Κι εμένα τρυκ μου έκαναν από τη Nova ευτυχώς το ακυρωσα έγκαιρα.Μη λέμε μόνο για ΟΤΕ.
25% διαφορα ειναι μεγαλη, αποψη μου. Και μη ξεχναμε, για να φτασω στο 25% επρεπε να ακυρωσω πρωτα (οχι δε μπλοφαρα, ακυρωσα). Η Αρχικη διαφορα ηταν κοντα 50% πανω απο τη τιμη 'νεου πελατη' (η προσφορα COSMOTE ηταν 28.99).
Τωρα για το αν το πακετο ειναι 'ανταγωνιστικο' αν σου βαλω διπλα διπλα SKY και COSMOTETV το ιδιο προγραμμα θα κλαις με την ποιοτητα εικονας της COSMOTE. Κι ας ειναι μανικι να ποιασεις ASTRA Ελλαδα. Για νοβα δεν εχω αποψη, δεν ειμαι πελατης, αλλα γενικα νομιζω σε ποιοτητα εικονας ειναι ανωτερη, απο οσο εχω δει σε φιλους.
Εμενα ληγει σημερα το συμβολαιο. Εχω παρει εχω κανει αιτημα διακοπης πριν μια εβδομαδα. Ακομα παιζει και κανεις δεν με εχει παρει για προσφορα.
Σε εμένα πάντως δεν υπήρξε αυτή η προϋπόθεση. Την προσφορά μου την έδωσαν τον Οκτώβριο του 2917, μάλιστα η τηλεφωνική γραμμή που έχω την OTEtv είναι απλή ούτε καν double play. Μου έδωσαν κατευθείαν την προσφορά με το που πήγα στο κατάστημα και ζήτησα διακοπή.Μην ξεχνάτε ότι τα 15 ευρώ σαν προσφορά είχε προϋπόθεση την μεταφορά από άλλο πάροχο δεν δινόταν ποτέ σαν τιμή ανανέωσης και αυτό μόνο για 12 μήνες.
Για να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους!
Μην ξεχνάτε ότι τα 15 ευρώ σαν προσφορά είχε προϋπόθεση την μεταφορά από άλλο πάροχο δεν δινόταν ποτέ σαν τιμή ανανέωσης και αυτό μόνο για 12 μήνες.
Για να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους!
Εμένα, όταν πήγα ΟΤΕ double play πριν 4 χρόνια (αν θυμάμαι καλά) μου έκαναν τότε προσφορά την TV 50% για 12 μήνες που ήταν 10,90 . Στην ανανέωση όταν ζήτησα προσφορά κ όχι τιμή κατάλογου μου έκαναν τα 15 ευρώ.
Αρά τα έκαναν και με ανανέωση.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.