Προσφορά Cosmote TV

Το έχει στο site. 24,9 ευρώ με 12μηνη δέσμευση. Δεν ξέρω εάν έχει ή όχι τον φόρο 10% μέσα, μπορείς να ρωτήσεις. Το να πάρεις χαμηλότερη τιμή από αυτή του τιμοκαταλόγου σε ανανέωση δεν παίζει μάλλον (και δεν θα έπρεπε και να παίζει) αλλά όχι να πληρώσεις και τιμή αορίστου.

Ο φόρος είναι εξτρα

Συμφωνώ,ο φόρος είναι έξτρα.Κατά τα αλλά η μαγική λέξη ""διακοπη""αρχίζει και χάνει την οποία δύναμη είχε.

Οι προσφορες ειναι προσφορες. Κανεις δεν εγγυαται την εκαστοτε συμφωνια μετα τη ληξη της δεσμευσης.
Δεν ειναι οτι εχουν ξεφυγει - ετσι θα λειτουργουσε απο την αρχη.

Εγω παλι απορω γιατι ασχολειστε με τον ΟΤΕ οταν σας ζηταει τετοιες τιμες και δεν πατε σε Nova που εχει τιμια πακετα πλεον.

Ούτε εγώ καταλάβω γιατί ΟΤΕ θέλει να έχει συνδρομητές πολλών ταχυτήτων... Το πιο σωστό είναι να έχει σταθερή συνδρομή για τηλεόραση και να δημιουγήσει πακέτα double play, triple play κλπ με ειδικές τιμές όπως έχουν στον υπόλοιπο κόσμο. Γιατί εγώ πχ που είμαι συνδρομητής εδώ και χρονια να πληρώνω 37 και αυτός που κάνει σήμερα να πληρώνει 27... Τι θέλουν δηλαδή να διακόψω και να ξανά συνδεθώ?

Απάντηση: Re: Προσφορά Cosmote TV

Για άλλη μια φορά το μεγαλείο διάκρισης των πελατών. Πήρα στο 13888 για ανανέωση της τηλεορασης και απάντησαν ότι δεν υπάρχει πιο οικονομική προσφορά από τα 28.5 περίπου,μαζί με το φόρο.! Τους απειλησα προφορικά με Nova ,ειπα για υτους γνωστούς που πέτυχαν 17.5,τα έδωσα αλλά η κοπέλα απάντησε ""όπως νομίζετε αν θέλετε να φυγετε"".Τουλάχιστο κράτησα σταθερό και ίντερνετ όπως το είχα.Ουφ...

Συμφωνώ,ο φόρος είναι έξτρα.Κατά τα αλλά η μαγική λέξη ""διακοπη""αρχίζει και χάνει την οποία δύναμη είχε.
Φιλε solar απο αυτα που διαβαζω δεν το χειριστηκες σωστα το θεμα. Εχασες το χρονο σου ζητωντας προσφορα ενω δεν ζητησες απλα τη μαγικη λεξη. Τι σε πειραζε να στο κοβανε; Το ενεργοποιουσες παλι. Στη χειροτερη θα εμενες λιγες μερες χωρις tv.

Εμένα συμβόλαιο double play με 21.9 που ελήγε τελη του μηνα και cosmote tv με 27.9 που εληγε ιανουαριο του 2018 με πήραν απο μονοι τους για ανανεωση τέλη Μαιου πρώτα αλλά επειδή ήταν πιθανόν να μετακομίσω αλλη πολη δε το συζητησα καν. Αρχές του μηνα με ξαναπηραν και μου προσέφεραν ιδια τιμη για double play και cosmote tv με 21.9 με τους φορους και 2 μηνες δωρο και δέχτηκα. Επειδή διάβασα από αλλόν εδω ότι είχε πάρει και δωροεπιταγή από γερμανό με φορητότητα (είχα κανει και εγω στην προηγούμενη ανανέωση και μου είχα δώσει) είπα να δοκιμάσω την υπαναχωρηση μήπως πάρω και εγω δωροεπιταγή. Παίρνω στο 13888 καταχωρούν το αίτημα και την επόμενη με παίρνουν και απλά την δέχτηκαν. Τελικά ξαναπήρα και είπα ότι θέλω αυτό που μου είχαν πει αρχικά και τα 2 21.9.

Οι προσφορες ειναι προσφορες. Κανεις δεν εγγυαται την εκαστοτε συμφωνια μετα τη ληξη της δεσμευσης.
Δεν ειναι οτι εχουν ξεφυγει - ετσι θα λειτουργουσε απο την αρχη.

Εγω παλι απορω γιατι ασχολειστε με τον ΟΤΕ οταν σας ζηταει τετοιες τιμες και δεν πατε σε Nova που εχει τιμια πακετα πλεον.

Ίσως κάποιος να θέλει να δει περιεχόμενο που υπάρχει αποκλειστικά στην COSMOTE TV, πχ Formula 1 , MotoGP, Champions League κτλ κτλ

Ίσως κάποιος να θέλει να δει περιεχόμενο που υπάρχει αποκλειστικά στην COSMOTE TV, πχ Formula 1 , MotoGP, Champions League κτλ κτλ
Αυτό ακριβώς. Δηλαδή θα πάω στη Nova όταν θέλω οπωσδήποτε τα ποδοσφαιρικά του ΟΤΕ?

Φιλε solar απο αυτα που διαβαζω δεν το χειριστηκες σωστα το θεμα. Εχασες το χρονο σου ζητωντας προσφορα ενω δεν ζητησες απλα τη μαγικη λεξη. Τι σε πειραζε να στο κοβανε; Το ενεργοποιουσες παλι. Στη χειροτερη θα εμενες λιγες μερες χωρις tv.
Και πώς ξέρεις ότι σίγουρα θα μου δίνανε κάτι καλύτερο? Ξέρουν ότι έχω ανανεώσει για 2 χρόνια σταθερό και ίντερνετ. Και που ξέρω ότι θα είχα δωρεάν ενεργοποίηση, εξοπλισμό κτλ?Θα ήταν ρίσκο.Θα πληρώνω γύρω στα 60 τώρα το 3play.Το κακο ειναι οτι εδω υπαρχει μονο ΟΤΕ για το ίντερνετ, οποτε δεν μπορω να κανω φορητορητα και ουτε πρόκειται να μου γινει εμμονη ιδεα,η μείωση 6-7 ευρώ.

Παρακολουθωντας το θεμα ακομα πιστευω οτι η "διακοπη" δεν εχει χασει τη δυναμη της οπως υποστηριζεις. Εσυ αυτο το συμπερασμα εχεις βγαλει, αλλα επετρεψε με να διαφωνησω, γιατι εσυ οπως και καποια παιδια στην ουσια δεν ζητησατε διακοπη. Δε λεω οτι θα ηταν σιγουρο οτι θα κερδιζες κατι καλυτερο αλλα σχεδον σιγουρο οπως εχει αποδειχθει στο παρον θεμα. Το ρισκο για εμενα αξιζε να το παρεις προτου ανανεωσεις το σταθερο αλλα ακομη και τωρα αν πληρωνεις την tv αοριστου. Δε μιλαω για διακοπη σταθερου ουτε φορητοτητα. Στη χειροτερη μετα να ξαναπαραγγειλεις ote tv μεσω του site αυτο που λεει 25,90+10% με δωρεαν εγκατασταση, κεραια και σκληρο δισκο. Δεν υπαρχει ουσιαστικο ρισκο. Αν υπαρχουν τελη ενεργοποιησης πουλας το σκληρο δισκο (αν επιτρεπεται) και τα πληρωνεις :)

Last edited:
Το να απειλεισεις με διακοπη στα λογια ,χωρις να συνδεθεις με το τμημα διακοπων και να το αναφέρεις ,στην ουσια δεν κανεις τιποτα
Δυο φορες εχω ανανεωσει με τον ΟΤΕ τους ειπα να με συνδεσουν με το τμημα διακοπων γιατι προφανως ο πρωτος υπάλληλος μου εδινε τιμες καταλογου.Εκει ξεκινησε μια νεα κουβεντα σε σχεση με αυτή που καναμε με τον πρωτο ανθρωπο που με εξυπηρετησε.Η κουβεντα ηταν στη λογικη "γιατι θελετε να διακοψετε" και παντα μου εκαναν τιμη ιδια ή καλυτερη με αυτή που ειχα.
Η αληθεια είναι ότι δεν μου αρεσει αυτή η διαδικασια αλλα αφου δεν υπαρχει άλλος τροπος αναγκαστικα το αποδέχομαι

Με το να πεις στον πρωτο υπαλληλο "θα διακοψω" αλλα μετα από δυο λεπτα να εχεις συμφωνησει στις τιμες που σου λεει χωρις να προσπαθήσεις καν να μιλησεις με το αντιστοιχο τμημα δυστυχως δεν θα κερδισεις κατι

Αυτό ακριβώς. Δηλαδή θα πάω στη Nova όταν θέλω οπωσδήποτε τα ποδοσφαιρικά του ΟΤΕ?

Τοτε πληρωνεις το πακετο.

Απάντηση: Re: Προσφορά Cosmote TV

Το να απειλεισεις με διακοπη στα λογια ,χωρις να συνδεθεις με το τμημα διακοπων και να το αναφέρεις ,στην ουσια δεν κανεις τιποτα
Δυο φορες εχω ανανεωσει με τον ΟΤΕ τους ειπα να με συνδεσουν με το τμημα διακοπων γιατι προφανως ο πρωτος υπάλληλος μου εδινε τιμες καταλογου.Εκει ξεκινησε μια νεα κουβεντα σε σχεση με αυτή που καναμε με τον πρωτο ανθρωπο που με εξυπηρετησε.Η κουβεντα ηταν στη λογικη "γιατι θελετε να διακοψετε" και παντα μου εκαναν τιμη ιδια ή καλυτερη με αυτή που ειχα.
Η αληθεια είναι ότι δεν μου αρεσει αυτή η διαδικασια αλλα αφου δεν υπαρχει άλλος τροπος αναγκαστικα το αποδέχομαι

Με το να πεις στον πρωτο υπαλληλο "θα διακοψω" αλλα μετα από δυο λεπτα να εχεις συμφωνησει στις τιμες που σου λεει χωρις να προσπαθήσεις καν να μιλησεις με το αντιστοιχο τμημα δυστυχως δεν θα κερδισεις κατι

Το ιδιο πραγμα λεω. Οχι να απειλησεις με διακοπη αλλα να ζητησεις διακοπη. Μαλλον εφηυραν το τμημα διακοπων για να μην σου δινει το ιδιο ατομο δυο διαφορετικες τιμες. Εμενα να φανταστεις οταν πηγαν να με συνδεσουνε στο τμημα διακοπων, η γραμμη ηταν κατειλημενη και οταν ξαναγυρισε η γραμμη στο πρωτο ατομο με πασαρε σε ενα διπλανο ατομο που μου εδωσε την καλυτερη τιμη (22κατι ευρω). Αστεια πραγματα αλλα δυστυχως μονο ετσι γινεται το πραγμα.

Με το τμήμα διακοπών αλλάζουν τα δεδομένα..Οταν πέρσι εληγε το ΟΤΕΤΒ που το είχα στα 17.90 μου είπαν για ανανέωση στα 24 αν θυμάμαι καλά. Τους είπα δεν συμφωνώ και να με συνδέσουν με το τμήμα διακοπών. Εκει πήρα την ιδια τιμή δηλαδή 17.90.
Το ίδιο θα κάνω και φέτος που λήγει τον άλλον μήνα

Εντάξει,δε θα κάνω τέτοια διαπραγμάτευση για 5 ή 6 ευρώ μονο. Εδώ ακούμε για δωροεπιταγες.Δεν έχω σκληρό δίσκο,οποτε Ακόμα και σε επανενεργοποίηση,δε νομίζω είναι όλα δωρεάν ακόμα και τα τέλη.Μάλλον θα το αφήσω έτσι να δίνω δηλαδή 60 το 3play και σε 2 χρόνια βλέπουμε
Γιατί το συμβόλαιο μιλάει για αύξηση μετά τα 2 χρόνια στο σταθερό και ίντερνετ.

Φίλοι του forum θα ήθελα την βοήθεια σας στο παρακάτω δίλημμα, καθ´όσον πρέπει να διαλέξω άμεσα ανάμεσα στις κάτωθι προσφορές :
1. COSMOTE offer: 26,32 ευρώ (τελική) για double play (24mbps + απεριόριστα αστικα/υπεραστικά + 30´κινητά + bonus 360´προς κινητά δώρο για 6 μήνες)
+22,00 (τελική) για OTE TV Full pack (όλο το 3play για 24 μηνες δέσμευση) και με bonus 30 ευρώ δωροεπιταγη (ΓΕΡΜΑΝΟΣ) συν δώρο 200´τον μήνα προς 2 κινητά COSMOTE (για 1 έτος)
2. NOVA offer : 32,26 ευρώ (τελική τιμή) για 3play με απεριόριστα αστικά-υπεραστικά-κινητά / 24 mbps internet με δώρο 6 μήνες δωρεάν Full πακέτο NOVA TV (και στην συνέχεια υποβάθμιση σε start pack + family
ή επαναδιαπραγμάτευση για συνέχιση full pack με ότι προσφορά αποσπάσω τότε) επίσης 24 μηνες δέσμευση
Επειδή πρέπει να αποφασίσω άμεσα λογω ημερομηνιών που τρέχουν σε αίτημα φορητότητας (είμαι σε COSMOTE 3play - πήρα προσφορά ως άνω απο NOVA και αντιπροσφορα απο COSMOTE ως ανωτέρω)
θα ήμουν ευγνώμων για την οποιαδήποτε συμβουλή - προτροπή σας.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την προσοχή σας!

Φίλοι του forum θα ήθελα την βοήθεια σας στο παρακάτω δίλημμα, καθ´όσον πρέπει να διαλέξω άμεσα ανάμεσα στις κάτωθι προσφορές :
1. COSMOTE offer: 26,32 ευρώ (τελική) για double play (24mbps + απεριόριστα αστικα/υπεραστικά + 30´κινητά + bonus 360´προς κινητά δώρο για 6 μήνες)
+22,00 (τελική) για OTE TV Full pack (όλο το 3play για 24 μηνες δέσμευση) και με bonus 30 ευρώ δωροεπιταγη (ΓΕΡΜΑΝΟΣ) συν δώρο 200´τον μήνα προς 2 κινητά COSMOTE (για 1 έτος)
2. NOVA offer : 32,26 ευρώ (τελική τιμή) για 3play με απεριόριστα αστικά-υπεραστικά-κινητά / 24 mbps internet με δώρο 6 μήνες δωρεάν Full πακέτο NOVA TV (και στην συνέχεια υποβάθμιση σε start pack + family
ή επαναδιαπραγμάτευση για συνέχιση full pack με ότι προσφορά αποσπάσω τότε) επίσης 24 μηνες δέσμευση
Επειδή πρέπει να αποφασίσω άμεσα λογω ημερομηνιών που τρέχουν σε αίτημα φορητότητας (είμαι σε COSMOTE 3play - πήρα προσφορά ως άνω απο NOVA και αντιπροσφορα απο COSMOTE ως ανωτέρω)
θα ήμουν ευγνώμων για την οποιαδήποτε συμβουλή - προτροπή σας.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την προσοχή σας!
Αυτα ειναι!ΟΤΕ ,καλυτερα.Εξαρτάται βέβαια αν σου αρέσει πολύ το ποδόσφαιρο.