solareagle
AVClub Addicted Member
- 13 March 2014
- 1,671
Συμφωνώ,ο φόρος είναι έξτρα.Κατά τα αλλά η μαγική λέξη ""διακοπη""αρχίζει και χάνει την οποία δύναμη είχε.
Λάθος διατύπωση.Συμφωνώ,ο φόρος είναι έξτρα.Κατά τα αλλά η μαγική λέξη ""διακοπη""αρχίζει και χάνει τη δύναμη της..
Για άλλη μια φορά το μεγαλείο διάκρισης των πελατών. Πήρα στο 13888 για ανανέωση της τηλεορασης και απάντησαν ότι δεν υπάρχει πιο οικονομική προσφορά από τα 28.5 περίπου,μαζί με το φόρο.! Τους απειλησα προφορικά με Nova ,ειπα για υτους γνωστούς που πέτυχαν 17.5,τα έδωσα αλλά η κοπέλα απάντησε ""όπως νομίζετε αν θέλετε να φυγετε"".Τουλάχιστο κράτησα σταθερό και ίντερνετ όπως το είχα.Ουφ...
Φιλε solar απο αυτα που διαβαζω δεν το χειριστηκες σωστα το θεμα. Εχασες το χρονο σου ζητωντας προσφορα ενω δεν ζητησες απλα τη μαγικη λεξη. Τι σε πειραζε να στο κοβανε; Το ενεργοποιουσες παλι. Στη χειροτερη θα εμενες λιγες μερες χωρις tv.Συμφωνώ,ο φόρος είναι έξτρα.Κατά τα αλλά η μαγική λέξη ""διακοπη""αρχίζει και χάνει την οποία δύναμη είχε.
Οι προσφορες ειναι προσφορες. Κανεις δεν εγγυαται την εκαστοτε συμφωνια μετα τη ληξη της δεσμευσης.
Δεν ειναι οτι εχουν ξεφυγει - ετσι θα λειτουργουσε απο την αρχη.
Εγω παλι απορω γιατι ασχολειστε με τον ΟΤΕ οταν σας ζηταει τετοιες τιμες και δεν πατε σε Nova που εχει τιμια πακετα πλεον.
Αυτό ακριβώς. Δηλαδή θα πάω στη Nova όταν θέλω οπωσδήποτε τα ποδοσφαιρικά του ΟΤΕ?Ίσως κάποιος να θέλει να δει περιεχόμενο που υπάρχει αποκλειστικά στην COSMOTE TV, πχ Formula 1 , MotoGP, Champions League κτλ κτλ
Και πώς ξέρεις ότι σίγουρα θα μου δίνανε κάτι καλύτερο? Ξέρουν ότι έχω ανανεώσει για 2 χρόνια σταθερό και ίντερνετ. Και που ξέρω ότι θα είχα δωρεάν ενεργοποίηση, εξοπλισμό κτλ?Θα ήταν ρίσκο.Θα πληρώνω γύρω στα 60 τώρα το 3play.Το κακο ειναι οτι εδω υπαρχει μονο ΟΤΕ για το ίντερνετ, οποτε δεν μπορω να κανω φορητορητα και ουτε πρόκειται να μου γινει εμμονη ιδεα,η μείωση 6-7 ευρώ.Φιλε solar απο αυτα που διαβαζω δεν το χειριστηκες σωστα το θεμα. Εχασες το χρονο σου ζητωντας προσφορα ενω δεν ζητησες απλα τη μαγικη λεξη. Τι σε πειραζε να στο κοβανε; Το ενεργοποιουσες παλι. Στη χειροτερη θα εμενες λιγες μερες χωρις tv.
Ίσως κάποιος να θέλει να δει περιεχόμενο που υπάρχει αποκλειστικά στην COSMOTE TV, πχ Formula 1 , MotoGP, Champions League κτλ κτλ
Αυτό ακριβώς. Δηλαδή θα πάω στη Nova όταν θέλω οπωσδήποτε τα ποδοσφαιρικά του ΟΤΕ?
Το να απειλεισεις με διακοπη στα λογια ,χωρις να συνδεθεις με το τμημα διακοπων και να το αναφέρεις ,στην ουσια δεν κανεις τιποτα
Δυο φορες εχω ανανεωσει με τον ΟΤΕ τους ειπα να με συνδεσουν με το τμημα διακοπων γιατι προφανως ο πρωτος υπάλληλος μου εδινε τιμες καταλογου.Εκει ξεκινησε μια νεα κουβεντα σε σχεση με αυτή που καναμε με τον πρωτο ανθρωπο που με εξυπηρετησε.Η κουβεντα ηταν στη λογικη "γιατι θελετε να διακοψετε" και παντα μου εκαναν τιμη ιδια ή καλυτερη με αυτή που ειχα.
Η αληθεια είναι ότι δεν μου αρεσει αυτή η διαδικασια αλλα αφου δεν υπαρχει άλλος τροπος αναγκαστικα το αποδέχομαι
Με το να πεις στον πρωτο υπαλληλο "θα διακοψω" αλλα μετα από δυο λεπτα να εχεις συμφωνησει στις τιμες που σου λεει χωρις να προσπαθήσεις καν να μιλησεις με το αντιστοιχο τμημα δυστυχως δεν θα κερδισεις κατι
Αυτα ειναι!ΟΤΕ ,καλυτερα.Εξαρτάται βέβαια αν σου αρέσει πολύ το ποδόσφαιρο.Φίλοι του forum θα ήθελα την βοήθεια σας στο παρακάτω δίλημμα, καθ´όσον πρέπει να διαλέξω άμεσα ανάμεσα στις κάτωθι προσφορές :
1. COSMOTE offer: 26,32 ευρώ (τελική) για double play (24mbps + απεριόριστα αστικα/υπεραστικά + 30´κινητά + bonus 360´προς κινητά δώρο για 6 μήνες)
+22,00 (τελική) για OTE TV Full pack (όλο το 3play για 24 μηνες δέσμευση) και με bonus 30 ευρώ δωροεπιταγη (ΓΕΡΜΑΝΟΣ) συν δώρο 200´τον μήνα προς 2 κινητά COSMOTE (για 1 έτος)
2. NOVA offer : 32,26 ευρώ (τελική τιμή) για 3play με απεριόριστα αστικά-υπεραστικά-κινητά / 24 mbps internet με δώρο 6 μήνες δωρεάν Full πακέτο NOVA TV (και στην συνέχεια υποβάθμιση σε start pack + family
ή επαναδιαπραγμάτευση για συνέχιση full pack με ότι προσφορά αποσπάσω τότε) επίσης 24 μηνες δέσμευση
Επειδή πρέπει να αποφασίσω άμεσα λογω ημερομηνιών που τρέχουν σε αίτημα φορητότητας (είμαι σε COSMOTE 3play - πήρα προσφορά ως άνω απο NOVA και αντιπροσφορα απο COSMOTE ως ανωτέρω)
θα ήμουν ευγνώμων για την οποιαδήποτε συμβουλή - προτροπή σας.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την προσοχή σας!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.