Προσφορά Cosmote TV

Re: Προσφορά ΟΤΕ

Το πακέτο που ζητάς με φορητοτητα θα πάει ως εξής:

Αστικά Υπεραστικά - 24mbps internet - 30’Λεπτα προς κινητά β€“ Fullpack OTETV = 52,80
Αστικά Υπεραστικά - 24mbps internet – 6 Ώρες προς κινητά β€“ Fullpack OTETV = 55,80

Να σημειωθεί ότι για τα παραπάνω η δέσμευση είναι 24 μήνες υποχρεωτικά και αίτηση κάνουμε στο τηλέφωνο 2106295102
Στα παραπανω ποσα προσθεσε +6 ευρω που ειναι το μηνιαιο πακετο για διεθνη (ο φιλος mikespari λεει και διεθνη) οποτε τα τελικα ποσα διαμορφωνονται σε 58,80 και 61,80 αντιστοιχα.

Στα παραπανω ποσα προσθεσε +6 ευρω που ειναι το μηνιαιο πακετο για διεθνη (ο φιλος mikespari λεει και διεθνη) οποτε τα τελικα ποσα διαμορφωνονται σε 58,80 και 61,80 αντιστοιχα.

Η τιμές που δίνω ειναι με τα διεθνή μέσα δικό μου λάθος ξεχασα να το γράψω.

Αστικά Υπεραστικά - 24mbps internet - 30’Λεπτα προς κινητά - €Διεθνής κλήσεις προς σταθερά και 1 ώρα προς κινητά - Fullpack OTE TV = 52,80
Αστικά Υπεραστικά - 24mbps internet - €“6 Ώρες προς κινητά - Διεθνής κλήσεις προς σταθερά και 1 ώρα προς κινητά - Fullpack OTE TV = 55,80

Να σημειωθεί ότι για τα παραπάνω η δέσμευση είναι 24 μήνες υποχρεωτικά και αίτηση κάνουμε στο τηλέφωνο 2106295102

Last edited:

Υπάρχει περίπτωση να πάρω κάποια προσφορά αν πάω και ζητήσω να μεταφέρω στον ΟΤΕ κινητό και σταθερό χωρίς όμως ίντερνετ; Η έκπτωση στην δορυφορική είναι μόνο για double play σταθερό ή μπορεί να στην δώσουν και άμα μιλήσεις μαζί τους τηλεφωνικά ή μέσω Γερμανού;

Κάνε ενα τηλεφωνο στο 13888 θα σου λύσουν όλες τις απορίες. Δεν έχω ξανά ακούσει προσωπικά κατι παρόμοιο και δε έχω γνώμη. Σίγουρα ομως η έκπτωση στο ΟΤΕ TV ειναι αποτέλεσμα συνδυαστικά με το σταθερό και το Ίντερνετ.

Απάντηση: Re: Προσφορά ΟΤΕ

Υπάρχει περίπτωση να πάρω κάποια προσφορά αν πάω και ζητήσω να μεταφέρω στον ΟΤΕ κινητό και σταθερό χωρίς όμως ίντερνετ; Η έκπτωση στην δορυφορική είναι μόνο για double play σταθερό ή μπορεί να στην δώσουν και άμα μιλήσεις μαζί τους τηλεφωνικά ή μέσω Γερμανού;

Εννοείς την έκπτωση που κάνουν στον otetv, σε πελάτες Οτέ;

Έχω ένα θείο που θέλει μόνο τηλεφωνία, αντε και OTE TV όχι Internet.....
Υποχρεωτικά του δίνουν πρόγραμμα με Internet ακόμα και για να μείνει στον ΟΤΕ με χαμηλότερο από το σημερινό κόστος (60 ευρώ το δίμηνο μόνο για τηλέφωνο με απεριόριστα)
Υπάρχει κάποιο τέτοιο πρόγραμμα είτε ΟΤΕ είτε αλλού;

Re: Απάντηση: Re: Προσφορά ΟΤΕ

Εννοείς την έκπτωση που κάνουν στον otetv, σε πελάτες Οτέ;

Εκεί που θέλω να καταλλήξω είναι να αλλάξω κινητό και το σταθερό του εξοχικού που είναι σε άλλη εταιρία στο βασικό πρόγραμμα, και να μου έρθει πιο φτηνά από το να κάνω τώρα μία σκέτη σύνδεση ΟΤΕ στα 35€ το μήνα. Γιαυτό ρωτάω αν κάνουνε προσφορά, διότι θέλω να τους πω ότι τώρα δίνω Χ ευρώ τον μήνα. Αν έρθω σε εσάς πόσο θα μου κοστίσει... μπορείτε να κάνετε καλύτερο; Απλά επειδή το σταθερό του σπιτιού δεν το αλλάζω με τίποτα, θέλω να το περάσω στο σταθερό του εξοχικού στο οποίο όμως δεν θέλω ιντερνετ.

εχω το πακετο DB24+30Λ κινητα+απερ.σταθερα υπεραστικα +ΟΤΕ ΤΒ =35 ΕΥΡΩ δηλαδη 25 τηλ+ιντερνετ για 18 μηνες και 10.95 οτε τβ για 12 μηνες..
τελος του μηνα συμπληρωνω το 12μηνο .τωρα τι μελλει γενεσθε;;
..να κανω φορητοτητα δεν θελω ..αρα εχω 2 επιλογες η παιρνω ενα νεο συνολικο πακετο με ολα μεσα. και νεο 18μηνο η 24 μηνο.
. η να προσπαθησω να παρω προνομιακη τιμη για το δορυφορικο πακετο για 12 η 24 μηνες και οταν θα ληξει το καλοκαιρι και το πακετο τηλ+ιντερνετ.. να καλεσω τοτε να παρω μια νεα παλι προσφορα η συνολικο παλι με ολα μεσα ..
...εδω τωρα το διλλημα..λεω να μην παιξω την φορητοτητα σαν απειλη..γιατι ειναι πολυ κουραστικο η διαδικασια..
,,αρα μενει να σκεφτουμε τι συμφερει .....τωρα που ληγει το 12 μηνο;;..η το καλοκαιρι που ληγει το 18μηνο να κυνηγησω μια συνολικη προσφορα;;

Παίρνεις ένα τηλέφωνο στον ΟΤΕ και σου ανανεώνουν τι δέσμευση στο ΟΤΕ TV για άλλους 12 μήνες με τιμή 15,90 το μήνα.

Παίρνεις ένα τηλέφωνο στον ΟΤΕ και σου ανανεώνουν τι δέσμευση στο ΟΤΕ TV για άλλους 12 μήνες με τιμή 15,90 το μήνα.

σωστο και αυτο ...δηλ.να διαπραγματευτω.ξεχωριστα στΗΝ ληξη του καθε πακετου..αν μου δωσουν το ΟΤΕ ΤΒ θα παει πακετο με το υπαρχων προγραμμα τηλ+ιντερνετ..;
;η το καλοκαιρι που θα συμπληρωθει το 18μηνο..θα παρω αλλη προοσφορα και σε εκεινο το προγραμμα..ανεξαρτητα το ΟΤΕ ΤΒ..
ενα τηλεφωνο στο 13888 θα χρειστει..εκτος αν καποιος προτεινει αλλο τηλ να καλεσω..

Το προγραμμα τηλεφωνίας και Ίντερνετ δεν αλλάζει ειναι δέσμευση για 24 μήνες και έτσι θα παραμείνει. Εσένα αυτο που σε ενδιαφέρει ειναι το OTE TV με το που κλείσει το δωδεκάμηνο η τιμή θα παει απο 10.95 στα 25 ευρώ, εσυ αυτο θες να αποφύγεις. Πάρε τηλεφωνο στο 13888 και ρωτά τους για την προσφορά στα 15.90 με ανανέωση για δώδεκα μήνες. Έτσι του χρόνου θα εισαι ελεύθερος και με το συμβόλαιο της τηλεφωνίας - Ίντερνετ και με το συμβόλαιο της Τηλεωρασης και κανεις τότε ότι θέλεις.

Αστικά Υπεραστικά - 24mbps internet - 30’Λεπτα προς κινητά β�� Fullpack OTETV = 52,80
Αστικά Υπεραστικά - 24mbps internet β�� 6 Ώρες προς κινητά β�� Fullpack OTETV = 55,80

Συγγνώμη ρε παιδιά. Αυτό είναι προσφορά φορητοτητας? 2-3 μηνύματα πίσω γράφει ο φίλος ότι για 12 μήνες του δίνουν το ΟΤΕ TV στα 11 οπότε όλο του βγαίνει 35 . Και τώρα του προτείνουν να πάρει τηλέφωνο να το ανανεώσει πάλι με 11 .Οπότε με τα 52 αν έρθει κάποιος από Forthnet πρέπει να είναι ευχαριστημένος?

Απάντηση: Προσφορά ΟΤΕ

Τα 10.95 το έδιναν παλιότερα, όχι πλέον. Δεν χρειάζεται να βλέπουμε παντού φαντάσματα.

Συγγνώμη ρε παιδιά. Αυτό είναι προσφορά φορητοτητας? 2-3 μηνύματα πίσω γράφει ο φίλος ότι για 12 μήνες του δίνουν το ΟΤΕ TV στα 11 οπότε όλο του βγαίνει 35 . Και τώρα του προτείνουν να πάρει τηλέφωνο να το ανανεώσει πάλι με 11 .Οπότε με τα 52 αν έρθει κάποιος από Forthnet πρέπει να είναι ευχαριστημένος?

Ακόμα αν θέλεις pvr αλλά τέσσερα ευρώ το μήνα .

Εγώ αυτήν την στιγμή ανήκω Nova εάν πάω ΟΤΕ τι τιμή μου κάνουν την καλύτερη ξέρεις κάποιος ;
Άκουω διαφορά γι αυτο λέω !!
Πήρα πρι λιγο ΟΤΕ και μου εκανα την εξής προσφορά :
Δωρεάν αστικά ..30 λεπτά κινητά .. 24 Internet .. Kai το full pack με 44,90..
Και στην forth net με 55!!
Αλλα μου είπε η ηπαλλικος στην νόβα ότι δεν εχει τις ίδιες παροχές γιατί λέει στον ΟΤΕ πληρώνεις ταινίες να δεις τις καινούργιες ;; Ισχύει κάτι τέτοιο ;

Όχι, δεν ισχύει απόλυτα. Έχει να κάνει με τις συμφωνίες που έχει η κάθε πλατφόρμα με κινηματογραφικά στούντιο ή εταιρίες διανομής. Μπορείς να βρεις εδώ πληροφορίες. Γενικά, η Νόβα έχει συμφωνία με περισσότερα στούντιο για πρώτη προβολή και δείχνει περισσότερες καινούργιες ταινίες σε σχέση με τον Οτέ.

Αναφορικά με την προσφορά, κανονική τιμή είναι 60 ευρώ κι εσένα σου πρότειναν κάτι με -15 ευρώ κάτι δηλαδή που είναι μια φυσιολογική προσφορά.

σχετικα με το ποιο πανω μνμ ..σε ταινιες ειναι πισω ο οτε .....ειμαι στον οτε ....ειχα 18 μηνες νοβα και ξερω ......

Σε Ote είμαι κι εγώ τα τελευταία 2 χρόνια,λόγω τιμής.
Αλλά και λόγο τιμής.

Στα κινηματογραφικά σαφέστατα καλύτερη η Nova!

Αστικά Υπεραστικά - 24mbps internet - 30’Λεπτα προς κινητά β�� Fullpack OTETV = 52,80
Αστικά Υπεραστικά - 24mbps internet β�� 6 Ώρες προς κινητά β�� Fullpack OTETV = 55,80

Ρε παιδιά βοηθήστε μας σας παρακαλώ εμάς που θα έρθουμε τωρα από νοβα να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό. Ο φίλος εδώ γράφει για 52,80 . Λίγο πριν ο άλλος πήρε τηλ. στον ΟΤΕ και τον είπαν για τα παραπάνω 45 . Τελικά τι προσφορά παίζει τώρα και αν υπάρχει κάποιο τηλέφωνο να πάρουμε για να κάνουμε φορητότητα από Forthnet - Nova. Ευχαριστώ.