Λογικό αυτό που λες από τη μια αλλά προφανώς δε σε ενδιαφέρουν Premier League και C.L και Ε.L.
Όχι κανεις λάθος.Με ενδιαφέρουν και μάλιστα πολύ,ειδικά η PL,που την παρακολουθώ πολύ στενά.Τα άλλα 2 μου φαίνονται ενδιαφέρονται μόλις ξεκινούν τα knock outs.
Ωστόσο,όσο και να με ενδιαφέρουν τα παραπάνω,δεν μπορώ να "κουκουλώσω" μέσα μου το γεγονός πως πρόκειται για μια πλατφόρμα που συνεχώς χάνει περιεχόμενο.
Ως καταναλωτής,μου φαίνεται "λογικό" να διατηρεί το περιεχόμενό της,με προοπτική επέκτασής του.Όχι επέκταση εις βάρος των ήδη υπαρχόντων.
Έκανα υπομονή με τα Discovery,που όπως βλέπω κι εδώ μέσα ενόχλησε πολύ κόσμο η απώλειά τους,έκανα υπομονή με τα κύπελλα που χάθηκαν, ε φέτος ο ερασιτεχνισμός τους να χάσουν και με λιγότερα λεφτά τη Serie A και να κρατήσουν Bundesliga,ξεχείλισε το ποτήρι.Φυσικά πρόκειται για προσωπικά "γούστα" αυτά έτσι.Δηλαδη προσωπικά μου αρέσει να βλέπω derby και πρωτάθλημα που θα υπάρχει σασπένς και μετά τα χριστούγεννα.
Κάποιος άλλος εννοείται ότι θα έχει άλλα κριτήρια.
Φυσικά παίζουν ρόλο αθροιστικά και οι ώρες επί ωρών αναμονής στο 13888 και άλλα ωραία της εταιρείας.
Υ.Γ μολις είδα ότι αφήνει και το Ιταλικό Πρωτ. μπάσκετ