solareagle
AVClub Addicted Member
- 13 March 2014
- 1,671
Εμένα πάντως πριν 2 χρόνια,όταν είχε τελειώσει το πρώτο συμβόλαιο,κανείς δε με είχε πάρει τηλ.
Δεν μπορώ βλέπω να κάνω edit πάλι οπότε το γράφω σε αλλο ποστ. Μίλησα μόλις και με είπε και από τώρα μπορώ να καταγγείλω τη σύμβαση.
Αυτό με τον ΟΤΕ που έχεις συμβόλαιο και αλλάζει τις τιμές και σε λέει αν δεν σ'αρέσει φύγε είναι λίγο τραγικό. Ότι είχε κάνει και παλαιότερα με την tv
Μπερδεμα ειναι,μην το επιχειρησεις.Θα σου ζητησουν να γυρισεις πισω τον αποκωδικοποιητη και θα κανουν κανα ...οκταμηνο να σου αφαιρεσουν την διαφορα απο τον λογαριασμο σου!Το καλυτερο ειναι η φορητοτητα...Αν ζητήσεις εκείνη τη στιγμή να κόψουν την Τηλεόραση ή να σε βάλουν στο πιο φθηνο πακετο, μήπως είναι καλύτερα για να πετύχεις καλύτερη προσφορά στα full?
Το δοκίμασε κάποιος?
Καλα αυτο το πραγμα,καθε διαφορετικος υπαλληλος σε διαφορετικη μερα να σου δινει διαφορετικες τελικες τιμες για το ιδιο προγραμμα,εχει καταντησει κωμωδια!Εγω τους εχω παρει 5-6 φορες για να μαθω τι τιμη μου κανουν για ανανεωση συμβολαιου κινητου που ληγει σε λιγους μηνες,και καθε φορα μου δινουν διαφορετικη τελικη τιμη!... η καλύτερη προσφορά που μου έκαναν για ανανέωση ήταν τη μια ημέρα στα 48,7 και την επόμενη στα 53,6...
Με πήραν τηλέφωνο απο ΟΤΕ και μπυ πρόσφεραν σταθερο, ιντερνετ και ΟΤΕ full pack με 39 και κάτι τελική τιμή.... δεν έμαθα λεπτομέρειες γιατι εχω νοβα οποτε σταμάτησε η συζητηση και κλεισαμε το τηλέφωνο. Καλή προσφορα θεωρείτε για ΟΤΕ;
Στάλθηκε από το LG-H818 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.