Προσφορά Cosmote TV

Απάντηση: Προσφορά ΟΤΕ

Δε ξέρω αν είναι το κατάλληλο νήμα αυτό αλλά δεν βρήκα άλλο για σταθερή+ίντερνετ+ΟΤΕ TV.
Αν έχω κάνεις λάθος, παρακαλώ να μεταφερθεί.

Έχω 2 τηλεφωνικές γραμμές (pstn) στο ίδιο χώρο και παλιότερα τις είχα συνδεδεμένες με adsl στον ίδιο πάροχο, για τροφοδοσία 2 desktops.
πριν 2 χρόνια περίπου έκανα φορητότητα στην Wind για να πάρω vdsl 50/5 από KV, και σήμερα πληρώνω 35 /μήνα, μετά την ανανέωση στο χρόνο, για απεριόριστα + 120' σε κινητά +120' σε f2g+ vdsl 50/5. Για την άλλη γραμμή βρήκα ένα φτηνό πακέτο τηλεφωνίας και την κρατάω με 12,50 /μήνα, με αστικά + κινητά με αστική χρέωση, αλλά στην πραγματικότητα δεν τη χρησιμοποιώ.

Σήμερα με κάλεσε από το 13888 μια κοπέλα και αφού περιέγραψα την κατάσταση μου έκανε μια πρόταση με 3 παραλλαγές, προκειμένου να ξαναγυρίσω στον ΟΤΕ. Και οι 3 προϋποθέτουν την αλλαγή σε isdn και η 1η περιλαμβάνει απεριόριστα+6 ώρες σε κινητά+ vdsl 30 στα 45,40 /μήνα, η 2η τα ίδια αλλά με 50 στα 49,40 /μήνα και η 3η απεριόριστα+400' σε κινητά+ vdsl 50 + κλήσεις σε εξωτερικό (ΕΕ, που δεν κάνω κλήσεις) με αστική χρέωση, στα 47,21 /μήνα.

Στις 3 αυτές επιλογές προσφέρει και τον ΟΤΕ TV (εγώ το ζήτησα) με 19,90 και δωρεάν τον εξοπλισμό, με δέσμευση για 24 μήνες.

Από οικονομικής πλευράς, η δαπάνη για τις 3 επιλογές κυμαίνεται κοντά στα χρήματα που πληρώνω σήμερα (35+12,50=47,50 ).
Ζητάω, λοιπόν, τη γνώμη των ειδικών για το αν αξίζουν αυτές οι προσφορές ή πρέπει να ζητήσω κάτι παραπάνω.

Κι εμένα με κάλεσαν σήμερα και μου έκαναν τη γνωστή προσφορά 24,90 για internet,απεριόριστα αστικά-υπεραστικά,30` σε κινητά και 19,90 για 24 μήνες ΟΤΕ TV.Αυτό που τουλάχιστον σε μένα ήταν άγνωστο, ήταν η προσφορά 2 μηνών εκ των 24 δωρεάν. Δηλαδή 2+22 μήνες όπως μου το πρόσφεραν ακριβώς, μαζί τηλεφωνία και internet.

Re: Απάντηση: Προσφορά ΟΤΕ

Ορισμένες φορές είναι να απορεί κανείς με το δούλεμα που πέφτει. Παίρνει πριν λίγο μία από τον ΟΤΕ να μου κάνει λέει "προσφορά" το φουλ πακέτο του OTE TV... στα 24.90 ευρώ το μήνα με δέσμευση 24 μήνες!

-Μα της λέω, τι είδους προσφορά είναι αυτή, αυτή είναι η τιμή που δίνει ο ΟΤΕ TV σε όλους τους συνδρομητές τηλεφωνίας του (που είμαι κι εγώ).

-Μα η προσφορά είναι από την τιμή λίστας των 33,63 ευρώ, απαντά.

-Η οποία αφορά τους μη συνδρομητές τηλεφωνίας του OTE ΤV, λέω εγώ

-Μα αυτό σας εξηγώ, η προσφορά είναι από την τιμή λίστας

-Που δεν με αφορά της λέω, αφού εγώ είμαι συνδρομητής ΟΤΕ, οπότε όποια στιγμή κι αν ήθελα έπαιρνα το πακέτο στα 24,90 ευρώ. Δεν είναι αυτή προσφορά, προσφορά θα ήταν αν μου έλεγες 18, 19 ευρώ, όχι η τιμή που πληρώνουν όλοι οι συνδρομητές ΟΤΕ!

-...επανάληψη τα περί λίστας, και κατάληξη αν λέει υπάρχει άλλη προσφορά θα σας ενημερώσω!

Απίστευτοι... :smash:
Μου είχε διαφύγει αυτό το post και τώρα που το διάβασα μου δόθηκε η αφορμή για να αναφέρω κάτι εξίσου απίστευτο που συνέβη σ' εμένα.
Έχω από πέρσι την κλασική προσφορά με το Double Play στα 24.90 (2 χρόνια δέσμευση) + ΟΤΕ Tv στα 10.90 (1 χρόνο δέσμευση), όπου πριν λίγες μέρες ανανέωσα το OΤΕ Tv για άλλο 1 χρόνο στα 15.90, δηλαδή με την κλασική προσαύξηση των 5 ευρώ λόγω του Champions' League, όπως έχουν κάνει πολλοί ήδη.
Μπαίνοντας λοιπόν στο λογαριασμό μου στο My Cosmote, μου ανοίγει ένα παράθυρο που μου λέει ότι δικαιούμαι μιας εξαιρετικής προσφοράς η οποία είναι η εξής:
"Ανανέωσε τώρα για 24 μήνες το υφιστάμενο πακέτο σου OTE TV, στην νέα προνομιακή τιμή 24,90 . Απόκτησέ το τώρα!"
Δηλαδή, μου "προσφέρουν" την υπάρχουσα τιμή τιμοκαταλόγου ως δήθεν προσφορά, όταν ήδη είμαι σε κατάσταση εξαιρετικής προσφοράς που επιπλέον μόλις ανανέωσα!
Και φυσικά η δήθεν προσφορά παραμένει ενεργή στην καρτέλα "My Offers" μήπως κάνω το λάθος και την πατήσω κατά λάθος!
Πραγματικά, είναι να τρελαίνεσαι με τον τρόπο λειτουργίας τους και το promotion τους! :bang:

Κι εμένα με κάλεσαν σήμερα και μου έκαναν τη γνωστή προσφορά 24,90 για internet,απεριόριστα αστικά-υπεραστικά,30` σε κινητά και 19,90 για 24 μήνες ΟΤΕ TV.Αυτό που τουλάχιστον σε μένα ήταν άγνωστο, ήταν η προσφορά 2 μηνών εκ των 24 δωρεάν. Δηλαδή 2+22 μήνες όπως μου το πρόσφεραν ακριβώς, μαζί τηλεφωνία και internet.

Την ίδια προσφορά είχα σήμερα απο 13888 με την σημείωση πως το 2 μήνες δωρεάν + 22 μήνες ισχύει μόνο άν δεχόμουν την προσφορά σήμερα.

Την ίδια προσφορά είχα σήμερα απο 13888 με την σημείωση πως το 2 μήνες δωρεάν + 22 μήνες ισχύει μόνο άν δεχόμουν την προσφορά σήμερα.

Μου έκαναν και εμένα την προσφορά αυτή σήμερα.
Προσοχή όμως οι δύο μήνες δωρεάν αφορούν μόνο το ΟΤΕTV. Την τηλεφωνία την πληρώνεις κανονικά για 24 μήνες, ενώ ο otetv για τους δύο πρώτους μήνες είναι δωρεάν.
Μου είπαν ότι είναι η προσφορά των Χριστουγέννων που ξεκίνησε σήμερα.

Προσωπικά δέχτηκα την προσφορά.

Re: Προσφορά ΟΤΕ

unnamed.jpg

Ειναι τραγικοι... Ουτε τα προσχηματα... 3μηνες δώρο, αλλα οχι οι 3 πρώτοι... Ο 1ος,ο 13ος και ο 24ος.... Αχαχαχαχα!

Last edited by a moderator:

Θα παρακαλέσω,τα όποια σχόλια να μην συνοδεύονται με χαρακτηρισμούς.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Προσφορά ΟΤΕ

Μου είχε διαφύγει αυτό το post και τώρα που το διάβασα μου δόθηκε η αφορμή για να αναφέρω κάτι εξίσου απίστευτο που συνέβη σ' εμένα.
Έχω από πέρσι την κλασική προσφορά με το Double Play στα 24.90 (2 χρόνια δέσμευση) + ΟΤΕ Tv στα 10.90 (1 χρόνο δέσμευση), όπου πριν λίγες μέρες ανανέωσα το OΤΕ Tv για άλλο 1 χρόνο στα 15.90, δηλαδή με την κλασική προσαύξηση των 5 ευρώ λόγω του Champions' League, όπως έχουν κάνει πολλοί ήδη.
Μπαίνοντας λοιπόν στο λογαριασμό μου στο My Cosmote, μου ανοίγει ένα παράθυρο που μου λέει ότι δικαιούμαι μιας εξαιρετικής προσφοράς η οποία είναι η εξής:
"Ανανέωσε τώρα για 24 μήνες το υφιστάμενο πακέτο σου OTE TV, στην νέα προνομιακή τιμή 24,90 . Απόκτησέ το τώρα!"
Δηλαδή, μου "προσφέρουν" την υπάρχουσα τιμή τιμοκαταλόγου ως δήθεν προσφορά, όταν ήδη είμαι σε κατάσταση εξαιρετικής προσφοράς που επιπλέον μόλις ανανέωσα!
Και φυσικά η δήθεν προσφορά παραμένει ενεργή στην καρτέλα "My Offers" μήπως κάνω το λάθος και την πατήσω κατά λάθος!
Πραγματικά, είναι να τρελαίνεσαι με τον τρόπο λειτουργίας τους και το promotion τους! :bang:

Ορισμένες φορές σου δίνουν την εντύπωση ότι απευθύνονται σε άσχετους, χαζούς ή βλήτα...

View attachment 121622

Ειναι τραγικοι... Ουτε τα προσχηματα... 3μηνες δώρο, αλλα οχι οι 3 πρώτοι... Ο 1ος,ο 13ος και ο 24ος.... Αχαχαχαχα!

Απο που προκύπτουν αυτά τα "προσχήματα"??
Έχεις κάποιο παράδειγμα εταιρίας που δίνει δώρο 3 ή και 2 μήνες μπροστά?

Αφού είναι 24μηνη η δέσμευση και δεν μπορείς να τη σπάσεις χωρίς ποινή, δεν έχει καμία απολύτως σημασία ποιοι μήνες δίνονται δωρεάν.

:laugh: Αυτό σκεφτηκαν κάποτε και στη Fiat και άρχισαν να δίνουν αυτοκίνητα με 0 προκαταβολή και πολλές δόσεις με ολέθρια αποτελέσματα.
Οταν δίνεις κάτι για 3 μήνες τσάμπα και μετά αρχίζουν χρεώσεις, δεσμέυσεις και ότι άλλο, δίνεις κάτι τζάμπα
Αυτό προσελκύει κόσμο που δεν θέλει να αγοράσει την παροχή αλλά να την πάρει. Μετά ποιός ζει ποιός πεθαίνει και αυτοί δεν μασάνε ούτε απο "ποινές" ούτε απο "δεσμεύσεις" :FSGSFGS4:

Ρε παιδια εχω μια ερωτηση κι αν ξερει καποιος ας μου απαντησει.Τον Ιανουαριο εκανα συνδεση στον OTE TV με την τοτε προσφορα 2 μηνες δωρεαν+12 ,και κανονικα το συμβολαιο ληγει Μαρτιο του 2016.Σκεφτομαι λοιπον να διακοψω τωρα τον OTE Tv.Εχω ακομα τη δυνατοτητα να το κανω χωρις penalty με βασει τις αυξησεις του Αυγουστου λογω CL+EL η εληξε η προθεσμια και θα πληρωσω;

Ρε παιδια εχω μια ερωτηση κι αν ξερει καποιος ας μου απαντησει.Τον Ιανουαριο εκανα συνδεση στον OTE TV με την τοτε προσφορα 2 μηνες δωρεαν+12 ,και κανονικα το συμβολαιο ληγει Μαρτιο του 2016.Σκεφτομαι λοιπον να διακοψω τωρα τον OTE Tv.Εχω ακομα τη δυνατοτητα να το κανω χωρις penalty με βασει τις αυξησεις του Αυγουστου λογω CL+EL η εληξε η προθεσμια και θα πληρωσω;
Εως 20/10/2015 ηταν η δυνατοτητα καταγγελιας ή υποβαθμισης υπηρεσιας.

Εκεί που έδινα 39 τηλέφωνο καθ οτεtv μόλις μου ρθε ο καινούργιος λογαριασμός 71 .😱
Από αύριο έχει ψάξιμο.να πάω στον ΟΤΕ η' να πάρω καλύτερα τηλέφωνο;

Εντέλει είναι 51 για αυτόν το μήνα. Απο τα 37 που έδινα. Προφανώς θα έληξε η σύμβαση μου. Να πάρω το 13888 ή να πάω από ένα κατάστημα για διαπραγματευση;;

Οκ θενκς.
Η καλή περίπτωση που μπορώ να πάρω είναι αυτή που γράφουν όλοι 19.90 +24.90?

Θα ενημερώσω αύριο που θα πάρω για το τι πέτυχα.