Προσφορά Cosmote TV

Καλημέρα παιδια. Ανανεωσα κι εγω για δυο χρονια με αστικα, υπεραστικα, 30 λεπτα κινητα, 50mbps vdsl και full pack otetv στα 136 ευρώ το δίμηνο...Πριν εδινα 150 χωρις full pack otetv, μονο αθλητικα είχα.

Καλημέρα παιδια. Ανανεωσα κι εγω για δυο χρονια με αστικα, υπεραστικα, 30 λεπτα κινητα, 50mbps vdsl και full pack otetv στα 136 ευρώ το δίμηνο...Πριν εδινα 150 χωρις full pack otetv, μονο αθλητικα είχα.
κοροιδα τους επιασες...

κοροιδα τους επιασες...

Φιλε εχω ανανεωσει εδω και ενα μηνα και τοτε δεν υπηρχε καλυτερη προσφορα. Και ναι απο τα 152 (χωρις full pack otetv) που εδινα τα 136 (με full pack) ειναι πολυ καλυτερα. Εσυ που δεν τους πιανεις κοροιδα παρε οτι προσφορα θελεις που εισαι και εμπειρος λογικα βασει του ειρωνικου σχολιου σου...Ευχαριστω

κοροιδα τους επιασες...

Καλο θα ήταν αν έχουμε να δώσουμε μια συμβουλή η μια πρόταση να το κάνουμε. Αν ειναι ομως να ειρωνευόμαστε καλό ειναι να μην μιλάμε καθόλου. Ελπίζω να έγινα κατανοητός.

Απάντηση: Re: Προσφορά Cosmote TV

Καλησπέρα και απο εμένα. Έχω το double play με 250 λεπτά σταθερά και 30 κινητά με 21 ευρώ που λήγει τον Ιούνιο. Σήμερα με πήραν από το 13888 για να ανανεώσω με την ίδια τιμή για 2 χρόχια. Έχω και cosmote tv με τιμή τιμοκαταλόγου που λήγει πιο αργά. Μπορώ να πετύχω καλύτερη τιμή σε κάποιο; Πριν 2 χρόνια έκανα αίτηση φορητότηας στην τότε hol και μου έδωαν δωροεπιταγή 120 ευρω από γερμανό και την τιμή των 21 ευρώ ενώ τοτε πλήρωνα τιμή τιμοκαταλόγου.

Σε hol πληρώνω 24 ευρώ για τα εξής:
24άρι ίντερνετ,απεριόριστα σταθερά,υπεραστικά,ΔΙΕΘΝΗ,360' κινητά.Νομίζω ότι τα 21 ευρώ για το πακέτο σου,είναι κλοπή το 2017.

Τα 136 δηλαδή 68 το μήνα είναι τιμή καταλόγου κι όχι προσφορά. Αυτη τη εποχή η καλύτερη δυνατή προσφορά που παίζει ειναι για τα 50Vdsl με απεριόριστα προς σταθερά + 30 λεπτά προς κινητα στα 35.50 + 5% τα τέλη δηλ 37 ευρώ και η καλύτερη προσφορά σε cosmote tv full pack τα 22 Ευρώ συνολο δηλ το πολύ 59-60 Ευρώ το μήνα όλα μέσα. Εγώ πήρα το ίδιο ακριβώς πακέτο στα 56 Ευρώ αλλά με 30Vdsl μιας κι ακόμη η περιοχή μου δεν υποστηρίζει τα 50 !!!

Τα 136 δηλαδή 68 το μήνα είναι τιμή καταλόγου κι όχι προσφορά. Αυτη τη εποχή η καλύτερη δυνατή προσφορά που παίζει ειναι για τα 50Vdsl με απεριόριστα προς σταθερά + 30 λεπτά προς κινητα στα 35.50 + 5% τα τέλη δηλ 37 ευρώ και η καλύτερη προσφορά σε cosmote tv full pack τα 22 Ευρώ συνολο δηλ το πολύ 59-60 Ευρώ το μήνα όλα μέσα. Εγώ πήρα το ίδιο ακριβώς πακέτο στα 56 Ευρώ αλλά με 30Vdsl μιας κι ακόμη η περιοχή μου δεν υποστηρίζει τα 50 !!!

Ναι με την διαφορα οτι εγω εκλεισα ενα μηνα πριν και εδινα πριν 152

Ναι αλλά απ την άλλη το γράφεις σε ένα θέμα που λέγεται "Προσφορά Cosmote TV" σαν να είναι κάποια προσφορά. Είναι λογικό λοιπόν να σου αναφέρουν οι υπόλοιποι ότι δεν είναι καθώς μπερδεύεται κόσμος έτσι (μαζί και εγώ που σε λίγους μήνες σκέφτομαι να πάω Cosmote και τρόμαξα λίγο με την τιμή).
Το συγκεκριμένο θέμα θεωρώ πως δεν αφορά πόσα δίναμε και τι δίνουμε και πότε ανανεώσαμε (που το ανέφερες μετά και όχι στην αρχή) αλλά ποιες είναι οι τρέχουσες προσφορές.
Από εκεί και πέρα, πέρα απ το αν έχουν δίκιο που στο αναφέρουν, αυτό δεν χρειάζεται σε καμία περίπτωση να γίνεται με ειρωνεία...

Αφού εσύ είσαι ευχαριστημένος με την τιμή και αφού τονίστηκε ήδη αν είναι ή δεν είναι πλέον προσφορά, τότε όλα καλά και οι άλλες γνώμες περιττεύουν και δεν έχει νόημα να αναλυθεί παραπάνω :)

Φιλε εχω ανανεωσει εδω και ενα μηνα και τοτε δεν υπηρχε καλυτερη προσφορα. Και ναι απο τα 152 (χωρις full pack otetv) που εδινα τα 136 (με full pack) ειναι πολυ καλυτερα. Εσυ που δεν τους πιανεις κοροιδα παρε οτι προσφορα θελεις που εισαι και εμπειρος λογικα βασει του ειρωνικου σχολιου σου...Ευχαριστω
Με συγχωρεις,δεν ηθελα να ακουστω ειρωνικος αλλα το ποστ σου μου φανηκε τρολια.Το thread υποτιθεται οτι ειναι για προσφορες cosmote...

Νομίζω οτι κάτι δεν καταλαβαίνουμε όλοι γιατί βλέπω να ανακυκλώνονται τα ίδια πράγματα.

Όταν κάποιος πληρώνει 152 ευρώ το δίμηνο και το ίδιο πακέτο του το προσφέρουν στα 136 για αυτόν τον άνθρωπο αυτό ειναι προσφορά.

Τώρα αν το ίδιο πακέτο το εχει πάρει κάποιος άλλος με 115 η 120 ευρώ το δίμηνο ειναι μια καλύτερη προσφορά η οποία δεν έγινε φυσικά στον φίλο Polakis.

Και στις δυο περιπτώσεις προσφορά ειναι αυτό δεν αλλάζει.

Νομίζω οτι κάτι δεν καταλαβαίνουμε όλοι γιατί βλέπω να ανακυκλώνονται τα ίδια πράγματα.

Όταν κάποιος πληρώνει 152 ευρώ το δίμηνο και το ίδιο πακέτο του το προσφέρουν στα 136 για αυτόν τον άνθρωπο αυτό ειναι προσφορά.

Τώρα αν το ίδιο πακέτο το εχει πάρει κάποιος άλλος με 115 η 120 ευρώ το δίμηνο ειναι μια καλύτερη προσφορά η οποία δεν έγινε φυσικά στον φίλο Polakis.

Και στις δυο περιπτώσεις προσφορά ειναι αυτό δεν αλλάζει.
Κοίτα δεν το λες προσφορά γιατί οι τιμές έχουν πέσει εδώ και καιρό απλά είχε με τον παλιό τιμοκατάλογο. Τιμοκατάλογο είχε τότε και τιμοκατάλογο έσωσαν και αυτή τη φορά απλά έπεσαν οι τιμές σε όλους. Δεν είναι προσφορά.

Send From Note 3 With Note 7 Port Rom

Καταλαβαίνω την λογική σου αλλά ξαναλέω οτι αν εμένα μου δίνεις οτι έχω μέχρι σήμερα με μείον 8 ευρώ ανα μήνα τότε αυτό για μένα ειναι καλύτερο απο οτι πλήρωνα, άρα έχω ένα καλύτερο deal σε σχέση με αυτό που είχα.

Καταλαβαίνω την λογική σου αλλά ξαναλέω οτι αν εμένα μου δίνεις οτι έχω μέχρι σήμερα με μείον 8 ευρώ ανα μήνα τότε αυτό για μένα ειναι καλύτερο απο οτι πλήρωνα, άρα έχω ένα καλύτερο deal σε σχέση με αυτό που είχα.
Με αυτή τη λογική ναι είναι έτσι απλά πριν 2 χρόνια ήταν άλλες τιμές οπότε ο ΟΤΕ δεν του έκανε χάρη του χρήστη polaki απλά οι τιμές είναι αυτές τώρα και αυτές έδωσαν.

Έτσι και εμένα με λένε θα σε κάνουμε προσφορά στα 35.50 για vdsl 50mb και τελικά μετά από 1 μηνα έγινε επίσημη η τιμή οπότε τιμοκατάλογο πήρα και εγώ.

Send From Note 3 With Note 7 Port Rom

νεος στον οτε κι εγω εφυγα απο nova μετα απο παρα πολλα χρόνια.
πηρα:
-vdsl 30αρι + καποια λεπτα για σταθερα και κινητα (δε θυμαμαι γιατι δε με ενδιαφερουν κιολας)
-cosmote tv full pack
-δωρεαν εγκατασταση κτλπ
στα 47 ευρώ το μηνα. Πιστευω πετυχα καλη προσφορά γιατί ακουσα οτι ανεβηκαν τις τελευταιες μερες οι τιμες (δε ξερω αν ισχυει)
απο nova μου αντιπροτειναν 50αρι vdsl full pack 18μηνο συμβολαιο με 3 μηνες δωρεαν στα 48 ευρω αλλα δεν ήθελα για διάφορους λόγους..

Με τις δήθεν προσφορές που έλαβα και τηλεφωνικά απο κεντρικά και απο κοντά τόσο σε κατάστημα COSMOTE όσο και ΓΕΡΜΑΝΟΣ, πιστεύω ότι είσαι πολύ πολύ καλά! Σε πήραν οι ίδιοι τηλ; Έχεις κάποιον που μίλησες;

νεος στον οτε κι εγω εφυγα απο nova μετα απο παρα πολλα χρόνια.
πηρα:
-vdsl 30αρι + καποια λεπτα για σταθερα και κινητα (δε θυμαμαι γιατι δε με ενδιαφερουν κιολας)
-cosmote tv full pack
-δωρεαν εγκατασταση κτλπ
στα 47 ευρώ το μηνα. Πιστευω πετυχα καλη προσφορά γιατί ακουσα οτι ανεβηκαν τις τελευταιες μερες οι τιμες (δε ξερω αν ισχυει)
απο nova μου αντιπροτειναν 50αρι vdsl full pack 18μηνο συμβολαιο με 3 μηνες δωρεαν στα 48 ευρω αλλα δεν ήθελα για διάφορους λόγους..

Θα μπορουσες πιστευω να πιεσεις για 50αρι απο ΟΤΕ.
Αν εισαι παντως φαν της μπαλας μια χαρα σου εκατσε.

με πηρανε τηλεφωνο απο μονοι τους καθημερινά κιολας χωρις να εχω παρει εγω ποτε.. αντιθέτως αυτο που με πειραξε στη νοβα ηταν οτι εδω κ ενάμιση χρονο έληξε το συμβόλαιο και δε πηρανε ποτε για προσφορα.. και έδινα 57 για σπορτς πακ και 24αρι..
Πιστευω ηταν καλο deal.. τη νοβα μονο για τον ολυμπιακο την ειχα θα δω ιςως Σεπτεμβρίο να βαλω μονο το πιάτο τους αν αξιζει

ανανεωσα το συμβολαιο του ote tv για αλλα 2 χρονια στα 25 ευρω full pack μαζι με pv.r την ιδια τιη ειχα εδω και 2 χρονια απλα ηταν χωρις τον φορο κινητης αντι για 19,99 αριχκη πλεον ειναι στα 22+3 το pvr τους πιεσα και μου δωσενε και 120 λεπτα προς στο κινητο. πλεον μαζι με απεριοριστα σταθερα +360 κινητα θα μου βγαινουν ολα μαζι 61 ευρω τι μηνα θεωρω οτι ειναι καλα. υπαρχει χαμηλοτερη τιμη για full pack ote tv?

Ειχα το παρακατω:
Με 45,80 ευρω συνολο τον μηνα περιλαμβανει:Τα 29,90 περιλαμβανουν για 24 μηνες....Απεριοριστα σταθερα(αστικα/υπεραστικα), 6 ωρες τον μηνα σε κινητα(360 λεπτα), 24αρι ιντερνετ με νεο εξοπλισμο(modem/router),δωρεαν αναγνωριση κλησεων(lololol), επιπλεον με 15,90 ευρω τον μηνα ΟΤΕ TV FULL PACK για ενα χρονο (με δυνατοτητα επεκτασης στην ιδια τιμη για αλλο ενα χρονο) με δωρεαν εγκατασταση και εξοπλισμο(με τον νεο υβριδικο δεκτη του ΟΤΕ) και τελος σε ενα κινητο cosmote που εχω δωρο καθε μηνα 200 λεπτα προς ολους για εναν χρονο.
Ολα τα παραπανω πριν μπουνε οι αυξησεις.
Τωρα ανανεωσα για αλλο ενα χρονο το ote tv στα 17,60 τον μηνα(με τις αυξησεις μεσα η τιμη αυτη) και μαζι με τα υπολοιπα μου βγαινει στα 49,50 ευρω τον μηνα.Το τηλεφωνο με το ιντερνετ παραμενει ως εχει στην τιμη που ειχα.