Δεν μπορώ να καταλάβω τη λογική της COSMOTE μετά από 2 χρόνια συμβολαίου που πληρώνω κάθε μήνα 47 πλέον , να μου κάνουν προσφορά ανανέωσης ακριβότερη από πριν με δέσμευση πάλι διετή. Πραγματικά απαξιωτικό. Σαν να μου λένε φύγε, δε σε θελουμε άλλο.
Δεν μπορώ να καταλάβω τη λογική της COSMOTE μετά από 2 χρόνια συμβολαίου που πληρώνω κάθε μήνα 47 πλέον , να μου κάνουν προσφορά ανανέωσης ακριβότερη από πριν με δέσμευση πάλι διετή. Πραγματικά απαξιωτικό. Σαν να μου λένε φύγε, δε σε θελουμε άλλο.
Το ίδιο νιώθω κι εγώ, ενώ έληξε 2ετή σύνδεση, μου κάνουν ακριβότερη προσφορά και σαν να μην έφτανε αυτο, απο τον Οκτώβριο μου έχουν χρεώσει τέλος μη επιστροφής εξοπλισμού modem για αντικατάσταση που δεν έγινε ποτέ! Παρά τις πολύωρες αναμονές στα τηλέφωνα για να επικοινωνήσω με την απρόσωπη εταιρία και τους απρόσωπους εκπροσώπους της, αυτοί να ισχυρίζονται ότι έγινε πίστωση του ποσού, εγώ να επιμένω στο αντίθετο και γενικά να βλέπω ότι η εκμετάλλευση δεν εχει όρια!
Ωραία τα λες!!
Μετά από αμέτρητα τηλεφωνήματα όπου είχα ίδιο πρόβλημα.. και αφού περάσαν 3 μήνες μου πίστωσαν τον λογαριασμό αφού πρώτα πήγα στον γερμανό ο ίδιος αλλιώς ακόμα θα φαινόταν οτι χρωστάω.
Θέλω να μείνω αλλά έχω αρχίσει να εκνευρίζομαι σε σημείο να είμαι έτοιμος να φύγω κιόλας. Σε αναγκάζουν να γίνεσαι περιφερόμενος... 2 χρόνια εδώ, 2 χρόνια εκεί..
δηλαδη αν μείνω 20 χρόνια στην COSMOTE θα με φτάσουν να πληρώνω 100 το μήνα;; η λογική τους είναι ότι πιο παράλογο και μαφιόζικο..
Δεν χρειάζεται να πάει κανείς στη Nova για να πετύχει καλύτερη τιμή.
Πας σε ένα κατάστημα ΟΤΕ, τους λες ότι θες να υπογράψεις για διακοπή του TV και στο καπάκι σου δίνουν καλή τιμή.
(Εννοείται αφού έχει λήξει το συμβόλαιό σου και δεν σου ανανεώνουν μέσω τηλεφώνου με καλύτερή ή ίδια τιμή)
Αυτό τώρα μου έδωσε μια ιδέα. Αν ανανεώσω μόνο τηλέφωνο Ίντερνετ τα οποία μου τα δίνουν στην ίδια τιμή με πριν κ δηλώσω διακοπή για το tv (έτσι κ αλλιώς λήγει μια βδομάδα μετά λόγω διαφορετικής ημερομηνίας ενεργοποίησης) μήπως τα καταφέρω τελικά να μου βγει όπως το θέλω; (κ όπως πρέπει)Δεν χρειάζεται να πάει κανείς στη Nova για να πετύχει καλύτερη τιμή.
Πας σε ένα κατάστημα ΟΤΕ, τους λες ότι θες να υπογράψεις για διακοπή του TV και στο καπάκι σου δίνουν καλή τιμή.
(Εννοείται αφού έχει λήξει το συμβόλαιό σου και δεν σου ανανεώνουν μέσω τηλεφώνου με καλύτερή ή ίδια τιμή)
Ποτε τελειωνει το συμβολαιο σου?Λιγες μερες πριν τελειωσει θα σε παρουν αυτοι,μην αγχωνεσαι,δεν θελουν να χανουν κοσμο.Αλλιως φορητοτητα και το καλυτερο θα ηταν να εχεις ηδη παρει την καλη προσφορα απο την νοβα για να εισαι σιγουρος,οποτε κανε κρουσεις στην νοβα...Είναι σαν να διαβάζω ακριβώς τη δίκη μου ιστορία. Αλήθεια όμως, πως συμμορφώθηκαν τελικά; σε μένα είναι πολύ σκληροί ακομα
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.