κοροιδα τους επιασες...Καλημέρα παιδια. Ανανεωσα κι εγω για δυο χρονια με αστικα, υπεραστικα, 30 λεπτα κινητα, 50mbps vdsl και full pack otetv στα 136 ευρώ το δίμηνο...Πριν εδινα 150 χωρις full pack otetv, μονο αθλητικα είχα.
κοροιδα τους επιασες...
κοροιδα τους επιασες...
Καλησπέρα και απο εμένα. Έχω το double play με 250 λεπτά σταθερά και 30 κινητά με 21 ευρώ που λήγει τον Ιούνιο. Σήμερα με πήραν από το 13888 για να ανανεώσω με την ίδια τιμή για 2 χρόχια. Έχω και cosmote tv με τιμή τιμοκαταλόγου που λήγει πιο αργά. Μπορώ να πετύχω καλύτερη τιμή σε κάποιο; Πριν 2 χρόνια έκανα αίτηση φορητότηας στην τότε hol και μου έδωαν δωροεπιταγή 120 ευρω από γερμανό και την τιμή των 21 ευρώ ενώ τοτε πλήρωνα τιμή τιμοκαταλόγου.
Τα 136 δηλαδή 68 το μήνα είναι τιμή καταλόγου κι όχι προσφορά. Αυτη τη εποχή η καλύτερη δυνατή προσφορά που παίζει ειναι για τα 50Vdsl με απεριόριστα προς σταθερά + 30 λεπτά προς κινητα στα 35.50 + 5% τα τέλη δηλ 37 ευρώ και η καλύτερη προσφορά σε cosmote tv full pack τα 22 Ευρώ συνολο δηλ το πολύ 59-60 Ευρώ το μήνα όλα μέσα. Εγώ πήρα το ίδιο ακριβώς πακέτο στα 56 Ευρώ αλλά με 30Vdsl μιας κι ακόμη η περιοχή μου δεν υποστηρίζει τα 50 !!!
Με συγχωρεις,δεν ηθελα να ακουστω ειρωνικος αλλα το ποστ σου μου φανηκε τρολια.Το thread υποτιθεται οτι ειναι για προσφορες cosmote...Φιλε εχω ανανεωσει εδω και ενα μηνα και τοτε δεν υπηρχε καλυτερη προσφορα. Και ναι απο τα 152 (χωρις full pack otetv) που εδινα τα 136 (με full pack) ειναι πολυ καλυτερα. Εσυ που δεν τους πιανεις κοροιδα παρε οτι προσφορα θελεις που εισαι και εμπειρος λογικα βασει του ειρωνικου σχολιου σου...Ευχαριστω
Κοίτα δεν το λες προσφορά γιατί οι τιμές έχουν πέσει εδώ και καιρό απλά είχε με τον παλιό τιμοκατάλογο. Τιμοκατάλογο είχε τότε και τιμοκατάλογο έσωσαν και αυτή τη φορά απλά έπεσαν οι τιμές σε όλους. Δεν είναι προσφορά.Νομίζω οτι κάτι δεν καταλαβαίνουμε όλοι γιατί βλέπω να ανακυκλώνονται τα ίδια πράγματα.
Όταν κάποιος πληρώνει 152 ευρώ το δίμηνο και το ίδιο πακέτο του το προσφέρουν στα 136 για αυτόν τον άνθρωπο αυτό ειναι προσφορά.
Τώρα αν το ίδιο πακέτο το εχει πάρει κάποιος άλλος με 115 η 120 ευρώ το δίμηνο ειναι μια καλύτερη προσφορά η οποία δεν έγινε φυσικά στον φίλο Polakis.
Και στις δυο περιπτώσεις προσφορά ειναι αυτό δεν αλλάζει.
Με αυτή τη λογική ναι είναι έτσι απλά πριν 2 χρόνια ήταν άλλες τιμές οπότε ο ΟΤΕ δεν του έκανε χάρη του χρήστη polaki απλά οι τιμές είναι αυτές τώρα και αυτές έδωσαν.Καταλαβαίνω την λογική σου αλλά ξαναλέω οτι αν εμένα μου δίνεις οτι έχω μέχρι σήμερα με μείον 8 ευρώ ανα μήνα τότε αυτό για μένα ειναι καλύτερο απο οτι πλήρωνα, άρα έχω ένα καλύτερο deal σε σχέση με αυτό που είχα.
νεος στον οτε κι εγω εφυγα απο nova μετα απο παρα πολλα χρόνια.
πηρα:
-vdsl 30αρι + καποια λεπτα για σταθερα και κινητα (δε θυμαμαι γιατι δε με ενδιαφερουν κιολας)
-cosmote tv full pack
-δωρεαν εγκατασταση κτλπ
στα 47 ευρώ το μηνα. Πιστευω πετυχα καλη προσφορά γιατί ακουσα οτι ανεβηκαν τις τελευταιες μερες οι τιμες (δε ξερω αν ισχυει)
απο nova μου αντιπροτειναν 50αρι vdsl full pack 18μηνο συμβολαιο με 3 μηνες δωρεαν στα 48 ευρω αλλα δεν ήθελα για διάφορους λόγους..
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.