Προσφορά Cosmote TV

Δίνουν ακόμη το full pack 22 ευρώ για 2 χρόνια, με τους 2 πρώτους μήνες δώρο?

Σε καταστημα cosmote μου ειπαν οτι μεχρι σημερα ειχαν προσφορα το full pack με 22 ευρώ.

Re: Απάντηση: Προσφορά Cosmote TV

σε επικοινωνια με την εξυπηρετηση πελατων μου ειπαν οτι τρεχει προσφορα εωσ τελοσ εβδομαδασ αυτησ και πιθανωσ με ενεδεχομενη παραταση για νεουσ συνδρομητες 22 ευρω το full pack.οσοι απο εμας βεβαια το ειχαν 22 τον προηγουμενο χρονο και πανε για ανανεωση πανε στα 25 ευρω.εγω εχω ακομα συμβολαιο και προφανωσ δεν προλαβαινω αυτη την προσφορα.η απαντηση ηταν οτι η προσφορα δεν αφορα εσασ.(εδω γελαμε)... και πολυ ωραια αρα πρεπει να το κοψω και να το ξαναβαλω αν προφανωσ συνεχισει η προσφορα αυτη...απαντηση προφανωσ καμια.την λογικη του οτε να σε βαζει να το κοψεισ και να το ξαναβαλεις για να παρεις την τιιμη των 22 ευρω δεν την καταλαβαινω βεβαια αλλα οσοι απο εμας ληγει εωσ τελος εβδομαδασ ασ το τσεκαρουν μηπωσ τουλαχιστον καταφερουν και παρουν την τιμη των 22 ευρω...τωρα για τους αλλουσ που μεσα σε αυτουσ ειμαι και εγω προφανωσ θα δουμε τι θα γινει μεσα στον επομενο μηνα γιατι αν εχεισ χασει ιταλικο πρωταθλημα και τα eurosport νομιζω οτι μια αυξηση τιμης δεν ειναι οτι το καλυτερο...ειδωμεν λοιπον.αν εχω νεα θα ενημερωσω...

Μετά από αίτημα διακοπής με πήραν τηλέφωνο σήμερα και μου έδωσαν προσφορά στα 22 όλα πληρωμένα για ένα χρόνο , ότι είχα μέχρι τώρα.Στο πρώτο τηλέφωνο μου είπαν για 25 και έκανα αίτηση διακοπής αμέσως . Συνεχίζουμε για ένα χρόνο και βλέπουμε !!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Μετά από αίτημα διακοπής με πήραν τηλέφωνο σήμερα και μου έδωσαν προσφορά στα 22 όλα πληρωμένα για ένα χρόνο , ότι είχα μέχρι τώρα.Στο πρώτο τηλέφωνο μου είπαν για 25 και έκανα αίτηση διακοπής αμέσως . Συνεχίζουμε για ένα χρόνο και βλέπουμε !!

Sent from my iPhone using Tapatalk

ναι εσυ εκανες διακοπη γιατι το συμβολαιο σου πλησιαζε η ειχε ληξει...το θεμα ειναι στα παιδια που εχουμε ακομα εναν σχεδον μηνα τι θα γινει....δεν σε αφηνει να κανεις διακοπη παρα μονο 3 μερες και πριν την ληξη να παρεις τηλεφωνο να καταγραψουν το αιτημα σου για διακοπη και να σε παρουν απο το τμημα καταργησεων...για να δουμε αν σε κανα μηνα θα κρατησουν το 22 ευρω ως τιμη η θα μας πανε ολους στα 25 ευρω...

Μα και τωρα επισημα δεν υπαρχει 22 ευρω στα 25 ειναι η "προσφορα"
περυσι το 22 ηταν επισημη προσφορα

Και εγώ έκανα διακοπή χθες γιατί μου είπαν 25 και σήμερα με πήραν τηλέφωνο.
Μου έκαναν ανανέωση με 22 για 24 μήνες και 2 μήνες δώρο.
Μου δικαιολογήθηκε ότι σήμερα βγήκε αυτή η προσφορά...Πότε θα καταλάβουν οι εταιρίες ότι πλέον με το ιντερνετ μιλάμε όλοι με όλους και τα μαθαίνουμε...

Χθες με πήραν και μου πρότειναν ανανέωση στα 25 ευρώ. Τους είπα ότι θα κάνω διακοπή και με κάλεσαν σήμερα και μου έδωσαν προσφορά για 12 μήνες στα 20 ευρώ τελική τιμή.

ησουν με την προσφορα των 15 ευρω?γιατι σε μενα διναν 22 ευρω για 2 χρονια με 2 μηνες δωρο,και προχωρησα σε διακοπη..ισως εμενα με 20 ευρω για ενα χρονο

Οι προσφορές που παίζουν από το τηλέφωνο για ανανέωση Full Pack (σαν αντιπρόταση σε αίτημα διακοπής) είναι

1. 25 Ευρώ / μήνα για ένα χρόνο (τυπική)
2. 22 Ευρώ / μήνα για ένα χρόνο
3. 22 Ευρώ / μήνα για ένα χρόνο + 120 λεπτά ομιλίας / μίνα σε καρτοκινητό Cosmote (σπάνια πλέον)
4. 22 Ευρω / μήνα για 2 χρόνια με δώρο 2 πάγιο
5. 20 Ευρώ / μήνα για 1-2 χρόνια (πολύ σπάνια αλλά παίζει)

Χαμηλότερες τιμές δεν δίνονται πλέον (εξαιρούμενων υπαλλήλων στελεχών και συνεργατών του ομίλου ή πελατών με πολύ υψηλό value)

ησουν με την προσφορα των 15 ευρω?γιατι σε μενα διναν 22 ευρω για 2 χρονια με 2 μηνες δωρο,και προχωρησα σε διακοπη..ισως εμενα με 20 ευρω για ενα χρονο
Είχα την προσφορά 22 ευρώ για 12 μήνες. Κι εγώ περίμενα να μου δώσει την 24μηνη με τα 22 και τους 2 μήνες δώρο. Πάντως ουσιαστικά με το δώρο σου βγαίνει 20 ευρώ το μήνα οπότε είναι το ίδιο και καλύτερο γιατί είναι για 24 μήνες

Οποίος λαμβάνει νέα προσφορά να μας πει (αν θέλει φυσικά) αν είναι συνεπής ή οχι στους λογαριασμούς ή αν έχει πάγια εντολή...
Αν έχει σταθερό στην Cosmote ή/και κινητό/α...
Το λέω μήπως μπορέσουμε και συνδέσουμε με κάποιο τρόπο τις προσφορές...

Οποίος λαμβάνει νέα προσφορά να μας πει (αν θέλει φυσικά) αν είναι συνεπής ή οχι στους λογαριασμούς ή αν έχει πάγια εντολή...

δεν νομιζω να παιζουν τοσο ρολο αυτα..προτιμω να ανανεωνω για ενα χρονο,γιατι σε συγκριση με περυσι πχ εχει χασει discovery,eurosport και ιταλικο που προσωπικα ειναι τεραστιο μειον.λογικα κανουν προσφορες βασει τι εδινες πριν..ημουν τυχερος που εδινα μονο 15 ευρω,αλλα μεχρι τα 22 ειναι 50% αυξηση σχεδον με αφαιρεση κιολας περιεχομενου..ο καθενας βεβαια εχει τα κριτηρια του

Πάγια εξόφληση μέσω πιστωτικής κάρτας cosmote Mastercard και έχω και συμβόλαιο αορίστου χρόνου το πρώην μηδενικό πάγιο cosmote. Δεν πιστεύω όμως ότι αυτά έπαιξαν ρόλο. Επίσης έχω και ρεύμα στην protergia που συνεργάζεται με την Cosmote, προνομιακό μάλιστα σαν πελάτης cosmote, αλλά και πάλι δεν νομίζω ότι τα έλαβαν αυτά υπόψιν τους

Περυσι οταν ειχα κανει ανανεωση μου ειχανε στειλει την ιδια μερα το συμβολαιο στο mail.Φετος που ανανεωσα μου ειπανε δεν στελνουνε mail αλλα μυνημα στο κινητο μετα απο μερικες μερες αλλα ακομα δεν εχει ερθει τιποτα
εσας σας στειλανε συμβολαιο κανονικα οπως παλια?