Προσφορά Cosmote TV

Re: Απάντηση: Προσφορά Cosmote TV

Σταθερή τηλεφωνία ποια έχεις; Δουλεύεις το υβριδικό αποκωδικοποιητή με τις υπηρεσίες replay κλπ

Δεν πιστεύω ότι συμφέρει να έχεις τηλεφωνία στον ΟΤΕ. Προσωπικά έχω vodafone και δουλεύει μια χαρά. Μου κοστίζει με την έκπτωση της κάρτας μπόνους 18 ευρώ το μήνα. Πλέον 22 το OTE TV πάει στα 40. Το υβριδικό δουλεύει καλά. Το μόνο που δεν έχω είναι το Cosmote TV go που θέλει σταθερό cosmote ή cosmote κινητό με πρόγραμμα δεδομένων.

εγω πάντως που αιτηθηκα διακοπη με κάλεσαν και απο 35 το full μου το έριξαν στα 22! και 2 μήνες δωρο. Κι έτσι έμεινα.

Σε αυτή την περίπτωση υπογράφεις νέο συμβόλαιο με 2 χρονια δέσμευση?

Ο,τι θέλουν δίνουν,οπότε το θέλουν
Εγώ το πήρα απόφαση,ότι φτηνό πακέτο 3play δεν ξαναπετυχαινω.

εγω πάντως που αιτηθηκα διακοπη με κάλεσαν και απο 35 το full μου το έριξαν στα 22! και 2 μήνες δωρο. Κι έτσι έμεινα.
Ήσουν όμως έτοιμος να το ρισκάρεις να μη σε πάρουν και να σου το διακόψουν?Εκεί είναι το κρίσιμο σημείο.

Τηλεφωνο δεν υπαρχει περιπτωση να παρουν.
Το εχουμε ξαναπει.Καλυτερες τιμες μονο όταν ζητήσετε να σας συνδεσουν με το τμημα διακοπων και ακομα καλυτερες τιμες μονο όταν δουν αιτηση φορητοτητας.Απλα το δευτερο εχει μεγαλυτερη διαδικασια,ακυρωσεις,πιθανοτητα να φυγει η γραμμη για τον νέο παροχο και να τρεχετε κλπ

Αφήστε τις διακοπές, δεν πιάνουν. Σε παλιότερη προσπαθειά μου, ζήτησα να μου διακόψουν τη γραμμή και το έπραξαν τσακ - μπαμ, χωρίς καν δεύτερη κουβέντα. Ο λόγος που έμεινα (ναι, έκανα αίτηση για νέο αριθμό μετά από αυτό), είναι το γεγονός ότι εκείνη την εποχή δεν υπήρχε άλλος πάροχος VDSL στην περιοχή μου (Αργυρούπολη)

Και ναι, πλέον τραβάνε τη γραμμή άμεσα. Εγώ έμεινα 4 μέρες χωρίς Internet + σταθερό, αλλά με την τιμή που εξασφάλισα αυτή την περίοδο κιόλας δεν το λέω ούτε του παππά (και εγώ προσωπικά τις απεχθάνομαι τις δωροεπιταγές, αλλά όταν σου δίνουν 130 και τιμή 54,50 για όλα λές και ευχαριστώ).

Re: Απάντηση: Re: Προσφορά Cosmote TV

Δεν πιστεύω κάποιους που ποστάρουν ότι έχουν κερδίσει αυτή την εποχή κάτι καλές τιμές!

Μόλις έρθει νέος λογαριασμός θα στον ανεβάσω να πειστείς ;)

Παιδια τελειωνει η δεσμευση μου σε full pack σε λιγο

απο οτι ειδα στο σαιτ του η "προσφορα" ειναι 25.9 για 12 μηνες??! και αυτο χωρις τον εξτρα φορο
τωρα λιγοτερα εδινα και η "προσφορα" ειναι ποιο ακριβη απο αυτα που πληρωνω τωρα?

εχουνε ξεφυγει τα πραγματα!

Για άλλη μια φορά το μεγαλείο διάκρισης των πελατών. Πήρα στο 13888 για ανανέωση της τηλεορασης και απάντησαν ότι δεν υπάρχει πιο οικονομική προσφορά από τα 28.5 περίπου,μαζί με το φόρο.! Τους απειλησα προφορικά με Nova ,ειπα για υτους γνωστούς που πέτυχαν 17.5,τα έδωσα αλλά η κοπέλα απάντησε ""όπως νομίζετε αν θέλετε να φυγετε"".Τουλάχιστο κράτησα σταθερό και ίντερνετ όπως το είχα.Ουφ...

Mαλλον το καλυτερο συστημα ειναι να αλλαζεις συνεχως εταιριες ενα χρονο στον οτε μετα πας nova και τουμπαλιν

Το να πάρεις και να ζητήσεις το τμήμα διακοπών παίζει? Ή ο πρώτος που θα μιλήσεις στο κόβει?

Απάντηση: Re: Προσφορά Cosmote TV

Το να πάρεις και να ζητήσεις το τμήμα διακοπών παίζει? Ή ο πρώτος που θα μιλήσεις στο κόβει?

2 φορές τους έχω πάρει και τους έχω ζητήσει διακοπή και τις 2 φορές μου είπαν ότι θα με καλέσει εκπρόσωπος τους και φυσικά ακόμη περιμένω! Μήπως πάνε να με κρατήσουν κι άλλο μήνα χρεώνοντας με πλέον με την παραπάνω τιμή; Φυσικά δεν ενδιαφέρονται για να κρατήσουν πελάτες ούτε ίδρωσαν όταν τους είπα ότι θα φύγω. Πολύ απλά μου απάντησαν "αν θέλετε μπορείτε να φύγετε" ...αν και ούτε αυτο μου το επιτρέπουν!

Επίσης είχα κάνει έγγραφη υποβολή παραπόνου μέσω κεντρικού καταστήματος COSMOTE για χρέωση μη επιστροφής παλαιού εξοπλισμού μόντεμ και αντικατάσταση με νέο το οποίο δεν έλαβα ποτέ και ούτε ενημερώθηκα πλην όταν το είδα στο φουσκωμένο λογαριασμό, φυσικά απάντηση δεν έλαβα, ενώ αυτή τη κίνηση την έκανα κατόπιν τηλεφωνημάτων όπου απλώς με ενημέρωναν ότι έγινε καταγραφή και τα γνωστά, θα καλέσει εκπρόσωπος! Επίσης χρεώνουν κάτι τόκους υπερημερίας χωρίς να υπάρχει στην έκδοση του λογαριασμού ανεξόφλητο υπόλοιπο προηγούμενου λογαριασμού!

Φαντάζομαι ότι όλα λειτουργούν στο ομαλό δίκαιο και δημοκρατικό πνεύμα αυτής της κοινωνίας και κατ επέκταση χώρας, αφού θα γνωρίζετε όλοι ότι ακόμη και καταγγελία να κανεις σε αυτές τις υποτιθέμενες αρχές (Συνήγορος Καταναλωτή, Πολίτη κλπ) ή και μήνυση/αγωγή (πλέον εχει αυξηθεί η ταρίφα για να αποθαρρύνει το σύστημα απο κόσμο να ζητά δικαιοσύνη) δεν θα βγει τίποτα! Μόνο ταλαιπωρία, απογοήτευση, στρες (δηλαδή υγεία θέματα μετά) χρόνο και χρήμα!
Α ρε τόπε μαγικέ με τους θεϊκούς κατοίκους σου!

Οι γνωστοί μου που ανανέωσαν με πολύ καλή τιμή δεν ενδιαφέρονταν και να το έκοβαν.Ο ένας βέβαια ήταν σίγουρος ότι θα τον έπαιρναν τηλέφωνο. Και μάλιστα χωρίς φορητότητα. Είναι και σε ποιον θα τυχεις.Άκου,""28.5 είναι η χαμηλοτερη τιμή που τρεχει αυτήν την περίοδο..."".!

Ούτε κι εμένα με νοιάζει αν το κόψουν. Κι έτσι το έκανα πέρυσι. Για διακοπή πήρα και μου είπαν 20 ευρώ και συνέχισα. Φέτος αν πουν την τιμή που κυκλοφορεί, ώρα καλή.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Τελειώνει τον άλλον μήνα το συμβολαιο σε ιντερνετ VDSL50-τηλεφωνια απεριόριστα σταθερα, 30 λεπτα σε κινητά και φουλ οτετβ.
Η τιμή που εχω τώρα είναι 17,90 σε ΤΒ και 40,50 στα υπολοιπα. Σύνολο περίπου 59 ευρω.
Τους παίρνω τηλέφωνο να δω τι προσφορές υπαρχουν και μου λένε... Ιντερνετ-τηλεφωνια στα ίδια και ΤΒ στα 28.5.
Τους λεω γιατι αύξηση 60% στο τβ?. τι άλλαξε απο πέρυσι? βαλατε ανάλογο επιπλέον πρόγραμμα?
Η απάντηση της τηλεφωνήτριας " E τι να κάνουμε ετσι είναι αυτά". Αποθρασύνθηκαν τελείως.
Και σαν να μην έφταναν ολα αυτά μου κόβουν και το τηλέφωνο απο λάθος τους καθώς δεν υπήρχε ανεξόφλητος λογαριασμός.
Τους λεω δεν με συμφέρει και θα φύγω. Και μου λένε οτι αφου δεν έληξε ακόμη το συμβόλαιο θα εχω ρήτρα. Τους λεω δεν θα φύγω τώρα αλλα σε 1 μήνα που θα ληξει. Μια δυο μέρες λεει πριν λήξει το συμβόλαιο μπορείτε να κάνετε αίτηση διακοπής χωρίς ρήτρα.
Την είδαν κάπως και στον Οτε φαίνεται

Το 28,5 ευρώ είναι αορίστου αν το θυμάμαι καλά, 24,9 είναι με δέσμευση.

Το 28,5 ευρώ είναι αορίστου αν το θυμάμαι καλά, 24,9 είναι με δέσμευση.
Πώς το ξέρεις αυτό?Εγώ όταν ρωτησα για ανά,μου είπαν ότι δε γίνεται κάτω από 28.5.

Το έχει στο site. 24,9 ευρώ με 12μηνη δέσμευση. Δεν ξέρω εάν έχει ή όχι τον φόρο 10% μέσα, μπορείς να ρωτήσεις. Το να πάρεις χαμηλότερη τιμή από αυτή του τιμοκαταλόγου σε ανανέωση δεν παίζει μάλλον (και δεν θα έπρεπε και να παίζει) αλλά όχι να πληρώσεις και τιμή αορίστου.

Απάντηση: Re: Προσφορά Cosmote TV

Τελειώνει τον άλλον μήνα το συμβολαιο σε ιντερνετ VDSL50-τηλεφωνια απεριόριστα σταθερα, 30 λεπτα σε κινητά και φουλ οτετβ.
Η τιμή που εχω τώρα είναι 17,90 σε ΤΒ και 40,50 στα υπολοιπα. Σύνολο περίπου 59 ευρω.
Τους παίρνω τηλέφωνο να δω τι προσφορές υπαρχουν και μου λένε... Ιντερνετ-τηλεφωνια στα ίδια και ΤΒ στα 28.5.
Τους λεω γιατι αύξηση 60% στο τβ?. τι άλλαξε απο πέρυσι? βαλατε ανάλογο επιπλέον πρόγραμμα?
Η απάντηση της τηλεφωνήτριας " E τι να κάνουμε ετσι είναι αυτά". Αποθρασύνθηκαν τελείως.
Και σαν να μην έφταναν ολα αυτά μου κόβουν και το τηλέφωνο απο λάθος τους καθώς δεν υπήρχε ανεξόφλητος λογαριασμός.
Τους λεω δεν με συμφέρει και θα φύγω. Και μου λένε οτι αφου δεν έληξε ακόμη το συμβόλαιο θα εχω ρήτρα. Τους λεω δεν θα φύγω τώρα αλλα σε 1 μήνα που θα ληξει. Μια δυο μέρες λεει πριν λήξει το συμβόλαιο μπορείτε να κάνετε αίτηση διακοπής χωρίς ρήτρα.
Την είδαν κάπως και στον Οτε φαίνεται
Δεν ειναι οτι την ειδαν καπως. Απλα οταν τους παιρνεις να ρωτησεις για προσφορα αυτοι σου λενε τιμες καταλογου. Οτι αντιπαραθεση και να κανεις αυτοι σαν ρομποτ λενε τις ιδιες τιμες. Μονο αν ζητησεις και πεις τη μαγικη λεξη "διακοπη" (οταν ληξει το συμβολαιο) τοτε θα σε συνδεσουν με το τμημα διακοπων και μονο εκει γινεται το παζαρι. Αυτη ειναι η μεθοδος που εχει διαπιστωθει στο παρον θεμα οτι λειτουργει κατα συντριπτικη πλειοψηφια. Παρατηρω πολλα παιδια δηλαδη να χανουν το χρονο τους ζητωντας απλα προσφορες αλλα εχουμε πει δεν γινεται τιποτε ετσι.