Προσφορά Cosmote TV

Εμένα με πήραν για ανανέωση σταθερού και ίντερνετ για 2 χρόνια και ήταν απιλυτι.ΑΝ δεν ανανέωνα,θα πηγαίνε 38 Κάτι τώρα είναι 30 κάτι.Η τηλεόραση λήγει τέλη Ιουνίου κι όταν ρώτησα υποθετικά,θα ΜΟΥ έδιναν το φουλ πακ 29 ευρώ,δεν έχει και καλά πιο κάτω. Μαλιστα είπαν αν δε μου αρεσει η τιμη,να διακόψω την τηλεόραση!Μήπως δεν πιστεύουν πια τόσο την απειλή διακοπής?Άντε τώρα να κατεβάσω την τιμή του OTETV κάτω από 29 και μάλιστα για 1 χρόνο.Δεν μπορώ τώρα να διαπραγματευτω,φορητότητα δεν μπορω να κανω και θα αναγκαστω να δεχτώ ότι μου πουν,αφού δε θέλω να διακόψω.Πάντως είναι φοβερό για το ίδιο πακέτο να υπάρχει τόση διαφορά στις παροχές.

Συμφωνώ ότι δεν υποχωρούν και δεν νιώθουν απειλημένοι ακόμη κι αν αποχωρήσει κάποιος. Καταλήγω ότι όσα αναφέρονται πλέον εδώ ότι τους έχουν καλέσει κιόλας (χωρίς να ζητήσουν οι ίδιοι συνδρομητές) και τους έχουν κάνει προσφορά (την οποία δεν μπορώ να την πετύχω τόσο εγώ όσο και γνωστοί μου που προσπάθησαν) συγνώμη αλλα είτε λέτε ψέμματα για διάφορους λόγους είτε λέτε αλήθεια που πραγματικά πρέπει να είσαστε ο λαχνός της ημέρας. Ας υποθέσουμε το τελευταίο κι ας το κρατήσουμε. Πόσοι ακόμη πιστεύετε ότι μπορούν να κερδίσουν τέτοιες προσφορές; Κι εγώ που προσπάθησα να τους πω ότι θα φύγω, ε τότε φύγε μου είπαν! (Μάλλον τους πληρώνω σε ρούβλια ενώ οι υπόλοιποι σε χρυσό;;;!!!)

Καταρχήν sorry για τα λαθη στο ποστ πιο πανω,δυσκολεύομαι λιγο με το κινητό. Κανεις δε λεει ψεμματα.2 φιλοι μου καταφεραν με κοπο βεβαια να ανανεώσουν περιπου 43 το 3play. Ο ένας απείλησε ότι θα πάει Cyta ,έχοντας στο όνομα ρου κι άλλη συνδρομή και κινητά Επειδή τον ξέρω,είναι άσος στα παζαρ3.Ο αλλος παρατριχα να κάνει διακοπή στ αλήθεια, ήταν αποφασισμένος να φύγει αλλά τελικά κατάφερε την τιμή που ήθελε με πολύ ψηστηρι και πολλά τηλέφωνα..Κανείς δεν έκανε αίτηση φορητότητας.Είναι να το έχεις.

καλημερα. ειμαι συνδρομητης οτε tv full pack απο τον σεπτεμβριο του 2015 με 24μηνη συμβαση. σε λιγους μηνες ληγει δηλαδη. πληρωνω 76-78 ευρω το διμηνο(δεν θυμαμαι ακριβως καθως ειμαι κατοικος εξωτερικου και στελνω απλα τα λευτα αλλα καπου εκει ειναι περιπου). σε ολο αυτο το διαστημα δεν εχω κανει καποια προσπαθεια μειωσης του πακετου αλλα μιας και ληγει ηθελα να σας ρωτησω τι μπορω να πετυχω και τι διαδικασιες χρειαζονται. καταρχας να διευκρινησω οτι πληρωνω 4-5 ευρω παραπανω λογω οτι φυσικα δεν εχω σταθερο οτε(συγχωρηστεμε αν κανω λαθος καπου εκει ειναι η διαφορα) και συν 4 περιπου ευρω καθως εχω αποδικοποιητη με σκληρο ενσωματομενο. συν 2,5 νομιζω ειναι ο φορος που μπηκε πριν απο λιγο καιρο.....ευχαριστω εκ των προτερων!

Η τιμη καταλογου ειναι 25,90 ανα μηνα. Πιστευω μπορεις να το ριξεις ακομα πιο κατω, ~20 .
Κανε παζαρια αλλα απο την αλλη να 'σαι και ετοιμος να το κοψεις αν δεν σε ικανοποιησουν με την τιμη.

Αν επιτρεπεται, σε ποια χωρα το χεις; Εχεις καλο σημα;

Η τιμη καταλογου ειναι 25,90 ανα μηνα. Πιστευω μπορεις να το ριξεις ακομα πιο κατω, ~20 .
Κανε παζαρια αλλα απο την αλλη να 'σαι και ετοιμος να το κοψεις αν δεν σε ικανοποιησουν με την τιμη.

Αν επιτρεπεται, σε ποια χωρα το χεις; Εχεις καλο σημα;

Η τιμή καταλόγου του FUll PACK είναι 25,90?

παιδες κατι παιζει εδω...διαβασα την τιμη του καταλογου που αναφερει τα 25,90. + 3 ο σκληρος παμε στα 28,90 αλλα προσεξτε πουθενα στο τωρινο σαιτ της cosmote δεν αναφερει οπως ανεφερε παντα τιμες για πελατες η μη οτε σταθερης. ανεκαθεν απο τοτε που ξεκινησα και εγω ανεφερε και ισχιε για πελατες οτε σταθερης η τιμη εβγαινε 4,5-5 ευρω λιγοτερο. τωρα δεν βλεπω να το αναφερει καν. η μηπως εννοειται? αν εννοειται τοτε το πληρες πακετο με σκληρο για μη πελατες παει στα 28,90+5(περιπου) + 3,5(10%) 37,5...οσο περιπου δινω και εγω! αν γνωριζει καποιος επι αυτου ας μας πει.

Και εγώ 37.5 πληρώνω ... Τι γίνετε ρε παιδιά? Δεν είναι λογικό οι παλιοί να πληρώνουν περισσότερα από του νέους συνδρομητές.

Και εγώ 37.5 πληρώνω ... Τι γίνετε ρε παιδιά? Δεν είναι λογικό οι παλιοί να πληρώνουν περισσότερα από του νέους συνδρομητές.

πότε λήγει εσένα? εγώ πλέον έχω την περιέργεια γιατί δεν αναφέρουν ξεχωριστές τιμές όλων των ειδών πακέτων ανάλογα με το αν κάποιος είναι πελάτης σταθερης οτε η οχι. μάλιστα το αντίστοιχο πακέτο ευρυζωνικής πάει στα 31,38(χωρις σκληρο)...αυτο πάντα ηταν πιο ακριβό η απλά δεν ειναι σε προσφορά?

Εμένα μου είπαν ότι αν ανανέωνα τώρα,θα ήταν 29 το full pack και οτι δεν υπαρχει πιο κατω!

Παντως εμενα μου τηλεφωνησαν και μου εδωσαν το φουλ πακετο ( μονο τηλεοραση) στα 22 ευρω τελικη τιμη για 24 μηνες. Δεν εχω παροχο τηλεφωνιας- οντερνετ την κοσμοτε αλλα τη νοβα. Εχω ομως συμβολαιο κοσμοτε κινητης.

Sent from my iPhone using Tapatalk

πότε λήγει εσένα? εγώ πλέον έχω την περιέργεια γιατί δεν αναφέρουν ξεχωριστές τιμές όλων των ειδών πακέτων ανάλογα με το αν κάποιος είναι πελάτης σταθερης οτε η οχι. μάλιστα το αντίστοιχο πακέτο ευρυζωνικής πάει στα 31,38(χωρις σκληρο)...αυτο πάντα ηταν πιο ακριβό η απλά δεν ειναι σε προσφορά?

Εμενα έληξε εδώ και πολύ καιρό

Εμένα μου είπαν ότι αν ανανέωνα τώρα,θα ήταν 29 το full pack και οτι δεν υπαρχει πιο κατω!

Και πως γίνετε η τιμή καταλόγου να είναι 27.90 και εσένα να σου λένε ότι κάτω από 29 δεν γίνετε?
Πες τους να διακόψεις και να ξανά συνδεθείς με πιο χαμηλή τιμή.. :silly:

Απ' ότι κατάλαβα οι τιμές που δίνουν είναι πως θα "ξυπνήσουν" και πως θα σε βρουν. Και η πολιτική τους και συμπεριφορά τους στους παλιούς πελάτες είναι απαράδεκτη...

Είμαι 25 χρόνια σταθερά πελάτης στον ΟΤΕ (σταθερό - Internet - από την εποχή... OTENET) αρκετά χρόνια κινητή και εδώ και 1,5 χρόνο και τηλεόραση (με 2 χρόνια δέσμευση). Βγήκε το ISDN, από τους πρώτους που έβαλα, βγήκε το ADSL από τους πρώτους που έβαλα, ήρθε VDSL στην πόλη μου, αμέσως έβαλα. Σταθερό - Internet έχω αορίστου χρόνου (είναι παλιά σύνδεση) και η τιμή κυμαίνεται ανάλογα με τον τρέχοντα τιμοκατάλογο. 25 χρόνια δεν με πήραν μια φορά τηλέφωνο, όχι για προσφορά, έστω να ρωτήσουν αν είμαι ευχαριστημένος, αν έχω κάποιο παράπονο (λέμε τώρα...).

Προχτές με πήραν για πρώτη φορά τηλέφωνο, μετά από 25 χρόνια, για να πουν τι; Να κάνω 24μηνη δέσμευση σε σταθερό - Internet για να κρατήσω την τρέχουσα τιμή (δηλαδή την τιμή τιμοκαταλόγου) αλλιώς θα μου κάνουν αύξηση!!! Τους είπα και για τηλεόραση που έχω και να μου κάνουν συνολική προσφορά και μου απάντησε ότι η τηλεόραση είναι άλλο κομμάτι και θα το δουν χωριστά όταν λήξει το 24μηνο...

Αυτή είναι η συμπεριφορά τους στους παλιούς και σταθερούς πελάτες τους... Και όταν τους πεις ότι θα κάνεις διακοπή παρεξηγιούνται κι από πάνω...

@tourli
Δυστυχώ δεν ενδιαφέρονται και αντιθέτως εγώ κατάλαβα ότι δεν παρεξηγούνται! Το ότι πουλάνε "αέρα" υπηρεσίες, έχεις κι ενα κράτος που τους επιτρέπει να κάνουν ο,τι θέλουν, τα υπόλοιπα φαντάζουν περιττά εφόσον δεν υπάρχει και μια στοιχειώδης οργάνωση καταναλωτών κατα τα ευρωπαϊκά εφαρμοσμένα!

Έχει κανείς cosmote tv σε συνδυασμό με κινητό συμβόλαιο XL, και αν ναι, με τι συνδυαστικό κόστος;

Υπάρχει περίπτωση να παρω χαμηλότερη τιμή για ανανέωση τηλεορασης αν πω προφορικά ότι θα πάω Nova, αφού δεν το κατεβάζουν?Κι ότι το έδωσαν 17 ευρώ σε φίλο μου που απείλησε να πάρει ακόμα και τα 4 κινητά cosmote της οικογένειας του ?

Προφορικά δεν δίνω πιθανότητες, μόνο αν δουν την αίτηση μεταφοράς μπορεί να κινηθούν.

Ισχυει οτι εχουμε αλλαγες τιμων στο οτε και μπορουμε να σπασουμε το συμβολαιο? ή μου ελεγαν μα.... απο τη νοβα?