dleyteris
Senior Member
- 31 May 2012
- 692
Re: Προσφορά Cosmote
Εν κατακλειδι
Αν κανω τηλεφωνικα αιτηση σε αλλο πάροχο εχω 14 μερες για υπαναχωρηση.
Αν το κανω στο καταστημα εχω 3 ημερολογιακες μέρες < Ο νομος λεει 3 ημερολογιακες η ΕΕΤΤ λεει 3 εργασιμες> εχει γινει λαθος στην μεταφορα στο site
Αν παρολα αυτα σε παρει καταχρηστικά ο παροχος τοτε δικαιούσαι 1 μηνα παγιο βαση νομου σαν αποζημιωση και αν κανεις αγωγη για ηθικη βλαβη πας 2 μηνες αποζημίωση
Μου διέφευγε ότι υπάρχει νόμος που καλύπτει τον καταναλωτή ακόμα και με αποζημίωση σε τέτοιες περιπτώσεις. Νόμιζα ότι υπήρχε μόνο η καταγγελία στη ρυθμιστική αρχή, η οποία επιλαμβανόταν να τιμωρήσει με πρόστιμο τον επίορκο πάροχο.
Σ' ευχαριστώ πολύ για την παραπομπή και την ενημέρωση!
Απ' ότι διαβάζω δεν είναι 2 μήνες η αποζημίωση, αλλά 1 πάγιο, το οποίο διπλασιάζεται, αν δεν διευθετηθεί το ζήτημα της αποζημίωσης και αναγκαστείς να προσφύγεις στην ΕΕΕΤ.
Για να πω την αλήθεια, δεν έχω καμία όρεξη και ήδη "χτύπησα κόκκινα" τις προηγούμενες μέρες, οπότε θέλω να τελειώσει μια ώρα αρχύτερα αυτή η ιστορία και να μην ασχοληθώ ξανά, αλλά οι περισσότεροι αυτό κάνουν τελικά και οι πάροχοι τη βγάζουν λάδι!
Επιπλέον, στην περίπτωσή μου, ήταν τόσο ξεκάθαρα καταχρηστικές και σκόπιμες οι πράξεις ή παραλείψεις τους σε βαθμό που υπήρχε παράλληλα και εμπαιγμός, οπότε δεν μου αφήνουν πολλά περιθώρια να το αφήσω έτσι απλά να περάσει...
Εν κατακλειδι
Αν κανω τηλεφωνικα αιτηση σε αλλο πάροχο εχω 14 μερες για υπαναχωρηση.
Αν το κανω στο καταστημα εχω 3 ημερολογιακες μέρες < Ο νομος λεει 3 ημερολογιακες η ΕΕΤΤ λεει 3 εργασιμες> εχει γινει λαθος στην μεταφορα στο site
Αν παρολα αυτα σε παρει καταχρηστικά ο παροχος τοτε δικαιούσαι 1 μηνα παγιο βαση νομου σαν αποζημιωση και αν κανεις αγωγη για ηθικη βλαβη πας 2 μηνες αποζημίωση