Προσφορά Cosmote TV

Βλέπω στο Facebook ότι γίνεται χαμός με την προσφορά των 20 ευρώ(22 ευρώ τελική τιμή) που αφορά νέους συνδρομητές ανεξάρτητα από το αν έχουν γραμμή σταθερού στον ΟΤΕ.
Διαβάζω ότι από το Σεπτέμβριο θα έχει αύξηση στο otetv.
Αν ισχύει αυτή η αύξηση θα αφορά και τα νέα συμβόλαια των 22 ευρώ;
Αν ναι μιλάμε ξεκάθαρα για παγίδα, εξαπάτηση του πελάτη. .

Βλέπω στο Facebook ότι γίνεται χαμός με την προσφορά των 20 ευρώ(22 ευρώ τελική τιμή) που αφορά νέους συνδρομητές ανεξάρτητα από το αν έχουν γραμμή σταθερού στον ΟΤΕ.
Διαβάζω ότι από το Σεπτέμβριο θα έχει αύξηση στο otetv.
Αν ισχύει αυτή η αύξηση θα αφορά και τα νέα συμβόλαια των 22 ευρώ;
Αν ναι μιλάμε ξεκάθαρα για παγίδα, εξαπάτηση του πελάτη. .

Αν εχεις καπου το αρθρο ευκαιρο οπου αναφερει επικείμενη αυξηση δωσε λινκ.
Αν οντως ισχυει η αυξηση εμεις που ειμαστε ηδη συνδρομητες θα χουμε το δικαιωμα να "σπασουμε" το συμβολαιο μας ατελως

Παιδιά σε λιγες ημέρες ληγει το συμβόλαιο μου στη νόβα. Από ΟΤΕ τι προσφορά μπορώ να πάρω για τηλέφωνο ίντερνετ 24 και τβ full pack; χρεωνουν τον σκληρό δίσκο; ευχαριστώ

Καμια ιδεα;
Ευχαριστώ

Λοιπόν μόλις με κάλεσαν από το τμήμα διακοπών και η "προσφορά" που μου έκαναν ήταν για γέλια. 28,5 το full και 21,89 τα sports. Να θυμίσω ότι αρχικά μου είχε γίνει προσφορά για 22 για 12 μήνες. Δηλαδή με πήραν για να μου κάνουν χειρότερη προσφορά. Θα πάρω να δεχτώ την αρχική προσφορά και αν δεν δεχτούν διακόπτω.

Μάλλον μας έχουν πάρει χαμπάρι και μας τρολάρουν

Γιατί δεν τους ρώτησες, μου κάνατε προσφορα στα 22 και τώρα μου λέτε 28,5 να δεις τι θα σου πουνε? Και αν επέμεναν το έκοβες επί τόπου, και καπάκι αίτηση από το internet με την προσφορα που δίνουν.

Και μένα 22 μου είπανε στην αρχή έχει γούστο να μου πούνε τα ίδια,

Re: Απάντηση: Προσφορά Cosmote TV

Γιατί δεν τους ρώτησες, μου κάνατε προσφορα στα 22 και τώρα μου λέτε 28,5 να δεις τι θα σου πουνε? Και αν επέμεναν το έκοβες επί τόπου, και καπάκι αίτηση από το internet με την προσφορα που δίνουν.

Και μένα 22 μου είπανε στην αρχή έχει γούστο να μου πούνε τα ίδια,
Τους το είπα, αλλά μου είπαν ότι από το δικό τους τμήμα μπορούσαν να δώσουν αυτή την τιμή. Θα πάρω να δεχτώ την αρχική προσφορά που είναι 22 για 12 μήνες. Ότι ισχύει δηλαδή και για τους νέους πελάτες

Aπο οτι λενε οι ιδιοι στην σελιδα τους στα social media δεν ειναι μονο για νεους πελατες αλλα και για υφισταμενους που εχουν μεχρι 3 μηνες ακομα δεσμευση

Εγώ που έχω το family pack στα 11 , και λήξη σε 10 μήνες, αν ζητήσω full pack θα το δώσουν στα 20 ?
Πήρα τηλ. 13888 και μου είπε ότι ισχύει το 20 , αλλά χωρίς σκληρό δίσκο.
Και όταν απάντησα ότι έχω δικαίωμα διακοπής ατελώς λόγω αύξησης τον Σεπτέμβριο που αναγράφεται στον τελευταίο λογαριασμό μου,απο 11 στα 12 , και να αποφύγουμε την διακοπή και ξανά αίτηση , μου είπε να συμπληρώσω τα στοιχεία μου μέσω ίντερνετ για την προσφορά , και θα με πάρουν από εκεί τηλ.
Μετά από 1 ώρα, ούτε φωνή , ούτε ακρόαση!

εγω παιδια δινω 37,5 τον μηνα με σκληρο δισκο. εδινα 35 μεχρι πριν τον φορο 6 ευρω παραπανω απο οταν ειχα κ τηλεφωνια οτε. ληγει κ εμενα η συμβαση σε ενα μηνα απο τωρα κ δεν εχω κανει ακομα καποια κινηση. παντως επειδη διαβασα εδω μεσα αλλα κ ειδα στο σαιτ του οτε για κατι προσφορες κ για την τελευταια των 20 που γινεται 22 ευρω και επισης για την αυξηση απο Σεπτεμβριο οτι ειναι νομιμο ολο αυτο και αν ψαξετε καλα τα συμβολαια σας αναφερονται τετοιες αλλαγες σε ψιλα παντα γραμματα.

Πωωω ότι νάνε είναι, για να μην πω τίποτα χειρότερο και φάω μπαν

Καλά για κοσμοτέ tv πήρα την προσφορα στα 22 ευρώ, και με δώρο για δυο μήνες, (από δέκα ευρώ τον μηνα,) για το ondemand.

Για την προσφορα στο internet μίλησα με άλλον προφανώς τώρα, και μου λέει δεν υπάρχει κάποια τέτοια προσφορα δεν μπορώ να καταλάβω ποιος σου την έκανε αφού έχεις ακόμα συμβόλαιο και μπλα μπλα μπλα και η τιμή που έχεις είναι καλή. Ενώ πριν μιλήσω με αυτόν, μιλούσα με την κοπέλα για την tv, και μου λέει βλέπω στο σύστημα την προσφορα που σας έκαναν αλλα δεν έχει ενεργοποιηθεί ακόμα, θα σας συνδέσω με το αρμόδιο τμήμα να σας κατατοπίσουν, και μόλις με σύνδεσε μου είπαν τα παραπάνω που σας έγραψα.

Δε μπορώ να καταλάβω επίτηδες τα κάνουν, μας δουλεύουν καλοκαιριάτικα, η δεν ξέρουν τι τους γίνετε. Τέτοια ανοργανωσιά δεν συναντάς πουθενά, 48 τμήματα,ο ένας σε συνδέει στον άλλο και ο καθένας λέει τα δικά του.
Πως γίνετε να σου κάνουν προσφορα, να την αποδέχεσαι, μετά να σου λένε, ναι την βλέπω αλλα δεν ενεργοποιήθηκε, και ο άλλος να σου λέει, τη προσφορα είναι αυτή ποιος στην έκανε.

ΑΡΕ ΕΛΛΑΔΑ..

Αλ, απ' ότι έχω καταλάβει παίζουν διάφορα τμήματα πωλητών που δεν έχουν σχέση μεταξύ τους.
Το σίγουρο είναι πως άλλοι είναι αυτοί που σου λένε τις απλές προσφορές (καταλόγου) και άλλοι αυτοί από το τμήμα προσφορών.
Εμένα μου έκανα προσφορά από το τμήμα διακοπών και είπα θα το σκεφτώ. Μετά έπαιρνα πάλι για να δεχτώ, αλλά έβρισκα μόνο τους πρώτους (λόγο φόρτου δεν μπορούσαν να με συνδέσουν με το τμήμα που αναφέρω) και μου έλεγαν πως ΔΕΝ βλέπουν την προσφορά αυτή. Πήρα ξανά και ξανά ... και ξανά, μέχρι που με σύνδεσαν με αυτούς και πήρα την προσφορά.
Επειδή όμως σήμερα και τυπικά μπήκα στο καινούργιο συμβόλαιο και δεν μου ήρθε τίποτα στο μαιλ , τους πήρα ξανά (με ΜΕΓΑΛΗ αναμονή) και οι πρώτοι που το σήκωσαν ΔΕΝ ήξεραν τίποτα για την προσφορά. Μου λένε πως διακόπηκε το συμβόλαιο και συνεχίζω με τιμές καταλόγου. Τους την είπα λίγο και με σύνδεσαν με το τμήμα διακοπής συμβολαίου. ΕΚΕΙ μου είπαν κανονικότητα την προσφορά και ότι όντως ισχύουν αυτά που συμφώνησα, μου ζήτησαν και συγνώμη για την αναστάτωση, απλά επειδή γίνετε ΕΝΑΣ ΧΑΜΟΣ ΑΠΟ ΑΙΤΗΣΕΙΣ διακοπής/ανανέωσης θα εμφανιστούν τα νέα μας συμβόλαια στο σύστημα/στα mail/στο my cosmote σε καμιά εβδομάδα.
Προφανώς υπάρχει ΜΕΓΑΛΗ μερίδα κόσμου που έφυγε και από την νοβα, οπότε όλοι μαζί τους μπλοκάραμε.
Σε καμιά περίπτωση δεν τους δικαιολογώ, μιας και έπρεπε να είχαν το κατάλληλο προσωπικό για ν' ανταπεξέλθουν στην μεγάλη ζήτηση, εξάλλου τόσα λεφτά τους δίνουμε.

Δεν είναι θέμα πόσοι υπάλληλοι είναι, η λόγο φόρτου εργασίας. Είναι θέμα ανοργανωσιάς. Δεν μπορούν να συνεννοηθούν μεταξύ τους

Με πήραν την Παρασκευή και μου πρόσφεραν το τάδε συμβόλαιο στην τάδε τιμή, ας γράψει ο υπάλληλος στην καρτέλα ότι εγκρίθηκε η τάδε προσφορα στην τάδε τιμή, και ότι θα ενεργοποιηθεί σε δέκα μέρες ας πούμε. Και να λήξει το θέμα.Τέλος, μην ξαναενοχλειτε τον συγκεκριμένο πελάτη

Δεν μπορεί να σου λέει ο ένας "κλείσαμε" και ο άλλος να μην ξέρει τίποτα, και περίμενε να μαθω το ιστορικό και να σε ενημερώσω
Δηλαδή αν έχουνε αυτοί 10 τμήματα θα πρέπει να μιλήσω εγώ 10 φορες και να τους εξηγώ το ιστορικό από την αρχή, και να περιμένω ποτε θα συνεννοηθούν μεταξύ τους

Το απόγευμα είμαι σίγουρος ότι θα πάρει άλλος πάλι, και θα πρέπει να εξηγώ από την αρχή

Απάντηση: Re: Προσφορά Cosmote TV

Πήρα τηλ. 13888 και μου είπε ότι ισχύει το 20 , αλλά χωρίς σκληρό δίσκο.
Και όταν απάντησα ότι έχω δικαίωμα διακοπής ατελώς λόγω αύξησης τον Σεπτέμβριο που αναγράφεται στον τελευταίο λογαριασμό μου,απο 11 στα 12 , και να αποφύγουμε την διακοπή και ξανά αίτηση , μου είπε να συμπληρώσω τα στοιχεία μου μέσω ίντερνετ για την προσφορά , και θα με πάρουν από εκεί τηλ.
Μετά από 1 ώρα, ούτε φωνή , ούτε ακρόαση!
Από το Σαββάτο το πρωί περιμένω τηλέφωνο

Αν σου προσφέρουν ακόμη καλύτερη τιμή θα την αρνηθείς;
Εγώ με την κατάσταση που περιγράφεις κάθε φορά παίρνω και καλύτερη προσφορά αλλά είμαι αποφασισμένος και με υπομονή διαφορετικά όπως κάνουν γνωστοί μου τιμή καταλόγου και τέλος.

Το θέμα είναι ότι δεν μου έκαναν κάποια προσφορα ώστε να το σκεφτώ και να απαντήσω, και στο μεσοδιάστημα εγώ να μιλήσω άλλες 5 φορες μπας k πάρω καλύτερη.

Είχα κάποια τιμή, μου πρότειναν κάποια άλλη, μου άρεσε, συμφωνήσαμε, και μου είπαν ότι ξεκινάει από σήμερα.

Δηλαδή προσφορες πως κάνουν, σηκώνει οποιος θέλει το τηλέφωνο και μοιράζει προσφορες, χωρίς καμια βαρύτητα, τη κάνουν συναγωνίζονται μεταξύ τους, την παρασκευή 30 και τη δευτερα 25. Δεν νομίζω ότι γίνετε έτσι, αλλα k έτσι να γίνετε πλήρης ανοργανωσιά είναι, άσχετα που μπορεί στο τέλος να επωφεληθούμε εμείς

Εγώ εδώ και σχεδόν 2 μήνες εω πάρει προσφορά για τηλεόραση αλλά δε μου ήρθε ακόμα κανένα συμβόλαιο πουθενά!

Δεν πήρες τηλέφωνο να δεις τι και πως?
Πάντως κι εμενα το ίδιο μου είπανε σήμερα, ότι θα έρθει το συμβόλαιο στο mail
Θα τους αφήσω 2-3 μέρες k θα ξαναπάρω.
Για το internet πάντως περάστηκε η καινούργια προσφορα που πήρα στο mycosmote. Αντε να δούμε τι θα γίνει με την τηλεόραση

καλημερα το συμβολαιο με νοβα ληγει στις 11/9 με πηραν τηλ απο οτε και δεχτηκα την προσφορα τους,πριν λιγες ημερες,μεχρι ποσες μερες πριν ληξει το συμβολαιο εχω δικαιωμα να παω σε αλλη εταιρια διχως να πληρωσω κανενα πεναλτυ?ζητησα απο τον οτε καθυστερηση ενεργοποιησης εως τελους αυγουστου.

η προσφορα που δεχτηκα ειναι η εξης

αστικα υπαραστικα απεριοριστσα
24αρα γραμμη
30 λεπτα προς κινητα+δωρο 120+δωρο 120 προς διεθνη
full pack στα 15 για ενα χρονο με δωρεαν εγκατσταση κτλπ ολα μεσα.

τελικες τιμες ολα μαζι στα 38 ευρω. πως τι βλεπετε τη προσφορα?