Προσφορά Cosmote TV

Re: Απάντηση: Re: Προσφορά Cosmote TV

Αν ειναι μονο το οτε tv , χωρις να το εχεις συνδυασει με τηλεφωνο και ιντερνετ , δεν νομιζω να εχει καποιο κοστος επιπλεον για επανασυνδεση.
Μόνο τηλεόραση έχω. Άρα με συμφέρει να κάνω διακοπή και να κάνω νέο συμβόλαιο

Απάντηση: Re: Προσφορά Cosmote TV

Εγώ ζήτησα διακοπή και που είπαν θα με καλέσουν για να μου πουν τις λεπτομέρειες. Από χθες δεν μ έχουν πάρει.
Τους είπες να σε συνδέσουν με το τμήμα διακοπής συμβολαίου και δεν σε σύνδεσαν και σου είπαν ότι θα σε πάρουν αυτοί τηλέφωνο;

Να διακόψω ζήτησα με τον πρώτο που μίλησα. Κράτησε το αίτημα και τα στοιχεία μου και μου είπε θα επικοινωνήσουν μαζί μου.

Να διακόψω ζήτησα με τον πρώτο που μίλησα. Κράτησε το αίτημα και τα στοιχεία μου και μου είπε θα επικοινωνήσουν μαζί μου.
Παλαιότερα όταν ζήταγες διακοπή σε συνέδεαν με τμήμα διακοπής συμβολαίου, τώρα από ότι φαίνεται άλλαξαν τακτική και σου λένε ότι θα επικοινωνήσουν αυτοί μαζί σου είτε για να σε καθυστερήσουν, είτε για να αποφύγουν τη διαπραγμάτευση για καλύτερη τιμή που έκανες με το τμήμα διακοπής συμβολαίου.

Κάτι παρόμοιο έχει γίνει και με τη περίπτωση μου. Ήρθε λογαριασμός φουσκωμένος και διαπίστωσα οτι είχε αυξηθεί το κόστος της TV.
Είχα ξεχάσει οτι τελείωνε το συμβόλαιο της TV με αποτελεσμα απο τα 19,5 που ήμουν με πήγανε αυτόματα στα 29 και κάτι.
Οπότε πλήρωσα ένα μήνα έτσι και αναπροσαρμοστηκε και το πάγιο. Σύνολο 26,5 παραπάνω απο όσα πληρωνα (δίμηνο πάντα).
Τους πήρα τηλεφωνο, και ζήτησα διακοπή. Μου κάνανε μια αντιπροταση απο 29 και κατι που είναι η τιμη τιμοκαταλόγου στα 28,5 (έλεος!!!)
Φυσικα και δε δεχτηκα και περιμενω να με παρουν απο το αντιστοιχα τμημα για να μου κάνουν ίσως βελτιωμενη πρόταση ή διακοπή αν επιμείνουν στα 28,5
Ήδη είναι το 2ο 24ωρο και ακόμη τζίφος!

Είναι πολιτική τους , αν δεν κάνεις την αίτηση να φύγεις δεν σου κάνουν αντιπρόταση για προσφορά .
Εγώ την επομένη μέρα που θα λήξει το συμβόλαιο θα πάω να κάνω διακοπή .

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Προσφορά Cosmote TV

Μόνο τηλεόραση έχω. Άρα με συμφέρει να κάνω διακοπή και να κάνω νέο συμβόλαιο
Λογικα ναι. Για παραδειγμα εγω πληρωνω τωρα για τα αθλητικα 27.50 και στο site το εχει 22 μαζι τον φορο. Αν δεν μου το δωσουν 22 σε αναγκαζει να ξαναγινεις "νεος πελατης " .

Κάτι παρόμοιο έχει γίνει και με τη περίπτωση μου. Ήρθε λογαριασμός φουσκωμένος και διαπίστωσα οτι είχε αυξηθεί το κόστος της TV.
Είχα ξεχάσει οτι τελείωνε το συμβόλαιο της TV με αποτελεσμα απο τα 19,5 που ήμουν με πήγανε αυτόματα στα 29 και κάτι.
Οπότε πλήρωσα ένα μήνα έτσι και αναπροσαρμοστηκε και το πάγιο. Σύνολο 26,5 παραπάνω απο όσα πληρωνα (δίμηνο πάντα).
Τους πήρα τηλεφωνο, και ζήτησα διακοπή. Μου κάνανε μια αντιπροταση απο 29 και κατι που είναι η τιμη τιμοκαταλόγου στα 28,5 (έλεος!!!)
Φυσικα και δε δεχτηκα και περιμενω να με παρουν απο το αντιστοιχα τμημα για να μου κάνουν ίσως βελτιωμενη πρόταση ή διακοπή αν επιμείνουν στα 28,5
Ήδη είναι το 2ο 24ωρο και ακόμη τζίφος!

Καλά αυτοί είναι ικανοί και να μην σου τηλεφωνήσουν καθόλου. Αφού έχουν περάσει 2 ημέρες καλό θα ήταν να τους πάρεις πάλι εσύ. Άσε που μπορεί να το διακόψουν και χωρίς να επικοινωνήσουν.

Κι εω περιμένω να με πάρουν. Εχει περασει 24ωρο.Υποτίθεται θα με πάρουν για καλύτερη προσφορά.Αλλιώς τους ξαναπαιρνω αύριο.

Re: Απάντηση: Re: Προσφορά Cosmote TV

Καλά αυτοί είναι ικανοί και να μην σου τηλεφωνήσουν καθόλου. Αφού έχουν περάσει 2 ημέρες καλό θα ήταν να τους πάρεις πάλι εσύ. Άσε που μπορεί να το διακόψουν και χωρίς να επικοινωνήσουν.

Μακάρι να το διακόψουν απο μόνοι τους. θα τους παρω σήμερα ξανα κ θα ζητησω διακοπή πάλι και αμεσα γιατί ετσι κι αλλιως δε πεθαίνω που το εχω.. ειδικά για 30 το μηνα..

Κοιτώντας την τιμή για το full για τους νέους πελάτες που είναι 25,9 , αν προσθέσεις το φόρο 10% βγαίνει 28,5 που είναι η τιμή που μου πρότειναν .
Οπότε πρότειναν την τιμή που υπάρχει αυτή τι στιγμή , στους νέους πελάτες λέει κάτι για δώρα στην τιμή αυτή .
Δεν ξέρω αν θα παραμείνω , με αυτά τα χρήματα .
Η nova βγαίνει πιο ακριβά , αλλά εγώ το σκέπτομαι .

Κάνε αίτηση για μεταφορά στην νόβα. Τότε θα σε πάρουν. Θα στο δώσουν το πακέτο 3Play στα 48 για 24 μήνες + 2μήνες δώρο + 60€ δωροεπιταγή + 120λεπτά για 6 μήνες από σταθερό σε όλα τα εθνικά κινητά.

Δύο μήνες δώρο το otetv μόνο. Αυτή την προσφορά μου έκαναν μας εμένα με μεγαλύτερη δώροεπιταγή όταν έκανα φορητότητα στη Vodafone.

Στάλθηκε από το E5823 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Κάνε αίτηση για μεταφορά στην νόβα. Τότε θα σε πάρουν. Θα στο δώσουν το πακέτο 3Play στα 48 για 24 μήνες + 2μήνες δώρο + 60 δωροεπιταγή + 120λεπτά για 6 μήνες από σταθερό σε όλα τα εθνικά κινητά.
Για τηλέφωνο και internet έχω δέσμευση.
Μόνο για τηλεόραση μπορώ .

Δηλαδή οι δωροεπιταγες και οι διχρονες δεσμευσεις ειναι μονο με φορητορητα.

Πήρα στο 13888 για την ανανέωση της τηλεόρασης και μου λένε 28.5 ευρώ το φουλ παλ.Λέω,ένας γνωστός πήρε τιμη 18 ευρώ. Λεει,
μήπως ήταν άλλο πακέτο,απαντάω, ακριβώς το ίδιο. Μείναμε να με πάρει άλλος για καλύτερη προσφορά
Ο φίλος μου είπε να ζητήσω διακοπή γιατί αλλιώς θα μου πουν κάνα 25αρι δηλαδή τρίχες κατσαρές. Σκέφτομαι αν είναι ανενδοτοι και δεν κατεβαίνουν με τίποτα,να τους πω ότι θα το ξανασκεφτω και ξαναπροσπαθω άλλη φορά.Φορητορητα δεν μπορω να κανω.Καμιά γνώμη?

Λοιπόν τους ξαναπηρα και η τρίτη υπάλληλος που μίλησα και η οποία ήταν ενήμερη για το τι ζητούσα,είχε έτοιμη την προσφορα. 22 ευρώ για 2 χρόνια και οι δύο πρώτοι μήνες δωρεάν.Θεωρώ ότι είναι μια καλή προσφορά,δεδομένου ότι γενικά δεν το έχω με τα παζάρια και δεν μπορώ να κάνω φορητοτητα .

Last edited by a moderator:
Με πηρανε χθες τηλεφωνο για μια προσφορα VDSL 50.
Τωρα εχω απεριοριστα σταθερα(αστικα/υπεραστικα), 6 ωρες τον μηνα σε κινητα(360 λεπτα), 24αρι ιντερνετ και δινω γι'αυτα 30,14 χωρις το 5%(με το 5% παει στα 31,65).Επισης εχω cosmote tv με 17,50 τον μηνα.
Μου ειπε οτι τα κραταω ολα οπως ειναι και αλλαζει το ιντερνετ απο 24αρι σε 50αρι VDSL και να δινω 33,50 για απεριοριστα σταθερα(αστικα/υπεραστικα), 6 ωρες τον μηνα σε κινητα(360 λεπτα), 50αρι VDSL ιντερνετ.
Υπαρχει τετοια προσφορα τωρα?

Πρεπει ν'απαντησω σημερα μπορει καποιος να μου πει αν αξιζει η αν υπαρχει κατι καλυτερο?
Δεν ειχα σκοπο να βαλω VDSL αλλα μου φαινεται πολυ μικρη η διαφορα.

Με πηρανε χθες τηλεφωνο για μια προσφορα VDSL 50.
Τωρα εχω απεριοριστα σταθερα(αστικα/υπεραστικα), 6 ωρες τον μηνα σε κινητα(360 λεπτα), 24αρι ιντερνετ και δινω γι'αυτα 30,14 χωρις το 5%(με το 5% παει στα 31,65).Επισης εχω cosmote tv με 17,50 τον μηνα.
Μου ειπε οτι τα κραταω ολα οπως ειναι και αλλαζει το ιντερνετ απο 24αρι σε 50αρι VDSL και να δινω 33,50 για απεριοριστα σταθερα(αστικα/υπεραστικα), 6 ωρες τον μηνα σε κινητα(360 λεπτα), 50αρι VDSL ιντερνετ.
Υπαρχει τετοια προσφορα τωρα?

Πρεπει ν'απαντησω σημερα μπορει καποιος να μου πει αν αξιζει η αν υπαρχει κατι καλυτερο?
Δεν ειχα σκοπο να βαλω VDSL αλλα μου φαινεται πολυ μικρη η διαφορα.
Είναι πολύ καλή προσφορά. Σκέψου εγώ δίνω 37.50 με το φόρο μέσα για τα ίδια αλλά 30 λεπτά προς κινητά.

Send From Note 3 With S8 Port Rom

Μαλλον θα την δεχτω αλλα κοιταω μηπως μπορεσω και κανω την ανανεωση μαζι με την τηλεοραση και μου δωσει και καμια δωροεπιταγη.

Μαλλον θα την δεχτω αλλα κοιταω μηπως μπορεσω και κανω την ανανεωση μαζι με την τηλεοραση και μου δωσει και καμια δωροεπιταγη.

Αν δεν κάνεις φορητότητα δύσκολο. Εγώ είχα τηέφωνια που έληγε τώρα στα 22 και ote tv που έληγε Ιανουαρίο 2018. με τιμή 28.5. Με πήραν γύρω στο Μαιο πρώτη φορά για ανανεώση δε δεχτηκα. Με πήραν πάλι πριν 2 εβδομαδες περίπου τηλεφωνία ίδια τιμή και ote tv στα 22 με 2 μηνες δωρο. Δέχτηκα, αλλά μετα δίαβασα εδώ για δωροεπιταγή είπα να κάνω υπαναχωρήση. Μετά από 1 με 2 μερες με πήραν και απλά δέχτηκαν την διακοπή. Τελικά ξαναπήρα και ειπα να το αφφήσουν με την τιμή που μου ειχαν πει δηλαδή 22 και 22.Για αυτό λεω δωροεπιταγή με φορητότητα.Πριν 2 χρόνια στην προηγούμενη ανανέωση μου έδωσαν δωροεπιταγή 120 μετά απο φορητότητα.