχει πλεον η επιλογη του ενος χρονου TV. Φανταζομαι λιγοτερο απο οτι περισυ λογω CH.L. που το εχει ηδη παρει.
Περισυ τους ειχα απορριψει επειδη δεν εδιναν καν προσφορα για 2 ετη συνολικα.
Φετος σκεφτομαι μηπως την παρω, ελπιζοντας οτι του χρονου θα καταφερω να παρω τουλαχιστον 19,90 την TV.

Αληθεια, οσοι πηραν περισυ την προσφορα για TV με 11,90, φετος με τι τιμες την ανανεωσαν ??
15.90 για 1 χρόνο το tv + 25.90 για 2 χρόνια το double play. Σύνολο 41.80 για τον πρώτο χρόνο που θα είναι το TV . Τον δεύτερο χρόνο βλέπουμε εαν θα έχουμε λεφτά και δεν το αυξήσουν το συνεχίζω.

εχω και τηλεφωνο και στον θειο μου εκανα το ιδιο κολπο και πετυχε που ειναι συνδρομητης μονο 1 χρονο

Απάντηση: Προσφορά ΟΤΕ

Οι πελάτες σταθερής του ΟΤΕ παίρνουν τα 19.90 ενώ οι μη, στα 24.88 ευρώ. Αυτά για να μην μπερδευόμαστε. Όποιος φυσικά πήρε διαφορετική προσφορά ας την αναφέρει για να ξέρουμε όλοι μας τι γίνεται.