Προσφορά Cosmote TV

Εμενα ληγει σημερα το συμβολαιο. Εχω παρει εχω κανει αιτημα διακοπης πριν μια εβδομαδα. Ακομα παιζει και κανεις δεν με εχει παρει για προσφορα.

Λογικά θα πάρουν αλλά και πάλι δεν είναι σίγουρο.Είναι ψυχοφθόρο πάντως.Εκτός αν δε σε ενδιαφέρει αν θα διακοψεις ή όχι.Του χρόνου θα φανεί με τα δικαιώματα της Premier.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Προσφορά Cosmote TV

25% διαφορα ειναι μεγαλη, αποψη μου. Και μη ξεχναμε, για να φτασω στο 25% επρεπε να ακυρωσω πρωτα (οχι δε μπλοφαρα, ακυρωσα). Η Αρχικη διαφορα ηταν κοντα 50% πανω απο τη τιμη 'νεου πελατη' (η προσφορα COSMOTE ηταν 28.99).
Τωρα για το αν το πακετο ειναι 'ανταγωνιστικο' αν σου βαλω διπλα διπλα SKY και COSMOTETV το ιδιο προγραμμα θα κλαις με την ποιοτητα εικονας της COSMOTE. Κι ας ειναι μανικι να ποιασεις ASTRA Ελλαδα. Για νοβα δεν εχω αποψη, δεν ειμαι πελατης, αλλα γενικα νομιζω σε ποιοτητα εικονας ειναι ανωτερη, απο οσο εχω δει σε φιλους.

Jarvis το να συγκρινεις μια πλατφορμα με 8 αναμεταδοτες και με τον περιορισμο χωρητικοτητας σε αυτον (ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ της COSMOTE) με μια αλλη που εχει αποκλειστικα ολοκληρο δορυφορο και την ποιοτητα που βγαζει στα καναλια προφανως και ειναι η μερα με την νυχτα!

απο την αλλη θα ηταν ενδιαφερων να μας πεις ποσα χρηματα δινεις στο SKY για την συνδρομη σου.

επειδη εχω και τον OTE και την NOVA σιγουρα η NOVA εχει πολυ καλυτερη εικονα (το τελευταιο διαστημα παρατηρω τα comsote cinema να εχουν καλυτερη εικονα) αλλα αυτο επιτυγχανετε διοτι εχει τις μισες συχνοτητες απο οτι η Cosmote και λιγοτερα καναλια HD.

Εμενα ληγει σημερα το συμβολαιο. Εχω παρει εχω κανει αιτημα διακοπης πριν μια εβδομαδα. Ακομα παιζει και κανεις δεν με εχει παρει για προσφορα.

Αν παιζει και αυριο, πανε σε ενα καταστημα, κατα προτιμηση
κατ'ευθειαν στον προισταμενο και απαιτησε επιτακτικα
να ζητησουν αμεση αυθημερον διακοπη.
Προσοχη, οχι παλι αιτηση 7 ημερων και εχει ο Θεος,
αλλα αμεση διακοπη.

Απάντηση: Re: Προσφορά Cosmote TV

Μην ξεχνάτε ότι τα 15 ευρώ σαν προσφορά είχε προϋπόθεση την μεταφορά από άλλο πάροχο δεν δινόταν ποτέ σαν τιμή ανανέωσης και αυτό μόνο για 12 μήνες.

Για να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους!
Σε εμένα πάντως δεν υπήρξε αυτή η προϋπόθεση. Την προσφορά μου την έδωσαν τον Οκτώβριο του 2917, μάλιστα η τηλεφωνική γραμμή που έχω την OTEtv είναι απλή ούτε καν double play. Μου έδωσαν κατευθείαν την προσφορά με το που πήγα στο κατάστημα και ζήτησα διακοπή.

Μην ξεχνάτε ότι τα 15 ευρώ σαν προσφορά είχε προϋπόθεση την μεταφορά από άλλο πάροχο δεν δινόταν ποτέ σαν τιμή ανανέωσης και αυτό μόνο για 12 μήνες.

Για να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους!

Εμένα, όταν πήγα ΟΤΕ double play πριν 4 χρόνια (αν θυμάμαι καλά) μου έκαναν τότε προσφορά την TV 50% για 12 μήνες που ήταν 10,90 . Στην ανανέωση όταν ζήτησα προσφορά κ όχι τιμή κατάλογου μου έκαναν τα 15 ευρώ.
Αρά τα έκαναν και με ανανέωση.

Εμένα, όταν πήγα ΟΤΕ double play πριν 4 χρόνια (αν θυμάμαι καλά) μου έκαναν τότε προσφορά την TV 50% για 12 μήνες που ήταν 10,90 . Στην ανανέωση όταν ζήτησα προσφορά κ όχι τιμή κατάλογου μου έκαναν τα 15 ευρώ.
Αρά τα έκαναν και με ανανέωση.

Αυτό ακριβώς, πριν 4 χρόνια. Πολύς καιρος.Πρέπει να κοιτάμε τα πιο πρόσφατα δεδομένα.

Αρα υπάρχουν κάποιοι που έχουν ακόμα το 15αρι.. Τι να πω μπορέι και να το ξαναδώσουν κάποια στιγμή..

Έχει κανείς κάνει νέα σύνδεση με την online προσφρά των 25 ? Πόσο χρόνο κάνουν για ενεργοποίηση από την υποβολή της αίτησης?
Έχω ζητήσει διακοπή στην υπάρχουσα σύνδεση των γονιών μου και αν δεν επανέλθουν στα 22 /12μηνο, κάνω σύνδεση αυτή στο όνομα της γυναίκας μου για να τσιμπήσουμε και το σκληρό δίσκο...Αφού είναι τόσο καλοί διαχειριστές πελατών στην Cosmote, να μην τους ευχαριστήσω?

Re: Απάντηση: Προσφορά Cosmote TV

Και σε εμένα σήμερα μετά από αίτημα διακοπής το ίδιο (22 με 2 μήνες δώρο για 2 χρόνια) + 10 πίστωση για ταινίες από την ταινιοθήκη του Cosmote On Demand.
Πιστεύω ότι είναι σχετικά καλή προσφορά (χοντρικά βγαίνει 20 περίπου/μήνα σε βάθος διετίας) οπότε και δέχτηκα!

Από τη στιγμή που λήγουν τα δικαιώματα της premier μέσα στο χρόνο , το να κανεις 2ετες συμβόλαιο στα 22 νομίζω ότι είναι μεγάλο ρίσκο.

Για όσους νοιάζονται για το αγγλικό πρωτάθλημα μιλάω πάντα...

Ειναι ρισκο γιατι τα συμβολαια πλεον αμα τα κοψεις πληρωνεις φιξ ολη την αποζημιωση δεν ειναι οπως παλιοτερα που ηταν αναλογο με τον χρονο που σου απεμενε

Εγω πληρώνω 15 ευρώ, οταν λήξει θα το σκεφτώ να μεινω ακόμα και στο ιδιο πόσο.

Εικόνα χαλια, ηχος στέρεο, σειρές και ταινίες σχεδον μηδέν, ποδόσφαιρο δεν βλεπω, εχω καλυφθεί με το Netflix.

Μονο Disney και baby tv δεν ξέρω που θα βρω?

Μου έλειξε αυτές τις μέρες, ζήτησα διακοπή και όταν πείραν τηλέφωνο μου ρώτησαν τον λόγο και είπα για οικονομικούς για να μην με ζαλίζουν και πολύ. Από περιέργεια ρώτησα τι τιμές παίζει και μου απάντησε ότι έχετε πει και εσείς παραπάνω. Προχωράμε σε διακοπή λέει και λέω ναι. Δεν νομίζω να ξανά βάλω. Καλά τα αθλητικά αλλά από ταινίες χάλια μαύρα.

Απ' ότι βλέπω από το συγκεκριμένο τόπικ, από τα σχόλια στο facebook αλλά και γενικά από γνωστούς μου / συγγενείς .... φέτος αποχαιρέτησαν την υπηρεσία ομαδικά! Το έχουν καταλάβει εκεί στο Οτε ? Ή μήπως οι νέοι συνδρομητές είναι πολλαπλάσιοι των παλιών που φεύγουν, οπότε όλα καλά γι' αυτούς! Εγώ προτείνω πάντως σε αυτούς που θέλουν κάτι καλύτερο και δεν βιάζονται ή δεν έχουν θέμα να μείνουν και κάνα μήνα χωρίς, ας διακόψουν και ας περιμένουν από Σεπτέμβριο κάτι καλύτερο, εξάλλου το μόνο που επιστρέφεις είναι ο κωδικοποιητής και το χειριστήριο και η επανασύνδεση είναι θέμα ωρών όταν το αποφασίσεις. (θα πάρεις και νέες συσκευές στην τελική)! Δυστυχώς οι καλές προσφορές (συνήθως) πάνε σε αυτούς που δεν έχουν καθόλου ή έχουν διακόψει!

Εγώ διέκοψα η προσφορά όταν με πήραν για τη διακοπή ήταν 25 ευρώ κ μάλιστα χωρίς τα δώρα σκληρό κ πιάτο και μετά από 6 χρόνια αποχαιρέτησα.απλά είπα σε αυτή την τιμή δε μ ενδιαφέρει μου είπε οκ και προχώρησα στη διακοπή

Για 15 ευρώ είναι το πακέτο , μην τα ξαναλέμε. Και στα 15 ήταν ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ συνδρομητές οι οποίοι δεν έχουν διάθεση να πληρώσουν ούτε ευρώ παραπάνω. 15 ΟΤΕ + 7-8 για νετφλιξ ήταν κάτι ανθρώπινο και αποδεκτό καθώς ποιότητα εικόνας και ταινίες είναι για γέλια. Για μένα η μεγαλύτερη αποτυχία του πακέτου μετά από τόσα χρόνια παρουσίας είναι ότι δεν κατάφεραν να προσφέρουν ένα ολοκληρωμένο πακέτο υπηρεσιών όπως η Νόβα. Αθλητικά φουλ και από ψυχαγωγία και ταινίες κάτω του μηδέν. Υπάρχουν πολλοί που έχουν νόβα για τις ταινίες και τις σειρές , αμφιβάλλω αν υπάρχει ένας που έχει ότι για το περιεχόμενο ψυχαγωγίας. Για αυτό και τα 25 της νόβα για full θεωρούνται προσφορά ενώ τα 20 του ΟΤΕ όχι... Τα λέω αυτά ως ενεργός συνδρομητής του πακέτου. Ειδικά η ποιότητα εικόνας είναι μεγαλύτερη κοροϊδία που έχω υποστεί ως πελάτης από δημιουργίας της συνδρομητικής τηλεόρασης... Και είναι και κάτι που δεν μπορώ να αποδείξω για να τους κόψω χωρίς πέναλτυ πριν τον Οκτώβρη - Νοέμβρη που λήγει το συμβόλαιο...

επειδή εχω και τα δύο πακέτα θα σου πω.

OTE TV τα τελευταία 4 χρόνια. Τα δυο πρώτα χρόνια ταινίες σειρές κάτω του μετρίου δεν έβλεπα απολύτως τίποτα περαν απο κανένα αθλητικό. Τα τελευταία δυο χρόνια ανέβηκε λίγο στις ταινίες αλλά οχι κάτι το σπουδαίο. Είδα κάποιες γαλλικές παραγωγές και γενικότερα κάποιες ωραίες ταινίες και κάπως δικαιολόγησα ας πουμε τα 22/μηνα.. Ολα τα άλλα επαναλήψεις και το Cote4 εντελώς αδιάφορο σε σειρές..
Περαν απο premier league που εβλεπα Cote μόνο τις 2 πρώτες χρονιές που το είχα δεν έβλεπα κάτι άλλο εκτός απο ΑΕΚ σε ευρωπαικά και κύπελο.

Στο Αθλητικά περιεχόμενο ολες οι live μεταδόσεις σε HD είναι πολύ μέτριες προς κακές εκτος απο ΝΒΑ που ειναι ok.. Ειδικά το Ισπανικό δεν υπάρχει είναι πολύ χάλια η κάμερα η ποιότητα εικόνας όλο το πακέτο με αποτέλεσμα να αλλάζω κανάλι..
Streaming των 4MBPS απο πηγές ειναι ανώτερο ποσο μάλλον των 8MBPS που βλέπεις κρυστάλλινα εναντι στην εικόνα της Cosmote.
Τα 15-17 ευρώ είναι καλά γι αυτο το πακέτο αλλά οχι παραπάνω.

Βαζοντας φέτος νοβα υπάρχει εμφανής υπεροχή σε ταινίες - σειρές ενώ εχει και το χαζο History για να σκοτώνεις με σαχλαμάρες την ώρα σου αλλά και το boomerang για τα retro Παιδικά.
Στα αθλητικά το σώζει με Ιταλικό και Γαλλικό πρωτάθλημα αλλά και τους 9 του Ελληνικου για να βλέπεις την ομάδα σου.

Το Ελληνικό μπορεί να ειναι οτι είναι αλλά αποτελεί βαρύ χαρτί γιατι όλοι οι φίλαθλοι οσο και να το θάβουν θέλουν να βλέπουν την ομάδα τους.

Στα 25 ευρώ είναι λογική τιμή αλλά και εδώ δεν πιστευω οτι αξίζει να δώσει κάποιος παραπάνω.

Γενικότερα πιστεύω οτι τα δυο πακέτα εχουν διαφορετικό υφος και απευθύνονται σε διαφορετικά γουστα και ανάγκες.