MasterChief
Senior Member
- 6 January 2015
- 553
Η τιμη καταλογου ειναι 25,90 ανα μηνα. Πιστευω μπορεις να το ριξεις ακομα πιο κατω, ~20 .
Κανε παζαρια αλλα απο την αλλη να 'σαι και ετοιμος να το κοψεις αν δεν σε ικανοποιησουν με την τιμη.
Αν επιτρεπεται, σε ποια χωρα το χεις; Εχεις καλο σημα;
Εμένα πάλι πριν κάνα μήνα στο 11888 μου είπαν ότι το full pack για ΜΗ συνδρομητές cosmote μαζί με τον φόρο πάει γύρω στα 37Σήμερα ρώτησα σε ΓΕΡΜΑΝΟ και είπαν ότι πλέον δεν επηρεάζει η τιμή του COSMOTE TV από το αν έχεις πάροχο σταθερής τηλεφωνίας COSMOTE ή οποιαδήποτε άλλη εταιρία. Τι λέτε;
Οι καινούργιοι αποκωδικοποιητές είναι οι λεγόμενοι υβριδικοί και παρέχουν λειτουργίες μέσω σύνδεσης διαδικτυου, σωστά; Αν ο πάροχος είναι διαφορετικός απο COSMOTE λογικά δεν επηρεάζει κάτι;
Η τιμή που είδα σήμερα για το αθλητικό πακέτο είναι 19,9 χωρίς τέλος 10%, αυτο θα ισχύει μέχρι αύριο 31/5;
Εξαρτάται πως το εννοείς.Ο κουμπάρος μου ανανέωσε με 17.5 το φουλ παν Μεγάλη διαφορά με το 28.5.Αντικειμενικά θα συμφωνούσα γιατί τα θετικά είναι πολλά αλλά οι συνδρομητές χωρίζονται σε 2 κατηγορίες,είναι πολύ άσχημο.Από ό,τι φαίνεται, οι τιμές είναι στα 22 για sports pack και στα 28,5 για full pack, είτε είσαι οτέ, είτε όχι.
https://www.cosmote.gr/eshop/browse/COSMOTE-TV-COSMOTE-TV-via-Sattelite/_/N-804
Νομίζω είναι καλές τιμές, κινείται σωστά ο οτέ.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.