Προσφορά Cosmote TV

Εφυγα και εγω, και αφου με παιδεψαν σαν το Χριστο μεχρι να αποδεσμευτω δεν μου εδωσαν προσφορα,
αλλα και να μου εδιναν, δεν θα ανανεωνα. Αυτοι ειναι ικανοι να κοψουν τα μισα καναλια,
και μετα να πουν "αφου σας ενημερωσαμε στην ιστοσελιδα μας".

Εφυγα και εγω, και αφου με παιδεψαν σαν το Χριστο μεχρι να αποδεσμευτω δεν μου εδωσαν προσφορα,
αλλα και να μου εδιναν, δεν θα ανανεωνα. Αυτοι ειναι ικανοι να κοψουν τα μισα καναλια,
και μετα να πουν "αφου σας ενημερωσαμε στην ιστοσελιδα μας".

Καλησπέρα επειδή θα ζητήσω αποδέσμευση κι εγώ τι εννοείς οτι σε παίδεψαν ;

Θυμάμαι απο πέρισυ ελεγαν οτι θέλει ημέρες η αποδέσμευση (μουσια) για να εισπράτουν.

Σε πόσσες μέρες στο διέκοψαν απο την ημέρα που επικοινώνησες μαζί τους;

Re: Απάντηση: Προσφορά Cosmote TV

Και εγώ έκανα αίτηση διακοπής και περιμένω τηλέφωνο.
Σε 2 μήνες λήγει και το adsl και μάλλον θα φύγω και από εκεί.
Μάλλον πληρώνουμε πολλά για να έχουμε λίγα.
Αν σας πω πόσα πληρώνει φίλος στη Βουλγαρία για 3play με οπτική ίνα θα βάλετε τα κλάματα.
Σε πήραν για αντιπροσφορα; Tι σου πρότειναν; Ρωτάω γιατι περιμενω κι εγώ να με παρουν...

Λογικό αυτό που λες από τη μια αλλά προφανώς δε σε ενδιαφέρουν Premier League και C.L και Ε.L.
Όχι κανεις λάθος.Με ενδιαφέρουν και μάλιστα πολύ,ειδικά η PL,που την παρακολουθώ πολύ στενά.Τα άλλα 2 μου φαίνονται ενδιαφέρονται μόλις ξεκινούν τα knock outs.
Ωστόσο,όσο και να με ενδιαφέρουν τα παραπάνω,δεν μπορώ να "κουκουλώσω" μέσα μου το γεγονός πως πρόκειται για μια πλατφόρμα που συνεχώς χάνει περιεχόμενο.
Ως καταναλωτής,μου φαίνεται "λογικό" να διατηρεί το περιεχόμενό της,με προοπτική επέκτασής του.Όχι επέκταση εις βάρος των ήδη υπαρχόντων.
Έκανα υπομονή με τα Discovery,που όπως βλέπω κι εδώ μέσα ενόχλησε πολύ κόσμο η απώλειά τους,έκανα υπομονή με τα κύπελλα που χάθηκαν, ε φέτος ο ερασιτεχνισμός τους να χάσουν και με λιγότερα λεφτά τη Serie A και να κρατήσουν Bundesliga,ξεχείλισε το ποτήρι.Φυσικά πρόκειται για προσωπικά "γούστα" αυτά έτσι.Δηλαδη προσωπικά μου αρέσει να βλέπω derby και πρωτάθλημα που θα υπάρχει σασπένς και μετά τα χριστούγεννα.
Κάποιος άλλος εννοείται ότι θα έχει άλλα κριτήρια.

Φυσικά παίζουν ρόλο αθροιστικά και οι ώρες επί ωρών αναμονής στο 13888 και άλλα ωραία της εταιρείας.

Υ.Γ μολις είδα ότι αφήνει και το Ιταλικό Πρωτ. μπάσκετ

Πέρσι με την ίδια συνδρομή βλέπαμε και eurosport και discovery και καμπιονάτο και ιταλικό μπάσκετ. Και η πλακα είναι ότι πάλι πέρσι περίπου τέτοιο καιρό κάναν αύξηση. Και από την αύξηση και μετά μονο χάνουν διοργανώσης, και υποβαθμίζουν το πακέτο
Και προβλέπω το κερασάκι στην τούρτα να είναι πάλι καμια αύξηση

Καλησπέρα επειδή θα ζητήσω αποδέσμευση κι εγώ τι εννοείς οτι σε παίδεψαν ;

Εννοω οτι ο δεκτης συνεχισε να παιζει και μετα την ληξη της συνδρομης,
αν και ειχα τηρησει επακριβως την διαδικασια του αιτηματος αποδεσμευσης.

Με πήραν από το τμήμα καταργήσεων μετά από αίτημα για διακοπή δύο otetv αλλά δεν είδα διάθεση από την κυρία να θέλει να με κρατήσει και προχωρήσαμε σε οριστικό αίτημα διακοπής.

Έγινε καθόλου παζάρι η ήτανε καθετί η κυρία οτι αυτή ειναι η τρέχουσα τιμή και αν θέλετε ανανεώνετε?

Έχω full pack με 15 ευρώ και family με 6 ευρώ και μου είπε αυτές ήταν ειδικές προσφορές και τώρα μου τα δίνει με 22 και 12 ευρώ αντίστοιχα
με 24 μήνες δέσμευση και στο full pack οι 2 πρώτοι μήνες δώρο.
Της είπα με τίποτα δεν πάω παραπάνω ειδικά από τα 21 στο σύνολο στα 34 και μου λέει το ξέρω αλλά έχουμε uefa κτλ
Της λέω το πακέτο από πέρυσι είναι υποβαθμισμένο γιατί λείπουν ντοκιμαντέρ, Ιταλικό κτλ και μου λέει ναι αλλά έχει Europa και CL.
Την ώρα που έφτιαχνε τη φόρμα για τη διακοπή της λέω το site έχει 25 ευρώ δώδεκα μήνες με δώρο εγκατάσταση και σκληρό δίσκο.
Ωραία θα σας δώσω 12 μήνες με 22 ευρώ γιατί δεν ήξερα ότι θέλετε 12μηνο.
Της λέω δεν πάω ευρώ παραπάνω εκτός αν γίνει καλή τιμή tripleplay και μου δίνει μια χαζή προσφορά για 30αρα vdsl με 210 λεπτά προς σταθερά με 30 ευρώ!
Τηε λέω θα φύγω και από το double play γιατί η wind μου το δίνει με πιο πολλά και 50αρα γραμμή στα 25 ευρώ.
Μου απαντά ότι δε θα παίζει καλά όσο ο ΟΤΕ και της απαντώ μια ούτε εσείς πια έχετε σωστό δύκτιο.
Με λίογα λόγια δε βγήκε άκρη και πάμε για διαζύγιο.

Έχω full pack με 15 ευρώ και family με 6 ευρώ και μου είπε αυτές ήταν ειδικές προσφορές και τώρα μου τα δίνει με 22 και 12 ευρώ αντίστοιχα
Της είπα με τίποτα δεν πάω παραπάνω ειδικά από τα 21 στο σύνολο στα 34 και μου λέει το ξέρω αλλά έχουμε uefa κτλ
Της λέω το πακέτο από πέρυσι είναι υποβαθμισμένο γιατί λείπουν ντοκιμαντέρ, Ιταλικό κτλ και μου λέει ναι αλλά έχει Europa και CL.
Την ώρα που έφτιαχνε τη φόρμα για τη διακοπή της λέω το site έχει 25 ευρώ δώδεκα μήνες με δώρο εγκατάσταση και σκληρό δίσκο.
Της λέω δεν πάω ευρώ παραπάνω εκτός αν γίνει καλή τιμή tripleplay και μου δίνει μια χαζή προσφορά για 30αρα vdsl με 210 λεπτά προς σταθερά με 30 ευρώ!
Τηε λέω θα φύγω και από το double play γιατί η wind μου το δίνει με πιο πολλά και 50αρα γραμμή στα 25 ευρώ.
Μου απαντά ότι δε θα παίζει καλά όσο ο ΟΤΕ και της απαντώ μια ούτε εσείς πια έχετε σωστό δύκτιο.

τα ιδια με οτι μου ειπαν πριν απο 1,5 χρονο που διακοψα tv και τηλεφωνια ειδικα εκει που σου ειπε οτι δεν θα παιζει καλα η wind ασε που εμενα ειχε κολλησει ο τυπος στο τηλεφωνο να μου λεει οτι δεν μπορω να εχω vdsl στην περιοχη και εκει του λεω κοιτα το ιστορικο τις συνδεσεις ημουν με 30αρα οτε μερχι που το γυρισα σε adsl για να βαλω την tv ,εκει τελειωσε και το θεμα
δεν βαζουν μυαλο η δεν τους νοαιζει

Οπότε wind Παναγιώτη ? Τα παιδιά πάντως στο μαγαζί εκεί ειναι πολύ εξυπηρετικά. Το κακό είναι οτι στην επαρχία ο ΟΤΕ κάνει τη ζωή "δύσκολη" στους άλλους παρόχους παρά το SLA που έχουν...

Πάντως όπως σας είπα και πριν συνδρομές των 15 Ευρώ /μήνα δεν υπάρχουν πια παρά μόνο για τις κατηγορίες που ανάφερα. Το ξέρω πολύ πολύ καλά...

Οπότε wind Παναγιώτη ? Τα παιδιά πάντως στο μαγαζί εκεί ειναι πολύ εξυπηρετικά. Το κακό είναι οτι στην επαρχία ο ΟΤΕ κάνει τη ζωή "δύσκολη" στους άλλους παρόχους παρά το SLA που έχουν...

Πάντως όπως σας είπα και πριν συνδρομές των 15 Ευρώ /μήνα δεν υπάρχουν πια παρά μόνο για τις κατηγορίες που ανάφερα. Το ξέρω πολύ πολύ καλά...

δεν μπορω να σου προτεινω που θα πας μπορει και σου πατατα που λεμε εγω ειχα ενα τεραστιο θεμα με την wind με βλαβη απαραδεκτοι θα φυγω απο αυτους μολις τελειωση το συμβολαιο η βλαβη ηταν τις πλακας και τους πηρε 23 ημερες να το φτιαξουν
δεν γραφω αλλα για το θεμα γιατι χαλαμε το νημα

Εμένα λήγουν το τηλ 9 και το ΟΤΕ τν 11 Αυγούστου.με πήραν τηλ πριν 2 βδομάδες μόνο για το τηλ και τους είπα όταν έκανα τη σύνδεση στο 3play το έκανα λόγω ΟΤΕ τν κυρίως και αν θέλουν να ανανεώσω θέλω προσφορά για όλα. Μου είπε θα ενημερώσει αλλά δε ξαναπήραν από τότε.

Μετα απο τηλ.επικοινωνια και αιτηση διακοπής με πηραν τηλεφωνο.Η προσφορα ειναι Full pack 24μηνες με τους 2 πρωτους δωρεάν με 22 ή 12 μηνες στο Sport pack με 20 .Επειδη δεν βλέπω ταινίες επέλεξα το Sport pack.Μαλλον βλέπουν οτι χανουν συνδρομητές και κανουν νέες προσφορές γιατί την περασμένη εβδομάδα έλεγαν αλλά....

Έχω full pack με 15 ευρώ και family με 6 ευρώ και μου είπε αυτές ήταν ειδικές προσθήκηφορές και τώρα μου τα δίνει με 22 και 12 ευρώ αντίστοιχα
Ξανά χτες τηλέφωνο και ξανά τα ίδια.
Αποχαιρέτησα ευγενικά.
Κανένας στο σπίτι από τις γυναίκες της οικογένειας δεν στεναχωρέθηκε ελέω netflix και YouTube.

Απάντηση: Re: Προσφορά Cosmote TV

Μαλλον βλέπουν οτι χανουν συνδρομητές και κανουν νέες προσφορές γιατί την περασμένη εβδομάδα έλεγαν αλλά....
Εγω δεν ειχα διαθεση να μπω σε διαδικασια διακοπης και οταν τους πηρα τηλ μου ειπαν το full 28.90 και τα sport 23.90 .
Τους ειπα οτι θα ξανακαλεσω και οντως τους πηρα μετα απο μιση ωρα και μου εδωσαν το full στα 25 χωρις να τους πιεσω.
Δεν μπορω να καταλαβω την λογικη τους.

Re: Απάντηση: Re: Προσφορά Cosmote TV

Εγω δεν ειχα διαθεση να μπω σε διαδικασια διακοπης και οταν τους πηρα τηλ μου ειπαν το full 28.90 και τα sport 23.90 .
Τους ειπα οτι θα ξανακαλεσω και οντως τους πηρα μετα απο μιση ωρα και μου εδωσαν το full στα 25 χωρις να τους πιεσω.
Δεν μπορω να καταλαβω την λογικη τους.

Ειδες που κανουν οτι να ναι.Εμενα πριν 1 βρομαδα μου ειπαν full 25 και sport 23,90 ....

Εμένα πάντως όταν μου έδωσαν το φουλ στα 22 για 2 χρόνια + 2 μήνες δώρο, ήμουν ξεκάθαρος, δηλαδή τους είπα δε θέλω να διακόψω, αλλά με αναγκάζετε εσείς που μου λέτε 31,90. Αμέσως η κοπέλα μου έδωσε την παραπάνω προσφορά που την αποδέχτηκα όπως έγραψα και πριν λίγες μέρες.