Προσφορά Cosmote TV

Re: Προσφορά Cosmote

το ιδιο πηγαν να μου κανουν και μενα περσι γιατι εκανα υπαναχωρηση αν θυμαμαι καλα την 10η νομιζω ειναι η τελευταια μερα που μπορεις να κανεις υπαναχωρηση και μου το επαιζαν τρελλιτσα οταν τους πηρα τηλεφωνο μου ειπαν οτι δεν γινεται οτι εχει περασει η προσθεμια και δεν προλαβαινουν να στειλουν την γραμμη πισω στον οτε και κατι τετοια και μου ζητουσαν κανα 300αρι αν εκανα υπαναχωρηση.τους εστειλα λοιπον μια ωραια καταγγελια στο email τους τους ειπα οτι θα τους παω στην εεετ και στον συνηγορο του πολιτη και μετα απο μερικες μερες πηρα απαντηση οτι εγινε λαθος και μου ζητησαν και συγγνωμη για την ταλαιπωρια..

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

edit επειδη βρηκα το mail οι μερες υπαναχωρησης ειναι 14 και ζητουσαν 201e και ο νομος που λεει τους ορους για την υπαναχωρηση ειναι ο 2251/1994

Μερος ΙΙΙ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Γ ν. 4070/2012

**Σε εναν φιλο που τον πηραν με το ετσι θελω μην πω αλλη λεξη < επεσαν στον ανθρωπο .....που να ξεραν > εκανε υπαναχωρηση σε 2 ημερολογιακες μερες αλλα το επαιζαν τρελιτσα εφυγε ηδη εξωδικο και δευτερα φευγει αγωγη χαχαχα κλαιω...:bigcry:

Μου διέφευγε ότι υπάρχει νόμος που καλύπτει τον καταναλωτή ακόμα και με αποζημίωση σε τέτοιες περιπτώσεις. Νόμιζα ότι υπήρχε μόνο η καταγγελία στη ρυθμιστική αρχή, η οποία επιλαμβανόταν να τιμωρήσει με πρόστιμο τον επίορκο πάροχο.
Σ' ευχαριστώ πολύ για την παραπομπή και την ενημέρωση!
Απ' ότι διαβάζω δεν είναι 2 μήνες η αποζημίωση, αλλά 1 πάγιο, το οποίο διπλασιάζεται, αν δεν διευθετηθεί το ζήτημα της αποζημίωσης και αναγκαστείς να προσφύγεις στην ΕΕΕΤ.
Για να πω την αλήθεια, δεν έχω καμία όρεξη και ήδη "χτύπησα κόκκινα" τις προηγούμενες μέρες, οπότε θέλω να τελειώσει μια ώρα αρχύτερα αυτή η ιστορία και να μην ασχοληθώ ξανά, αλλά οι περισσότεροι αυτό κάνουν τελικά και οι πάροχοι τη βγάζουν λάδι!
Επιπλέον, στην περίπτωσή μου, ήταν τόσο ξεκάθαρα καταχρηστικές και σκόπιμες οι πράξεις ή παραλείψεις τους σε βαθμό που υπήρχε παράλληλα και εμπαιγμός, οπότε δεν μου αφήνουν πολλά περιθώρια να το αφήσω έτσι απλά να περάσει...

Εν κατακλειδι
Αν κανω τηλεφωνικα αιτηση σε αλλο πάροχο εχω 14 μερες για υπαναχωρηση.

Αν το κανω στο καταστημα εχω 3 ημερολογιακες μέρες < Ο νομος λεει 3 ημερολογιακες η ΕΕΤΤ λεει 3 εργασιμες> εχει γινει λαθος στην μεταφορα στο site

Αν παρολα αυτα σε παρει καταχρηστικά ο παροχος τοτε δικαιούσαι 1 μηνα παγιο βαση νομου σαν αποζημιωση και αν κανεις αγωγη για ηθικη βλαβη πας 2 μηνες αποζημίωση

Εν κατακλειδι
Αν κανω τηλεφωνικα αιτηση σε αλλο πάροχο εχω 14 μερες για υπαναχωρηση.

Αν το κανω στο καταστημα εχω 3 ημερολογιακες μέρες < Ο νομος λεει 3 ημερολογιακες η ΕΕΤΤ λεει 3 εργασιμες> εχει γινει λαθος στην μεταφορα στο site

Αν παρολα αυτα σε παρει καταχρηστικά ο παροχος τοτε δικαιούσαι 1 μηνα παγιο βαση νομου σαν αποζημιωση και αν κανεις αγωγη για ηθικη βλαβη πας 2 μηνες αποζημίωση
Φίλε μου, τα γνωρίζω όλα αυτά με τις προθεσμίες. Δεν ήξερα μόνο ότι υπάρχει και δυνατότητα προσωπικής αποζημίωσης και σ' ευχαριστώ πολύ και πάλι για την ενημέρωση!
Στην περίπτωσή μου, τους έχω "δεμένους" απ' όλες τις πλευρές και γι' αυτό εξαρχής έγραψα για καταχρηστικές ενέργειες και απίστευτο εμπαιγμό από την πλευρά τους!

Σου γράφω περιληπτικά για να καταλάβεις τι παίχτηκε (οι ημέρες είναι ενδεικτικές):
- Δευτέρα καταχωρήθηκε στο σύστημά τους η αίτηση φορητότητας (από υπογεγραμμένα συμβόλαια μέσω κούριερ σε σύμβαση εξ αποστάσεως).
- Μερικές ώρες αργότερα την ίδια μέρα ήρθε sms για προγραμματισμένη ημερομηνία ενεργοποίησης μετά από 4 μέρες, την Παρασκευή.
- Την επόμενη μέρα ,Τρίτη το μεσημέρι, δέχτηκα αντιπροσφορά από ΟΤΕ την οποία και αποδέχτηκα. Πριν καν πάει 5 η ώρα (που θεωρητικά κλείνει το εμπορικό τμήμα) έστειλα ΦΑΞ στη Wind με αίτηση υπαναχώρησης και μετά από λίγο την ίδια αίτηση μαζί με το βεβαιωτικό σωστής αποστολής του ΦΑΞ τα έστειλα και ηλεκτρονικά μέσα από τη φόρμα επικοινωνίας στο site τους, όπου φυσικά πήρα και κωδικό αναφοράς για την ηλεκτρονική παράδοση του αιτήματός μου.
Όπως καταλαβαίνεις, δεν τήρησα μόνο την γενική προθεσμία των 14 ημερών, αλλά και τις ειδικές προσθεσμίες (1 εργάσιμη από την ημερομηνία καταχώρησης και 3 εργάσιμες/ημερολογιακές πριν από την ολοκλήρωση της φορητότητας).
- Την Τετάρτη κι αφού είχαν περάσει 24 ώρες (που οφείλουν να μου απαντήσουν στην ηλεκτρονική αίτηση), τους πήρα τηλ. 2 φορές για να βεβαιώσω ότι έχουν παραλάβει τα πάντα και δεν θα γίνει καμία αυθαίρετη κίνηση από την πλευρά τους.
Και οι 2 υπάλληλοι (που έχω κρατήσει τα στοιχεία τους), μου πούλησαν το παραμύθι ότι δεν μπορούν να δουν αυτοί από το σύστημα τι έχει γίνει, αλλά έχουν στείλει αίτημα να ενημερωθούν και μέχρι τις 10 το βράδυ ή το αργότερο την επόμενη μέρα το πρωί θα με καλέσουν πίσω.
- Την Πέμπτη το πρωί που περίμενα να με καλέσουν για να με διαβεβαιώσουν ότι δεν θα υπάρξει κανένα παρατράγουδο, μου ήρθε μήνυμα από τον ΟΤΕ ότι δεν έχει ακυρωθεί ακόμα η φορητότητα από τη Wind. Πριν προλάβω να κάνω οτιδήποτε άλλο, αντί να με καλέσουν από τη WIND ως όφειλαν και είχαν υποσχεθεί, μου ήρθε μήνυμα ότι πλέον ενεργοποιήθηκα στο δίκτυό τους. Δηλαδή, εκτός από καταχρηστικά με τράβηξαν και πρόωρα (1 μέρα πριν την προγραμματισμένη).

Νομίζω ότι δεν χρειάζεται να προσθέσω κάτι άλλο και τα λόγια είναι περιττά! Τα έγραψα όσο πιο περιληπτικά μπορούσα, αφού υπάρχουν κι άλλες λεπτομέρειες!

Είχα σκοπό να προβώ μόνο σε καταγγελία στην ΕΕΕΤ. Τώρα που με ενημέρωσες και για την αποζημίωση, θα τους τρέξω όσο δεν πάει!!!

Ελπίζω, να μην θεωρηθούν τα τελευταία σχόλια ως offtopic με το θέμα, γιατί, αν κι εδώ γράφουμε για τις προσφορές, καλό είναι να υπάρχουν κι αυτά τα δεδομένα, για να ξέρουμε πώς να προφυλαχθούμε ως καταναλωτές, αφού τελικά οι εταιρείες οι ίδιες μας εξωθούν στη λύση της φορητότητας για να πετύχουμε την καλύτερη δυνατή προσφορά!

Last edited:

Συμφωνώ οτι πρέπει να υπαρχει ενημέρωση γιατι σαν καταναλωτές έχουμε δικαιώματα.
Παρα πολύς κόσμος δεν ηξερε καν οτι δικαιούμαστε αποζημίωση σε καταχρηστική σύνδεση.
Πλεον εχει γινει μια ( τέχνη... απο τους παρόχους ) οπου οχι μονο σε παίρνουν με το ζορι αλλα πατάνε οτι θα πληρώσεις τελος διακοπης εκφοβιζοντας με αποτέλεσμα να μενεις στο δίκτυο τους.
Δεν θελω να γραψω αλλο μήνυμα στο κομμάτι αυτό γιατι βγαίνουμε off topic.
Αυτοί πατάνε οτι στους 100 πελάτες και 10 να κανουν φασαρία θα είναι κερδισμένοι για τους 90 που τσίμπησαν.

Τελος καλο θα ειναι σε αντίστοιχες περιπτώσεις να στέλνετε ταυτόχρονα φαξ στον παροχο που θελετε να μεινετε εξουσιοδοτώντας τον - μαζι με την αίτηση υπαναχώρησης

Μολις με κάλεσαν απο 13888 και μου έδωσαν προσφορά για cinema pack 19,6 τελική με όλα μεσα (φπα, τελη) για 12 μηνες (με δωρο πιατο κ αποκωδικοποιητη και 85 ευρω για εγκατασταση!!!) και 29κατι αν θυμαμαι καλα για full pack (παλι με ολα μεσα) για 24 μηνες (με δωρο πιατο, εγκατασταση κ αποκωδικοποιητη). Πως τα βλεπετε; Ειναι πανω κατω σε αυτα που παιζουν αυτον τον καιρο;

σημερινη προσφορα απο τον μεγαλο οτε μετα απο αιτημα φορητοτητας και αρκετα μπινελικια που ακουσαν και που μπορουν να φτασουν αν το θελουν.απεριοριστα σταθερα υπεραστικα και 24 ιντερνετ και αναγνωριση κλησης με φπα 25 ευρω το μηνα.και οι μεγαλη εκπληξη φουλ πακ οτε tv με 17 ευρω το μηνα με φπα μεσα και τον φορο της κυβερνησης για 12 μηνες συμβολαιο και μετα μου λεει το ξανασηζηταμε χαχαχα.και δωρα προς το κινητο οτε που εχω με δωρεαν χρονους ομιλιας κλπ.ελα ομως που με τρωει το μικροβιο της vodafone.

Δεν θέλω να σε απογοητεύσω, αλλά δεν πήρες κάτι διαφορετικό από τους άλλους, επειδή τους "μπινελίκωσες". Την κλασική προσφορά μετά από φορητότητα πήρες. Για την ακρίβεια κοστίζει 25.10 το double play (για 2 χρόνια) και 17.63 το Cosmote TV Full Pack (για 1 χρόνο), συνολικά, 42.73!
Κάτι που δεν διευκρινίζεις, είναι τα πόσα λεπτά προς κινητά σου έδωσαν. Αν είναι 30', τότε, όπως προείπα, πήρες την κλασική προσφορά. Αν όμως είναι 360', τότε ναι, κάνεις τη διαφορά, γιατί κανονικά αυτό το πακέτο το δίνουν στα 30.14!

Αυτή τη τιμή δηλ. Τα 17 ευρώ για 1 χρόνια ξέρει κανείς αν την έδωσαν πότε σε πελάτη που έχει Μόνο τηλ και θέλει να βάλει και tv. Η αν είναι πελάτης Νόβα και ote σταθερό και θέλει να βάλει και COSMOTE tv??

Με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν με 10 ευρώ το μήνα cosmote tv (λόγω του ότι έχω double play cosmote ) , δεν έδωσα βάση επειδή δεν βλέπουμε και πολύ τηλεόραση στο σπίτι, τι είναι αυτό είναι πραγματική προσφορά ή δεν αξίζει, τι κανάλια βλέπεις; δεν πρέπει να είναι full πακέτο από ότι κατάλαβα.

φιλε μου δεν ειπα οτι πηρα κατι το τρομερο.αλλα οταν τους πηρα για να τους πω οτι τελειωσε το συμβολαιο μου και θελω καλη προσφορα και μου δινανε 30 ευρω και κατι ψηλα αστικα υπεραστικα 24 ιντερνετ και μαλιστα ηταν ανενδοτοι οτι ειναι το καλυτερο που μπορουμε να σας κανουμε.και μαλιστα μου λενε οτι δεν εχουμε κανενα προβλημα να φυγετε για αυτο το λογο ακουσανε τα μπινελικια χθες.τωρα που με πηρανε αυτοι που καιγοντε γιατι χανουν τον πελατη ναι τα 25 ευρω και κατι ψηλα που μου κανανε αφου εκανα φορητοτητα ειναι πολυ καλυτερη τιμη.και μου ειπαν και ποσο χρονο απο σταθερο σε κινητα προς ολα τα δικτυα αλλα δεν συγκρατησα τα λεπτα και το οτε tv απο 28 ευρω και κατι ψηλα στο φουλ πακ στα 17 και κατι ψηλα για 12 μηνες με φπα και φορους ειναι πολυ καλυτερη τιμη.τωρα εφτασα να δινω σε ολα αυτα 130 ευρω το διμηνο με αοριστου χρονου συμβολαια σε ολα.και εκτος αυτου προσφερθηκανε να μου δωσουν δωρεαν και καινουριο μοντεμ και στο κινητο δωρεαν χρονο ομιλιας. και για ενα φιλο που με ρωτησε που εκανα φορητοτητα ειναι στην vodafone.

Καλημέρα .Μετά απο αίτηση που έκανα για φορητότητα στην νοβα . είχα το με COSMOTE Home Double Play 24 M με 26 και μου το έκανα 21.07 με το ΦΠΑ μου είπε . Επισης μου δίνει 2 αριθμούς κιν. cosmote με κάθε μήνα 200 λεπτά προς όλους .απλά θα πρέπει κάθε 3μηνο να δίνω τουλάχιστον 5 ευρω για ανανέωση.και για το full pack cosmote tv με 17 ευρω , τοπ οποίο δεν με ενδιαφέρει. εινα καλά ;υπάρχει κατι καλύτερο; σας ευχαριστώ !

double play 25 m εγω δεν βλέπω να υπάρχει! ίσως ήταν παλιότερο και στο έκαναν large μαλλον!

φιλε μου δεν ειπα οτι πηρα κατι το τρομερο.αλλα οταν τους πηρα για να τους πω οτι τελειωσε το συμβολαιο μου και θελω καλη προσφορα και μου δινανε 30 ευρω και κατι ψηλα αστικα υπεραστικα 24 ιντερνετ και μαλιστα ηταν ανενδοτοι οτι ειναι το καλυτερο που μπορουμε να σας κανουμε.και μαλιστα μου λενε οτι δεν εχουμε κανενα προβλημα να φυγετε για αυτο το λογο ακουσανε τα μπινελικια χθες.τωρα που με πηρανε αυτοι που καιγοντε γιατι χανουν τον πελατη ναι τα 25 ευρω και κατι ψηλα που μου κανανε αφου εκανα φορητοτητα ειναι πολυ καλυτερη τιμη.και μου ειπαν και ποσο χρονο απο σταθερο σε κινητα προς ολα τα δικτυα αλλα δεν συγκρατησα τα λεπτα και το οτε tv απο 28 ευρω και κατι ψηλα στο φουλ πακ στα 17 και κατι ψηλα για 12 μηνες με φπα και φορους ειναι πολυ καλυτερη τιμη.τωρα εφτασα να δινω σε ολα αυτα 130 ευρω το διμηνο με αοριστου χρονου συμβολαια σε ολα.και εκτος αυτου προσφερθηκανε να μου δωσουν δωρεαν και καινουριο μοντεμ και στο κινητο δωρεαν χρονο ομιλιας. και για ενα φιλο που με ρωτησε που εκανα φορητοτητα ειναι στην vodafone.
Ναι φίλε μου, καταλαβαίνω απόλυτα τι λες κι ελπίζω να μην παρανόησες αυτό που σου έγραψα. Όπως και να έχει, είναι απόλυτη επιτυχία/νίκη που κατέβασες τόσο πολύ τα πάγιά σου, μαζί με την προσφορά για τα κινητά!
Αυτό που ήθελα να τονίσω, εντελώς ενημερωτικά, είναι κάτι που έχω αναφέρει ήδη και πριν 3-4 σελίδες. Στην εταιρεία υπάρχουν 3 διαφορετικά τμήματα που σχετίζονται με τα υπάρχοντα συμβόλαια. Τα τμήματα Ανανέωσης, Διακοπής και Φορητότητας.
Το καθένα από αυτά έχει ένα πήχη στις τιμές/προσφορές που μπορεί να δώσει. Όσο και να χτυπιόμαστε, διαμαρτυρόμαστε, βρίζουμε κτλ. δεν μπορούν να δώσουν κάτω από τα όρια που έχουν θεσπίσει.
Κι εννοείται ότι το τμήμα φορητότητας κάνει τις καλύτερες προσφορές, γιατί πλέον ξέρουν ότι αν δεν σε πείσουν να σε κρατήσουν, έχεις φύγει οριστικά από πελάτης τους.
Πιο κάτω κι από αυτές τις τιμές, μόνο μια κατηγορία ανθρώπων μπορεί να έχει. Οι υπάλληλοι στην Cosmote, που επιβεβαιωμένα πληρώνουν τα χαμηλότερα πάγια απ' όλους.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

double play 25 m εγω δεν βλέπω να υπάρχει! ίσως ήταν παλιότερο και στο έκαναν large μαλλον!
Φυσικά και υπάρχει, ακριβώς όπως το έγραψε ο georho32 παραπάνω, COSMOTE Home Double Play 24 M.
Με χαρακτηριστικά: 24άρι Ίντερνετ, 250' προς σταθερά και 30' προς κινητά, στα 26.11' για 2 χρόνια.
Εφόσον το αντίστοιχο Large που έχει απεριόριστα προς σταθερά το δίνουν σε προσφορά στα 25.10, είναι εύλογο αναλογικά να δίνουν το συγκεκριμένο σε προσφορά, λόγω φορητότητας, στα 21.07!

Το δέχτηκα γιατι με εκνεύρισε η νόβα οτι δεν γίνετε να ακυρώσω επειδή θα ενεργοποιηθεί η γραμμή μου 5/12.βασικα αυτο με τα κινητά το έχει κάποιος άλλος; Δίνει 200 λεπτά κάθε μήνα αρκεί να ανανέωση μια φορά κάθε 3μηνο με 5 ευρώ.

Sent from my iPad using Tapatalk

Το δέχτηκα γιατι με εκνεύρισε η νόβα οτι δεν γίνετε να ακυρώσω επειδή θα ενεργοποιηθεί η γραμμή μου 5/12.βασικα αυτο με τα κινητά το έχει κάποιος άλλος; Δίνει 200 λεπτά κάθε μήνα αρκεί να ανανέωση μια φορά κάθε 3μηνο με 5 ευρώ.

Sent from my iPad using Tapatalk
Ναι, ισχύει ακριβώς όπως σου το είπαν με τα κινητά.
Το ίδιο πήρα κι εγώ αυτή τη βδομάδα, μέσω φορητότητας.
Αν έχεις σύνδεση με συμβόλαιο, σου δίνουν έκπτωση (νομίζω 20%), ενώ αν έχεις καρτοκινητό, θα σου βάζουν δωρεάν 200' ομιλίας κάθε μήνα για 1 χρόνο.
Τα 5 ευρώ κάθε τρίμηνο έχουν να κάνουν με το γεγονός ότι πλέον για όλα τα καρτοκινητά σε οποιοδήποτε πάροχο, κάθε 3 μήνες μηδενίζει το υπόλοιπο στην κάρτα, εκτός κι αν ανανεώσεις εγκαίρως την κάρτα σου.
Και φυσικά, για να μπορούν να διατηρούν ενεργή την προσφορά, θα πρέπει να υπάρχει έστω και 0,01 μέσα στην κάρτα.
Οπότε, δεν πρέπει να την αφήνεις να μηδενίζει κι επομένως, πριν παρέλθει το τρίμηνο, θα πρέπει να βάζεις μέσα το κατώτερο ποσό φόρτισης, που είναι 5 ευρώ.
Αυτά τα 5 ευρώ (20 συνολικά για 1 χρόνο) δεν χάνονται (αν δεν παρέλθει το τρίμηνο για να μηδενίσουν) και θα μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις όπως θέλεις και σε οποιοδήποτε πακέτο (ομιλίας, internet κτλ.) παρέχεται από το καρτοκινητό.

και εκτος αυτου προσφερθηκανε να μου δωσουν δωρεαν και καινουριο μοντεμ
Ξέχασα να σου το αναφέρω πριν και τώρα δεν μπορώ να κάνω edit στο προηγούμενο μήνυμά μου.
Για να γνωρίζεις, το καινούριο router δεν σου το έδωσαν λόγω προσφοράς. Σε όλους όσους ανανεώνουν το συμβόλαιο, μετατρέπουν τη γραμμή από αναλογική σε ευρυζωνική, δηλαδή voip κι απλά στην Cosmote έχουν επιλέξει να το λένε με άλλο όνομα.
Δηλαδή, το σταθερό σου τηλέφωνο θα εξαρτάται πλέον από το internet και θα περνάει μέσα από το router.
Η παλιά σου συσκευή δεν είναι συμβατή με αυτό το σύστημα και γι' αυτό σου δίνουν το νέο router προς αντικατάσταση του παλιού, το οποίο λογικά θα σου ζητήσουν να το επιστρέψεις πίσω.
Σύντομα όλες οι γραμμές της Cosmote θα γίνουν ευρυζωνικές, οπότε δεν μπορεί κάποιος να αρνηθεί και να μην αλλάξει η αναλογική γραμμή του, αλλά, όπως και να έχει, όφειλαν να σου το εξηγήσουν αυτό για το νέο εξοπλισμό ώστε να το γνωρίζεις και να μην βρεθείς προ εκπλήξεως.

Πάντως η ευρυζωνική τηλεφωνία που πλέον δίνει ο ΟΤΕ δεν έχει να ζηλέψει σε κάτι από την κλασική TDM τηλεφωνία (πέρα από το θέμα
της διακοπής ρεύματος που και αυτό λύνεται).
Και ασφαλώς ουδεμία σχέση με κάτι voip τηλεφωνικές γραμμές που έδινε π.χ. παλιά η HOL και νόμιζες οτι η φωνή έβγαινε από ρομπότ.
Πραγματικά δεν έχω αντιμετωπίσει ούτε μισό πρόβλημα στον 1 χρόνο σχεδόν που την χρησιμοποιώ.

ειναι καλη προσφορά η παρακατω;

Σταθερό
Απεριοριστα σταθερα
30' σε κινητα
ADSL εως 24mbit
με 25,10 /μήνα

&

Cosmos TV Full pack
με δωρο αποκωδικοποιητή/κεραια αξίας 83
με 17,63

Σύνολο 42,73 /μήνα

κινητό
1500' προς όλα τα κινητα (χρέωση ανα 1 λεπτό)
1500' σταθερά
1500 SMS
2,500 GB
με 33,70 /μήνα

μηπως τωρα τα χριστούγεννα θα βγουν καλύτερες προσφορές με χαμηλότερα μηνιαία πάγια ή και δωρεαν τα πρωτα πάγια;