solareagle
AVClub Addicted Member
- 13 March 2014
- 1,671
Μετά από αίτημα διακοπής με πήραν τηλέφωνο σήμερα και μου έδωσαν προσφορά στα 22 όλα πληρωμένα για ένα χρόνο , ότι είχα μέχρι τώρα.Στο πρώτο τηλέφωνο μου είπαν για 25 και έκανα αίτηση διακοπής αμέσως . Συνεχίζουμε για ένα χρόνο και βλέπουμε !!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Μα και τωρα επισημα δεν υπαρχει 22 ευρω στα 25 ειναι η "προσφορα"
περυσι το 22 ηταν επισημη προσφορα
Είχα την προσφορά 22 ευρώ για 12 μήνες. Κι εγώ περίμενα να μου δώσει την 24μηνη με τα 22 και τους 2 μήνες δώρο. Πάντως ουσιαστικά με το δώρο σου βγαίνει 20 ευρώ το μήνα οπότε είναι το ίδιο και καλύτερο γιατί είναι για 24 μήνεςησουν με την προσφορα των 15 ευρω?γιατι σε μενα διναν 22 ευρω για 2 χρονια με 2 μηνες δωρο,και προχωρησα σε διακοπη..ισως εμενα με 20 ευρω για ενα χρονο
Οποίος λαμβάνει νέα προσφορά να μας πει (αν θέλει φυσικά) αν είναι συνεπής ή οχι στους λογαριασμούς ή αν έχει πάγια εντολή...
Αν έχει σταθερό στην Cosmote ή/και κινητό/α...
Το λέω μήπως μπορέσουμε και συνδέσουμε με κάποιο τρόπο τις προσφορές...
Πάγια εξόφληση μέσω πιστωτικής κάρτας cosmote Mastercard και έχω και συμβόλαιο αορίστου χρόνου το πρώην μηδενικό πάγιο cosmote. Δεν πιστεύω όμως ότι αυτά έπαιξαν ρόλο. Επίσης έχω και ρεύμα στην protergia που συνεργάζεται με την Cosmote, προνομιακό μάλιστα σαν πελάτης cosmote, αλλά και πάλι δεν νομίζω ότι τα έλαβαν αυτά υπόψιν τουςΟποίος λαμβάνει νέα προσφορά να μας πει (αν θέλει φυσικά) αν είναι συνεπής ή οχι στους λογαριασμούς ή αν έχει πάγια εντολή...
Αν έχει σταθερό στην Cosmote ή/και κινητό/α...
Το λέω μήπως μπορέσουμε και συνδέσουμε με κάποιο τρόπο τις προσφορές...
τι εννοείς ιδιαίτερους πελάτες;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.