Προσφορά Cosmote TV

Εμένα πάντως πριν 2 χρόνια,όταν είχε τελειώσει το πρώτο συμβόλαιο,κανείς δε με είχε πάρει τηλ.

Και μένα όλες τις προηγούμενες φορές κανείς δε με είχε πάρει. Είναι η πρώτη φορά που με παίρνουν 3 φορές να μου ανανεώσουν από μόνοι τους 15 μέρες πριν λήξει το συμβόλαιο. Το φοβερό όμως είναι πως με παίρνουν, μου λένε ακριβότερη προσφορά απ´οτι πληρώνω τώρα, δε δέχομαι ζητώντας έστω το ίδιο που έχω τώρα και στο τέλος με γειωνουν κιόλας!!!

Δεν μπορώ βλέπω να κάνω edit πάλι οπότε το γράφω σε αλλο ποστ. Μίλησα μόλις και με είπε και από τώρα μπορώ να καταγγείλω τη σύμβαση.
Αυτό με τον ΟΤΕ που έχεις συμβόλαιο και αλλάζει τις τιμές και σε λέει αν δεν σ'αρέσει φύγε είναι λίγο τραγικό. Ότι είχε κάνει και παλαιότερα με την tv

μηπως ειναι ο φορος που μπηκε στις υπηρεσιες τετοιου τυπου που εβαλε το κρατος;

Το φορο τον πληρώνουμε ήδη όλοι. Το εξωφρενικό είναι πως για την αύξημενη ανανέωση που μου πρότειναν μου το προέταξαν σαν επιχείρημα. Και μόλις τους είπα πως ξέρω πως ο φόρος έχει ενσωματωθεί ήδη και τι φιφες μου λένε, η υπάλληλος κατάπιε την τσίχλα της και δεν ήξερε τι να πει πια.. συνοπτικά μου έκλεισε το τηλέφωνο (σκεπτόμενη σίγουρα, "τι λαλακας Θεέ μου;")

Εγώ ανανέωσα τηλέφωνο & ίντερνετ με 26 η 26.10 (δεν θυμάμαι καλά) το μήνα (μαζί με τον φόρο) απεριόριστα για 2 χρόνια, και cosmote tv με 17,90 (μαζί με τον φόρο) για ένα χρόνο. Συνολικά 44 το μήνα. 5 πιο κάτω σε σχέση μ' αυτά που έδινα μέχρι σήμερα

Πως το έκανες αυτό φίλε μου;

(τώρα είδα πως την τηλεόραση την ανανεώσες για 1 χρόνο , κάτι που μου πρότειναν κ μένα, αλλά δε θέλω καθώς μετά από 1 χρόνο θα είμαι εκτεθειμένος στις ορέξεις τους καθότι δεσμευμένος έτσι κ αλλιώς λόγω Ίντερνετ τηλεφωνίας)

Last edited:
Αν ζητήσεις εκείνη τη στιγμή να κόψουν την Τηλεόραση ή να σε βάλουν στο πιο φθηνο πακετο, μήπως είναι καλύτερα για να πετύχεις καλύτερη προσφορά στα full?
Το δοκίμασε κάποιος?

Αν ζητήσεις εκείνη τη στιγμή να κόψουν την Τηλεόραση ή να σε βάλουν στο πιο φθηνο πακετο, μήπως είναι καλύτερα για να πετύχεις καλύτερη προσφορά στα full?
Το δοκίμασε κάποιος?
Μπερδεμα ειναι,μην το επιχειρησεις.Θα σου ζητησουν να γυρισεις πισω τον αποκωδικοποιητη και θα κανουν κανα ...οκταμηνο να σου αφαιρεσουν την διαφορα απο τον λογαριασμο σου!Το καλυτερο ειναι η φορητοτητα...

Δυστυχώς Δεν βρίσκω καλή προσφορά για να κάνω αίτηση φορητοτητας

Πως μπορώ να πάρω καλύτερη προσφορά?!
Με εχουν ζαλισει 4 φορές την μέρα και άλλες τόσες που δεν σηκώνω για ανανέωση συμβολαίου σε πρόγραμμα ίντερνετ έως 24 ομιλία 250 λεπτά σε σταθερά και 30 λεπτά σε κινητά με τιμή 26 και κάτι ψηλά + το 5% φόρο δλδ κάπου 27.50 δλδ τιμή καταλόγου.
Αλλα για το κοσμοτε τιβι ούτε φωνή ούτε ακρόαση.
Απο Δεκέμβριο έχει λήξει η σύμβαση μου 24μηνη δέσμευση είχα.

Τώρα δίνω για το πρόγραμμα που είπα παραπάνω + φουλ πακ τιβι μέσο δορυφορου + pvr δέκτη 62.50 χωρίς σύμβαση!
Ανανέωση αν κάνω με. Τιμές καταλόγου που δίνουν μαζι με τους φόρους 5% και 10% στην ουσία γλυτώνω 5 μόνο /μηνα!

Στάλθηκε από το SM-G935F Blue Coral χρησιμοποιώντας Tapatalk

καλησπερα, εμενα ληγει το συμβολαιο μου στις 29/5/18 και το otetv full pack 29/11/18 και δεν θυμαμαι να ανανεωσα παρα μονο αλλαξαμε τον δεκτη σε υβριδικο.. μπορω να καταγγειλω την συμβαση αυτην με βαση την αλλαγη τιμών? τωρα δινω με φορους 120ευρω.. και στην τελικη τα κοβω ολα απο εκει.. ειναι δυνατον ?

προιγουμενος λογαριασμος ote tv χωρις fpa 46e ο τωρινος 50ε αυτο δεν ειναι λογος για καταγγελια?
και λογαριασμος adsl24 Και 30' 64,5ε και τωρα 69ε...

Last edited:
θα σου πουν νομιμο ειναι αυτο τους φορους τους βαζει η πολιτεια .....θα πεις θα σωθης με το 5ευρω ; οπως ειναι σημερα η κατσταση 5 απο εδω 5 απο εκει ασε ....
βεβαια επιλογη του καθενος ειναι .....βεβαια τα εσοδα σε σχεση πριν μερικα χρονια ειναι τελειος διαφορετικα ...και καλα ειναι οι εταιριες να μην βλεπουν
μονο τα κερδη τους ,για να εχουν και συνεχεια και πελατες .....συγνωμη για το εκτος τοπικ θεμα

Έχει λήξει το συμβόλαιο μου (24 αρα γραμμή, απεριόριστα σταθερα - υπεραστικά, 360 σε κινητά). Ξεχωριστά έχω και ote tv full pack που λήγει σε διαφορετικό χρόνο. Ποια είναι η καλύτερη τιμή που μπορώ να πάρω το πακέτο?

Με πήραν τηλέφωνο απο ΟΤΕ και μπυ πρόσφεραν σταθερο, ιντερνετ και ΟΤΕ full pack με 39 και κάτι τελική τιμή.... δεν έμαθα λεπτομέρειες γιατι εχω νοβα οποτε σταμάτησε η συζητηση και κλεισαμε το τηλέφωνο. Καλή προσφορα θεωρείτε για ΟΤΕ;

Στάλθηκε από το LG-H818 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Στο τελευταίο λογαριασμό χωρίς να υπάρχει οφειλή προηγούμενη αναγραφόμενη, έβαλαν τόκους υπερημερίας και φόρους σε αυτο! Επίσης, παρόλο που τους είχα αναφέρει τη δυσαρέσκεια μου σχετικά με χρέωση τους προηγούμενους μήνες για τέλος μη επιστροφής εξοπλισμού modem (υποτιθέμενης αντικατάστασης σε ευρυζωνική τηλεφωνία την οποία είχα ζητήσει να ακυρωθεί ή έστω αναβληθεί τηλεφωνικά και όπως και καταγράφηκε και με διαβεβαίωσαν για αυτο ότι δεν θα προχωρούσε και μου έδωσαν αριθμό καταγραφής, εντούτοις κατα αυτούς τεχνικός χρέωσε την αντικατάσταση) η καλύτερη προσφορά που μου έκαναν για ανανέωση ήταν τη μια ημέρα στα 48,7 και την επόμενη στα 53,6!!!! Έλεος!!!! Αυτο το μήνα ο λογαριασμός χωρίς να φαίνεται ότι έχω υπερβεί κάποιες κλήσεις ήρθε στα 50 !!!

Re: Απάντηση: Προσφορά Cosmote TV

... η καλύτερη προσφορά που μου έκαναν για ανανέωση ήταν τη μια ημέρα στα 48,7 και την επόμενη στα 53,6...
Καλα αυτο το πραγμα,καθε διαφορετικος υπαλληλος σε διαφορετικη μερα να σου δινει διαφορετικες τελικες τιμες για το ιδιο προγραμμα,εχει καταντησει κωμωδια!Εγω τους εχω παρει 5-6 φορες για να μαθω τι τιμη μου κανουν για ανανεωση συμβολαιου κινητου που ληγει σε λιγους μηνες,και καθε φορα μου δινουν διαφορετικη τελικη τιμη!

Μας κοροϊδεύουν!!! Αυτό με τους τόκους υπερημερίας χωρίς να υπάρχει προηγούμενη οφειλή εχει τύχει σε κάποιον; Επίσης εχει χρεωθεί κάποιος μη επιστροφή εξοπλισμού modem για το οποίο δεν παρέλαβε ποτέ;

Απάντηση: Re: Προσφορά Cosmote TV

Με πήραν τηλέφωνο απο ΟΤΕ και μπυ πρόσφεραν σταθερο, ιντερνετ και ΟΤΕ full pack με 39 και κάτι τελική τιμή.... δεν έμαθα λεπτομέρειες γιατι εχω νοβα οποτε σταμάτησε η συζητηση και κλεισαμε το τηλέφωνο. Καλή προσφορα θεωρείτε για ΟΤΕ;

Στάλθηκε από το LG-H818 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Θυμάσαι το τηλέφωνο που σε καλεσαν?

Με κάλεσαν κι εμένα πριν λίγες μέρες από το 13888 (έχω nova3play cinema) και μου πρότειναν douple play (αν δεν κάνω λάθος 4ώρες προς σταθερά και μισή ώρα κινητά) + cosmote tv full pack με τελική τιμή 39ευρώ το μήνα με δώρο εγκατάσταση-εξοπλισμό. Όπως μου είπε η κοπέλα η τιμή είναι τελική με όλους τους φόρους. Αρνήθηκα ευγενικά και το κλείσαμε -bye-