εγω πάντως που αιτηθηκα διακοπη με κάλεσαν και απο 35 το full μου το έριξαν στα 22! και 2 μήνες δωρο. Κι έτσι έμεινα.
Σε αυτή την περίπτωση υπογράφεις νέο συμβόλαιο με 2 χρονια δέσμευση?
εγω πάντως που αιτηθηκα διακοπη με κάλεσαν και απο 35 το full μου το έριξαν στα 22! και 2 μήνες δωρο. Κι έτσι έμεινα.
εννοειται!Σε αυτή την περίπτωση υπογράφεις νέο συμβόλαιο με 2 χρονια δέσμευση?
Ήσουν όμως έτοιμος να το ρισκάρεις να μη σε πάρουν και να σου το διακόψουν?Εκεί είναι το κρίσιμο σημείο.εγω πάντως που αιτηθηκα διακοπη με κάλεσαν και απο 35 το full μου το έριξαν στα 22! και 2 μήνες δωρο. Κι έτσι έμεινα.
Τηλεφωνο δεν υπαρχει περιπτωση να παρουν.
Το εχουμε ξαναπει.Καλυτερες τιμες μονο όταν ζητήσετε να σας συνδεσουν με το τμημα διακοπων και ακομα καλυτερες τιμες μονο όταν δουν αιτηση φορητοτητας.Απλα το δευτερο εχει μεγαλυτερη διαδικασια,ακυρωσεις,πιθανοτητα να φυγει η γραμμη για τον νέο παροχο και να τρεχετε κλπ
Δεν πιστεύω κάποιους που ποστάρουν ότι έχουν κερδίσει αυτή την εποχή κάτι καλές τιμές!
Το να πάρεις και να ζητήσεις το τμήμα διακοπών παίζει? Ή ο πρώτος που θα μιλήσεις στο κόβει?
Πώς το ξέρεις αυτό?Εγώ όταν ρωτησα για ανά,μου είπαν ότι δε γίνεται κάτω από 28.5.Το 28,5 ευρώ είναι αορίστου αν το θυμάμαι καλά, 24,9 είναι με δέσμευση.
Δεν ειναι οτι την ειδαν καπως. Απλα οταν τους παιρνεις να ρωτησεις για προσφορα αυτοι σου λενε τιμες καταλογου. Οτι αντιπαραθεση και να κανεις αυτοι σαν ρομποτ λενε τις ιδιες τιμες. Μονο αν ζητησεις και πεις τη μαγικη λεξη "διακοπη" (οταν ληξει το συμβολαιο) τοτε θα σε συνδεσουν με το τμημα διακοπων και μονο εκει γινεται το παζαρι. Αυτη ειναι η μεθοδος που εχει διαπιστωθει στο παρον θεμα οτι λειτουργει κατα συντριπτικη πλειοψηφια. Παρατηρω πολλα παιδια δηλαδη να χανουν το χρονο τους ζητωντας απλα προσφορες αλλα εχουμε πει δεν γινεται τιποτε ετσι.Τελειώνει τον άλλον μήνα το συμβολαιο σε ιντερνετ VDSL50-τηλεφωνια απεριόριστα σταθερα, 30 λεπτα σε κινητά και φουλ οτετβ.
Η τιμή που εχω τώρα είναι 17,90 σε ΤΒ και 40,50 στα υπολοιπα. Σύνολο περίπου 59 ευρω.
Τους παίρνω τηλέφωνο να δω τι προσφορές υπαρχουν και μου λένε... Ιντερνετ-τηλεφωνια στα ίδια και ΤΒ στα 28.5.
Τους λεω γιατι αύξηση 60% στο τβ?. τι άλλαξε απο πέρυσι? βαλατε ανάλογο επιπλέον πρόγραμμα?
Η απάντηση της τηλεφωνήτριας " E τι να κάνουμε ετσι είναι αυτά". Αποθρασύνθηκαν τελείως.
Και σαν να μην έφταναν ολα αυτά μου κόβουν και το τηλέφωνο απο λάθος τους καθώς δεν υπήρχε ανεξόφλητος λογαριασμός.
Τους λεω δεν με συμφέρει και θα φύγω. Και μου λένε οτι αφου δεν έληξε ακόμη το συμβόλαιο θα εχω ρήτρα. Τους λεω δεν θα φύγω τώρα αλλα σε 1 μήνα που θα ληξει. Μια δυο μέρες λεει πριν λήξει το συμβόλαιο μπορείτε να κάνετε αίτηση διακοπής χωρίς ρήτρα.
Την είδαν κάπως και στον Οτε φαίνεται
Το έχει στο site. 24,9 ευρώ με 12μηνη δέσμευση. Δεν ξέρω εάν έχει ή όχι τον φόρο 10% μέσα, μπορείς να ρωτήσεις. Το να πάρεις χαμηλότερη τιμή από αυτή του τιμοκαταλόγου σε ανανέωση δεν παίζει μάλλον (και δεν θα έπρεπε και να παίζει) αλλά όχι να πληρώσεις και τιμή αορίστου.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.