dleyteris
Senior Member
- 31 May 2012
- 692
Re: Προσφορά Cosmote
Μερος ΙΙΙ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Γ ν. 4070/2012
**Σε εναν φιλο που τον πηραν με το ετσι θελω μην πω αλλη λεξη < επεσαν στον ανθρωπο .....που να ξεραν > εκανε υπαναχωρηση σε 2 ημερολογιακες μερες αλλα το επαιζαν τρελιτσα εφυγε ηδη εξωδικο και δευτερα φευγει αγωγη χαχαχα κλαιω...:bigcry:
το ιδιο πηγαν να μου κανουν και μενα περσι γιατι εκανα υπαναχωρηση αν θυμαμαι καλα την 10η νομιζω ειναι η τελευταια μερα που μπορεις να κανεις υπαναχωρηση και μου το επαιζαν τρελλιτσα οταν τους πηρα τηλεφωνο μου ειπαν οτι δεν γινεται οτι εχει περασει η προσθεμια και δεν προλαβαινουν να στειλουν την γραμμη πισω στον οτε και κατι τετοια και μου ζητουσαν κανα 300αρι αν εκανα υπαναχωρηση.τους εστειλα λοιπον μια ωραια καταγγελια στο email τους τους ειπα οτι θα τους παω στην εεετ και στον συνηγορο του πολιτη και μετα απο μερικες μερες πηρα απαντηση οτι εγινε λαθος και μου ζητησαν και συγγνωμη για την ταλαιπωρια..
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
edit επειδη βρηκα το mail οι μερες υπαναχωρησης ειναι 14 και ζητουσαν 201e και ο νομος που λεει τους ορους για την υπαναχωρηση ειναι ο 2251/1994
Μερος ΙΙΙ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Γ ν. 4070/2012
**Σε εναν φιλο που τον πηραν με το ετσι θελω μην πω αλλη λεξη < επεσαν στον ανθρωπο .....που να ξεραν > εκανε υπαναχωρηση σε 2 ημερολογιακες μερες αλλα το επαιζαν τρελιτσα εφυγε ηδη εξωδικο και δευτερα φευγει αγωγη χαχαχα κλαιω...:bigcry: