Πρόλαβες και έκανες ακύρωση της φορητότητας πριν πάρει η nova τη γραμμή; Σε πολλές περιπτώσεις μπλέκεις με τη φορητότητα και μετά τρέχεις να βγάλεις άκρη, αν και μόνο με αυτό το τρόπο σου κάνει ο πάροχός σου καλή προσφορά να παραμείνεις.
Υπάρχει δυνατότητα να μετατρέψεις το συμβόλαιο σου? Έκανα πριν ένα μηνα το Sports Pack στα 21.90. Μπορώ τώρα να το κάνω Full Pack στα 25?
Προσοχή τι και πως τα συμφωνείτε ! Σε ανανέωση τέλος Αυγούστου για σταθερό, Ίντερνετ και ΟΤΕ tv μου πέρασαν σταθερό και Ίντερνετ και άφησαν εκτός την τηλεόραση ως αορίστου σε τιμη πάνω απο 30 ευρώ και το διαπίστωσα μετα απο 1,5 μήνα που βγήκε ο λογαριασμός.
Έφαγα 3 ώρες να ψάχνω να βρω τον άνθρωπο που είχα μιλήσει στο τμήμα διακοπών για μα βρούμε το ειχε παει λάθος.....
Προσοχή τι και πως τα συμφωνείτε ! Σε ανανέωση τέλος Αυγούστου για σταθερό, Ίντερνετ και ΟΤΕ tv μου πέρασαν σταθερό και Ίντερνετ και άφησαν εκτός την τηλεόραση ως αορίστου σε τιμη πάνω απο 30 ευρώ και το διαπίστωσα μετα απο 1,5 μήνα που βγήκε ο λογαριασμός.
Έφαγα 3 ώρες να ψάχνω να βρω τον άνθρωπο που είχα μιλήσει στο τμήμα διακοπών για μα βρούμε το ειχε παει λάθος.....
Φυσικά και μπορείς να το μετατρέψεις αλλα.θεωρητικά από τη στιγμή που έχεις ήδη συμβόλαιο, θα σου δωσουν τιμη τιμοκαταλόγου.
ακριβως ιδια περιπτωση..ηρθε ο λογαριαμος σαν αοριστου και απειλωντας με διακοπη το εριξαν 22ευρω(ξοδευτηκαν :furious3: παρολο που εχω 50αρα γραμμη+24αρα+κινητη cosmote) το μηνα το full pack για ενα χρονο,και ουτε ενα συγγνωμη για τη μλκ τους...
Eίχα δεχτεί την εξής προσφορά από COSMOTE :
Σταθερό: έως 24 Mbps, απεριόριστα σταθερά, υπεραστικά και 2,5 ώρες προς κινητά στα 23,63 με 24μηνη δέσμευση όπως και δυο κοσμοκάρτες δώρο με 120 λεπτά προς όλους για 12 μήνες, και έξοδα μεταφοράς 31,48 .
Cosmote tv full pack στα 15 για ένα χρόνο η τιμη.
Σύνολο 38,63
Ακύρωσα τη φορητότητα λόγω καλύτερης προσφοράς από Nova και η COSMOTE επανήλθε με την ίδια παραπάνω προσφορά + δωρεάν έξοδα μεταφοράς 31,48 + 70,00 επιταγή Γερμανός + ακόμα δυο κοσμοκάρτες δώρο με 120 λεπτά προς όλους για 12 μήνες.
Από προσωπική εμπειρία νομίζω από το τηλέφωνο παίρνεις της καλύτερες προσφορές.Παίρνεις τηλέφωνο την cosmote και άμα υπάρχει καμία προσφορά για να πάς εκεί.Από την εμπειρία σας ποια είναι η καλύτερη μέθοδος για αίτημα φορητότητας πχ σε nova από cosmote?
Μέσω καταστήματος ή μέσω web site;
Ποια έχει δλδ την πιθανοτητα αντιπροσφοράς και αν τυχόν παίζει ρόλο ο τρόπος αίτησης
Μόνο πρόσεχε το πακέτο της τηλεόρασης που τελειώνει σε 1 χρόνοΞέχασα επίσης δωρεάν τα έξοδα μεταφοράς περίπου 32 δεν συγκράτησα ακριβώς το πόσο.
Κλασικά μας έχει γίνει συνήθεια οι διαπραγματεύσεις με κινητή, σταθερή και στο ηλεκτρονικό ρεύμα σχεδόν κάθε χρόνο ,παρά χρόνο για να έχουμε μια αξιοπρεπή τιμή και όχι τιμοκαταλόγου. Το καλό στην νόβα ήταν ότι η τιμή ήταν για πάντα.Μόνο πρόσεχε το πακέτο της τηλεόρασης που τελειώνει σε 1 χρόνο
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.