Προσφορά Cosmote TV

Re: Απάντηση: Re: Προσφορά Cosmote TV

Πρόλαβες και έκανες ακύρωση της φορητότητας πριν πάρει η nova τη γραμμή; Σε πολλές περιπτώσεις μπλέκεις με τη φορητότητα και μετά τρέχεις να βγάλεις άκρη, αν και μόνο με αυτό το τρόπο σου κάνει ο πάροχός σου καλή προσφορά να παραμείνεις.

παρασκευη απογευμα εκανα την αιτηση στην νοβα και σαββατο στις 12 η ωρα εκανα την ακυρωση , ειχα παει σε καταστημα οποτε ισως να ημουν τυχερος , οντως η νοβα εκανε γρηγορες κινησεις και στο τσακ προλαβα να μην εχω τρεχαματα

Προς αυτη την κατευθυνση υπαρχουν ελπιδες. Προς την αντιθετη, Nova->Cosmote->Nova, δεν υπαρχει ελπιδα μη-ταλαιπωριας πλεον.

Προσοχή τι και πως τα συμφωνείτε ! Σε ανανέωση τέλος Αυγούστου για σταθερό, Ίντερνετ και ΟΤΕ tv μου πέρασαν σταθερό και Ίντερνετ και άφησαν εκτός την τηλεόραση ως αορίστου σε τιμη πάνω απο 30 ευρώ και το διαπίστωσα μετα απο 1,5 μήνα που βγήκε ο λογαριασμός.
Έφαγα 3 ώρες να ψάχνω να βρω τον άνθρωπο που είχα μιλήσει στο τμήμα διακοπών για μα βρούμε το ειχε παει λάθος.....

Υπάρχει δυνατότητα να μετατρέψεις το συμβόλαιο σου? Έκανα πριν ένα μηνα το Sports Pack στα 21.90. Μπορώ τώρα να το κάνω Full Pack στα 25?

Φυσικά και μπορείς να το μετατρέψεις αλλα.θεωρητικά από τη στιγμή που έχεις ήδη συμβόλαιο, θα σου δωσουν τιμη τιμοκαταλόγου.

Προσοχή τι και πως τα συμφωνείτε ! Σε ανανέωση τέλος Αυγούστου για σταθερό, Ίντερνετ και ΟΤΕ tv μου πέρασαν σταθερό και Ίντερνετ και άφησαν εκτός την τηλεόραση ως αορίστου σε τιμη πάνω απο 30 ευρώ και το διαπίστωσα μετα απο 1,5 μήνα που βγήκε ο λογαριασμός.
Έφαγα 3 ώρες να ψάχνω να βρω τον άνθρωπο που είχα μιλήσει στο τμήμα διακοπών για μα βρούμε το ειχε παει λάθος.....

Το ίδιο θα είχα πάθει κι εγώ και μάλιστα εκτός την tv, θα ανακάλυπτα μετά από 6 μήνες ότι και ο χρόνος προς κινητά ίσχυε μόνο για 6 μήνες και όχι για τους 24 του συμβολαίου.
Ευτυχώς διάβασα ένα προς ένα όλα τα χαρτιά (στα οποία δεν αναφέρονταν η τιμή προσφοράς της tv) που μου έστειλαν με το ρούτερ και παρά τη διαβεβαίωση από το 13888 ότι ισχύουν όσα μου είχαν πει τηλεφωνικά και να μην ανησυχώ, έκανα υπαναχώρηση και επέστρεψα στον προηγούμενο πάροχο.

Απάντηση: Re: Προσφορά Cosmote TV

ακριβως ιδια περιπτωση..ηρθε ο λογαριαμος σαν αοριστου και απειλωντας με διακοπη το εριξαν 22ευρω(ξοδευτηκαν :furious3: παρολο που εχω 50αρα γραμμη+24αρα+κινητη cosmote) το μηνα το full pack για ενα χρονο,και ουτε ενα συγγνωμη για το λαθος τους...

Last edited by a moderator:
Φυσικά και μπορείς να το μετατρέψεις αλλα.θεωρητικά από τη στιγμή που έχεις ήδη συμβόλαιο, θα σου δωσουν τιμη τιμοκαταλόγου.

εγω το εκανα κ μοθ εδωσαν την τιμη της προσφορας.. δλδ 25

Και εγώ πήρα τα 25 εχθεςγια το full tv για 12μηνες, αλλά το douple play είναι στα 36 και είμαι δεσμευμένος για ενα χρονο ακομα

Στάλθηκε από το A0001 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Re: Απάντηση: Re: Προσφορά Cosmote TV

ακριβως ιδια περιπτωση..ηρθε ο λογαριαμος σαν αοριστου και απειλωντας με διακοπη το εριξαν 22ευρω(ξοδευτηκαν :furious3: παρολο που εχω 50αρα γραμμη+24αρα+κινητη cosmote) το μηνα το full pack για ενα χρονο,και ουτε ενα συγγνωμη για τη μλκ τους...

Μεσα σε πόσες μέρες διορθώθηκε το λαθος τους; μπόρεσες να το δεις κάπου;

Last edited by a moderator:
Σε αιτημα ακυρωσης που εκανα 15 +3 για το pvr το full pack και 200λεπτα σε καρτοκινητο. Δεχτηκα και ανανεωσα. Την πρωτη προσφορα που μου εκαναν στα 15 για 2 μηνες και 22 μετα την απερριψα. Τα τελη και ο φπα περιλαμβανονται.

με πηραν τηλ απο το 13888 και μου προτειναν 24 ιντερνετ αστικα υπεραστικα απεριοριστα 1000 λεπτα για εναν αριθμο κινητου να μιλαω στο σταθερο 15 ευρω φουλ πακ κοσμοτε τv και 1 gb κινητο μου με 23.60 ευρω...σημερα ενεργοπιηθηκε η υπηρεσια με πηραν παλι τηλ και μου εδωσαν 5 ευρω εκπτωση στο καρτοσυμβολαιο μου και 200 σε εναν αριθμο καρτοκινητου....

Δέκτηκα την εξής προσφορά από cosmote μετά από κλήση του 13888.
Σταθερό: έως 24 Mbps (δυστυχώς δεν έχει στην περιοχή vdsl έως 50 Mbps που μου το έδιναν στα 32,45 ) , απεριόριστα σταθερά , υπεραστικά και 30λεπτα προς κινητά με δώρο 120 λεπτά προς κινητά στα 23,63 με 24μηνη δέσμευση όπως και μια κοσμοκαρτα δώρο με 120 λεπτά προς όλους για 12 μήνες.
Cosmote tv full pack στα 15 για ένα χρόνο η τιμη.
Σύνολο 38,63
Πήρα την παραπάνω προσφορά προερχόμενος από nova και πλέον είμαι στην cosmote .

Ξέχασα επίσης δωρεάν τα έξοδα μεταφοράς περίπου 32 δεν συγκράτησα ακριβώς το πόσο.

Eίχα δεχτεί την εξής προσφορά από COSMOTE :
Σταθερό: έως 24 Mbps, απεριόριστα σταθερά, υπεραστικά και 2,5 ώρες προς κινητά στα 23,63 με 24μηνη δέσμευση όπως και δυο κοσμοκάρτες δώρο με 120 λεπτά προς όλους για 12 μήνες, και έξοδα μεταφοράς 31,48 .
Σύνολο 38,63

Ακύρωσα τη φορητότητα λόγω καλύτερης προσφοράς από Nova και η COSMOTE επανήλθε με την ίδια παραπάνω προσφορά + δωρεάν έξοδα μεταφοράς 31,48 + 70,00 επιταγή Γερμανός + ακόμα δυο κοσμοκάρτες δώρο με 120 λεπτά προς όλους για 12 μήνες.

Eίχα δεχτεί την εξής προσφορά από COSMOTE :
Σταθερό: έως 24 Mbps, απεριόριστα σταθερά, υπεραστικά και 2,5 ώρες προς κινητά στα 23,63 με 24μηνη δέσμευση όπως και δυο κοσμοκάρτες δώρο με 120 λεπτά προς όλους για 12 μήνες, και έξοδα μεταφοράς 31,48 .
Σύνολο 38,63

Ακύρωσα τη φορητότητα λόγω καλύτερης προσφοράς από Nova και η COSMOTE επανήλθε με την ίδια παραπάνω προσφορά + δωρεάν έξοδα μεταφοράς 31,48 + 70,00 επιταγή Γερμανός + ακόμα δυο κοσμοκάρτες δώρο με 120 λεπτά προς όλους για 12 μήνες.

Άμα τούς πιέσεις λίγο ακόμα θα σου δώσουν και το iPhone 8 😛

Από την εμπειρία σας ποια είναι η καλύτερη μέθοδος για αίτημα φορητότητας πχ σε nova από cosmote?
Μέσω καταστήματος ή μέσω web site;
Ποια έχει δλδ την πιθανοτητα αντιπροσφοράς και αν τυχόν παίζει ρόλο ο τρόπος αίτησης

Από την εμπειρία σας ποια είναι η καλύτερη μέθοδος για αίτημα φορητότητας πχ σε nova από cosmote?
Μέσω καταστήματος ή μέσω web site;
Ποια έχει δλδ την πιθανοτητα αντιπροσφοράς και αν τυχόν παίζει ρόλο ο τρόπος αίτησης
Από προσωπική εμπειρία νομίζω από το τηλέφωνο παίρνεις της καλύτερες προσφορές.Παίρνεις τηλέφωνο την cosmote και άμα υπάρχει καμία προσφορά για να πάς εκεί.

Ξέχασα επίσης δωρεάν τα έξοδα μεταφοράς περίπου 32 δεν συγκράτησα ακριβώς το πόσο.
Μόνο πρόσεχε το πακέτο της τηλεόρασης που τελειώνει σε 1 χρόνο

Μόνο πρόσεχε το πακέτο της τηλεόρασης που τελειώνει σε 1 χρόνο
Κλασικά μας έχει γίνει συνήθεια οι διαπραγματεύσεις με κινητή, σταθερή και στο ηλεκτρονικό ρεύμα σχεδόν κάθε χρόνο ,παρά χρόνο για να έχουμε μια αξιοπρεπή τιμή και όχι τιμοκαταλόγου. Το καλό στην νόβα ήταν ότι η τιμή ήταν για πάντα.