Προσφορά Cosmote TV

Δεν μπορώ να καταλάβω τη λογική της COSMOTE μετά από 2 χρόνια συμβολαίου που πληρώνω κάθε μήνα 47 πλέον , να μου κάνουν προσφορά ανανέωσης ακριβότερη από πριν με δέσμευση πάλι διετή. Πραγματικά απαξιωτικό. Σαν να μου λένε φύγε, δε σε θελουμε άλλο.

Τα ίδια κάνουν σε όλους αγαπητέ. Σου αφήνουν ίδια τιμή σε τηλεφωνία και Ίντερνετ και σου ανεβάζουν ένα 5 ευρώ την τηλεόραση. Και όσο και να φωνάζεις δίκιο δεν θα βρεις. Η μόνη λύση για να πάρεις καλή τιμή αν θες να μείνεις Cosmote θα κανεις αίτηση φορητότητας στην Nova μόνο τότε θα πάρεις στην καλύτερη περίπτωση την ίδια τιμή που έχεις ως σήμερα με αλλά δυο χρόνια δέσμευση.

Θέλω να μείνω αλλά έχω αρχίσει να εκνευρίζομαι σε σημείο να είμαι έτοιμος να φύγω κιόλας. Σε αναγκάζουν να γίνεσαι περιφερόμενος... 2 χρόνια εδώ, 2 χρόνια εκεί..

δηλαδη αν μείνω 20 χρόνια στην COSMOTE θα με φτάσουν να πληρώνω 100 το μήνα;; η λογική τους είναι ότι πιο παράλογο και μαφιόζικο..

Εμένα με έκανε 44.5 μαζί με φόρους tv + 24 ίντερνετ + 240 περίπου λεπτά σε σταθερά και 30 σε κινητά και 120 λεπτά προς όλους για ένα χρόνο σε what's up αριθμό.
Τιμή για 2 χρόνια. Είναι Είμαι σε μεγάλο δίλημμα

Απάντηση: Re: Προσφορά Cosmote TV

Δεν μπορώ να καταλάβω τη λογική της COSMOTE μετά από 2 χρόνια συμβολαίου που πληρώνω κάθε μήνα 47 πλέον , να μου κάνουν προσφορά ανανέωσης ακριβότερη από πριν με δέσμευση πάλι διετή. Πραγματικά απαξιωτικό. Σαν να μου λένε φύγε, δε σε θελουμε άλλο.

Το ίδιο νιώθω κι εγώ, ενώ έληξε 2ετή σύνδεση, μου κάνουν ακριβότερη προσφορά και σαν να μην έφτανε αυτο, απο τον Οκτώβριο μου έχουν χρεώσει τέλος μη επιστροφής εξοπλισμού modem για αντικατάσταση που δεν έγινε ποτέ! Παρά τις πολύωρες αναμονές στα τηλέφωνα για να επικοινωνήσω με την απρόσωπη εταιρία και τους απρόσωπους εκπροσώπους της, αυτοί να ισχυρίζονται ότι έγινε πίστωση του ποσού, εγώ να επιμένω στο αντίθετο και γενικά να βλέπω ότι η εκμετάλλευση δεν εχει όρια!

Το ίδιο νιώθω κι εγώ, ενώ έληξε 2ετή σύνδεση, μου κάνουν ακριβότερη προσφορά και σαν να μην έφτανε αυτο, απο τον Οκτώβριο μου έχουν χρεώσει τέλος μη επιστροφής εξοπλισμού modem για αντικατάσταση που δεν έγινε ποτέ! Παρά τις πολύωρες αναμονές στα τηλέφωνα για να επικοινωνήσω με την απρόσωπη εταιρία και τους απρόσωπους εκπροσώπους της, αυτοί να ισχυρίζονται ότι έγινε πίστωση του ποσού, εγώ να επιμένω στο αντίθετο και γενικά να βλέπω ότι η εκμετάλλευση δεν εχει όρια!

Ωραία τα λες!!
Μετά από αμέτρητα τηλεφωνήματα όπου είχα ίδιο πρόβλημα.. και αφού περάσαν 3 μήνες μου πίστωσαν τον λογαριασμό αφού πρώτα πήγα στον γερμανό ο ίδιος αλλιώς ακόμα θα φαινόταν οτι χρωστάω.

Ωραία τα λες!!
Μετά από αμέτρητα τηλεφωνήματα όπου είχα ίδιο πρόβλημα.. και αφού περάσαν 3 μήνες μου πίστωσαν τον λογαριασμό αφού πρώτα πήγα στον γερμανό ο ίδιος αλλιώς ακόμα θα φαινόταν οτι χρωστάω.

Σιγά. Εδώ εμένα μου έκοψαν το τηλέφωνο και αναγκάστηκα να προπληρώσω τον λογαριασμό του Μαρτίου, επειδή είχε κάποιο πρόβλημα η καρτέλα μου λέει, στο σύστημα. Έμεινα πανί μέχρι τέλος του μήνα...
Σε 10 μέρες λήγει το συμβόλαιο, φουλ για φορητότητα.

Πληρώνω για VDSL 50 + Full Pack δορυφορικό και 30 λεπτά προς κινητά 76 . Λες και είμαι εταιρεία...

Θέλω να μείνω αλλά έχω αρχίσει να εκνευρίζομαι σε σημείο να είμαι έτοιμος να φύγω κιόλας. Σε αναγκάζουν να γίνεσαι περιφερόμενος... 2 χρόνια εδώ, 2 χρόνια εκεί..

δηλαδη αν μείνω 20 χρόνια στην COSMOTE θα με φτάσουν να πληρώνω 100 το μήνα;; η λογική τους είναι ότι πιο παράλογο και μαφιόζικο..

Ε ναι να σκας και το 30 στην φορητότητα...

Δεν χρειάζεται να πάει κανείς στη Nova για να πετύχει καλύτερη τιμή.

Πας σε ένα κατάστημα ΟΤΕ, τους λες ότι θες να υπογράψεις για διακοπή του TV και στο καπάκι σου δίνουν καλή τιμή.

(Εννοείται αφού έχει λήξει το συμβόλαιό σου και δεν σου ανανεώνουν μέσω τηλεφώνου με καλύτερή ή ίδια τιμή)

Πας σε ένα κατάστημα ΟΤΕ, τους λες ότι θες να υπογράψεις για διακοπή του TV και στο καπάκι σου δίνουν καλή τιμή.

(Εννοείται αφού έχει λήξει το συμβόλαιό σου και δεν σου ανανεώνουν μέσω τηλεφώνου με καλύτερή ή ίδια τιμή)

Αυτά φίλε μου μόνο αν έχεις OTE Tv. Αν έχεις και σύνδεση Cosmote σταθερού και τους πεις για διακοπή, ρισκάρεις να φας τη διακοπή και να μείνεις με το OTE tv στο χέρι.

Ναι, για διακοπή του ΟΤΕ TV μιλάω και για να αποφύγεις τη ταλαιπωρία του να υπογράφεις σε ανταγωνιστή και μετά να σου δίνουν καλύτερη τιμή για να μείνεις

Εσεις που λογω αυξησεων στα τιμολογια κλησεων καταγγειλατε τη συμβαση, ποια βηματα ακολουθουμε για να παμε σε αλλο παροχο χωρις να μεινουμε χωρις τηλεφωνο και ιντερνετ?

Αυτό τώρα μου έδωσε μια ιδέα. Αν ανανεώσω μόνο τηλέφωνο Ίντερνετ τα οποία μου τα δίνουν στην ίδια τιμή με πριν κ δηλώσω διακοπή για το tv (έτσι κ αλλιώς λήγει μια βδομάδα μετά λόγω διαφορετικής ημερομηνίας ενεργοποίησης) μήπως τα καταφέρω τελικά να μου βγει όπως το θέλω; (κ όπως πρέπει)

Προσφατα μου ελειξε το διετες συμβολαιο σταθερου-tv. Πηρα τηλ το 13888 για προσφορα και μου δινανε 22 κατι για 240' κλησεις αστικες-υπεραστικες, 30' προς κινητα και 24αρι ιντερνετ για δυο χρονια. Ανεξαρτητα μου δινανε το full pack στα 27,90 για δυο χρονια. Λεω για οικονομικους λογους να διακοψω την tv και θα δω τι θα κανω με το σταθερο. Απο το τμημα διακοπων μου κατεβασανε το full pack στα 22 κατι και δωρο οι δυο πρωτοι μηνες για την tv απο τους 24. Αποδεχτηκα λοιπον συνολο βαρια 44,5 με ολους τους φορους μεσα και με μια ανασα για τον πρωτο διμηνο λογαριασμο.

Καλημέρα, αποδέχτηκα προσφορά για το φουλ στα 22 τελική με τους φόρους μέσα. Εγώ έχω το πιάτο από την προηγούμενη φορά που είχα ΟΤΕ, αυτό που δίνουν τώρα δωρεάν μπορώ να το κρατήσω ή επειδή έχω ήδη δε θα το αφήσουν; επίσης μπορώ να ζητήσω να βάλουν διπλό lnb για να έχω παρακολούθηση και εγγραφή παράλληλα και να πληρώσω έξτρα το κόστος του διπλού ;

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Εμενα παντως που το Cosmote TV εληγε 17/3 και ειχα δηλωσει νωριτερα οτι επιθυμω διακοπη,μου εκαναν προσφορα την τιμη καταλογου 10,98 Ε/μηνα για 1 χρονο για το family pack (γιατι εγω ειπα οτι μονο τα ντοκυμαντερ και οι ελλ.ταινιες μ'ενδιαφερουν λιγο) και μου εδωσαν και εκπτωση 5 Ε/μηνα για 1 χρονο στο κινητο που ειναι Cosmote με συμβολαιο.Βεβαια παιχτηκε ενα μπερδεμα γιατι ειχε προχωρησει η διακοπη που ειχα ζητησει και μετα καταχωρηθηκε η ανανεωση ουσιαστικα ως νεα συνδεση,οποτε απο 17/3 ειμαι χωρις Cosmote TV,επεστρεψα τον αποκωδικοποιητη και περιμενο καινουργιο τωρα.Στο σταθερο ειχα 24 adsl,απεριοριστα σταθερα,360' κινητα στα 36Ε και ανανεωσα για 2 χρονια σε vdsl 30,απεριοριστα σταθερα,360' κινητα στα 38,11 Ε/μηνα +20%(απο 15%) εκπτωση στο κινητο λογω vdsl.

Σημερα ανανεωσα τo triple play που εχω στον οτε για δυο χρονια με την ιδια τιμη που ειχα πριν(48,43).Απεριοριστα σταθερα-υπεραστικα,24αρα γραμμη,full pack tv και κινητα στα 30' το μηνα με το πρωτο εξαμηνο ο χρονος στα κινητα να ανεβαινει επιπλεον 120'.Ειχα παρει δυο φορες τηλεφωνο πριν για να παρω προσφορα και μου πουλαγαν παπατζες για 53e στο ιδιο προγραμμα.Αρνηθηκα δυο φορες και την τριτη "συμμορφωθηκαν".Στο ιδιο διαστημα,μιλησα τρεις φορες και με νοβα και δυστυχως γι'αυτους το επαιζαν δυσκολοι και δεν μου εδιναν την προσφορα στα 43e,παρα μονο τον τιμοκαταλογο στα 59e(!).Λυπηθηκαν τα 15e που θα "εχαναν" και δεν σκεφτονταν τα 43e που θα κερδιζαν συν του οτι θα επαιρναν πελατη απο τον ΟΤΕ.Ας προσεχαν.
Η αληθεια ειναι οτι βαρεθηκα να το τραβηξω με τον ΟΤΕ και την φορητοτητα για να κερδισω 2-3 ευρω παραπανω μιας και μου εδωσαν την ιδια τιμη και παραπανω χρονο στα κινητα απ'οτι πριν.

Είναι σαν να διαβάζω ακριβώς τη δίκη μου ιστορία. Αλήθεια όμως, πως συμμορφώθηκαν τελικά; σε μένα είναι πολύ σκληροί ακομα

Είναι σαν να διαβάζω ακριβώς τη δίκη μου ιστορία. Αλήθεια όμως, πως συμμορφώθηκαν τελικά; σε μένα είναι πολύ σκληροί ακομα
Ποτε τελειωνει το συμβολαιο σου?Λιγες μερες πριν τελειωσει θα σε παρουν αυτοι,μην αγχωνεσαι,δεν θελουν να χανουν κοσμο.Αλλιως φορητοτητα και το καλυτερο θα ηταν να εχεις ηδη παρει την καλη προσφορα απο την νοβα για να εισαι σιγουρος,οποτε κανε κρουσεις στην νοβα...

Έκανα κρούση ήδη στη νόβα και μέσω του support του φόρουμ, αλλά αυτό που δίνουν είναι 59,90 αν δεν κάνω λάθος για το ίδιο που δίνω τώρα 47 ευρώ στην κοσμοτε (triple play, full pack και με pvr) . Όπου η COSMOTE θέλει τώρα να μου το πάει κοντά στα 55