Προσφορά Cosmote TV

Μίλησα σήμερα με το τμήμα διακοπών cosmote tv.Ζήτησα διακοπή,με ρώτησαν τον λόγο που θέλω να διακόψω και μου πρότειναν full pack με 22 γιά ένα χρόνο.

Αυτό δίνουν σε όλους. Πέρισυ το καλοκαιρι μου το δώσανε και εμενα,με τη διαφορά όμως ότι ήταν για 2 χρόνια.

Απάντηση: Re: Προσφορά Cosmote TV

Μίλησα σήμερα με το τμήμα διακοπών cosmote tv.Ζήτησα διακοπή,με ρώτησαν τον λόγο που θέλω να διακόψω και μου πρότειναν full pack με 22 γιά ένα χρόνο.
Οκ προσφορά όχι κάτι τρελό. 17.49 πήρα το cinema pack δηλαδή δίνουν το sports με συν 4.5 ευρώ ακόμα αλλά μου έδωσαν και 2 ώρες προς όλους σε ένα κινητό για 12 μήνες δηλαδή γλιτώνω ακόμα 90 ευρώ το χρονο. Μπορούν να κάνουν και καλύτερες προσφορές νομίζω. Είναι και αυτοί οι φόροι που δεν τους αφήνουν να ρίξουν τιμές.

Γιατί στα 22 τα 2.2 είναι φόρος και ακόμα 6 ευρώ ΦΠΑ. Δηλαδή τους μένουν πολύ λίγα με τους απατεώνες του κράτους.

Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Re: Απάντηση: Re: Προσφορά Cosmote TV

Οκ προσφορά όχι κάτι τρελό. 17.49 πήρα το cinema pack δηλαδή δίνουν το sports με συν 4.5 ευρώ ακόμα αλλά μου έδωσαν και 2 ώρες προς όλους σε ένα κινητό για 12 μήνες δηλαδή γλιτώνω ακόμα 90 ευρώ το χρονο. Μπορούν να κάνουν και καλύτερες προσφορές νομίζω. Είναι και αυτοί οι φόροι που δεν τους αφήνουν να ρίξουν τιμές.

Γιατί στα 22 τα 2.2 είναι φόρος και ακόμα 6 ευρώ ΦΠΑ. Δηλαδή τους μένουν πολύ λίγα με τους απατεώνες του κράτους.

Είναι η ίδια τιμή που είχα πριν,κατά τη γνώμη μου τα 22 full pack είναι τίμια προσφορά γι αυτά που προσφέρει αλλά εγώ πληρώνω μαζί με adsl 24 xl(πιάνω 5) ,58 ευρώ το μήνα και θεωρώ ότι συνδυαστικά είναι too much.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Προσφορά Cosmote TV

Είναι η ίδια τιμή που είχα πριν,κατά τη γνώμη μου τα 22 full pack είναι τίμια προσφορά γι αυτά που προσφέρει αλλά εγώ πληρώνω μαζί με adsl 24 xl(πιάνω 5) ,58 ευρώ το μήνα και θεωρώ ότι συνδυαστικά είναι too much.
Παρα πολλά φίλε μου ειδικά με 5mb ταχύτητα. 58 δίνω και εγώ αλλά με 50αρα και δέκτη pvr. Πάλι είναι πολλά όμως. Αλλά ας όψεται το μονοπώλιο του ΟΤΕ στην περιοχή μου.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Προσφορά Cosmote TV

Παρα πολλά φίλε μου ειδικά με 5mb ταχύτητα. 58 δίνω και εγώ αλλά με 50αρα και δέκτη pvr. Πάλι είναι πολλά όμως. Αλλά ας όψεται το μονοπώλιο του ΟΤΕ στην περιοχή μου.

Κι εδώ μονοπώλιο οτε φίλε.Αφού δε μου κάνουν καλύτερη προσφορά adsl θα κόψω την tv.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Προσφορά Cosmote TV

Κι εδώ μονοπώλιο οτε φίλε.Αφού δε μου κάνουν καλύτερη προσφορά adsl θα κόψω την tv.
Στην TV είσαι οκ τα 36 στην adsl είναι τα πολλά από εκεί πρέπει να σε κόψουν ένα 10αρικο σίγουρα.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Προσφορά Cosmote TV

Στην TV είσαι οκ τα 36 στην adsl είναι τα πολλά από εκεί πρέπει να σε κόψουν ένα 10αρικο σίγουρα.

Το ζήτησα γιατί έχει λήξει και το συμβόλαιο με adsl και δεν το συζητάνε καν.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Προσφορά Cosmote TV

Αυτή είναι η προσφορά τους γιά 5 ταχύτητα που έχω και δεν μπορώ να δω ούτε tvplus.
b495e35b26afbbad6660733fe876ab59.jpg

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Προσφορά Cosmote TV

Αυτό με τα 27.42 δεν μπορείς να το πάρεις?

9800a4d9429be0ff2fe3ce7b6bc44245.jpg

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Προσφορά Cosmote TV

Αυτό με τα 27.42 δεν μπορείς να το πάρεις?

9800a4d9429be0ff2fe3ce7b6bc44245.jpg

Αυτό είχα πρίν 2 χρόνια αλλά ξεπερνουσαμε τα λεπτά ομιλίας και έφτανε 120 το δίμηνο γι αυτό κι έβαλα το xl.Το θέμα δεν είναι αυτό αλλά το πως μας αντιμετωπίζουν σαν πελάτες.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Προσφορά Cosmot

Αυτό είχα πρίν 2 χρόνια αλλά ξεπερνουσαμε τα λεπτά ομιλίας και έφτανε 120 το δίμηνο γι αυτό κι έβαλα το xl.Το θέμα δεν είναι αυτό αλλά το πως μας αντιμετωπίζουν σαν πελάτες.
Κατάλαβα αν δεν σου φτάνουν τα λεπτά προς κινητό δεν υπάρχει άλλη λύση. Δεν μας αντιμετωπίζουν ως πελάτες αλλά ως πορτοφόλια και μόνο. Μόλις δουν ότι πας να φύγεις τρέχουν από πίσω σου για προσφορές.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Προσφορά Co

Κατάλαβα αν δεν σου φτάνουν τα λεπτά προς κινητό δεν υπάρχει άλλη λύση. Δεν μας αντιμετωπίζουν ως πελάτες αλλά ως πορτοφόλια και μόνο. Μόλις δουν ότι πας να φύγεις τρέχουν από πίσω σου για προσφορές.

Την tv είχα αποφασίσει να την διακόψω ετσι κι αλλιώς.Ειμαι από αυτούς που φώναζαν γιά τα discovery,eurosports πέρυσι.Ηρθε η ώρα.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Π

Την tv είχα αποφασίσει να την διακόψω ετσι κι αλλιώς.Ειμαι από αυτούς που φώναζαν γιά τα discovery,eurosports πέρυσι.Ηρθε η ώρα.
Ναι αν δεν βλέπεις κοψτην μαχαίρι ίσως στο τέλος σου κάνουν καμία προσφορά.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: R

Ναι αν δεν βλέπεις κοψτην μαχαίρι ίσως στο τέλος σου κάνουν καμία προσφορά.

Δεν τα βγάζω πέρα με αυτούς!Πήρα γιά διακοπή ένα μήνα πριν λήξει το συμβόλαιο μου λένε πάρε 10 ημέρες πριν λήξει,ξαναπαίρνω σήμερα,8 μέρες πριν λήξει,μου λένε να μην το κόψω γιατί μενουν 8 ημέρες και θα χρεωθώ 6 ευρό και να ξαναπάρω στις 19 του μήνα,την επόμενη από τη λήξη του συμβολαιου δηλαδή.Θα πάρω τότε,τι άλλο να κανω;χαχαχα.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: R

Δεν τα βγάζω πέρα με αυτούς!Πήρα γιά διακοπή ένα μήνα πριν λήξει το συμβόλαιο μου λένε πάρε 10 ημέρες πριν λήξει,ξαναπαίρνω σήμερα,8 μέρες πριν λήξει,μου λένε να μην το κόψω γιατί μενουν 8 ημέρες και θα χρεωθώ 6 ευρό και να ξαναπάρω στις 19 του μήνα,την επόμενη από τη λήξη του συμβολαιου δηλαδή.Θα πάρω τότε,τι άλλο να κανω;χαχαχα.
Μη σε πούνε πλήρωσε ένα μήνα παραπάνω γιατί πέρασε η προθεσμία.

Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Re: Απάντηση: Re: Προσφορά Cosmote TV

Καλά ρε συ, είναι δυνατόν να πληρώνεις για ταινίες;

Μη σε πούνε πλήρωσε ένα μήνα παραπάνω γιατί πέρασε η προθεσμία.

Χαχαχα,το σκέφτηκα κι εγώ.Σχεδόν σίγουρο το βλέπω.

Χαχαχα,το σκέφτηκα κι εγώ.Σχεδόν σίγουρο το βλέπω.
Την είχα πατήσει έτσι πολύ παλιά με διακοπή κινητού.δεν έχουν μπέσα αυτοί.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Προσφορά Cosmote TV

Καλά ρε συ, είναι δυνατόν να πληρώνεις για ταινίες;

Περισσότερο για το replay TV το έχω και τα ντοκιμαντέρ δεν είμαι μόνος στο σπίτι εγώ κατεβάζω αλλά δουλεύω και cosmote go στο κινητο αρκετά. Προφανώς αν δεν μου έδιναν το χρόνο ομιλίας θα το έκοβα αλλά τώρα μου βγαίνει 9 ευρώ το μήνα. Δεν τα λες και πολλά.